ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΛΥΜΙΞΕΡ ΤΟ 2019

Με πόλλες λειτουργίες και μικρό μέγεθος, τα καλύτερα πολέμιξερ θα γίνουν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής προετοιμασίας γλυκών και αλμυρών δημιουργιών. Διαθέτουν μεγάλη ισχύ , για να μπορείτε άφοβα και χωρίς κόπο να δημιουργήσετε  γευστικά φαγητά και γλυκά. Ενώ τα εξαρτήματα πλένονται  στο πλυντήριο των πιάτων, μειώνοντας τον χρόνο που χρειαζόταν να αφιερώσετε για να καθαρίσετε την κουζίνα και το ψυγείο. Τα καλύτερα πόλυμιξερ είναι ιδανικά για σένα που θες να συνδυάσεις απόδοση, ποιότητα αλλά και κομψότητα την ώρα του μαγειρέματος και να δημιουργήσεις πολλές αγαπημένες σου συνταγές για τα οικογενειακά γεύματα αλλά και τα δείπνα με φίλους με άνεση και ευκολία.

Χρησιμοποίησε τις ανοξείδωτες λεπίδες για να ψιλοκόψεις λαχανικά ή να πολτοποιήσεις, να τρίψεις ή να κόψεις σε φέτες, να χτυπήσεις κρέμες ή μους με τουςδιπλούς αναδευτήρες μαρέγκας ακόμα και να φτιάξεις σπιτικό ψωμί με τον αναδευτήρα ζύμης.

Με συμπαγή κατασκευή και μοντέρνο design, θα σταθεί άνετα στην κουζίνα σου, καταλαμβάνοντας ελάχιστο χώρο όταν δεν το χρησιμοποιείς. Αποτελείται από αποσπώμενα μέρη ενώ οι ανοξείδωτες λεπίδες κοπής του, διατηρούν την αιχμηρότητά τους σε βάθος χρόνου.

Ποιος είπε ότι ένα ισχυρό πολυμίξερ θα πρέπει να καταλαμβάνει τον υπερπολύτιμο χώρο της κουζίνας σου; …Τα καλύτερα πολυμίξερ διαθέτουν συμπαγές design, έτσι ώστε και άνετα να το χειρίζεσαι και ελάχιστο χώρο να καταλαμβάνει όταν δεν το χρειάζεσαι.

Το  καλύτερα πολυμίξερ θα  αποτελεσουν αγορά που θα κάνει απόσβεση των χρημάτων της σε βάθος χρόνου. Για την κατασκευή του, έχουν χρησιμοποιηθεί τα καλύτερα υλικά έτσι ώστε να αντέχει στον χρόνο και τη χρήση. Τα δε αποσπώμενα μέρη του πλένονται άφοβα στο πλυντήριο πιάτων, για ακόμα μεγαλύτερη καθαριότητα.

H προετοιμασία φαγητού θα γίνει ευκολότερη , επιλέξαμε και σας προτείνουμε τα καλύτερα πολυμίξερ.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΛΥΜΙΞΕΡ ΤΟ 2019

 

Picture
Name
Feature
Price
Rating
Picture
Name
Feature
Price
Rating
1. Kenwood  FDM786 1000W
4 δίσκους κοπής και γυάλινο μπλέντερ Thermo Resist
€ € €
2. BOSCH MCM3501
Ανοξείδωτοι δίσκοι κοπής
€ € €
3. KENWOOD FDM 301 SS
ιδανικό για σούπες, smoothies, ροφήματα
€ €
image description
4. Moulinex Double
Force FP8221 1000W
Mπλέντερ χωρητικότητας 2lt
€ € €
5.  KENWOOD
FDP643WH Multi Pro
Διπλά ανοξείδωτα
μαχαίρια κοπής
€ € €
6. BOSCH MCM62020
FOOD PROCESSOR
€ € €
 7. Bosch MCM3100W
800W
Πολυλειτουργικό
€ € €
8. KENWOOD
FDP302WH Multi Pro
Δίσκο πολτοποίησης ιδανικός για κρέμες και αυγά
€ €
9. Russell
Hobbs  Desire 19006
Περιλαμβάνει μύλο άλεσης
€ €
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΛΥΜΙΞΕΡ ΤΟ 2018
10. PHILIPS
SaladMaker
HR1388/80
5 δίσκοι για ποικιλία
αποτελεσμάτων σε
οποιοδήποτε μέγεθος και σχήμα
€ €

 

1. Kenwood  FDM786 1000W

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΛΥΜΙΞΕΡ ΤΟ 2018Το πολυμίξερ FDM786 διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία εξαρτημάτων.

Μπορείς επίσης να απολαύσεις φρέσκια πορτοκαλάδα ή λεμονάδα με τον λεμονοστύφτη ή θρεπτικούς χυμούς με τον αποχυμωτή.

Το πολυμίξερ FDM786 περιλαμβάνειμπολ 3L, 4 δίσκους κοπής και γυάλινο μπλέντερ Thermo Resist ανθεκτικό σε έντονες εναλλαγές θερμοκρασίας, ιδανικό για κρύα smoothies ή ζεστές σούπες. Για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία το μπολ και το μπλέντερ προσαρμόζονται στην ίδια βάση.

Το ισχυρό μοτέρ 1000W και οι 8 ταχύτητες καθώς επίσης και η λειτουργία pulse, σου παρέχουν απόλυτο έλεγχο στις εργασίες.Το πολυμίξερ FDM786 της Kenwood διαθέτει μπολ 3L και γυάλινο μπλέντερ Thermo Resist χωρητικότητας 1,5L καθώς επίσης και μια μεγάλη ποικιλία εξαρτημάτων για κόψιμο, τρίψιμο, αναμίξεις, πολτοποίηση, τεμαχισμό ή αποχύμωση.

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ

 • ισχυρό μοτέρ 1000W
 •  8 ταχύτητες
 • 4 δίσκους κοπής και γυάλινο μπλέντερ Thermo Resist
 • Εξαγωγέας χυμού
 • Δίσκος για ξύσιμο/ τρίψιμο
 • Εργαλείο ζυμώματος
 • Γυαλί Themoresist με αντοχή στις υψηλές θερμοκρασίας

ΔΕΙΤΕ ΤΟ


 

2. BOSCH MCM3501

Το Πολυμίξερ BOSCH MCM3501 διαθέτει κάδο χωρητικότητας 3.9 λίτρων και μπλέντερ 1,5 λίτρων, ενώ συνοδεύεται και από σειρά εξαρτημάτων,  μπορείτε να ψιλοκόψετε, να τρίψετε, να αναμίξετε και να κόψετε σε φέτες πολύ εύκολα.

Το πολυμίξερ περιλαμβάνει  εξάρτημα ζύμης  και πολυκόπτη με λεπίδα Quattro για τον τεμαχισμό μικρότερων ποσοτήτων από βότανα, κρέας, τυρί, λαχανικά, φρούτα κλπ.. Για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία έχει ποδαράκια βεντούζες για μεγαλύτερη σταθερότητα και  τσάντα τοποθέτησης εξαρτημάτων

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΛΥΜΙΞΕΡ ΤΟ 2018Χαρακτηριστικά:

– Αδιαβάθμητη ρύθμιση της ταχύτητας, στιγμιαία και παλμική λειτουργία, καθοδήγηση χρήστη με LED ενδείξεις
– Μεγάλο διαφανές πλαστικό μπολ 3.9 lt για 750 gr αλεύρι + υλικά (ανώτατο όριο 1.5 kg μίγματος ζύμης)
– Δίσκοι διπλής όψης για κόψιμο  και τρίψιμο
– Λεμονοστύφτης
– Αποθηκευτικός χώρος καλωδίου

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ

 • Πολυλειτουργικό μαχαίρι για συνεχή τέλεια αποτελέσματα κοπής
 • Ανοξείδωτοι δίσκοι κοπής
 • Μπλέντερ 1.5 lt για ανάμειξη και κόψιμο
 • Χτυπητήρι από ανοξείδωτο χάλυβα για χτύπημα της κρέμας γάλακτος, για ασπράδι αυγών και για ελαφριές ζύμες

ΔΕΙΤΕ ΤΟ


3. KENWOOD FDM 301 SS

 

Το πολυμίξερ ισχύς  800 W  διαθέτει κάδο χωρητικότητας 2.1 λίτρων και μπλέντερ 1,2 λίτρων, ενώ συνοδεύεται και από σειρά εξαρτημάτων,  μπορείτε να ψιλοκόψετε, να τρίψετε, να αναμίξετε και να κόψετε σε φέτες πολύ εύκολα. Το πολυμίξερ περιλαμβάνει  μεταλλικό αναδευτήρα μαρέγκας  για αυγά, κρέμες ή μους και  αναδευτήρας ζύμης έπισης  ανοξείδωτος δίσκος για τρίψιμο . Για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία έχει ποδαράκια βεντούζες για μεγαλύτερη σταθερότητα και  τσάντα τοποθέτησης εξαρτημάτων

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΛΥΜΙΞΕΡ ΤΟ 2018

Περιλαμβάνει:

Μπλέντερ 1.2 λίτρων, ιδανικό για σούπες, smoothies, ροφήματα, Λεμονοστύφτης, Διπλά ανοξείδωτα μαχαίρια , 2 ανοξείδωτοι δίσκοι διπλής όψης (χοντρές φέτες, χοντρό τρίψιμο, λεπτές φέτες, ψιλό τρίψιμο),

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ

 • ιδανικό για σούπες, smoothies, ροφήματα
 • Διπλός μεταλλικός αναδευτήρας μαρέγκας, για αυγά, κρέμες ή μους
 • Πλένεται στο πλυντήριο πιάτων
 • Εγγύηση κατασκευαστή: 2 Έτη

ΔΕΙΤΕ ΤΟ


4. Moulinex Double Force FP8221 1000W

 

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΛΥΜΙΞΕΡ ΤΟ 2018Το πολυμίξερ Double Force FP8221 της Moulinex  ισχύ 1000W  διαθέτει δύο λειτουργίες μοτέρ ,  λειτουργία κατα την οποία το  μοτέρ παρέχει χαμηλή ταχύτητα με υψηλή δύναμη περιστροφής στον βασικό κάδο  και  λειτουργία όπου το μοτέρ παρέχει υψηλή ταχύτητα με χαμηλή δύναμη περιστροφής στο κοπτήριο & στο μπλεντερ.

Τοποθέτησε το καπάκι σε οποιαδήποτε θέση και μπορείς να το κλειδώσεις πάρα πολύ εύκολα με μία απλή κίνηση

Το πολυμίξερ Double Force FP8221 περιλαμβάνει:

 • Διάφανο κάδο χωρητικότητας 3lt
 • Mπλέντερ χωρητικότητας 2lt
 • 2 ανοξείδωτους δίσκους κοπής για τρίψιμο και τεμαχισμό σε φέτες
 • Πλαστικό εξάρτημα για ζύμη
 • Ανοξείδωτη λεπίδα κοπής
 • Εξάρτημα σαντιγύ

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ

 • Δυνατό &πολυχρηστικό
 • Κλείδωμα Easylock

ΔΕΙΤΕ ΤΟ


5. KENWOOD FDP643WH Multi Pro

 

Το Πολυμίξερ  διαθέτει κάδο χωρητικότητας 3 λίτρων και μπλέντερ 1,5 λίτρων, ενώ συνοδεύεται και από σειρά εξαρτημάτων,  μπορείτε να ψιλοκόψετε, να τρίψετε, να αναμίξετε και να κόψετε σε φέτες πολύ εύκολα. Το πολυμίξερ περιλαμβάνει  2 αναδευτήρα μαρέγκας  για αυγά, κρέμες ή μους και  αναδευτήρας ζύμης έπισης  ανοξείδωτος δίσκος για τρίψιμο και  μικρό μπολ για παιδικές τροφές . Για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία έχει αποσπώμενα μέρη για εύκολο καθάρισμα και  δυνατότητα αποθήκευσης καλωδίου ενώ ξέχωριζει το  σύστημα ασφαλείας στο μπολ και το μπλέντερ για μεγαλύτερη ασφάλεια και  σύστημα “Dual Drive System” με το οποίο έχουμε εύκολη τοποθέτηση όλων των εξαρτημάτων σε ένα σημείο.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΛΥΜΙΞΕΡ ΤΟ 2018

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ

 • 2 ανοξείδωτοι δίσκοι διπλής όψης
 • Διπλά ανοξείδωτα μαχαίρια κοπής
 • Διπλή λειτουργία μοτέρ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ


6. MCM3501M της Bosch

Το πολυμίξερ  διαθέτει  διαφανές πλαστικό μπολ 3.9 lt για 750 gr αλεύρι + υλικά (ανώτατο όριο 1.5 kg μίγματος ζύμης) , και μπλέντερ 1,5 λίτρων για ανάμειξη και κόψιμο, ενώ συνοδεύεται και από σειρά εξαρτημάτων,  μπορείτε να ψιλοκόψετε, να τρίψετε, να αναμίξετε και να κόψετε σε φέτες πολύ εύκολα.

Το πολυμίξερ περιλαμβάνει  2 αναδευτήρα μαρέγκας  για αυγά, κρέμες ή μους και  αναδευτήρας ζύμης και  πολυλειτουργικό μαχαίρι για συνεχή τέλεια αποτελέσματα κοπής , έπισης  ανοξείδωτος δίσκος για τρίψιμο και κοπή και  μικρό μπολ για παιδικές τροφές .

Για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία πέριέχει πρακτική τσάντα τοποθέτησης εξαρτημάτων και αποθηκευτικός χώρος καλωδίου ένώ περιέχει ποδαράκια βεντούζες για μεγαλύτερη σταθερότητα.

-Αδιαβάθμητη ρύθμιση της ταχύτητας, στιγμιαία και παλμική λειτουργία, καθοδήγηση χρήστη με LED ενδείξεις
– Μίνι πολυκόπτης με λεπίδα Quattro για τον τεμαχισμό μικρότερων ποσοτήτων από βότανα, κρέας, τυρί, λαχανικά, φρούτα κλπ.
– Χτυπητήρι από ανοξείδωτο χάλυβα για χτύπημα της κρέμας γάλακτος, για ασπράδι αυγών και για ελαφριές ζύμες

7. Bosch MCM3100W 800W

 

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΛΥΜΙΞΕΡ ΤΟ 2018Το MCM3100W διαθέτει 4 εξαρτήματα, τα οποία αποθηκεύονται εύκολα μέσα στον κάδο:

 • Δίσκος τριψίματος και κοπής
 • Λεπίδες τεμαχισμού
 • Εξάρτημα ζυμώματος
 • Δίσκος για μαρέγκα/ κρέμα

Διαθέτει 2 ταχύτητες λειτουργίας αλλά και λειτουργία Pulse

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ

 • Διαθέτει 2 ταχύτητες λειτουργίας
 • Λειτουργία Pulse
 •  Εύκολο και βολικό στην αποθήκευση
 • Πολυλειτουργικό

ΔΕΙΤΕ ΤΟ


8. KENWOOD FDP302WH Multi Pro

 

Το πολυμίξερ  διαθέτει κάδο χωρητικότητας 2.1  λίτρων και μπλέντερ 1,2 λίτρων, ενώ συνοδεύεται και από σειρά εξαρτημάτων,  μπορείτε να ψιλοκόψετε, να τρίψετε, να αναμίξετε και να κόψετε σε φέτες πολύ εύκολα. Με μοτέρ 800 W, το πολυμίξερ της Kenwood δεν θα δυσκολευτεί σε καμία περίπτωση, ό,τι κι αν επιλέξεις να ρίξεις μέσα, επιτρέποντάς σου να εκτελέσεις τις συνταγές της αρεσκείας σου σε χρόνο-μηδέν.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΛΥΜΙΞΕΡ ΤΟ 2018

Ειδικά χαρακτηριστικά:

Λειτουργία pulse, Dual Drive System για εύκολη τοποθέτηση όλων των εξαρτημάτων σε ένα σημείο, Λεμονοστύφτης, Δυνατότητα αποθήκευσης καλωδίου, Ελαστικά ποδαράκια για μεγαλύτερη σταθερότητα, Σύστημα ασφαλείας στο μπολ και το μπλέντερ για μεγαλύτερη ασφάλεια

Περιλαμβάνει:

Μπολ χωρητικότητας 2,1 λίτρων, περιλαμβάνει: μπλέντερ 1,2 λίτρου, λεμονοστύφτη, ανοξείδωτο δίσκο κοπής για κόψιμο σε φέτες και τρίψιμο,

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ

 • Πολυλειτουργικό
 • Διπλά ανοξείδωτα μαχαίρια
 • Επίπεδα λειτουργίας: 3
 • Δίσκο πολτοποίησης ιδανικός για κρέμες και αυγά
 • Εγγύηση κατασκευαστή: 2 Έτη

ΔΕΙΤΕ ΤΟ


9. Russell Hobbs  Desire 19006 750W

 

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΛΥΜΙΞΕΡ ΤΟ 2018Το πολυμίξερ 19006 της σειράς Desireτης RussellHobbs είναι ιδανικό για σένα που θες να συνδυάζεις απόδοση και ποιότητα αλλά και κομψότητα ακόμα κι όταν μαγειρεύεις. Διαθέτει δίσκο κοπής για μικρά και μεγάλα κομμάτια, αναδευτήρα ζύμης, δίσκο για κρέμα και εξάρτημα άλεσης.

Αναλυτικά χαρακτηριστικά:

 • Δοχείο χωρητικότητας 1,5 lt
 • Διπλό κλείδωμα ασφαλείας δοχείου
 • Περιλαμβάνει μύλο άλεσης
 • Πλαστική κανάτα χωρητικότητας 1,5 lt
 • Αποθήκευσης καλωδίου
 • Αντιολισθητική βάση για μεγαλύτερη σταθερότητα
 • Η κανάτα και τα εξαρτήματα πλένονται στο πλυντήριο πιάτων

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ

 • Μέγιστη ισχύς 750W
 • Λεπίδες από ανοξείδωτο ατσάλι
 • 2 επιλογές ταχύτητας και παλμική λειτουργία

ΔΕΙΤΕ ΤΟ10. PHILIPS SaladMaker HR1388/80

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΛΥΜΙΞΕΡ ΤΟ 2018Με το SaladMaker της Philips μπορείτε να κόβετε σε φέτες, λωρίδες και ζιλιέν διάφορα λαχανικά, τυριά, αλλαντικά και άλλα υλικά, απευθείας μέσα στη σαλατιέρα ή στα μαγειρικά σας σκεύη. Με τον πολύ μεγάλο δίσκο ζιλιέν, μπορείτε επίσης να κόβετε τηγανιτές πατάτες. Φτιάξτε σαλάτες και άλλα πιάτα μέσα σε δευτερόλεπτα!

Οι 5 δίσκοι επιτρέπουν κοπή σε φέτες, κομμάτια, νιφάδες και ζιλιέν, προσφέροντάς σας αμέτρητες δημιουργικές δυνατότητες. Απλώς επιλέξτε ένα δίσκο και κουμπώστε τον στην υποδοχή.

Μεταλλικός δίσκος ζιλιέν XL για να κόβετε τηγανιτές πατάτες

Με τον ξεχωριστό δίσκο ζιλιέν XL του SaladMaker της Philips μπορείτε να κόβετε τηγανιτές πατάτες, αλλά να επεξεργάζεστε επίσης άλλα υλικά όπως καρότα, κολοκύθα, γογγύλια, κολοκυθάκια κ. λπ. το τελικό αποτέλεσμα είναι ιδανικό για τα αγαπημένα σας τηγανητά λαχανικά.

Άμεσο σερβίρισμα στο μπολ, στην κατσαρόλα ή στο τηγάνι

Με τη δυνατότητα άμεσου σερβιρίσματος του SaladMaker της Philips μπορείτε να κόβετε τα υλικά σας απευθείας μέσα στη σαλατιέρα, το μαγειρικό σκεύος ή το τηγάνι της επιλογής σας. Το ψηλό στόμιο σάς επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε ακόμα και ψηλά δοχεία για μεγάλες ποσότητες. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε πολύ λιγότερα σκεύη να καθαρίσετε μετά την προετοιμασία του φαγητού.
Όλα τα εξαρτήματα του SaladMaker της Philips μπορούν να πλυθούν στο πλυντήριο πιάτων, για εύκολο και άψογο καθάρισμα.

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ

 • Τα εξαρτήματα πλένονται στο πλυντήριο
 • Δίσκο ζιλιέν  μπορείτε να κόβετε τηγανιτές πατάτες, αλλά να επεξεργάζεστε άλλα υλικά όπως καρότα,  κολοκυθάκια  το τελικό αποτέλεσμα είναι ιδανικό για τα αγαπημένα σας τηγανητά λαχανικά.
 • 5 δίσκοι για ποικιλία αποτελεσμάτων σε οποιοδήποτε μέγεθος και σχήμα

ΔΕΙΤΕ ΤΟ


Related posts