ΤA 5 ΚΑΛΥΤΕΡΑ POWERBANKS

powerbanks

Τα πιο αξιόπιστα powerbanks

 

Το πρόβλημα που απασχολεί ολοένα και περισσότερους χρήστες είναι η ημερήσια διάρκεια της μπαταρίας, η οποία στην πλειοψηφία των κινητών δεν ξεπερνάει την μία μέρα, πλην κάποιων εξαιρέσεων που θα διαρκέσoυν  1,5 – 2 μέρες το πολύ – σε συνδυασμό με τις αυξανόμενες ανάγκες του χρήστη και των εφαρμογών, είναι σίγουρο ότι οι σημερινές μπαταρίες δεν μπορούν να προσφέρουν λύση.Μια λύση στο πρόβλημα αυτό, έρχονται να δώσουν τα καλύτερα powerbanks. Διαβάστε επίσης το άρθρο μας για  τα Καλυτέρα Κινητά Τηλεφωνά μεχρι 250 Ευρώ…

Τι είναι το power bank;

Πρόκειται για μια εξωτερική μπαταρία η οποία σας επιτρέπει να φορτίσετε οποιαδήποτε φορητή συσκευή, είτε smartphone είτε tablet .  Έτσι αν ταξιδεύετε συχνά είτε  λείπετε απ’ το σπίτι και δεν έχετε πρίζα και η μπαταρία λιγοστεύει, μπορείτε να συνδέσετε το κινητό σας με το power bank και να συνεχίστε να τσεκάρετε τα emails  και τα  social media, και  να συνεχίσετε να χρησιμοποιείται κανονικά το κινητό σας, πριν προχωρήσετε στην  αγορά ενός από τα καλυτέρα powerbanks πρέπει να εξετάσετε κάποια χαρακτηριστικά…

Χωρητικότητα ( CAPACITY )

Το σημαντικότερο κομμάτι που θα επηρεάσει την επιλογή ενός powerbank  είναι η χωρητικότητα (μονάδα –  mAh). Ας δώσουμε έναν ορισμό  τι είναι τα mΑh  είναι η ικανότητα αποθήκευσης ενεργείας (στοιχείου η μπαταριάς)  δηλαδή πρόκειται για την ενέργεια που είναι αποθηκευμένη στην μπαταρία . Όσο περισσότερα είναι τα mΑh, τόσο μεγαλύτερη είναι η ενέργεια που υπάρχει στην μπαταρία άμεσα για να την χρησιμοποιήσετε.Η χωρητικότητα αφορά πάντα την μπαταρία.

Aναμενόμενη Χωρητικότητα (RATED CAPACITY)

Η χωρητικότητα που εκτιμάτε ότι αποδίδεται για χρήση μετά από τις απώλειες είτε στα ηλεκτρονικά κυκλώματα είτε στα καλώδια.

Ampere

Σημαντικό κεφάλαιο που πρέπει να εξεταστεί  πριν την αγορά είναι τα Αmpere (βασική μονάδα του ρεύματος ) , δηλαδή πόσο γρήγορα θα φορτίσει το power bank και  επίσης πόσο γρήγορα θα φορτίσει το smartphone μας.

Για αρχή το  output current , εξασφαλίζει πόσο γρήγορα θα φορτίσει το κινητό μας. Τα low cost  power banks έχουν 1Α  και με αυτά δεν θα ασχοληθούμε ιδιαίτερα, τα πιο σύγχρονα έχουν  2A έως και 3.1Α . Απ’ την άλλη το input current ισχύει για το πόσο γρήγορα φορτίζει το power bank.

Μέγεθος

Το εξωτερικό μέγεθος του power bank στα σύγχρονα μειώνεται καθώς η τεχνολογία εξελίσσεται. Συνήθως τα μεγαλύτερα power bank διαθέτουν και περισσότερα mAh, δηλαδή περισσότερες φορτίσεις για την συσκευή σας επίσης κατά την επιλογή πρέπει να ελέγχονται και κάποιοι άλλοι παράγοντες όπως

ΘΥΡΕΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ

Επίσης για κάποιος χρήστες, που έχουν παραπάνω απ’ μία συσκευές, θα φανεί αρκετά χρήσιμο, να διαθέτει το power bank παραπάνω απ’ μία θύρα για να τις φορτίζουν ταυτόχρονα!

Πρόσθετα χαρακτηριστικά: Τα καλυτέρα power banks διαθέτουν οθόνη lcd,  led, Επίσης και αρκετά σημαντικό κάποια power bank διαθέτουν ενσωματωμένα καλώδια για να φορτίζετε την συσκευή σας.

Εγγύηση: όλες οι σύγχρονες εταιρίες προσφέρουν τουλάχιστον ένα έτος εγγύηση

Τα καλύτερα powerbanks το 2022

 

1. Baseus Amblight Black 30000mAh

 

ΤA ΚΑΛΥΤΕΡΑ POWERBANKS

USB 3.0, Lightning, 3xUSB 2.0, USB-C, Micro USB

1. POWERBANK  Anker PowerCore+ Black 26800mAh

 

Το  PowerCore + 26800 PD  της Anker έχει προσθέσει μια θύρα USB-C  –  επιτρέποντάς σας να φορτίσετε το φορητό υπολογιστή σας, καθώς και το τηλέφωνο και το tablet σας χάρη στην ισχύ των 26.800 mAh –  Αυτό είναι ένα τεράστιο όφελος για χρήστες Macbook, Surface και Chromebook – το PowerCore + 26800  είναι ιδανικό για μεγάλες διακοπές και ταξίδια….

2. POWERBANK  VERBATIM 49577 20000 mah

 

ΤA ΚΑΛΥΤΕΡΑ POWERBANKS

 

 

 

 

 

 

Φόρτισε το smartphone ή tablet εν κινήσει, για να μην ξεμείνεις ποτέ από μπαταρία. Με το VERBATIM 49577 με τη συνολική χωρητικότητα ισχύς 20000mAh θα μπορείς να φορτίζεις τη smart συσκευή σου ακόμη και όταν είσαι έξω από το σπίτι, στην εκδρομή, στη βραδινή βόλτα ή ακόμη και στην παραλία. Συμβατό με κάθε είδους smartphone και tablet.

Διαθέτει 3 θύρες USB micro USB 2.0, USB Type-A x2, USB Type-C-Ρεύμα εξόδου: 3Α

ενώ το βάρος του ειναι 430 gr  και το μέγεθος (70×24.5×135.5 mm) .

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ

  • Ταχύτητα φόρτισης συσκευών
  • τεχνολογία QC 3.0 και USB-C PD
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας τιμής

3. POWERBANK VERBATIM 49574 20000 mah

 

 

ΤA ΚΑΛΥΤΕΡΑ POWERBANKS

Το PowerBank Quick Charge 3.0 & USB-C είναι εξοπλισμένο με νέα τεχνολογία QC 3.0 και USB-C PD που επιτρέπει γρήγορη φόρτιση των τελευταίων συσκευών. Λιγότερο χρόνο αναμονής, περισσότερη ώρα περιήγησης, κλήση ή αναπαραγωγή παιχνιδιών στο τηλέφωνό σας. Το Quick Charge 3.0 επιτρέπει τη ροή υψηλών επιπέδων ρεύματος στην μπαταρία, φορτίζοντας την πιο γρήγορα. Οι θύρες Quick Charge 3.0 μπορούν εύκολα να εντοπιστούν στο Power Bank καθώς έχουν χρώμα πορτοκαλί. Για βέλτιστη φόρτιση, τόσο η συσκευή όσο και ο φορτιστής πρέπει να είναι συμβατά με τις ίδιες τάσεις και ρεύματα για να λειτουργούν πιο αποτελεσματικά.

Διαθέτει 2 θύρες USB 2.0, USB Type-A x2, USB Type-C-Ρεύμα εξόδου: 3Α

ενώ το βάρος του ειναι 480 gr  και το μέγεθος 55.5x29x167 mm.

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ

  • Ταχύτητα φόρτισης συσκευών
  • τεχνολογία QC 3.0 και USB-C PD
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας τιμής

4. POWERBANK Anker PowerCore 10000 mAh

 

Το Anker PowerCore 10000  είναι μια προσιτη backup battery που υποστηρίζει το πρότυπο Quick Charge 3.0 της Qualcomm και μπορεί να διατηρήσει το τηλέφωνό σας σε λειτουργία για μια ολόκληρη ημέρα ασταμάτητης χρήσης χάρη στην μπαταρία των 10.000 mAh.

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ

  • Φορητός φορτιστής Quick Charge 3.0 με Power IQ, για Samsung, iPhone, iPad ….
  • Iσχυρό και οικονομικό.

5. POWERBANK XIAOMI Mi Power Bank 20000 mAh 

 

Διαθέτει 2 θύρες USB 2.0 -Ρεύμα εξόδου: 5.1V/2.4A, 9.0V/2A, 12.0V/1.5A

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Σταθεροποιητής τάσης (για ευαίσθητες συσκευές).
  • USB Προστασία έναντι υπερφόρτωσης.
  • Προστασία έναντι υπερφόρτισης.
  • Οθόνη ελέγχου επαναφόρτισης.

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ

  • Ποιότητα κατασκευής.
  • Σχέση ποιότητας τιμής.
  • Χρόνος φόρτισης: 6.7 h

Written by 

Related posts

error: Content is protected !!