ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΛΥΜΙΞΕΡ

Με πόλλες λειτουργίες και μικρό μέγεθος, τα καλύτερα πολέμιξερ θα γίνουν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής προετοιμασίας γλυκών και αλμυρών δημιουργιών. Διαθέτουν μεγάλη ισχύ , για να μπορείτε άφοβα και χωρίς κόπο να δημιουργήσετε  γευστικά φαγητά και γλυκά. Ενώ τα εξαρτήματα πλένονται  στο πλυντήριο των πιάτων, μειώνοντας τον χρόνο που χρειαζόταν να αφιερώσετε για να καθαρίσετε την κουζίνα και το ψυγείο. Τα καλύτερα πόλυμιξερ είναι ιδανικά για σένα που θες να συνδυάσεις απόδοση, ποιότητα αλλά και κομψότητα την ώρα του μαγειρέματος και να δημιουργήσεις πολλές αγαπημένες σου συνταγές για τα οικογενειακά γεύματα αλλά και τα δείπνα με φίλους με άνεση και ευκολία.

Χρησιμοποίησε τις ανοξείδωτες λεπίδες για να ψιλοκόψεις λαχανικά ή να πολτοποιήσεις, να τρίψεις ή να κόψεις σε φέτες, να χτυπήσεις κρέμες ή μους με τουςδιπλούς αναδευτήρες μαρέγκας ακόμα και να φτιάξεις σπιτικό ψωμί με τον αναδευτήρα ζύμης.

Με συμπαγή κατασκευή και μοντέρνο design, θα σταθεί άνετα στην κουζίνα σου, καταλαμβάνοντας ελάχιστο χώρο όταν δεν το χρησιμοποιείς. Αποτελείται από αποσπώμενα μέρη ενώ οι ανοξείδωτες λεπίδες κοπής του, διατηρούν την αιχμηρότητά τους σε βάθος χρόνου.

Ποιος είπε ότι ένα ισχυρό πολυμίξερ θα πρέπει να καταλαμβάνει τον υπερπολύτιμο χώρο της κουζίνας σου; …Τα καλύτερα πολυμίξερ διαθέτουν συμπαγές design, έτσι ώστε και άνετα να το χειρίζεσαι και ελάχιστο χώρο να καταλαμβάνει όταν δεν το χρειάζεσαι.

Το  καλύτερα πολυμίξερ θα  αποτελεσουν αγορά που θα κάνει απόσβεση των χρημάτων της σε βάθος χρόνου. Για την κατασκευή του, έχουν χρησιμοποιηθεί τα καλύτερα υλικά έτσι ώστε να αντέχει στον χρόνο και τη χρήση. Τα δε αποσπώμενα μέρη του πλένονται άφοβα στο πλυντήριο πιάτων, για ακόμα μεγαλύτερη καθαριότητα. H προετοιμασία φαγητού θα γίνει ευκολότερη , επιλέξαμε και σας προτείνουμε τα καλύτερα πολυμίξερ…

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΛΥΜΙΞΕΡ ΤΟ 2023

 

1.Πολυμίξερ Kenwood  FDM786 1000W

 

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΛΥΜΙΞΕΡ ΤΟ 2018

Το πολυμίξερ FDM786 διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία εξαρτημάτων.

Μπορείς επίσης να απολαύσεις φρέσκια πορτοκαλάδα ή λεμονάδα με τον λεμονοστύφτη ή θρεπτικούς χυμούς με τον αποχυμωτή.

Το πολυμίξερ FDM786 περιλαμβάνειμπολ 3L, 4 δίσκους κοπής και γυάλινο μπλέντερ Thermo Resist ανθεκτικό σε έντονες εναλλαγές θερμοκρασίας, ιδανικό για κρύα smoothies ή ζεστές σούπες. Για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία το μπολ και το μπλέντερ προσαρμόζονται στην ίδια βάση.

Το ισχυρό μοτέρ 1000W και οι 8 ταχύτητες καθώς επίσης και η λειτουργία pulse, σου παρέχουν απόλυτο έλεγχο στις εργασίες.Το πολυμίξερ FDM786 της Kenwood διαθέτει μπολ 3L και γυάλινο μπλέντερ Thermo Resist χωρητικότητας 1,5L καθώς επίσης και μια μεγάλη ποικιλία εξαρτημάτων για κόψιμο, τρίψιμο, αναμίξεις, πολτοποίηση, τεμαχισμό ή αποχύμωση.

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ

 • ισχυρό μοτέρ 1000W
 •  8 ταχύτητες
 • 4 δίσκους κοπής και γυάλινο μπλέντερ Thermo Resist
 • Εξαγωγέας χυμού
 • Δίσκος για ξύσιμο/ τρίψιμο
 • Εργαλείο ζυμώματος
 • Γυαλί Themoresist με αντοχή στις υψηλές θερμοκρασίας

 

2.Πολυμίξερ BOSCH MCM3501

 

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΛΥΜΙΞΕΡ ΤΟ 2018

Το Πολυμίξερ BOSCH MCM3501 διαθέτει κάδο χωρητικότητας 3.9 λίτρων και μπλέντερ 1,5 λίτρων, ενώ συνοδεύεται και από σειρά εξαρτημάτων,  μπορείτε να ψιλοκόψετε, να τρίψετε, να αναμίξετε και να κόψετε σε φέτες πολύ εύκολα.

Το πολυμίξερ περιλαμβάνει  εξάρτημα ζύμης  και πολυκόπτη με λεπίδα Quattro για τον τεμαχισμό μικρότερων ποσοτήτων από βότανα, κρέας, τυρί, λαχανικά, φρούτα κλπ.. Για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία έχει ποδαράκια βεντούζες για μεγαλύτερη σταθερότητα και  τσάντα τοποθέτησης εξαρτημάτων

Χαρακτηριστικά:

– Αδιαβάθμητη ρύθμιση της ταχύτητας, στιγμιαία και παλμική λειτουργία, καθοδήγηση χρήστη με LED ενδείξεις
– Μεγάλο διαφανές πλαστικό μπολ 3.9 lt για 750 gr αλεύρι + υλικά (ανώτατο όριο 1.5 kg μίγματος ζύμης)
– Δίσκοι διπλής όψης για κόψιμο  και τρίψιμο
– Λεμονοστύφτης
– Αποθηκευτικός χώρος καλωδίου

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ

 • Πολυλειτουργικό μαχαίρι για συνεχή τέλεια αποτελέσματα κοπής
 • Ανοξείδωτοι δίσκοι κοπής
 • Μπλέντερ 1.5 lt για ανάμειξη και κόψιμο
 • Χτυπητήρι από ανοξείδωτο χάλυβα για χτύπημα της κρέμας γάλακτος, για ασπράδι αυγών και για ελαφριές ζύμες

3. Πολυμίξερ Kenwood MultiPro Express FDP65.450WH

Φτιάξε σπιτικά πεντανόστιμα πιάτα γρήγορα και εύκολα με το πολυμίξερ MultiPro Express 1000W, με 2 ταχύτητες, μπολ 3 lt και μπλέντερ 1,5 lt. Διαθέτει 2 ανοξείδωτους δίσκους κοπής διπλής όψης, λεμονοστύφτη, εργαλείο ανάμιξης 2-σε-1 (γάτζος ζύμης & δίσκος πολτοποίησης) καθώς και διπλά ανοξείδωτα μαχαίρια κοπής. Τέλος, διαθέτει σύστημα ασφαλείας στο μπολ και μπλέντερ.

Ισχύς σε Watt: 800
Χωρητικότητα Μπολ: 2.1 lt
Ταχύτητες: 2
Μπολ: Πλαστικό

 

4.Πολυμίξερ KENWOOD FDM 301 SS

 

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΛΥΜΙΞΕΡ ΤΟ 2018

Το πολυμίξερ ισχύς  800 W  διαθέτει κάδο χωρητικότητας 2.1 λίτρων και μπλέντερ 1,2 λίτρων, ενώ συνοδεύεται και από σειρά εξαρτημάτων,  μπορείτε να ψιλοκόψετε, να τρίψετε, να αναμίξετε και να κόψετε σε φέτες πολύ εύκολα. Το πολυμίξερ περιλαμβάνει  μεταλλικό αναδευτήρα μαρέγκας  για αυγά, κρέμες ή μους και  αναδευτήρας ζύμης έπισης  ανοξείδωτος δίσκος για τρίψιμο . Για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία έχει ποδαράκια βεντούζες για μεγαλύτερη σταθερότητα και  τσάντα τοποθέτησης εξαρτημάτων

Περιλαμβάνει:

Μπλέντερ 1.2 λίτρων, ιδανικό για σούπες, smoothies, ροφήματα, Λεμονοστύφτης, Διπλά ανοξείδωτα μαχαίρια , 2 ανοξείδωτοι δίσκοι διπλής όψης (χοντρές φέτες, χοντρό τρίψιμο, λεπτές φέτες, ψιλό τρίψιμο),

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ

 • ιδανικό για σούπες, smoothies, ροφήματα
 • Διπλός μεταλλικός αναδευτήρας μαρέγκας, για αυγά, κρέμες ή μους
 • Πλένεται στο πλυντήριο πιάτων
 • Εγγύηση κατασκευαστή: 2 Έτη

5. Πολυμίξερ Bosch MCM3100W

 

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΛΥΜΙΞΕΡ ΤΟ 2018

Το MCM3100W διαθέτει 4 εξαρτήματα, τα οποία αποθηκεύονται εύκολα μέσα στον κάδο:

 • Δίσκος τριψίματος και κοπής
 • Λεπίδες τεμαχισμού
 • Εξάρτημα ζυμώματος
 • Δίσκος για μαρέγκα/ κρέμα

Διαθέτει 2 ταχύτητες λειτουργίας αλλά και λειτουργία Pulse

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ

 • Διαθέτει 2 ταχύτητες λειτουργίας
 • Λειτουργία Pulse
 •  Εύκολο και βολικό στην αποθήκευση
 • Πολυλειτουργικό

6. Πολυμίξερ Kenwood FDP301SI

Πολυμίξερ Kenwood FDP301SI ισχύος 800 Watt, με μπολ χωρητικότητας 2,1 λίτρων και μικρό μέγεθος για να χωράει σε κάθε κουζίνα.
Τύπος Συσκευής: Πολυμίξερ
Ισχύς σε Watt: 800
Χωρητικότητα Μπολ: 2.1 lt
Ταχύτητες: 2
Μπολ: Πλαστικό

 

7. Πολυμίξερ KENWOOD FDP643WH Multi Pro

 

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΛΥΜΙΞΕΡ ΤΟ 2018

Το Πολυμίξερ  διαθέτει κάδο χωρητικότητας 3 λίτρων και μπλέντερ 1,5 λίτρων, ενώ συνοδεύεται και από σειρά εξαρτημάτων,  μπορείτε να ψιλοκόψετε, να τρίψετε, να αναμίξετε και να κόψετε σε φέτες πολύ εύκολα. Το πολυμίξερ περιλαμβάνει  2 αναδευτήρα μαρέγκας  για αυγά, κρέμες ή μους και  αναδευτήρας ζύμης έπισης  ανοξείδωτος δίσκος για τρίψιμο και  μικρό μπολ για παιδικές τροφές . Για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία έχει αποσπώμενα μέρη για εύκολο καθάρισμα και  δυνατότητα αποθήκευσης καλωδίου ενώ ξέχωριζει το  σύστημα ασφαλείας στο μπολ και το μπλέντερ για μεγαλύτερη ασφάλεια και  σύστημα “Dual Drive System” με το οποίο έχουμε εύκολη τοποθέτηση όλων των εξαρτημάτων σε ένα σημείο.

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ

 • 2 ανοξείδωτοι δίσκοι διπλής όψης
 • Διπλά ανοξείδωτα μαχαίρια κοπής
 • Διπλή λειτουργία μοτέρ

8.Πολυμίξερ Moulinex Double Force FP8221

 

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΛΥΜΙΞΕΡ ΤΟ 2018

Το πολυμίξερ Double Force FP8221 της Moulinex  ισχύ 1000W  διαθέτει δύο λειτουργίες μοτέρ ,  λειτουργία κατα την οποία το  μοτέρ παρέχει χαμηλή ταχύτητα με υψηλή δύναμη περιστροφής στον βασικό κάδο  και  λειτουργία όπου το μοτέρ παρέχει υψηλή ταχύτητα με χαμηλή δύναμη περιστροφής στο κοπτήριο & στο μπλεντερ.

Τοποθέτησε το καπάκι σε οποιαδήποτε θέση και μπορείς να το κλειδώσεις πάρα πολύ εύκολα με μία απλή κίνηση

Το πολυμίξερ Double Force FP8221 περιλαμβάνει:

 • Διάφανος κάδος χωρητικότητας 3lt
 • Mπλέντερ χωρητικότητας 2lt
 • 2 ανοξείδωτους δίσκους κοπής για τρίψιμο και τεμαχισμό σε φέτες
 • Πλαστικό εξάρτημα για ζύμη
 • Ανοξείδωτη λεπίδα κοπής
 • Εξάρτημα σαντιγύ

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ

 • Δυνατό & πολυχρηστικό
 • Κλείδωμα Easylock

9.  Πολυμίξερ Philips HR7310/00 700W

 

Το πολυμίξερ HR7310/00 της Philips σχεδιάστηκε ειδικά για εσένα που έχεις μια πολυάσχολη ζωή και θέλεις να παρασκευάζεις μοναδικά γευστικά πιάτα γρήγορα και εύκολα.

Διαθέτει, ισχυρό μοτέρ με ισχύ 700W ώστε να μπορείς να διαχειριστής μια μεγάλη ποικιλία υλικών όπως ζύμη ψωμιού, πιο σκληρά λαχανικά, τυριά και σοκολάτα, 2 ρυθμίσεις ταχύτητας και μια στιγμιαία παλμική λειτουργία pulse για παραπάνω δύναμη όπου είναι αναγκαίο, ευρύχωρο μπολ χωρητικότητας 1,5lt για δημιουργία έως και 5 μερίδων και μεγάλο σωλήνα τροφοδοσίας για ελάχιστο κόψιμο σε μικρότερα κομμάτια και για ελαχιστοποίηση του χρόνου προετοιμασίας.

Επίσης, το πολυμίξερ HR7310/00 της Philips διαθέτει ένανσυμπαγή και κομψό σχεδιασμό για να καταλαμβάνει λιγότερο χώρο στον πάγκο της κουζίνας σου εξοικονομώντας σου περισσότερο χώρο.

Ακόμα, διαθέτει γρήγορη και εύκολη συναρμολόγηση όλων των εξαρτημάτων ενώ όλα τα αφαιρούμενα εξαρτήματα μπορούν να πλυθούν και στο πλυντήριο πιάτων με ασφάλεια.

Written by 

Related posts

error: Content is protected !!