ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΠΙΑΤΩΝ

Τα πλυντήρια πιάτων  είναι  συσκευές που χρησιμοποιούνται κατά κόρον  σε κάθε σπίτι  καθαρίζουν τα πιάτα και τις οικοσκευές μετά από κάθε γεύμα. Τα καλυτέρα πλυντήρια πιάτων  πρέπει να είναι ενεργειακής κλάσης Α+ και να ενσωματώνουν όλες τις νεότερες τεχνολογικές εξελίξεις στον χώρο των οικιακών συσκευων. Επιλέξαμε μετά από προσεκτική ερευνά και σας προτείνουμε τα 15 καλυτέρα πλυντήρια πιάτων της αγοράς

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΠΙΑΤΩΝ

Το πλυντήριο πιάτων είναι ηλεκτρική συσκευή για τον καθαρισμό πιάτων, ποτηριών, σκευών μαγειρέματος και μαχαιροπήρουνων. το πλυντήριο πιάτων καθαρίζει με ψεκασμό θερμού νερού, τυπικά μεταξύ 55 και 75 ° C, στα πιάτα, με χαμηλότερες θερμοκρασίες που χρησιμοποιούνται για ευαίσθητα είδη.

Ένα μείγμα από νερό και απορρυπαντικό κυκλοφορεί με μια αντλία. Το νερό αντλείται με έναν ή περισσότερους βραχίονες ψεκασμού. Μόλις η πλύση τελειώσει, το νερό αποστραγγίζεται, με περισσότερο ζεστό νερό το οποίο αντλείται μέσα και ένας κύκλος ξεβγάλματος ξεκινά. Αφού ολοκληρωθεί ο κύκλος ξεπλύματος και το νερό αποστραγγίστεί, τα τρυβλία ξηραίνονται χρησιμοποιώντας μία από διάφορες μεθόδους ξήρανσης (π.χ. ένα θερμαντικό στοιχείο στο κάτω μέρος της μπανιέρας, ανεμιστήρες, ζεόλιθους ξήρανση βάση, κ.λπ.). Συνήθως ένα γυαλιστικό, συνήθως κέρωμα, χρησιμοποιείται για την εξάλειψη των σημείων νερού.

Διαβάστε επίσης το άρθρο μας για τα καλυτέρα πλυντήρια ρούχων  το  2018  και τους καλυτερους ψυγειοκαταψυκτες το 2018

ΤΑ 15 ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΠΙΑΤΩΝ ΤΟ 2018

1. Πλυντήριο Πιάτων SIEMENS SN258W00IE

Πλυντήριο πιάτων SIEMENS SN258W00IE χωρητικότητας 13 σερβίτσιων, είναι ενεργειακής κλάσης Α+++.

Με οκτώ προγράμματα (Εντατικό 70 °C, Αυτόματο 45-65 °C, Οικονομικό, 50 °C, Αθόρυβο 50 °C, Ποτήρια 40 °C, 1 ώρα 65 °C, Γρήγορο 45 °C, Πρόπλυση) και τεσσερις λειτουργίες, VarioSpeed Plus για μείωση του χρόνου , hygienePlus – απολύμανση, extraDry – επιπρόσθετο στέγνωμα, intensiveZone – ζώνη εντατικής πλύσης, μπορείς να περιμένεις υψηλή απόδοση και οικονομία προσαρμοσμένη στα μέτρα σου.

Η ψηφιακή οθόνη με ένδειξεις  υπολειπόμενου χρόνου προγράμματος και άλλων πληροφοριών, όπως π.χ για την προσθήκη αλατιού θα σας δώσεις τις απαιτούμενες πληροφορίες που χρειάζεστε.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΠΙΑΤΩΝΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Ετήσια κατανάλωση ενέργειας: 234 kWh/έτος

Κατανάλωση ισχύος σε κατάσταση αναμονής: 0.5 W

Ετήσια κατανάλωση νερού: 2660 lt/έτος

Απόδοση στεγνώματος: A

Εξοπλισμός καλαθιών:

Καλάθια varioFlex
rackMatic – ρύθμιση άνω καλαθιού σε 3 επίπεδα
4 αναδιπλούμενα στοιχεία πιατοθήκης στο κάτω καλάθι και 2 στο επάνω
2 ράφια για φλιτζάνια στο άνω καλάθι
Κινητή θήκη για μαχαιροπήρουνα στο κάτω καλάθι και ράφι για
μαχαιροπίρουνα στο επάνω

Τεχνολογίες:

ecoDrying – αυτόματο άνοιγμα πόρτας στο τέλος του Οικονομικού
προγράμματος
Μοτέρ iQdrive (τεχνολογίας inverter brushless)
aquaSensor, loadSensor
auto3in1 – αναγνώριση είδους απορρυπαντικού
glassCare – προστασία ευαίσθητων σκευών
dosageAssist – πλήρης διάλυση ταμπλετών
Εναλλάκτης θερμότητας
Θερμαντήρας ροής, με ενσωματωμένη αντλία
Αυτοκαθαριζόμενο φίλτρο τριών επιπέδων

Συμπεράσματα 

το SIEMENS SN258W00IE μπαίνει στην λίστα με τα καλυτέρα πλυντήρια πιάτων όχι μόνο γιατί προσφέρει καινοτόμες και πρακτικές λειτουργιές αλλά γιατί είναι εξαιρετικά αποδοτικό και στην κατανάλωση ενεργείας.

2. Πλυντήριο Πιάτων  Bosch SMS46II09E Inox

 

Πλυντήριο πιάτων Bosch SMS46II09E χωρητικότητας 13 σερβίτσιων, είναι ενεργειακής κλάσης Α+++, SuperSilence και με αθόρυβο πρόγραμμα για εξαιρετικά ήσυχο και για ακόμα χαμηλότερα επίπεδα θορύβου 44 dB.

Με εξι προγράμματα (Εντατικό 70 °C, Αυτόματο 45-65 °C, Οικονομικό 50 °C, Αθόρυβο 50 °C, Ποτήρια 40 °C, 1 ώρα 65 °C) και τρεις λειτουργίες: VarioSpeed Plus για μείωση του χρόνου , hygienePlus – απολύμανση, extraDry – επιπρόσθετο στέγνωμα.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΠΙΑΤΩΝΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Ετήσια κατανάλωση ενέργειας: 234 kWh/έτος

Ετήσια κατανάλωση νερού: 2660 lt/έτος

Απόδοση στεγνώματος: A

Εγγύηση:  2 έτη

Χρώμα:  Inox

Δυνατότητα Πλύσης  half load

Ενδείξεις πλυντηρίου και χειρισμός:

Προγραμματισμός Χρόνου Έναρξης

Χαρακτηριστικά ασφαλείας:

Aqua Stop: Διαθέτει

3. Πλυντήριο Πιάτων  BOSCH SMS46CW01E

 

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΠΙΑΤΩΝ ΤΟ 2018Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα του πλυντηρίου πιάτων BOSCH SMS46CW01E είναι η αθόρυβη λειτουργία του. Με επίπεδα θορύβου που δεν ξεπερνούν τα 46dB, το πλυντήριο της Bosch είναι από τα πλέον αθόρυβα στην κατηγορία του, χάρη του δυνατού αλλά αθόρυβου κινητήρα EcoSilence Drive. Στα πολλά πλεονεκτήματα του, συγκαταλέγεται ο αποδοτικός, και παράλληλα οικονομικός στη λειτουργία του κινητήρας χωρίς βούρτσες, η τεχνολογία ActiveWater που μεγιστοποιεί την αποδοτικότητα και εξοικονομεί νερό και ενέργεια, αλλά και η τεχνολογία VarioSpeed Plus με τη βοήθεια της οποίας ο χρόνος πλύσης και στεγνώματος μειώνεται έως και κατά 66% χωρίς να μειώνεται η απόδοση του πλυντηρίου. Με κατανάλωση νερού μόλις 9,5 λίτρων, με 6 προγράμματα (Εντατικό 70°C, Αυτόματο 45-65°C, Οικονομικό 50°C,Αθόρυβο 50 °C, Ποτήρια 40°C, 1 ώρα 65°C) και με δυνατότητα πλυσίματος έως και 13 σερβίτσιων το Bosch SMS46CW01E είναι ιδανικό για όσους αποζητούν ένα αποτελεσματικό πλυντήριο πιάτων και παράλληλα θέλουν μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας, νερού και απορρυπαντικού. Άλλωστε πρόκειται για μία συσκευή ενεργειακής κλάσης Α+++.

Χαρακτηριστικά ασφαλείας:

 • ΑquaStop με εφ’ όρου ζωής εγγύηση αποζημίωσης βλαβών στην οικοσκευή σε περίπτωση διαρροής
 • Κλείδωμα για τα παιδιά:Ναι

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΠΙΑΤΩΝ ΤΟ 2018Ενδείξεις πλυντηρίου και χειρισμός:

 • Ρυθμιζόμενος χρόνος έναρξης:1-24 h
 • Ένδειξη εναπομείναντος χρόνου:Ναι

Ειδικά χαρακτηριστικά χειρισμού:

 • Οθόνη ένδειξης υπολειπόμενου χρόνου προγράμματος
 • Ηλεκτρονική ένδειξη συμπλήρωσης αλατιού
 • λαμπρυντικού

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Ετήσια κατανάλωση ενέργειας: 234  kWh/έτος
 • Ετήσια κατανάλωση νερού: 2660 Lt/έτος
 • Απόδοση στεγνώματος: ADrying category

4. Πλυντήριο Πιάτων BOSCH SMS25AW05E

Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα του πλυντηρίου πιάτων BOSCH SMS46CW05E είναι η αθόρυβη λειτουργία του. Με επίπεδα θορύβου που δεν ξεπερνούν τα 46dB, το πλυντήριο της Bosch είναι από τα πλέον αθόρυβα στην κατηγορία του, χάρη του δυνατού αλλά αθόρυβου κινητήρα EcoSilence Drive. Στα πολλά πλεονεκτήματα του, συγκαταλέγεται ο αποδοτικός, και παράλληλα οικονομικός στη λειτουργία του κινητήρας χωρίς βούρτσες, η τεχνολογία ActiveWater που μεγιστοποιεί την αποδοτικότητα και εξοικονομεί νερό και ενέργεια, αλλά και η τεχνολογία VarioSpeed Plus με τη βοήθεια της οποίας ο χρόνος πλύσης και στεγνώματος μειώνεται έως και κατά 66% χωρίς να μειώνεται η απόδοση του πλυντηρίου. Με κατανάλωση νερού μόλις 9,5 λίτρων, με 6 προγράμματα (Εντατικό 70°C, Αυτόματο 45-65°C, Οικονομικό 50°C,Αθόρυβο 50 °C, Ποτήρια 40°C, 1 ώρα 65°C) και με δυνατότητα πλυσίματος έως και 13 σερβίτσιων.Tο Bosch SMS46CW05E είναι ιδανικό για όσους αποζητούν ένα αποτελεσματικό πλυντήριο πιάτων και παράλληλα θέλουν μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας, νερού και απορρυπαντικού. Άλλωστε πρόκειται για μία συσκευή ενεργειακής κλάσης Α+++.

Χαρακτηριστικά ασφαλείας:

 • ΑquaStop με εφ’ όρου ζωής εγγύηση αποζημίωσης βλαβών στην οικοσκευή σε περίπτωση διαρροής
 • Κλείδωμα για τα παιδιά

Ενδείξεις πλυντηρίου και χειρισμός:

 • Ρυθμιζόμενος χρόνος έναρξης:1-24 h
 • Ένδειξη εναπομείναντος χρόνου:Ναι

Ειδικά χαρακτηριστικά χειρισμού:

 • Οθόνη ένδειξης υπολειπόμενου χρόνου προγράμματος
 • Ηλεκτρονική ένδειξη συμπλήρωσης αλατιού, λαμπρυντικού

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Ετήσια κατανάλωση ενέργειας: 234  kWh/έτος
 • Ετήσια κατανάλωση νερού:2660 Lt/έτος
 • Απόδοση στεγνώματος: ADrying category

5. Πλυντήριο Πιάτων MORRIS 45cm 

 

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΠΙΑΤΩΝ ΤΟ 2018Πλυντήριο πιάτων MORRIS 45cm freestanding dishwasher  χωρητικότητας 10 σερβίτσιων, είναι ενεργειακής κλάσης Α+++, SuperSilence και με αθόρυβο πρόγραμμα για εξαιρετικά ήσυχο και για ακόμα χαμηλότερα επίπεδα θορύβου. Με 8 προγράμματα (Intensive, Normal, Eco, 90min wash, glass, Rapid, Soak, Auto)

Εξοπλισμός καλαθιών:

3 καλάθια και 3 εκτοξευτήρες νερού, Λειτουργία “”dual zone”” με την οποία μπορείτε να επιλέξετε πλύση με πλήρες φορτίο  ή πλύση μισού φορτίου χρησιμοποιώντας μόνο το κάτω καλάθι  ή μόνο το πάνω καλάθι, Πάνω καλάθι με δυνατότητα ρύθμισης του ύψους και αναδιπλούμενα ράφια, Κάτω καλάθι με αναδιπλούμενες σειρές ακίδων για μεγαλύτερη ευελιξία στο μέγεθος των σκευών που μπορείτε να τοποθετήσετε.Eπιπλέον θήκη για μαχαιροπήρουνα η οποία τοποθετείται στο κάτω καλάθι

Ενδείξεις πλυντηρίου και χειρισμός:

 • Ενδειξη στάθμης γυαλιστικού και αλατιού
 • Ηλεκτρονικός έλεγχος λειτουργίας με οθόνη λειτουργιών τύπου LED

Χαρακτηριστικά ασφαλείας:

 • Aqua stop για απόλυτη προστασία από βλάβες λόγω διαρροής νερού
 • Κλείδωμα για τα παιδιά

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Ετήσια κατανάλωση ενέργειας σε 188 kWh/έτος
 • Ετήσια κατανάλωση νερού: 2240  Lt/έτος
 • Απόδοση στεγνώματος: A

6. Πλυντήριο πιάτων  Bosch SMS 25AI02E 

 

Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα του πλυντηρίου πιάτων BOSCH SMS25AI02E είναι η αθόρυβη λειτουργία του. Με επίπεδα θορύβου που δεν ξεπερνούν τα 46dB, το πλυντήριο της Bosch είναι από τα πλέον αθόρυβα στην κατηγορία του, χάρη του δυνατού αλλά αθόρυβου κινητήρα EcoSilence Drive. Στα πολλά πλεονεκτήματα του, συγκαταλέγεται ο αποδοτικός, και παράλληλα οικονομικός στη λειτουργία του κινητήρας χωρίς βούρτσες, η τεχνολογία ActiveWater που μεγιστοποιεί την αποδοτικότητα και εξοικονομεί νερό και ενέργεια, αλλά και η τεχνολογία VarioSpeed Plus με τη βοήθεια της οποίας ο χρόνος πλύσης και στεγνώματος μειώνεται έως και κατά 66% χωρίς να μειώνεται η απόδοση του πλυντηρίου. Με κατανάλωση νερού μόλις 9,5 λίτρων, με 5 προγράμματα (Εντατικό 70°C, Αυτόματο 45-65°C, Οικονομικό 50°C, Ποτήρια 40°C, 1 ώρα 65°C) και με δυνατότητα πλυσίματος έως και 12 σερβίτσιων,το Bosch SMS25AI02E είναι ιδανικό για όσους αποζητούν ένα αποτελεσματικό πλυντήριο πιάτων και παράλληλα θέλουν μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας, νερού και απορρυπαντικού. Άλλωστε πρόκειται για μία συσκευή ενεργειακής κλάσης Α++.

Ενδείξεις πλυντηρίου και χειρισμός:

 • Ρυθμιζόμενος χρόνος έναρξης:1-24 ώρες
 • Ένδειξη εναπομείναντος χρόνου

Χαρακτηριστικά ασφαλείας:

Το σύστημα AquaStop αποτελείται από ένα σωλήνα παροχής με διπλό τοίχωμα, μια βαλβίδα ασφαλείας, καθώς και δοχείο αποστράγγισης δαπέδου με φλοτέρ, προσφέροντας 100% προστασία από διαρροές.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Ετήσια κατανάλωση ενέργειας:  258 kWh/έτος

Ετήσια κατανάλωση νερού: 2660  Lt/έτος

Απόδοση στεγνώματος: A

 

7. Πλυντήριο Πιάτων  Siemens SN215I01AE 

 

Πλυντήριο πιάτων Siemens SN215I01AE  χωρητικότητας 12 σερβίτσιων, είναι ενεργειακής κλάσης Α++, και  έχει χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και νερού.Στα πολλά πλεονεκτήματα του, συγκαταλέγεται ο αποδοτικός, και παράλληλα οικονομικός στη λειτουργία του κινητήρας  που μεγιστοποιεί την αποδοτικότητα και εξοικονομεί νερό και ενέργεια.

Χαρακτηριστικά ασφαλείας:

Το σύστημα AquaStop αποτελείται από ένα σωλήνα παροχής με διπλό τοίχωμα, μια βαλβίδα ασφαλείας, καθώς και δοχείο αποστράγγισης δαπέδου με φλοτέρ, προσφέροντας 100% προστασία από διαρροές.

Ενδείξεις πλυντηρίου και χειρισμός:

Προγραμματισμός Χρόνου Έναρξης

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Εγγύηση:  2 έτη

Χρώμα:  Inox

8.Πλυντήριο Πιάτων INDESIT DSR 57H96 Z S

 

Πλυντήριο πιάτων INDESIT DSR 57H96 Z S χωρητικότητας 10 σερβίτσιων , τα οποία φορτώνονται με άνεση χάρη στα ράφια Vario, ενεργειακής κλάσης Α++, έχει χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και νερού. Το πλυντήριο πιάτων είναι σχεδιασμένο για άριστη ενεργειακή απόδοση, εξοικονομώντας χρήματα για εσάς και παράλληλα προστατεύοντας το περιβάλλον με την ελάχιστη δυνατή κατανάλωση νερού. Η ψηφιακή οθόνη ένδειξης υπολειπόμενου χρόνου προγράμματος και άλλων πληροφοριών,  θα σας δώσει τις πληροφορίες που χρειάζεσθε.Tο  INDESIT DSR 57H96 Z S  είναι ιδανικό για όσους αποζητούν ένα αποτελεσματικό πλυντήριο πιάτων και παράλληλα θέλουν μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας, νερού και απορρυπαντικού. Άλλωστε πρόκειται για μία συσκευή ενεργειακής κλάσης Α++.Με 7 προγράμματα και Πρόγραμμα Baby Care

9. Πλυντήριο Πιάτων PITSOS DGS5568

 

Πλυντήριο πιάτων PITSOS DGS5568 χωρητικότητας 13 σερβίτσιων , με 5προγραμματα  και Αctive Condenser, ενεργειακής κλάσης Α++ , και έχει χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και νερού. . Το πλυντήριο είναι σχεδιασμένο για άριστη ενεργειακή απόδοση, εξοικονομώντας χρήματα για εσάς και παράλληλα προστατεύοντας το περιβάλλον με την ελάχιστη δυνατή κατανάλωση νερού.

Με 5 προγράμματα (Εντατικό 70 °C, Κανονικό 65 °C, Οικονομικό 50 °C, Γρήγορο 45 °C, Πρόπλυση).και  2 ειδικές λειτουργίες: quick – μείωση χρόνου πλύσης, Half Load – πλύση μισού φορτίου

Εξοπλισμός καλαθιών:

 • Καλάθια Vario
  • Τρίτο καλάθι για μαχαιροπήρουνα και μικρά σκεύη
  • Καλάθι Rack – ρύθμιση άνω καλαθιού σε 3 επίπεδα
  • 2 αναδιπλούμενα στοιχεία πιατοθήκης στο κάτω καλάθι
  • 2 ράφια για φλιτζάνια στο άνω καλάθι

 Τεχνολογίες:

 • Eco Motor – κινητήρας τεχνολογίας BLDC, πιο αθόρυβος, πιο οικονομικός και πιο ανθεκτικός από το συμβατικό, με 10 χρόνια εγγύηση
  • Hydro Sensor, Αισθητήρας φορτίου
  • Auto 3in1 – αναγνώριση είδους απορρυπαντικού
  • Glass Protect – σύστημα προστασίας γυαλικών
  • Dosage Assist – για πλήρη διάλυση ταμπλετών
  • Εναλλάκτης θερμότητας
  • Θερμαντήρας ροής, με ενσωματωμένη αντλία
  • Αυτοκαθαριζόμενο φίλτρο τριών επιπέδων
  • Επιλογέας προγραμμάτων με ενσωματωμένο πλήκτρο START
  • Προεπιλογή χρόνου έναρξης 1-24 ώρες
  • Φωτεινή ένδειξη πλήρωσης αλατιού, λαμπρυντικού

Χαρακτηριστικά ασφαλείας:

 • AquaStop

Ενδείξεις πλυντηρίου και χειρισμός:

 • Προεπιλογή χρόνου έναρξης 1-24 ώρες
 • Δείκτης λήξης προγράμματος
 • Ένδειξη εναπομείναντος χρόνου
 • Δείκτης έλλειψης άλατος

10. Πλυντήριο Πιατων  BRANDT DFH 13117 W

Πλυντήριο πιάτων BRANDT DFH 13117 W  χωρητικότητας 13 σερβίτσιων , με 7 προγραμματα και 6 θερμοκρασίες πλύσης επίσης περιλαμβάνεται και Αctive Condenser, ενεργειακής κλάσης Α++ , και έχει χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και νερού. Το πλυντήριο είναι σχεδιασμένο για άριστη ενεργειακή απόδοση, εξοικονομώντας χρήματα για εσάς και παράλληλα προστατεύοντας το περιβάλλον με την ελάχιστη δυνατή κατανάλωση νερού. Η Ψηφιακή οθόνη ένδειξης υπολειπόμενου χρόνου προγράμματος και άλλων πληροφοριών θα σας δώσει τις πληροφοριες που χρειάζεσθε

 

 

11.  Πλυντήριο πιάτων Hotpoint-Ariston LFD11M121CX Inox

 

Πλυντήριο πιάτων Hotpoint-Ariston LFD11M121CX χωρητικότητας 14 σερβίτσιων , με 11 προγραμματα  σύστημα ασφαλείας Aqua Stop και Αctive Condenser, ενεργειακής κλάσης Α++ , και έχει χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και νερού. . Το πλυντήριο είναι σχεδιασμένο για άριστη ενεργειακή απόδοση, εξοικονομώντας χρήματα για εσάς και παράλληλα προστατεύοντας το περιβάλλον με την ελάχιστη δυνατή κατανάλωση νερού.

Ενδείξεις πλυντηρίου και χειρισμός:

 • Προγραμματισμός Χρόνου Έναρξης
 • Ένδειξη Υπολοιπόμενου Χρόνου Πλύσης

Χαρακτηριστικά ασφαλείας:

 • Aqua Stop
 • Ασφάλεια κλειδώματος

12. Πλυντήριο Πιατων  Whirlpool WFC 3C26

 

Το πλυντήριο πιάτων WHIRLPOOL WBC 3C26 A++ με τεχνολογία 6ης αίσθησης, ρυθμίζει αυτόματα την η θερμοκρασία και τον χρόνο πλύσης ανάλογα, με το πόσο βρώμικα είναι τα ρούχα σας. Με λειτουργία MultiZone wash μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ πλύσης στο πάνω ή εντατικής πλύση στο κάτω καλάθι για βέλτιστη εξοικονόμηση πόρων.Έχει δυνατότητα να ξέβγαζει σε υψηλή θερμοκρασία και ειδικό πρόγραμμα ρύθμισης ταμπλέτας. Με τα ειδικά διαμορφωμένα διαιρούμενα καλάθια που προσαρμόζονται σε κάθε είδους φορτίο θα καλύψει όλες τις ανάγκες του νοικοκυριού σας. Είναι ενεργειακής κλάσης A++ και έχει χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και νερού.

Ενδείξεις πλυντηρίου και χειρισμός:

 • Επίπεδα Θορύβου 46 dB
 • Θερμοκρασίες 3

Ενδείξεις πλυντηρίου και χειρισμός:

 • Δυνατότητα  Πλύσης Half Load
 • Προγραμματισμός Χρόνου Έναρξης

Χαρακτηριστικά ασφαλείας:

 • Aqua Stop

13. Πλυντήριο πιάτων  Indesit DFG26B1NXEU Inox

Πλυντήριο πιάτων Indesit DFG26B1NXEU χωρητικότητας 13 σερβίτσιων, με 6 προγράμματα πλύσης και αυτοκαθαριζόμενο φίλτρο.xάμηλο επίπεδο θορυβου 49 dB. Είναι ενεργειακής κλάσης A+ και έχει χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και νερού. Το πλυντήριο είναι σχεδιασμένο για άριστη ενεργειακή απόδοση, εξοικονομώντας χρήματα για εσάς και παράλληλα προστατεύοντας το περιβάλλον με την ελάχιστη δυνατή κατανάλωση νερού.Η Ψηφιακή οθόνη ένδειξης υπολειπόμενου χρόνου προγράμματος και άλλων πληροφοριών, όπως π.χ για την προσθήκη αλατιού, θα σας δώσει ολες τις απαίτουμενες πληροφοριες που απαιτούνται

 

14. Πλυντήριο πιάτων  Indesit DSR 15B1 EU 45cm

Το πλυντήριο πιάτων INDESIT DSR 15B1 EU με χωρητικότητα 10 σερβίτσιων και με τα 5 προγράμματα πλύσης θα καλύψει απόλυτα τις καθημερινές σας ανάγκες. Το πλυντήριο είναι σχεδιασμένο για άριστη ενεργειακή απόδοση, εξοικονομώντας χρήματα για εσάς και παράλληλα προστατεύοντας το περιβάλλον με την ελάχιστη δυνατή κατανάλωση νερού. . Είναι ενεργειακής κλάσης A+ και έχει χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και νερού.Ψηφιακή οθόνη ένδειξης υπολειπόμενου χρόνου προγράμματος και άλλων πληροφοριών, όπως π.χ για την προσθήκη αλατιού, θα σας δώσει ολες τις απαίτουμενες πληροφοριες.

Εξοπλισμός καλαθιών:

 • Αποσπώμενο καλάθι για μαχαιροπήρουνα

Ενδείξεις πλυντηρίου και χειρισμός:

 • Προγραμματισμός Χρόνου Έναρξης
 • Φωτεινή ένδειξη για συμπλήρωση αλατιού

Χαρακτηριστικά ασφαλείας:

 • Aqua Stop

15 . Πλυντήριο Πιατων  Crown DW 6044 A WH

Το πλυντήριο πιάτων  με χωρητικότητα 12 σερβίτσιων και με τα 4 προγράμματα πλύσης θα καλύψει απόλυτα τις καθημερινές σας ανάγκες. Το πλυντήριο είναι σχεδιασμένο για άριστη ενεργειακή απόδοση, εξοικονομώντας χρήματα για εσάς και παράλληλα προστατεύοντας το περιβάλλον με την ελάχιστη δυνατή κατανάλωση νερού και ηλέκτρικου ρέυματος .Η ψηφιακή οθόνη ένδειξης υπολειπόμενου χρόνου προγράμματος και άλλων πληροφοριών, όπως π.χ για την προσθήκη αλατιού θα σας δώσει ολες τις απαίτουμενες πληροφοριες.

Εξοπλισμός καλαθιών:

 • Πλαστικό καλάθι για μαχαιροπίρουνα
 • Ποτηροθήκες

Ενδείξεις πλυντηρίου και χειρισμός:

 • Προγραμματισμός Χρόνου Έναρξης

Χαρακτηριστικά ασφαλείας:

 • Aqua Stop

 

Related posts

Leave a Comment