ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΠΙΑΤΩΝ ΤΟ 2019

Τα πλυντήρια πιάτων  είναι  συσκευές που χρησιμοποιούνται κατά κόρον  σε κάθε σπίτι  καθαρίζουν τα πιάτα και τις οικοσκευές μετά από κάθε γεύμα. Τα καλυτέρα πλυντήρια πιάτων  πρέπει να είναι ενεργειακής κλάσης Α+ και να ενσωματώνουν όλες τις νεότερες τεχνολογικές εξελίξεις στον χώρο των οικιακών συσκευών. Επιλέξαμε μετά από προσεκτική ερευνά και σας προτείνουμε τα  καλυτέρα πλυντήρια πιάτων της αγοράς

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΠΙΑΤΩΝ

Το πλυντήριο πιάτων είναι ηλεκτρική συσκευή για τον καθαρισμό πιάτων, ποτηριών, σκευών μαγειρέματος και μαχαιροπήρουνων. το πλυντήριο πιάτων καθαρίζει με ψεκασμό θερμού νερού, τυπικά μεταξύ 55 και 75 ° C, στα πιάτα, με χαμηλότερες θερμοκρασίες που χρησιμοποιούνται για ευαίσθητα είδη.

Ένα μείγμα από νερό και απορρυπαντικό κυκλοφορεί με μια αντλία. Το νερό αντλείται με έναν ή περισσότερους βραχίονες ψεκασμού. Μόλις η πλύση τελειώσει, το νερό αποστραγγίζεται, με περισσότερο ζεστό νερό το οποίο αντλείται μέσα και ένας κύκλος ξεβγάλματος ξεκινά. Αφού ολοκληρωθεί ο κύκλος ξεπλύματος και το νερό αποστραγγιστεί, τα τρυβλία ξηραίνονται χρησιμοποιώντας μία από διάφορες μεθόδους ξήρανσης (π.χ. ένα θερμαντικό στοιχείο στο κάτω μέρος της μπανιέρας, ανεμιστήρες, ζεόλιθους ξήρανση βάση, κ.λπ.). Συνήθως ένα γυαλιστικό, συνήθως κέρωμα, χρησιμοποιείται για την εξάλειψη των σημείων νερού.

Διαβάστε επίσης το άρθρο μας για τα καλυτέρα πλυντήρια ρούχων   και τους καλυτέρους ψυγειοκαταψύκτες.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΠΙΑΤΩΝ ΤΟ 2019

 

Πλυντήριο Πιάτων MORRIS SII 60147

 

Πλυντήριο πιάτων  MORRIS SII 60147  χωρητικότητας 14 σερβίτσιων, είναι ενεργειακής κλάσης Α+++. Με οκτώ προγράμματα (Intensive, Normal, Eco, 90min wash, glass, Rapid, Soak, Auto) και τεσσερις λειτουργίες ( Λειτουργία “dual zone” με την οποία μπορείτε να επιλέξετε πλύση με πλήρες φορτίο ή πλύση μισού φορτίου χρησιμοποιώντας μόνο το κάτω καλάθι ή μόνο το πάνω καλάθι .

Η ψηφιακή οθόνη με ένδειξεις  υπολειπόμενου χρόνου προγράμματος και άλλων πληροφοριών, όπως π.χ για την προσθήκη αλατιού θα σας δώσεις τις απαιτούμενες πληροφορίες που χρειάζεστε.

Δεδομένα κατανάλωσης ενέργειας

Ενεργειακή κλάση: A+++
Σερβίτσια: 14
Ετήσια κατανάλωση ενέργειας: 237 kWh
Ετήσια κατανάλωση νερού: 2800 l
Απόδοση στεγνώματος: A
Επίπεδα θορύβου (ηχητικής ισχύος): 44 dB

 

Πλυντήριο Πιάτων SIEMENS SN258W00IE

Πλυντήριο πιάτων SIEMENS SN258W00IE χωρητικότητας 13 σερβίτσιων, είναι ενεργειακής κλάσης Α+++. Με οκτώ προγράμματα (Εντατικό 70 °C, Αυτόματο 45-65 °C, Οικονομικό, 50 °C, Αθόρυβο 50 °C, Ποτήρια 40 °C, 1 ώρα 65 °C, Γρήγορο 45 °C, Πρόπλυση) και τεσσερις λειτουργίες, VarioSpeed Plus για μείωση του χρόνου , hygienePlus – απολύμανση, extraDry – επιπρόσθετο στέγνωμα, intensiveZone – ζώνη εντατικής πλύσης, μπορείς να περιμένεις υψηλή απόδοση και οικονομία προσαρμοσμένη στα μέτρα σου.

Η ψηφιακή οθόνη με ένδειξεις  υπολειπόμενου χρόνου προγράμματος και άλλων πληροφοριών, όπως π.χ για την προσθήκη αλατιού θα σας δώσεις τις απαιτούμενες πληροφορίες που χρειάζεστε.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΠΙΑΤΩΝΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Ετήσια κατανάλωση ενέργειας: 234 kWh/έτος

Κατανάλωση ισχύος σε κατάσταση αναμονής: 0.5 W

Ετήσια κατανάλωση νερού: 2660 lt/έτος

Απόδοση στεγνώματος: A

Εξοπλισμός καλαθιών:

Καλάθια varioFlex
rackMatic – ρύθμιση άνω καλαθιού σε 3 επίπεδα
4 αναδιπλούμενα στοιχεία πιατοθήκης στο κάτω καλάθι και 2 στο επάνω
2 ράφια για φλιτζάνια στο άνω καλάθι
Κινητή θήκη για μαχαιροπήρουνα στο κάτω καλάθι και ράφι για
μαχαιροπίρουνα στο επάνω

Τεχνολογίες:

ecoDrying – αυτόματο άνοιγμα πόρτας στο τέλος του Οικονομικού
προγράμματος
Μοτέρ iQdrive (τεχνολογίας inverter brushless)
aquaSensor, loadSensor
auto3in1 – αναγνώριση είδους απορρυπαντικού
glassCare – προστασία ευαίσθητων σκευών
dosageAssist – πλήρης διάλυση ταμπλετών
Εναλλάκτης θερμότητας
Θερμαντήρας ροής, με ενσωματωμένη αντλία
Αυτοκαθαριζόμενο φίλτρο τριών επιπέδων

Πλυντήριο Πιάτων  BOSCH SMS46CW01E 

 

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΠΙΑΤΩΝ ΤΟ 2018 Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα του πλυντηρίου πιάτων BOSCH SMS46CW01E είναι η αθόρυβη λειτουργία του. Με επίπεδα θορύβου που δεν ξεπερνούν τα 46dB, το πλυντήριο της Bosch είναι από τα πλέον αθόρυβα στην κατηγορία του, χάρη του δυνατού αλλά αθόρυβου κινητήρα EcoSilence Drive.

Στα πολλά πλεονεκτήματα του, συγκαταλέγεται ο αποδοτικός, και παράλληλα οικονομικός στη λειτουργία του κινητήρας χωρίς βούρτσες, η τεχνολογία ActiveWater που μεγιστοποιεί την αποδοτικότητα και εξοικονομεί νερό και ενέργεια, αλλά και η τεχνολογία VarioSpeed Plus με τη βοήθεια της οποίας ο χρόνος πλύσης και στεγνώματος μειώνεται έως και κατά 66% χωρίς να μειώνεται η απόδοση του πλυντηρίου. Με κατανάλωση νερού μόλις 9,5 λίτρων, με 6 προγράμματα (Εντατικό 70°C, Αυτόματο 45-65°C, Οικονομικό 50°C,Αθόρυβο 50 °C, Ποτήρια 40°C, 1 ώρα 65°C) και με δυνατότητα πλυσίματος έως και 13 σερβίτσιων το Bosch SMS46CW01E είναι ιδανικό για όσους αποζητούν ένα αποτελεσματικό πλυντήριο πιάτων και παράλληλα θέλουν μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας, νερού και απορρυπαντικού. Άλλωστε πρόκειται για μία συσκευή ενεργειακής κλάσης Α+++.

Χαρακτηριστικά ασφαλείας:

 • ΑquaStop με εφ’ όρου ζωής εγγύηση αποζημίωσης βλαβών στην οικοσκευή σε περίπτωση διαρροής
 • Κλείδωμα για τα παιδιά

Ενδείξεις πλυντηρίου και χειρισμός:

 • Ρυθμιζόμενος χρόνος έναρξης:1-24 h
 • Ένδειξη εναπομείναντος χρόνου

Ειδικά χαρακτηριστικά χειρισμού:

 • Οθόνη ένδειξης υπολειπόμενου χρόνου προγράμματος
 • Ηλεκτρονική ένδειξη συμπλήρωσης αλατιού

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Ετήσια κατανάλωση ενέργειας: 234  kWh/έτος
 • Ετήσια κατανάλωση νερού: 2660 Lt/έτος
 • Απόδοση στεγνώματος: ADrying category

 

WHIRLPOOL WSFO 3O34 PF X

 

Το WHIRLPOOL WSFO 3O34 PF X μπαίνει στην λίστα με τα καλυτέρα πλυντήρια πιάτων όχι μόνο γιατί προσφέρει καινοτόμες και πρακτικές λειτουργιές αλλά γιατί είναι εξαιρετικά αποδοτικό και στην κατανάλωση ενεργείας. Πλυντήριο πιάτων  MORRIS SII 60147  χωρητικότητας 8 σερβίτσιων, είναι ενεργειακής κλάσης Α+++.

Με οκτώ προγράμματα (Eco 50° , 6th Sence® 50-60° ,  Έντονο 65° ,  Καθημερινό 50° ,  Κρύσταλλα 45° , Γρήγορο 30’ 50° , Πρόπλυση , Αυτοκαθαρισμός 65°) και  λειτουργίες ( Πολυζωνική Λειτουργία , Ξέπλυμα Sani , ταμπλέτα, καθυστέρηση, Απάντληση)

Δεδομένα κατανάλωσης ενέργειας

Ενεργειακή κλάση: A+++
Σερβίτσια: 10
Ετήσια κατανάλωση ενέργειας: 189 kWh
Ετήσια κατανάλωση νερού: 2520 l
Απόδοση στεγνώματος: A
Επίπεδα θορύβου (ηχητικής ισχύος): 44 dB

Πλυντήριο Πιάτων MORRIS FSI 60146

 

Πλυντήριο πιάτων  MORRIS SII 60147  χωρητικότητας 14 σερβίτσιων, είναι ενεργειακής κλάσης Α+++

Με οκτώ προγράμματα (Intensive, Normal, Eco, 90min wash, glass, Rapid, Soak, Auto). Ηλεκτρονικός έλεγχος λειτουργίας με οθόνη λειτουργιών τύπου LED “Λειτουργία “”dual zone”” με την οποία μπορείτε να επιλέξετε πλύση με πλήρες φορτίο (χρησιμοποιώντας και τα 2 βασικά καλάθια) ή πλύση μισού φορτίου χρησιμοποιώντας μόνο το κάτω καλάθι (σε περίπτωση που έχετε λίγα αλλά ογκώδη πιάτα) ή μόνο το πάνω καλάθι.

 • Δυνατότητα προγραμματισμού πλύσης με καθυστέρηση από 1 έως 24 ώρες.
 • Πάνω καλάθι με δυνατότητα ρύθμισης του ύψους και αναδιπλούμενα ράφια.
 • Ενσωματωμένος αυτόματος αποσκληρυντής νερού.
 • Ένδειξη στάθμης γυαλιστικού και αλατιού
 • Aqua stop για απόλυτη προστασία από βλάβες λόγω διαρροής νερού.
 • Παιδικό κλείδωμα.

Δώρο επιπλέον θήκη για μαχαιροπήρουνα η οποία τοποθετείται στο κάτω καλάθι και αφαιρούμενο πάνω καπάκι ώστε να είναι δυνατός ο εντοιχισμός της συσκευής στον πάγκο της κουζίνας.Ενω το κάτω καλάθι εχει αναδιπλούμενες σειρές ακίδων για μεγαλύτερη ευελιξία στο μέγεθος των σκευών που μπορείτε να τοποθετήσετε σε αυτό.

Πλυντήριο Πιάτων AEG FFB 53630ZM 60cm 

Πλυντήριο πιάτων με  αισθητήρα νερού SENSORLOGIC που ανιχνεύει το βαθμό της βρωμιάς και προσαρμόζει την κατανάλωση νερού. Μειώστε τη διάρκεια του κύκλου πλύσης στο μισό και εξοικονομήστε χρόνο με ένα πλυντήριο χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης Α+++.

Ολοκληρωμένος Καθαρισμός με τους προηγμένους αισθητήρες στα πλυντήρια πιάτων AEG που προσαρμόζουν αυτόματα τον χρόνο, τη θερμοκρασία και τη χρήση νερού ανάλογα με τον βαθμό λερώματος κάθε φορτίου. Έτσι έχετε προσαρμοσμένους κύκλους πλύσης με τέλειο αποτέλεσμα, κάθε φορά.

 • A+++
 • 13
 • 5

 

Με την  τεχνολογία Airdry σας επιτρέπει να μεγιστοποιήσετε την απόδοση του στεγνώματος με φυσική ροή αέρα. Η πόρτα ανοίγει αυτόματα μέχρι 10 cm όταν ο κύκλος βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο και τα πιάτα έχουν πλυθεί. Στεγνώνει φυσικά τα σκεύη σας, μειώνοντας ταυτόχρονα και την ενεργειακή κατανάλωση. Το σύστημα GlassCare παρέχει προηγμένη φροντίδα για τα πιο ευαίσθητα γυαλικά σας: Αυτό περιλαμβάνει το GlassHolder που είναι τοποθετημένο στο κάτω ράφι. Προσφέρει μοναδική σταθερότητα κρατώντας απαλά, αλλά σταθερά, ακόμα και τα ψηλότερα ποτήρια στη σωστή θέση, προστατεύοντάς τα από τη δόνηση και απομακρύνοντας τον κίνδυνο σπασίματος. Επιπρόσθετα στο πάνω ράφι, τα SoftSpikes κρατάνε σταθερά τα ποτήρια που έχουν τοποθετηθεί και τα προστατεύουν το ένα από το άλλο.

 

Πλυντήριο Πιάτων MORRIS FSI 45106

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΠΙΑΤΩΝ ΤΟ 2018Πλυντήριο πιάτων MORRIS 45cm freestanding dishwasher  χωρητικότητας 10 σερβίτσιων, είναι ενεργειακής κλάσης Α+++, SuperSilence και με αθόρυβο πρόγραμμα για εξαιρετικά ήσυχο και για ακόμα χαμηλότερα επίπεδα θορύβου. Με 8 προγράμματα (Intensive, Normal, Eco, 90min wash, glass, Rapid, Soak, Auto)

Εξοπλισμός καλαθιών:

3 καλάθια και 3 εκτοξευτήρες νερού με  λειτουργία “dual zone” με την οποία μπορείτε να επιλέξετε πλύση με πλήρες φορτίο  ή πλύση μισού φορτίου – χρησιμοποιώντας μόνο το κάτω καλάθι  ή μόνο το πάνω καλάθι. Το πάνω καλάθι  εχει  δυνατότητα ρύθμισης του ύψους και αναδιπλούμενα ράφια ενω το  κάτω καλάθι εχει αναδιπλούμενες σειρές ακίδων για μεγαλύτερη ευελιξία στο μέγεθος των σκευών που μπορείτε να τοποθετήσετε. Τέλος υπάρχει μια επιπλέον θήκη για μαχαιροπήρουνα η οποία τοποθετείται στο κάτω καλάθι.

Ενδείξεις πλυντηρίου και χειρισμός:

 • Ενδειξη στάθμης γυαλιστικού και αλατιού
 • Ηλεκτρονικός έλεγχος λειτουργίας με οθόνη λειτουργιών τύπου LED

Χαρακτηριστικά ασφαλείας:

 • Aqua stop για απόλυτη προστασία από βλάβες λόγω διαρροής νερού
 • Κλείδωμα για τα παιδιά

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Ετήσια κατανάλωση ενέργειας σε 188 kWh/έτος
 • Ετήσια κατανάλωση νερού: 2240  Lt/έτος
 • Απόδοση στεγνώματος: A

 

Πλυντήριο Πιάτων  CANDY CDPM 3DS62DX

 

Το απόλυτο πλυντήριο πιάτων, σε όλα τα επίπεδα. Χωράει 16 σετ, διαθέτει τρίτο καλάθι για μαχαιροπήρουνα, διαθέτει Φίλτρο κατά των βακτηριδίων και αυτόματο σύστημα πόρτας Smart Door, που ανοίγει μόνη της για καλύτερο στέγνωμα και αποφυγή οσμών και ανάπτυξης βακτηρίων στην καμπίνα.
Με χωρητικότητα 16 σετ δεν μένει τίποτα για πλύσιμο στο χέρι. Τα 10 προγράμματα και 7 θερμοκρασίες προσφέρουν επιλογή μεταξύ ισχυρής πλύσης για πολύ λερωμένα σκεύη ή οικονομικών και γρήγορων κύκλων καθαρισμού. Η δυνατότητα μεταχρονολογημένης έναρξης βοηθάει στην εκμετάλλευση νυχτερινού ρεύματος για μέγιστη οικονομία στη χρήση. Η σύνδεση με κινητό, μέσω τεχνολογίας NFC επεκτείνει στο μέγιστο τις δυνατότητες, παρέχοντας επιπλέον προγράμματα, στατιστικά και βοήθεια, όταν είναι απαραίτητη

Δεδομένα κατανάλωσης ενέργειας

Ενεργειακή κλάση: A+++
Σερβίτσια: 16
Ετήσια κατανάλωση ενέργειας: 219 kWh
Ετήσια κατανάλωση νερού: 2880 l
Απόδοση στεγνώματος: A
Επίπεδα θορύβου (ηχητικής ισχύος): 43 dB

Related posts

Leave a Comment