ΤA ΚΑΛΥΤΕΡΑ POWERBANKS

 Το πρόβλημα που απασχολεί ολοένα και περισσότερους χρήστες είναι η ημερήσια διάρκεια της μπαταρίας, η οποία στην πλειοψηφία των κινητών δεν ξεπερνάει την μία μέρα, πλην κάποιων εξαιρέσεων που θα διαρκέσει 1,5 – 2 μέρες το πολύ.σε συνδυασμό με τις αυξανόμενες ανάγκες του χρήστη και των εφαρμογών, είναι σίγουρο ότι οι σημερινές μπαταρίες δεν μπορούν να προσφέρουν λύση.Μια λύση στο πρόβλημα αυτό, έρχονται να δώσουν τα καλύτερα powerbanks.Διαβάστε επίσης το άρθρο μας για  τα Καλυτέρα Κινητά Τηλεφωνά μεχρι 250 Ευρώ

Τι είναι το power bank;

Πρόκειται για μια εξωτερική μπαταρία η οποία σας επιτρέπει να φορτίσετε οποιαδήποτε φορητή συσκευή, είτε smartphone είτε tablet Έτσι αν ταξιδεύετε συχνά είτε  λείπετε απ’ το σπίτι και δεν έχετε πρίζα και η μπαταρία λιγοστεύει, μπορείτε να συνδέσετε το κινητό σας με το power bank και να συνεχίστε να τσεκάρετε τα emails  και τα  social media, και  να συνεχίσετε να χρησιμοποιείται κανονικά το κινητό σας, πριν προχωρήσετε στην  αγορά ενός από τα καλυτέρα powerbanks πρέπει να εξετάσετε κάποια χαρακτηριστικά.

Χωρητικότητα ( CAPACITY )

Το σημαντικότερο κομμάτι που θα επηρεάσει την επιλογή ενός powerbank  είναι η χωρητικότητα (μονάδα είναι τα mAh). Ας δώσουμε έναν ορισμό  τι είναι τα mΑh  είναι η ικανότητα αποθήκευσης ενεργείας (στοιχείου η μπαταριάς)  δηλαδή πρόκειται για την ενέργεια που είναι αποθηκευμένη στην μπαταρία . Όσο περισσότερα είναι τα mΑh, τόσο μεγαλύτερη είναι η ενέργεια που υπάρχει στην μπαταρία άμεσα για να την χρησιμοποιήσετε.Η χωρητικοτητα αφορα παντα την μπαταρια.

Aναμενόμενη Χωρητικότητα (RATED CAPACITY)

Η χωρητικότητα που εκτιμάτε ότι αποδίδεται για χρήση μετά από τις απώλειες είτε στα ηλεκτρονικά κυκλώματα είτε στα καλώδια.

Ampere

Σημαντικό κεφάλαιο που πρέπει να εξεταστεί  πριν την αγορά είναι τα Αmpere (βασική μονάδα του ρεύματος )  εισαγωγής και εξαγωγής, δηλαδή πόσο γρήγορα θα φορτίσει το power bank και  επίσης πόσο γρήγορα θα φορτίσει το smartphone μας.

Για αρχή το  output current , εξασφαλίζει πόσο γρήγορα θα φορτίσει το κινητό μας. Τα low cost  power banks έχουν 1Α  και με αυτά δεν θα ασχοληθούμε ιδιαίτερα, τα πιο σύγχρονα έχουν  2A έως και 3.1Α . Απ’ την άλλη το input current ισχύει για το πόσο γρήγορα φορτίζει το power bank.

Μέγεθος

Το εξωτερικό μέγεθος του power bank στα σύγχρονα μειώνεται καθώς η τεχνολογία εξελίσσεται. Συνήθως τα μεγαλύτερα power bank διαθέτουν και περισσότερα mAh, δηλαδή περισσότερες φορτίσεις για την συσκευή σας επίσης κατά την επιλογή πρέπει να ελέγχονται και κάποιοι άλλοι παράγοντες όπως

ΘΥΡΕΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ

Επίσης για κάποιος χρήστες, που έχουν παραπάνω απ’ μία συσκευές, θα φανεί αρκετά χρήσιμο, να διαθέτει το power bank παραπάνω απ’ μία θύρα για να τις φορτίζουν ταυτόχρονα!

Πρόσθετα χαρακτηριστικά: Τα καλυτέρα power banks διαθέτουν οθόνη lcd,  led, Επίσης και αρκετά σημαντικό κάποια power bank διαθέτουν ενσωματωμένα καλώδια για να φορτίζετε την συσκευή σας.

Εγγύηση: όλες οι σύγχρονες εταιρίες προσφέρουν τουλάχιστον ένα έτος εγγύηση

Τα καλύτερα powerbanks το 2019

Picture
Name
Χωρητικότητα:
Price
Rating
Picture
Name
Feature
Price
Rating
1. ISY IAP 8000 PowerBank
20.000mAh
2. INTENSO Power Bank High
20000mAh 
3. ADATA P20100
POWERBANK 
20100 mAh 
4. Power Bank Remax 
20000mAh
pvm_xiaomi-mi-power-bank-2-10000mah-black-03_14536_1476866246
5. Xiao Mi Power Bank 2 
10000 mAh

1. ISY IAP 8000 PowerBank 20.000mAh

Φόρτισε το smartphone ή tablet εν κινήσει, για να μην ξεμείνεις ποτέ από μπαταρία. Με το Powerbank ISY IAP 8000 με τη συνολική χωρητικότητα ισχύς 20000mAh θα μπορείς να φορτίζεις τη smart συσκευή σου ακόμη και όταν είσαι έξω από το σπίτι, στην εκδρομή, στη βραδινή βόλτα ή ακόμη και στην παραλία. Συμβατό με κάθε είδους smartphone και tablet, το Powerbank της ISY διαθέτει 2 θύρες USB για να φορτίζεις ταυτόχρονα έως 2 συσκευές ενώ χάρη στο μικρό του μέγεθος, θα μπορείς να το έχεις μαζί σου συνέχεια. Η μεγάλη του χωρητικότητα σου εξασφαλίζει πλήρη φόρτιση του smartphone έως και 6 φορές και του tablet έως και 4 φορές.

 

 

2. INTENSO Power Bank High 20000mAh 

 

Για να μην ξεμείνεις ποτέ από μπαταρία στο smartphone, το powerbank της Intenso των 20000mAh θα σου δώσει όλη την επιπλέον αυτονομία που θα χρειαστείς. Μάλιστα, μπορεί να φορτίζει ταυτόχρονα τόσο το δικό σου smartphone, του φίλου σου αλλά και το tablet που έχεις για τις ταινίες.Υποστηρίζει ταυτόχρονα φόρτιση έως 3 συσκευών ώστε όλη η παρέα να έχει ενέργεια και επιπλέον αυτονομία για να μοιραστείτε φωτογραφίες με όλους. Η σύνδεση γίνεται μέσω USB και μέσα στη συσκευασία περιλαμβάνονται 2 καλώδια φόρτισης για να φορτίσεις σχεδόν αμέσως αφού το ανοίξεις.Ελαφρύ ώστε να το έχεις πάντα μαζί σου αλλά και έξυπνα σχεδιασμένο ώστε η συσκευή σου να φορτίζεται πάντα με ασφάλεια. Παρέχει προστασία έναντι της υπερφόρτισης ενώ οι ενδείξεις LED θα σου δείχνουν ανά πάσα στιγμή το υπόλοιπο της μπαταρίας.

Χωρητικότητα-Φόρτιση

Τύπος μπαταρίας:Li-polymer
Χωρητικότητα:20000 mAh
Αριθμός βυσμάτων προσαρμογέα:2
Συνδεσιμότητα USB:Ναι
Αριθμός συνδέσεων:3
 • Προστασία έναντι υπερφόρτωσης
 • Προστασία έναντι υπερφόρτισης
 • Οθόνη ελέγχου επαναφόρτισης

3. ADATA P20100 POWERBANK 20100MAH BLACK/RED

Τα υψηλής χωρητικότητας power bank, δεν χρειάζεται να είναι βαριά και ογκώδες. Το P20100 προσφέρει μεγάλη χωρητικότητα σε μικρές διαστάσεις, καθιστώντας το ιδανικό για να το έχετε πάντα μαζί σας. Οι δύο θύρες USB που διαθέτει, σας επιτρέπει να φορτίζετε ταυτόχρονα 2 συσκευές, ενώ την ίδια ώρα μπορείτε να φορτίζετε και το powerbank. Επιπλέον το P20100 διαθέτει επίσης ένα ενσωματωμένο LED με διακόπτη, δίνοντας σας την δυνατότητα να το χρησιμοποιήσετε σαν φακό. Με μία μέγιστη φόρτιση 20100mAh, το P20100 μπορεί να φορτίσει πλήρως ένα smartphone, έξι φορές και ένα tablet 1.8 φορές. Πείτε αντίο στην ένδειξη χαμηλής μπαταρίας!

 

4. Power Bank Remax 20000mAh JANE

 

Με μικρό βάρος και  με τις συγκεκριμένες διαστάσεις δεν θα έλεγε  κάνεις ότι  είναι κάτι που μπορείς να το έχεις συνέχεια μαζί  σου αλλά όταν μιλάμε για 20 ΚAh χωρητικότητα, τότε κατευθείαν καταλαβαίνεις ότι REMAX 20000mAh είναι η λύση στα προβλήματα φόρτισης . υποστηρίζει όλες τις smart devices. η συσκευασία περιέχει καλώδιο φόρτισης usb και user manual

Power bank Jane 20000mAh PPL-10Lithium Battery

Capacity: 20000mAhBattery

Indicator: Four LightDimension: 13.9*6.35*2.16cm

LED: YES

Input: 5V / 1A

Output: 5V / 1A & 5V / 1.5A

 

5. Xiao Mi Power Bank 2 10000 mAh

 

Περιγραφή

Εξαιρετική συσκευή με μεταλλικό περίβλημα, με δυνατότητα φόρτισης με quickcharge 3.0 . Συμβατο και με Apple 6 και  7  , η συσκευασία περιέχει καλώδιο φόρτισης usb και user manual.

Χωρητικότητα-Φόρτιση

H  αναμενόμενη χωρητικότητα  είναι 6900 mAh.

Χρόνος φόρτισης με Quick charge Galaxy S7 από 2% σε 100% με ανοιχτό 4G 1 ώρα και 20 λεπτά.

pvm_xiaomi-mi-power-bank-2-10000mah-black-03_14536_1476866246 Χαρακτηριστικά

 • Overvoltage protection
 • discharge protection
 • overcharge protection
 • short-circuit fuse

 Θετικά

 • Ταχύτητα φόρτισης συσκευών
 •  Μπαταρια Li-Pol
 • Βάρος
 • Ποιότητα κατασκευής
 • Σχέση ποιότητας τιμής
 • Εξαιρετικά σχόλια από κατόχους

Αρνητικά

 • Ταχύτητα φόρτισης power bank


 

Leave a Comment