Τα 10 κορυφαία smartwatches για να βελτιώσετε την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση

Η επιλογή ενός smartwatch εξαρτάται από τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας. Ακολουθούν ορισμένοι παράγοντες που μπορεί να θέλετε να λάβετε υπόψη σας κατά την επιλογή ενός smartwatch:

Συμβατότητα:

Βεβαιωθείτε ότι το smartwatch είναι συμβατό με το smartphone σας. Για παράδειγμα, αν έχετε iPhone, ίσως να θέλετε να εξετάσετε το ενδεχόμενο ενός Apple Watch. Αν έχετε smartphone Android, μπορείτε να αναζητήσετε smartwatches που τρέχουν σε Android ή που έχουν συμβατότητα πολλαπλών πλατφορμών.

Χαρακτηριστικά:

Καθορίστε ποια χαρακτηριστικά χρειάζεστε. Ορισμένα smartwatches προσφέρουν παρακολούθηση της φυσικής κατάστασης, παρακολούθηση του καρδιακού ρυθμού, GPS, δυνατότητες ανταλλαγής μηνυμάτων και τηλεφωνικών κλήσεων, πληρωμές μέσω κινητού, έλεγχο της μουσικής, φωνητικούς βοηθούς και άλλες λειτουργίες. Επιλέξτε ένα έξυπνο ρολόι που διαθέτει τις λειτουργίες που χρειάζεστε.

Διάρκεια ζωής της μπαταρίας:

Εξετάστε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του έξυπνου ρολογιού. Αν ψάχνετε για ένα ρολόι που να μπορεί να διαρκέσει για μέρες ή και εβδομάδες, ίσως να θέλετε να εξετάσετε ένα ρολόι με οθόνη e-ink. Ωστόσο, αν αναζητάτε ένα ρολόι με περισσότερα χαρακτηριστικά και λειτουργίες, ίσως χρειαστεί να το φορτίζετε συχνότερα.

Σχεδιασμός:

Επιλέξτε ένα έξυπνο ρολόι που ταιριάζει στο στυλ και την προσωπικότητά σας. Ορισμένα smartwatches έχουν σπορ εμφάνιση, ενώ άλλα είναι πιο κλασικά και κομψά.

Τιμή:

Τα έξυπνα ρολόγια διατίθενται σε διαφορετικές τιμές, από οικονομικά έως υψηλής ποιότητας. Καθορίστε πόσα είστε διατεθειμένοι να ξοδέψετε και αναζητήστε ρολόγια που ταιριάζουν στον προϋπολογισμό σας.

Φήμη της μάρκας:

Εξετάστε τη φήμη της μάρκας πριν κάνετε μια αγορά. Διαβάστε κριτικές, ελέγξτε την εγγύηση και αναζητήστε επιλογές υποστήριξης πελατών.

Λαμβάνοντας υπόψη αυτούς τους παράγοντες, μπορείτε να επιλέξετε ένα smartwatch που ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ SMARTWATCHES TO 2023

 

1. Smartwatch Apple Watch Series 7 GPS + Cellular

 

 

Smartwatch Apple Watch Series 7 GPS + Cellular
@Smartwatch Apple Watch Series 7

Το Apple Watch Series 7 GPS + Cellular είναι το πιο πρόσφατο smartwatch της Apple και προσφέρει μια σειρά από χαρακτηριστικά και λειτουργίες που το καθιστούν δημοφιλή επιλογή μεταξύ των χρηστών. Ακολουθούν ορισμένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του:

Συνδεσιμότητα GPS και κινητής τηλεφωνίας: Το Apple Watch Series 7 GPS + Cellular προσφέρει συνδεσιμότητα GPS και κινητής τηλεφωνίας, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να το χρησιμοποιείτε για να πραγματοποιείτε τηλεφωνικές κλήσεις και να στέλνετε μηνύματα ακόμα και όταν δεν έχετε μαζί σας το iPhone σας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το ρολόι για ροή μουσικής και πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Χαρακτηριστικά υγείας και γυμναστικής: Το Apple Watch Series 7 GPS + Cellular προσφέρει μια σειρά από λειτουργίες υγείας και γυμναστικής, όπως παρακολούθηση καρδιακών παλμών, παρακολούθηση ύπνου, παρακολούθηση οξυγόνου αίματος και παρακολούθηση προπόνησης. Προσφέρει επίσης καθοδηγούμενες ασκήσεις αναπνοής και πρόσβαση στην υπηρεσία Fitness+.

Μεγάλη οθόνη: Το Apple Watch Series 7 GPS + Cellular διαθέτει μεγαλύτερη οθόνη από τα προηγούμενα μοντέλα, διευκολύνοντας την ανάγνωση μηνυμάτων, τη θέαση ειδοποιήσεων και την αλληλεπίδραση με εφαρμογές.

Αντοχή στο νερό: Το Apple Watch Series 7 GPS + Cellular είναι αδιάβροχο, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να το φοράτε ενώ κολυμπάτε ή κάνετε άλλες δραστηριότητες με βάση το νερό.

Γρήγορη φόρτιση: Το Apple Watch Series 7 GPS + Cellular προσφέρει γρήγορη φόρτιση, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να φορτίσετε έως και 80% σε μόλις 45 λεπτά.

Προσαρμοζόμενες όψεις ρολογιού: Το Apple Watch Series 7 GPS + Cellular προσφέρει μια σειρά από προσαρμόσιμες όψεις ρολογιού, επιτρέποντάς σας να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει καλύτερα στο στυλ και τις προτιμήσεις σας.

Συνολικά, το Apple Watch Series 7 GPS + Cellular είναι ένα έξυπνο ρολόι υψηλών προδιαγραφών που προσφέρει μια σειρά από χαρακτηριστικά και λειτουργίες για τους χρήστες που θέλουν μια κορυφαία εμπειρία smartwatch.

2. Smartwatch  Apple Watch Series 6

 

Smartwatch Apple Watch Series 6
@Smartwatch Apple Watch Series 6

Το Apple Watch Series 6 είναι ένα έξυπνο ρολόι που προσφέρει μια σειρά από χαρακτηριστικά και λειτουργίες για τους χρήστες που επιθυμούν μια εμπειρία smartwatch υψηλής ποιότητας. Ακολουθούν ορισμένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του:

Παρακολούθηση οξυγόνου στο αίμα: Το Apple Watch Series 6 προσφέρει παρακολούθηση οξυγόνου αίματος, η οποία σας επιτρέπει να μετράτε τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα σας και να παρακολουθείτε την αναπνευστική σας υγεία.

Πάντα ενεργοποιημένη οθόνη Retina: Το Apple Watch Series 6 διαθέτει οθόνη Retina που είναι πάντα ενεργοποιημένη, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να βλέπετε την ώρα και άλλες σημαντικές πληροφορίες χωρίς να χρειάζεται να σηκώνετε τον καρπό σας ή να πατάτε την οθόνη.

Εφαρμογή ΗΚΓ: Το Apple Watch Series 6 διαθέτει εφαρμογή ECG που σας επιτρέπει να κάνετε ηλεκτροκαρδιογράφημα και να παρακολουθείτε την υγεία της καρδιάς σας.

Συνδεσιμότητα GPS και κινητής τηλεφωνίας: Το Apple Watch Series 6 προσφέρει συνδεσιμότητα GPS και κινητής τηλεφωνίας, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να πραγματοποιείτε τηλεφωνικές κλήσεις, να στέλνετε μηνύματα και να έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο ακόμη και όταν δεν έχετε μαζί σας το iPhone.

Παρακολούθηση της φυσικής κατάστασης: Το Apple Watch Series 6 προσφέρει μια σειρά από λειτουργίες παρακολούθησης της φυσικής κατάστασης, όπως παρακολούθηση προπόνησης, δαχτυλίδια δραστηριότητας και καθοδηγούμενη προπόνηση.

Αντοχή στο νερό: Το Apple Watch Series 6 είναι αδιάβροχο, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να το φοράτε ενώ κολυμπάτε ή κάνετε άλλες δραστηριότητες με βάση το νερό.

Προσαρμοζόμενες όψεις ρολογιού: Το Apple Watch Series 6 προσφέρει μια σειρά από προσαρμόσιμες όψεις ρολογιού, επιτρέποντάς σας να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει καλύτερα στο στυλ και τις προτιμήσεις σας.

Συνολικά, το Apple Watch Series 6 είναι ένα υψηλής ποιότητας smartwatch που προσφέρει μια σειρά χαρακτηριστικών και λειτουργιών για τους χρήστες που θέλουν μια κορυφαία εμπειρία smartwatch.

3. Smartwatch Apple Watch Series 5

 

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ SMARTWATCHES TO 2021

 

 

 

 

 

 

Το Apple Watch Series 5 είναι ένα έξυπνο ρολόι που προσφέρει μια σειρά από χαρακτηριστικά και λειτουργίες για τους χρήστες που επιθυμούν μια εμπειρία smartwatch υψηλής ποιότητας. Ακολουθούν ορισμένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του:

Always-On Retina Display: Το Apple Watch Series 5 διαθέτει οθόνη Retina που είναι πάντα ενεργοποιημένη, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να βλέπετε την ώρα και άλλες σημαντικές πληροφορίες χωρίς να χρειάζεται να σηκώσετε τον καρπό σας ή να αγγίξετε την οθόνη.

Εφαρμογή ΗΚΓ: Το Apple Watch Series 5 διαθέτει εφαρμογή ECG που σας επιτρέπει να κάνετε ηλεκτροκαρδιογράφημα και να παρακολουθείτε την υγεία της καρδιάς σας.

Συνδεσιμότητα GPS και κινητής τηλεφωνίας: Το Apple Watch Series 5 προσφέρει συνδεσιμότητα GPS και κινητής τηλεφωνίας, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να πραγματοποιείτε τηλεφωνικές κλήσεις, να στέλνετε μηνύματα και να έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο ακόμη και όταν δεν έχετε μαζί σας το iPhone.

Παρακολούθηση της φυσικής κατάστασης: Το Apple Watch Series 5 προσφέρει μια σειρά από λειτουργίες παρακολούθησης της φυσικής κατάστασης, όπως παρακολούθηση προπόνησης, δαχτυλίδια δραστηριότητας και καθοδηγούμενη προπόνηση.

Αντοχή στο νερό: Το Apple Watch Series 5 είναι αδιάβροχο, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να το φοράτε ενώ κολυμπάτε ή κάνετε άλλες δραστηριότητες με βάση το νερό.

Προσαρμοζόμενες όψεις ρολογιού: Το Apple Watch Series 5 προσφέρει μια σειρά από προσαρμόσιμες όψεις ρολογιού, επιτρέποντάς σας να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει καλύτερα στο στυλ και τις προτιμήσεις σας.

Συνολικά, το Apple Watch Series 5 είναι ένα υψηλής ποιότητας smartwatch που προσφέρει μια σειρά χαρακτηριστικών και λειτουργιών για τους χρήστες που θέλουν μια κορυφαία εμπειρία smartwatch. Παρόλο που έκτοτε έχει αντικατασταθεί από νεότερα μοντέλα όπως τα Series 6 και Series 7, παραμένει μια σταθερή επιλογή για όσους θέλουν ένα smartwatch της Apple αλλά δεν χρειάζονται τα πιο πρόσφατα χαρακτηριστικά.

4. ACTIVITY-FITNESS TRACKER Garmin Vivoactive 4S

 

 

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ SMARTWATCHES TO 2021

Το Garmin Vivoactive 4S είναι ένα έξυπνο ρολόι που έχει σχεδιαστεί για τους λάτρεις της γυμναστικής που θέλουν μια συσκευή που μπορεί να τους βοηθήσει να παρακολουθούν τις προπονήσεις τους και να παρακολουθούν τη συνολική τους υγεία. Ακολουθούν ορισμένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του:

Παρακολούθηση της φυσικής κατάστασης: Το Garmin Vivoactive 4S προσφέρει μια σειρά από λειτουργίες παρακολούθησης της φυσικής κατάστασης, όπως παρακολούθηση GPS, παρακολούθηση καρδιακών παλμών και παρακολούθηση προπόνησης για δραστηριότητες όπως τρέξιμο, κολύμπι και ποδηλασία.

Μπαταρία σώματος: Το Garmin Vivoactive 4S διαθέτει μια λειτουργία που ονομάζεται Body Battery, η οποία χρησιμοποιεί τη μεταβλητότητα των καρδιακών σας παλμών, τα επίπεδα στρες και τα δεδομένα δραστηριότητας για να σας δώσει μια ένδειξη των επιπέδων ενέργειάς σας κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Αναπαραγωγή μουσικής: Το Garmin Vivoactive 4S σας επιτρέπει να αποθηκεύετε και να αναπαράγετε μουσική απευθείας από το ρολόι σας, ώστε να μπορείτε να αφήνετε το τηλέφωνό σας στο σπίτι κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Έξυπνες ειδοποιήσεις: Το Garmin Vivoactive 4S σας επιτρέπει να λαμβάνετε ειδοποιήσεις από το τηλέφωνό σας απευθείας στο ρολόι σας, ώστε να μπορείτε να μένετε συνδεδεμένοι ενώ βρίσκεστε εν κινήσει.

Garmin Pay: Το Garmin Vivoactive 4S διαθέτει μια λειτουργία που ονομάζεται Garmin Pay, η οποία σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε ανέπαφες πληρωμές απευθείας από το ρολόι σας.

Διάρκεια ζωής της μπαταρίας: Το Garmin Vivoactive 4S έχει διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 7 ημέρες σε λειτουργία έξυπνου ρολογιού και έως και 5 ώρες σε λειτουργία GPS και μουσικής.

Αντοχή στο νερό: Το Garmin Vivoactive 4S είναι αδιάβροχο έως 50 μέτρα, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να το φοράτε ενώ κολυμπάτε ή κάνετε άλλες δραστηριότητες με βάση το νερό.

Συνολικά, το Garmin Vivoactive 4S είναι μια σταθερή επιλογή για τους λάτρεις της γυμναστικής που θέλουν ένα smartwatch που μπορεί να τους βοηθήσει να παρακολουθούν τις προπονήσεις τους και να παρακολουθούν την υγεία τους. Προσφέρει μια σειρά χαρακτηριστικών και λειτουργιών που το καθιστούν μια ευέλικτη και χρήσιμη συσκευή για όσους έχουν ενεργό τρόπο ζωής.

5. Smartwatch Garmin Venu 2

 

 

 

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ SMARTWATCHES TO 2021

Το Garmin Venu 2 είναι ένα έξυπνο ρολόι που έχει σχεδιαστεί για τους λάτρεις της γυμναστικής που θέλουν μια συσκευή που μπορεί να τους βοηθήσει να παρακολουθούν τις προπονήσεις τους και να παρακολουθούν τη συνολική τους υγεία.

Ακολουθούν ορισμένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του:

Οθόνη AMOLED: Το Garmin Venu 2 διαθέτει οθόνη AMOLED, η οποία προσφέρει ζωντανά χρώματα και καθαρή ορατότητα σε διάφορες συνθήκες φωτισμού.

Παρακολούθηση της φυσικής κατάστασης: Το Garmin Venu 2 προσφέρει μια σειρά από λειτουργίες παρακολούθησης της φυσικής κατάστασης, όπως παρακολούθηση GPS, παρακολούθηση καρδιακών παλμών και παρακολούθηση προπονήσεων για δραστηριότητες όπως τρέξιμο, κολύμπι και ποδηλασία.

Παρακολούθηση της υγείας: Το Garmin Venu 2 μπορεί να παρακολουθεί τον ύπνο σας, το στρες, την ενυδάτωση και τον εμμηνορροϊκό σας κύκλο για να σας παρέχει πληροφορίες σχετικά με τη συνολική σας υγεία και ευεξία.

Αναπαραγωγή μουσικής: Το Garmin Venu 2 σας επιτρέπει να αποθηκεύετε και να αναπαράγετε μουσική απευθείας από το ρολόι σας, ώστε να μπορείτε να αφήνετε το τηλέφωνό σας στο σπίτι κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Έξυπνες ειδοποιήσεις: Το Garmin Venu 2 σας επιτρέπει να λαμβάνετε ειδοποιήσεις από το τηλέφωνό σας απευθείας στο ρολόι σας, ώστε να μπορείτε να παραμένετε συνδεδεμένοι ενώ βρίσκεστε εν κινήσει.

Garmin Pay: Το Garmin Venu 2 διαθέτει μια λειτουργία που ονομάζεται Garmin Pay, η οποία σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε ανέπαφες πληρωμές απευθείας από το ρολόι σας.

Διάρκεια ζωής της μπαταρίας: Το Garmin Venu 2 έχει διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 11 ημέρες σε λειτουργία smartwatch και έως και 8 ώρες σε λειτουργία GPS και μουσικής.

Αντοχή στο νερό: Το Garmin Venu 2 είναι αδιάβροχο έως 50 μέτρα, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να το φοράτε ενώ κολυμπάτε ή κάνετε άλλες δραστηριότητες που βασίζονται στο νερό.

Συνολικά, το Garmin Venu 2 είναι ένα έξυπνο ρολόι υψηλής ποιότητας που προσφέρει μια σειρά από χαρακτηριστικά και λειτουργίες για τους λάτρεις της γυμναστικής που θέλουν μια συσκευή που μπορεί να τους βοηθήσει να παρακολουθούν τις προπονήσεις τους και να παρακολουθούν τη συνολική τους υγεία. Η οθόνη AMOLED, οι λειτουργίες παρακολούθησης της υγείας και η μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας το καθιστούν μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν μια κορυφαία εμπειρία smartwatch.

 

 

 

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ SMARTWATCHES TO 2021

Το Garmin Forerunner 45s είναι ένα έξυπνο ρολόι που έχει σχεδιαστεί για δρομείς και άλλους αθλητές που θέλουν μια συσκευή που μπορεί να τους βοηθήσει να παρακολουθούν τις προπονήσεις τους και να παρακολουθούν τη συνολική τους υγεία.

Ακολουθούν ορισμένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του:

Παρακολούθηση GPS: Το Garmin Forerunner 45s διαθέτει δυνατότητες εντοπισμού GPS, οι οποίες σας επιτρέπουν να παρακολουθείτε τη διαδρομή, την απόσταση και τον ρυθμό σας κατά τη διάρκεια των τρεξίματός σας.

Παρακολούθηση καρδιακού ρυθμού: Το Garmin Forerunner 45s διαθέτει ενσωματωμένο όργανο παρακολούθησης καρδιακών παλμών, το οποίο μπορεί να παρακολουθεί τους καρδιακούς σας παλμούς κατά τη διάρκεια των προπονήσεων και καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Παρακολούθηση προπόνησης: Το Garmin Forerunner 45s μπορεί να παρακολουθεί μια σειρά προπονήσεων, όπως τρέξιμο, ποδηλασία και προπόνηση ενδυνάμωσης.

Garmin Coach: Το Garmin Forerunner 45s διαθέτει μια λειτουργία που ονομάζεται Garmin Coach, η οποία παρέχει εξατομικευμένα σχέδια προπόνησης για δρομείς όλων των επιπέδων.

Έξυπνες ειδοποιήσεις: Το Garmin Forerunner 45s σας επιτρέπει να λαμβάνετε ειδοποιήσεις από το τηλέφωνό σας απευθείας στο ρολόι σας, ώστε να μπορείτε να μένετε συνδεδεμένοι ενώ βρίσκεστε εν κινήσει.

Διάρκεια ζωής της μπαταρίας: Το Garmin Forerunner 45s έχει διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 7 ημέρες σε λειτουργία έξυπνου ρολογιού και έως και 13 ώρες σε λειτουργία GPS.

Αντοχή στο νερό: Το Garmin Forerunner 45s είναι αδιάβροχο έως 50 μέτρα, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να το φοράτε ενώ κολυμπάτε ή κάνετε άλλες δραστηριότητες που βασίζονται στο νερό.

Συνολικά, το Garmin Forerunner 45s είναι μια σταθερή επιλογή για δρομείς και άλλους αθλητές που θέλουν μια συσκευή που μπορεί να τους βοηθήσει να παρακολουθούν τις προπονήσεις τους και να παρακολουθούν τη συνολική τους υγεία. Προσφέρει μια σειρά χαρακτηριστικών και λειτουργιών που την καθιστούν μια ευέλικτη και χρήσιμη συσκευή για όσους ακολουθούν έναν ενεργό τρόπο ζωής.

8. Smartwatch Garmin Forerunner 45

 

 

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ SMARTWATCHES TO 2021

 

 

 

 

 

Το Garmin Forerunner 45 είναι ένα έξυπνο ρολόι που έχει σχεδιαστεί για δρομείς που θέλουν μια συσκευή που μπορεί να τους βοηθήσει να παρακολουθούν τις προπονήσεις τους και να παρακολουθούν τη συνολική τους υγεία. Ακολουθούν ορισμένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του:

Παρακολούθηση GPS: Το Garmin Forerunner 45 διαθέτει δυνατότητες εντοπισμού GPS, οι οποίες σας επιτρέπουν να παρακολουθείτε τη διαδρομή, την απόσταση και το ρυθμό σας κατά τη διάρκεια των τρεξίματός σας.

Παρακολούθηση καρδιακού ρυθμού: Το Garmin Forerunner 45 διαθέτει ενσωματωμένο όργανο παρακολούθησης καρδιακών παλμών, το οποίο μπορεί να παρακολουθεί τους καρδιακούς σας παλμούς κατά τη διάρκεια των προπονήσεων και καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Παρακολούθηση προπονήσεων: Το Garmin Forerunner 45 μπορεί να παρακολουθεί μια σειρά προπονήσεων, όπως τρέξιμο, ποδηλασία και προπόνηση ενδυνάμωσης.

Garmin Coach: Το Garmin Forerunner 45 διαθέτει μια λειτουργία που ονομάζεται Garmin Coach, η οποία παρέχει εξατομικευμένα σχέδια προπόνησης για δρομείς όλων των επιπέδων.

Έξυπνες ειδοποιήσεις: Το Garmin Forerunner 45 σας επιτρέπει να λαμβάνετε ειδοποιήσεις από το τηλέφωνό σας απευθείας στο ρολόι σας, ώστε να μπορείτε να μένετε συνδεδεμένοι ενώ βρίσκεστε εν κινήσει.

Διάρκεια ζωής της μπαταρίας: Το Garmin Forerunner 45 έχει διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 7 ημέρες σε λειτουργία έξυπνου ρολογιού και έως και 13 ώρες σε λειτουργία GPS.

Αντοχή στο νερό: Το Garmin Forerunner 45 είναι αδιάβροχο έως 50 μέτρα, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να το φοράτε ενώ κολυμπάτε ή κάνετε άλλες δραστηριότητες που βασίζονται στο νερό.

Συνολικά, το Garmin Forerunner 45 είναι μια σταθερή επιλογή για τους δρομείς που θέλουν μια συσκευή που μπορεί να τους βοηθήσει να παρακολουθούν τις προπονήσεις τους και να παρακολουθούν τη συνολική τους υγεία. Προσφέρει μια σειρά χαρακτηριστικών και λειτουργιών που το καθιστούν μια ευέλικτη και χρήσιμη συσκευή για όσους ακολουθούν έναν ενεργό τρόπο ζωής.

9. Smartwatch FITBIT VERSA 2

 

 

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ SMARTWATCHES TO 2021

 

 

 

 

 

 

Το Fitbit Versa 2 είναι ένα έξυπνο ρολόι που έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να παραμείνετε συνδεδεμένοι και να παρακινηθείτε, ενώ παρακολουθείτε τους στόχους σας για την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Ακολουθούν ορισμένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του:

Σχεδιασμός: Το Fitbit Versa 2 διαθέτει μοντέρνο και κομψό σχεδιασμό με μεγάλη ποικιλία από εναλλάξιμες ζώνες για να προσαρμόσετε την εμφάνισή σας.

Παρακολούθηση της φυσικής κατάστασης: Το Fitbit Versa 2 προσφέρει 24/7 παρακολούθηση καρδιακών παλμών, παρακολούθηση δραστηριότητας και παρακολούθηση ύπνου. Διαθέτει επίσης 15+ λειτουργίες άσκησης και μπορεί να παρακολουθεί τις προπονήσεις σας στο κολύμπι.

Amazon Alexa: Το Fitbit Versa 2 διαθέτει ενσωματωμένο το Amazon Alexa, επιτρέποντάς σας να χρησιμοποιείτε φωνητικές εντολές για να ρυθμίζετε συναγερμούς, να ελέγχετε τον καιρό, να ελέγχετε τις έξυπνες οικιακές συσκευές σας και πολλά άλλα.

Έξυπνες ειδοποιήσεις: Το Fitbit Versa 2 σας επιτρέπει να λαμβάνετε κλήσεις, μηνύματα και ειδοποιήσεις ημερολογίου απευθείας στον καρπό σας. Μπορείτε επίσης να απαντάτε σε κείμενα με γρήγορες απαντήσεις.

Αναπαραγωγή μουσικής: Το Fitbit Versa 2 σας επιτρέπει να αποθηκεύετε και να αναπαράγετε μουσική και podcasts από τον καρπό σας. Μπορείτε επίσης να ελέγχετε την εφαρμογή Spotify από το ρολόι σας.

Παρακολούθηση του ύπνου: Το Fitbit Versa 2 παρακολουθεί τα στάδια του ύπνου σας και προσφέρει εξατομικευμένες πληροφορίες για να σας βοηθήσει να βελτιώσετε την ποιότητα του ύπνου σας.

Διάρκεια ζωής της μπαταρίας: Το Fitbit Versa 2 έχει διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 6+ ημέρες, ανάλογα με τη χρήση.

Συνολικά, το Fitbit Versa 2 είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν ένα έξυπνο ρολόι που μπορεί να τους βοηθήσει να παραμείνουν στην κορυφή των στόχων τους για την υγεία και τη φυσική τους κατάσταση, παραμένοντας παράλληλα συνδεδεμένοι. Το εύρος των χαρακτηριστικών του, όπως η παρακολούθηση της φυσικής κατάστασης, η παρακολούθηση του ύπνου, η αναπαραγωγή μουσικής και οι έξυπνες ειδοποιήσεις, το καθιστούν μια ευέλικτη και χρήσιμη συσκευή για καθημερινή χρήση.

 

 

Καταβάλλουμε εξαιρετικές προσπάθειες για να διασφαλίσουμε ότι τα δεδομένα στις σελίδες μας είναι ακριβή και ενημερωμένα. Δεν εχουμε σχέσεις με  κατασκευαστές ωστε να μας  παρέχουν πληροφορίες για τα προϊόντα. Όπου είναι δυνατόν, επαληθεύουμε  τις πληροφορίες .

mm

Written by 

Είμαι ηλεκτρολόγος μηχανικός και εχω γράψει άρθρα σχετικά με την τεχνολογία των υπολογιστών για μεγάλο χρονικό διάστημα .Ο επαγγελματισμός, η αποτελεσματικότητα και η καινοτομία στον τρόπο σκέψης με χαρακτηρίζουν.

Related posts

error: Content is protected !!