TΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ-ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ ΤΟ 2018

Πολλές φορές όταν ο χρόνος και οι δουλείες μας πιέζουν η ύπαρξη ενός πλυντηρίου-στεγνωτήριου μοιάζει ιδανική λύση. . Μετά από εκτενή ερευνά αγοράς επιλέξαμε τα  καλυτέρα πλυντήρια-στεγνωτήρια  με βάση τα χαρακτηριστικά τους και την απόδοση τους

Τα καλυτέρα πλυντήρια-στεγνωτήρια  θα μετατρέψουν το πλύσιμο  και το στέγνωμα των ρούχων από μία δύσκολη διεργασία σε στιγμιαία διαδικασία. Διαβάστε επίσης το άρθρο μας για τα καλυτέρα πλυντήρια ρούχων  το  2018

ΜΕΡΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ-ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ ΡΟYΧΩΝ

 

Εξοικονόμηση χρημάτων και χώρου

Σήμερα, μπορείς να έχεις τις δυνατότητες και των δύο συσκευών σε μια κάνοντας  οικονομία στον χώρο.

Στεγνά ρούχα χωρίς να σε απασχολούν  οι  καιρικές συνθήκες

 Ανεξαρτητα της καιρικές συνθήκες δεν θα ἐχετε πλεον το άγχος για να απλώσετε τα ρούχα απλα θα τα πάρετε στεγνά και έτοιμα.

Χαμηλή κατανάλωση ενέργειας

 Όλα τα καινούργια μοντέλα συνοδεύονται με ενεργειακά πιστοποιητικά κλάσης Α.Ακὀμα και με χρήση 3 φόρες την εβδομάδα ο λογαριασμός σας σίγουρα θα είναι χαμηλότερος σε σύγκριση με την χρηση της παλαιότερη ενεργοβόρας  συσκευής σας.

Είναι αθόρυβο

Είναι αθόρυβα κατά το στύψιμο και την πλύση μπορείτε να τα χρησιμοποιείται ακόμα και το βράδυ μειώνοντας ακόμα περισσότερο το κόστος χρήσης.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ TA ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ-ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΑ ΡΟYΧΩΝ

Ενεργειακή κλάση

TΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ-ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝΣτην ενεργειακή ταμπέλα των πλυντηρίων ρούχων που εισήχθηκε το 2010, η ενεργειακή τους κλάση κυμαίνεται από την Α+++ έως και τη D. Σε αυτή τη φάση υπολογίζεται η συνολική ενεργειακή κατανάλωση της συσκευής κατά τη διάρκεια ενός έτους. Συνυπολογίζεται δηλαδή, η ενέργεια που απαιτείται για 220 πλύσεις καθώς και αυτή που απαιτείται όταν η συσκευή δε χρησιμοποιείται και όταν είναι σε κατάσταση αναμονής.

Οι 220 πλύσεις αποτελούνται από ένα συνδυασμό διαφορετικών προγραμμάτων. Το 42% των πλύσεων αφορά πλήρες φορτίο στους 60°C, το 29%  μερικό φορτίο στους 60°C και το υπόλοιπο 29%  μερικό φορτίο στους 40°C.

Δηλαδή, ένα πλυντήριο ρούχων ενεργειακής κλάσης Α+++ καταναλώνει λιγότερες από 154 kWh ενέργειας ετησίως.


TΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ-ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝΤεχνολογία NFC :

H τεχνολογία NFC (Near Field Communications) αφορά την ασύρματη μετάδοση δεδομένων σε απόσταση μικρότερη από τα 10 εκατοστά.

Επιτρέπει την γρήγορη ανάγνωση και εγγραφή δεδομένων, επίσης, μπορεί να ενεργοποιήσει εύκολα υπηρεσίες.

Εκτός από το τσιπ NFC σε κινητά τηλέφωνα, επισης υπαρχουν σε ηλεκτρικες συσκευες οπως τα πλυντηρια .

SmartDiagnosis:

Το Smart Diagnosis εντοπίζει γρήγορα τυχόν μικροπροβλήματα πριν γίνουν μεγάλα και αναγκαστείτε να καταφύγετε στο τεχνικό .

Τεχνολογια 6 Motion Direct Drive:

ο κάδος πραγματοποιεί 6 διαφορετικές κινήσεις ανάλογα με το πρόγραμμα που θα επιλέξεις. Σε συνδυασμό με την ελεγχόμενη ταχύτητα των στροφών και την ικανότητά του να περιστρέφεται και αριστερόστροφα αλλά και δεξιόστροφα, η απόδοση του πλυντηρίου είναι απόλυτα βελτιωμένη, κι έτσι σου δίνει τέλειο αποτέλεσμα, κάθε φορά. Με την τεχνολογία αυτή πλένει καλύτερα φροντίζοντας απαλά τα ρούχα, ελέγχοντας τη δύναμη και τις κινήσεις για κάθε τύπο υφάσματος.(Διαβάστε επίσης το άρθρο μας για τις  καλύτερες τηλεοράσεις το 2018)

Παύση πλύσης & προσθήκη ρούχων :

Αν παραλείψεις να βάλεις κάποια άπλυτα ρούχα κατά τη διάρκεια της πλύσης, απλά πάτησε το κουμπί «Παύση» και μπορείς να προσθέσεις όποιο ρούχο θέλεις. Βαμβακερά, Μεικτά,Eύκολο Σιδέρωμα, – όποιο πρόγραμμα και αν επιλέξεις, η πόρτα μπορεί να ανοίξει αμέσως μετά από περίπου 3 δευτερόλεπτα κατά τη διάρκεια της πλύσης.

 Εξοικονόμηση χρημάτων και χώρου

Ένα ξεχωριστό πλυντήριο και ένα ξεχωριστό στεγνωτήριο θα καταλάμβαναν τον διπλάσιο χώρο, ωστόσο σήμερα, μπορείς να απολαμβάνεις τις δυνατότητες και των δύο συσκευών με οικονομία στον χώρο.

TΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ-ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ ΤΟ 2018

1.MORRIS CDW-12810

Με ένα πλυντήριο-στεγνωτήριο (εμπρόσθιας φόρτωσης) δεν κάνεις μόνο οικονομία στο χώρο, αλλά και στα χρήματα, αφού η αγορά δεύτερης συσκευής δεν είναι απαραίτητη για να απολαμβάνεις εξαιρετικά αποτελέσματα πλύσης και υγιεινό στέγνωμα μέσα σε λίγα λεπτά. Το MORRIS CDW-12810 επίσης εξοπλίζεται με προηγμένης τεχνολογίας Inverter κινητήρας άμεσης κίνησης, περιστρέφει το τύμπανο απευθείας χωρίς την χρήση ιμάντα και τροχαλίας. Η μετάδοση της ισχύος απευθείας στο τύμπανο, ελαχιστοποιεί τις δονήσεις και το θόρυβο, ενώ βελτιστοποιεί την ενεργειακή απόδοση. Το πλυντήριο-στεγνωτήριο της MORRIS χωράει 12 κιλά ρούχων για πλύσιμο, ενώ μπορεί να στεγνώσει έως και 8 κιλά ρούχων και όλα τα παραπάνω οικονομικά, αφού πρόκειται για μία συσκευή ενεργειακής κλάσης Α.

TΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ-ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝΑισθητήρες:

 • Δυνατότητα παύσης του προγράμματος πλύσης για πρόσθεση ρούχων
 • Δυνατότητα επιλογής στροφών
 • Θερμοκρασίας και αριθμού ξεβγαλμάτων ανά πρόγραμμα

Επιλογή προγραμμάτων:

16 προγράμματα με γρήγορο πρόγραμμα πλυσίματος/στεγνώματος (διάρκειας 1 ώρας) και 5 επίπεδα ισχύος στεγνώματος

Τεχνολογία:

Σύστημα πλύσης “CleanJet shower”: με το οποίο το νερό καλύπτει όλη την επιφάνεια του κάδου, βελτιώνοντας τα αποτελέσματα της πλύσης και εξοικονομώντας ενέργεια και χρόνο

Σύστημα “Air Bubble 4D”: Εκατομμύρια φυσαλίδες αέρα σε συνδυασμό με τον εδικό σχεδιασμό ροής του νερού επιτρέπουν την γρήγορη και καλύτερη διάσπαση του απορρυπαντικού, βοηθώντας το να εισχωρήσει στα ρούχα για τον τέλειο καθαρισμό τους

Dr. Dispenser :Αυτόματο σύστημα παροχής απορρυπαντικού και μαλακτικού. Συμπληρώστε απορρυπαντικό και μαλακτικό μια φορά το μήνα. Ο Dr. Dispenser θα υπολογίσει για εσάς ακριβώς την αναγκαία δόση απορρυπαντικού και μαλακτικού για κάθε πλύση, γλυτώνοντας σας από περιττά έξοδα.

 Συστήματα Προστασίας :

 • Προστασία από υπερχείλιση
 • Προστασία από υπερθέρμανση
 • Σύστημα αποτροπής αφρού

 Τοποθέτηση & Χαρακτηριστικά ασφαλείας:

 • Μεγάλη πόρτα 55,6 και σχεδιασμός Drum Up (τοποθετημένος με κλίση) για ευκολότερη πρόσβαση στον κάδο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

2. LG F4J6TM8S

 

TΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ-ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝΜε ένα πλυντήριο-στεγνωτήριο (εμπρόσθιας φόρτωσης) δεν κάνεις μόνο οικονομία στο χώρο, αλλά και στα χρήματα, αφού η αγορά δεύτερης συσκευής δεν είναι απαραίτητη για να απολαμβάνεις εξαιρετικά αποτελέσματα πλύσης και υγιεινό στέγνωμα μέσα σε λίγα λεπτά. Το LG F4J6TM8S επίσης εξοπλίζεται με τις τελευταίες τεχνολογίες της LG, όπως με την τεχνολογία 6 Motion ενώ εξοπλίζεται με τον πλέον σύγχρονο κινητήρα Direct Drive 2.0. Επιπλέον, διαθέτει τεχνολογία NFC ώστε να μπορείς χρησιμοποιώντας το κινητό σου, να μεταφέρεις νέα προγράμματα πλύσης και δυνατότητες εύκολα και γρήγορα. Το πλυντήριο-στεγνωτήριο της LG χωράει 8 κιλά ρούχων για πλύσιμο, ενώ μπορεί να στεγνώσει έως και 5 κιλά ρούχων και όλα τα παραπάνω οικονομικά, αφού πρόκειται για μία συσκευή ενεργειακής κλάσης Α+.

Προγράμματα:

 • Βαμβακερά ,Ογκώδη Βαμβακερά
 • Μεικτά , Εύκολο Σιδέρωμα
 • Πάπλωμα ,Eυαίσθητα ,Δύσκολοι Λεκέδες
 • Λευκά είδη , Υγιεινή,Αθλητικά Ρούχα,Βρεφική Φροντίδα
 • Αναβάθμιση κύκλου με την τεχνολογία NFC
 • Έτοιμο να φορεθεί (Πλυντήρια/Στεγνωτήρια μόνο) , Πλύσιμο+Στέγνωμα (Πλυντήρια/Στεγνωτήρια μόνο)

 Επιλογή προγραμμάτων:

 • Χρονοκαθηστέρηση, Αντί-αλλεργικό Ξέβγαλμα, Εύκολο Σιδέρωμα, Μνήμη, Υπερεντατική Πλύση, Μεταβλητή θερμοκρασία, Έλεγχος κύκλου στυψίματος

TΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ-ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝΤεχνολογία:

 • Ανίχνευση φορτίου

 Πρόσθετα πλήκτρα/Έλεγχος:

Οθόνη LCD με Ελληνικές πληροφορίες

 Συστήματα Προστασίας :

 • Κλείδωμα για τα παιδιά
 • Προστασία από υπερχείλιση

ΔΕΙΤΕ ΤΟ


3. INDESIT IWDE 7105 B (EU)

 

Προσιτό, αλλά παράλληλα αξιόπιστο και με πολλές ευκολίες και προγράμματα (συνολικά 19 προγράμματα) το πλυντήριο-στεγνωτήριο εμπρόσθιας φόρτωσης της INDESIT IWDE 7105 B είναι ιδανικό για τις ανάγκες μίας μικρής οικογένειας. Με μεγιστη ταχύτητα στυψίματος:1000 rpm.  Πλένει και στεγνώνει με αποτελεσματικότητα, όλους τους τύπους ρούχων και υφασμάτων ενώ παράλληλα τα περιποιείται και τα φροντίζει διατηρώντας τα σαν καινούρια. Μπορεί να δεχτεί για πλύσιμο έως και 7 κιλά ρούχων, ενώ μπορεί να στεγνώσει αποτελεσματικά έως και 5 κιλά ρούχων.

Αισθητήρες:

Ένας αυτόματος αισθητήρας στον κάδο εντοπίζει τα επίπεδα υγρασίας και σταματάει τη λειτουργία του κάδου όταν τα ρούχα είναι εντελώς στεγνά, διατηρώντας τα σαν καινούργια. Χάρη στο σύστημα πολλαπλών αισθητήρων μπορείς να επιλέξεις το επιθυμητό επίπεδο υγρασίας για σιδέρωμα ή για απευθείας κρέμασμα στη ντουλάπα.Η συσκευή, μετατρέπει την υπολειπόμενη υγρασία σε νερό το οποίο μαζεύεται σε ένα δίσκο τον οποίο αδειάζεις. Το συγκεκριμένο μοντέλο, μπορεί να λειτουργήσει με μηχανικό χρονοδιακόπτη ή με ηλεκτρονικό προγραμματισμό.

Προγράμματα:

Βαμβακερά Πρόπλυση , Βαμβακερά Χρωματιστά , Βαμβακερά 40̊, Βαμβακερά 60 , Βαμβακερά 90, Συνθετικά 40̊, Συνθετικά 60̊ , Βαμβακερά 20̊, Μεταξωτά/Κουρτίνες , Μάλλινα, Τζίν, Express Wash & Dry 35’, Ελαφρύ, Παπούτσια

Επιλογή προγραμμάτων:

Η επιλογή εξοικονόμηση ενέργειας (Energy Saver) στα προγράμματα για βαμβακερά, συνθετικά ή τζιν, προσφέρει βέλτιστα αποτελέσματα πλύσης με έως και 70% εξοικονόμηση ενέργειας (σε σύγκριση με τον κύκλο για βαμβακερά στους 30°C βαθμούς).

ΔΕΙΤΕ ΤΟ


4. WHIRLPOOL WWDP 10716

 

Πλυντήριο – Στεγνωτήριο της WHIRLPOOL WWDP10716 εμπρόσθια φόρτωσης με μεγιστη ταχύτητα στυψίματος: 1600 rpm. Πλένει και στεγνώνει με αποτελεσματικότητα, όλους τους τύπους ρούχων και υφασμάτων ενώ παράλληλα τα περιποιείται και τα φροντίζει διατηρώντας τα σαν καινούρια. Μπορεί να δεχτεί για πλύσιμο έως και 10 κιλά ρούχων, ενώ μπορεί να στεγνώσει αποτελεσματικά έως και 7 κιλά

Προγράμματα:

Ειδικό πρόγραμμα για μάλλινα Woolmark Apparel Care – Green, εγκρίθηκε από την Woolmark Company για το πλύσιμο μάλλινων ρούχων που ταξινομούνται ως “πλενόμενα στο χέρι”, Χρωματιστά 15°C, έως και Α – 85% οικονομία ρεύματος με πιστοποίηση από WFK για ίδια αποτελέσματα πλύσης όπως στους 40 °C

Τεχνολογία:

Τεχνολογία 6ης αίσθησης : αυτόματη ρύθμιση νερού, θερμοκρασίας, χρόνου, στυψίματος & στεγνώματος ανάλογα με τα ρούχα

Πρόσθετα πλήκτρα/Έλεγχος:

 • Ειδικά χαρακτηριστικά χειρισμού: Πίνακας χειρισμού με σύμβολα
 • Οθόνη: LCD
 • Ένδειξη εναπομείναντος χρόνου
 • Ρυθμιζόμενος χρόνος έναρξης

 ΔΕΙΤΕ ΤΟ


 5.  HOTPOINT-ARISTON AQD1070D 49 EU/B

 

Τα δύο βασικότερα πλεονεκτήματα μίας συσκευής 2-σε-1 όπως στην συγκεκριμένη περίπτωση της HOTPOINT-ARISTON AQD1070D 49 EU/B είναι ότι εξασφαλίζεις χρήματα, επειδή πολύ απλά δεν είναι απαραίτητο να επενδύσεις στην αγορά μίας δεύτερης συσκευής. Με το HOTPOINT-ARISTON , που έχει ιδιαίτερο, όμορφο σχεδιασμό και είναι μία ιδιαίτερα συμφέρουσα αγορά, θα καλύψεις τις ανάγκες ολόκληρης της οικογένειας αφού δέχεται στον κάδο του έως και 10 κιλά ρούχων για πλύσιμο (αυτό σημαίνει ότι θα βάλεις λιγότερα πλυντήρια μέσα σε μία εβδομάδα) αλλά και 7 κιλά ρούχων για στέγνωμα. Μάλιστα, ακόμα και αν προτιμήσεις το πρόγραμμα ολοκλήρωσης κύκλου-στεγνώματος με την μία, θα διαπιστώσεις ότι ακόμα και 7 κιλά είναι υπεραρκετά για την κάλυψη των αναγκών σου και της οικογένειας σου. Πέρα από την εξαιρετική απόδοση (1400 στροφές το λεπτό στο στύψιμο), πρόκειται για μία συσκευή ενεργειακής κλάσης Α που εξοικονομεί σημαντικά ποσά ενέργειας σε σχέση με την παλαιότερη συσκευή σου ενώ επιπλέον είναι και αθόρυβο.

Αισθητήρες:

 • Ανίχνευση φορτίου

Προγράμματα:

 • Αριθμός Προγράμματος Πλύσης : 16,
 • Αριθμός Προγράμματος Στεγνώματος : 3
 • Βαμβακερά, Woolmark Platinum Care, Κύκλος για μωρουδιακά, Πρόγραμμα για μεταξωτά, Αισθητήρας Στεγνώματος Set & Forget,
 • Πρόγραμμα Στεγνώματος Βαμβακερών, Πρόγραμμα Στεγνώματος για Μάλλινα, Πρόγραμμα Στεγνώματος Συνθετικών

Επιλογή προγραμμάτων:

Η Woolmark Platinum Care είναι η υψηλότερη πιστοποίηση που χορηγείται από την Woolmark, μόνο σε όσα πλυντήρια πληρούν τις προϋποθέσεις και τα υψηλά πρότυπα ποιότητας για “πλύσιμο στο χέρι”.

To HOTPOINT-ARISTON διαθέτει ένα μοναδικό σύστημα πλύσης, που είναι κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και το οποίο δεν φθείρει τις ίνες των ρούχων

Τεχνολογία:

Χάρη στην ύπαρξη ειδικών αισθητήρων μέτρησης της υπολειπόμενης υγρασίας στα ρούχα, το πλυντήριο σταματάει το στέγνωμα, για να επιτευχθεί ο στόχος (πρόγραμμα) που έχεις ορίσει. Αυτό σημαίνει ότι αν επιλέξεις για παράδειγμα το επίπεδο “Έτοιμα για σιδέρωμα” που είναι το πιο ευαίσθητο και με την υψηλότερη υπολειπόμενη υγρασία, δεν χρειάζεται να σιδερώσεις τα ρούχα.

Συστήματα Προστασίας :

 • Κλείδωμα για τα παιδιά:
 • Προστασία από υπερχείλιση

 ΔΕΙΤΕ ΤΟ


6. MIELE WTZH 730

 

Πλυντήριο – Στεγνωτήριο της  MIELE WTZH 730 εμπρόσθια φόρτωσης με μεγιστη ταχύτητα στυψίματος: 400–1600 rpmμε δυνατότητα επιλογής ανά 100 στροφές  . Πλένει και στεγνώνει με αποτελεσματικότητα, όλους τους τύπους ρούχων και υφασμάτων ενώ παράλληλα τα περιποιείται και τα φροντίζει διατηρώντας τα σαν καινούρια. Μπορεί να δεχτεί για πλύσιμο έως και 8 κιλά ρούχων, ενώ μπορεί να στεγνώσει αποτελεσματικά έως και 5 κιλά ρούχων.

Αισθητήρες:

Ειδικοί αισθητήρες για αυτόματη επίτευξη ιδανικών συνθηκών πλύσης, ξεβγάλματος, στυψίματος και στεγνώματος ανάλογα με το είδος του ρούχου

Προγράμματα:

Προγράμματα για την πλύσηΒαμβακερά, Ευαίσθητα, Λεπτά ρούχα, Μάλλινα που πλένονται στο χέρι, Πουκάμισα, Αυτόματο, Quick Power, Express Πρόσθετα προγράμματα: Τζην, Σκούρα ρούχα, Ρούχα outdoor, Αδιαβροχοποίηση, Ρούχα σπορ, Αθλητικά παπούτσια, Μεταξωτά, Πουπουλένια γέμιση, Κουρτίνες, Μαξιλάρια, Υγιεινή-Βαμβακερά, Άντληση/ Στύψιμο, Μόνο ξέβγαλμα/ Κολλάρισμα, Κρύος αέρας, Ξέβγαλμα χνουδιών, Καθαρισμός συσκευής

Προγράμματα για το στέγνωμα- Όλα τα παραπάνω συν: Φρεσκάρισμα, Ατμός, Ζεστός Αέρας

 Επιλογή προγραμμάτων:

 • Περιστρεφόμενος επιλογέας και πλήκτρα σε ασημί χρώμα
 • Πρόσθετα πλήκτρα αφής (για επιλογή Πλύσιμο, Στέγνωμα, Προεπιλογή έναρξη προγράμματος, ρύθμιση στροφών, θερμοκρασίας)
 • Ελληνικό μενού και επιπλέον γλώσσες

Τεχνολογία:

 • Fuzzy Logic, αυτόματη προσαρμογή της κατανάλωσης ενέργειας και νερού για μέγιστη οικονομία
 • Ηλεκτρονικός έλεγχος αφρού
 • Συνεχής ζυγοστάθμιση ρούχων κατά τη διάρκεια του στυψίματος
 • Sensitiv, ηλεκτρονική μέτρηση υγρασίας

 Πρόσθετα πλήκτρα/Έλεγχος:

 • Προεπιλογή έναρξης λειτουργίας μέχρι 24 ώρες
 • Ψηφιακή ένδειξη διεξαγωγής προγράμματος
 • Ψηφιακή ένδειξη υπολοίπου χρόνου λειτουργίας
 • Προστασία από τσαλάκωμα
 • Φωτιζόμενος κάδος με LED
 • Ηλεκτρονικό σύστημα υπολογισμού βάρους ρούχων

Συστήματα Προστασίας :

 • Προστασία κατά των διαρροών WPM (WaterProof Metal),
 • Κλείδωμα συσκευής με ΡΙΝ,
 • Ασφάλεια παιδιών

Τοποθέτηση & Χαρακτηριστικά ασφαλείας:

 • Δυνατότητα τοποθέτησης και κάτω από πάγκο εργασίας (δεν αφαιρείται το καπάκι)
 • άνοιγμα πόρτας δεξιά (μη μετατρ.)
 • Εργονομικός σχεδιασμός με πρόσοψη εμαγιέ (αποκλειστικότητα Miele).
 • Στεφάνι πόρτας από χρώμιο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ


7. MORRIS CBW 10716

 Πλυντήριο – Στεγνωτήριο της  MORRIS CBW 10716 εμπρόσθια φόρτωσης με μεγιστη ταχύτητα στυψίματος: 400–1600 rpmμε δυνατότητα επιλογής ανά 100 στροφές  . Πλένει και στεγνώνει με αποτελεσματικότητα, όλους τους τύπους ρούχων και υφασμάτων ενώ παράλληλα τα περιποιείται και τα φροντίζει διατηρώντας τα σαν καινούρια. Μπορεί να δεχτεί για πλύσιμο έως και 8 κιλά ρούχων, ενώ μπορεί να στεγνώσει αποτελεσματικά έως και 5 κιλά ρούχων.

Προγράμματα:

Βαμβακερά οικονομικό, Αθλητικά, Γρήγορο, Ευαίσθητα, Μάλλινα, Έγχρωμα, Τζην, Ξέπλυμα και στύψιμο, Μόνο στέγνωμα, Μεικτά, Μωρουδιακά, Συνθετικά, Βαμβακερά, 1 ώρα Πλύσιμο/ Στέγνωμα, Αγαπημένο, Μόνο στύψιμο

 

Τεχνολογία:

 • Μοτέρ τύπου inverter για χαμηλή κατανάλωση και επίπεδο θορύβου, Σύστημα πλύσης “Water Magic Cube” που μειώνει τον χρόνο πλύσης έως 25% και την κατανάλωση ενέργειας έως και 5%, Auto Balance System (Αυτόματη ανίχνευση και κατανομή του φορτίου),
 • Μνήμη σε περίπτωση διακοπής (το πλυντήριο συνεχίζει από το σημείο του προγράμματος στο οποίο βρισκόταν πριν την διακοπή)
 • Αυτόματο ζύγισμα

 Συστήματα Προστασίας :

 • Προστασία από υπερθέρμανση, Σύστημα αυτοδιάγνωσης βλαβών

ΔΕΙΤΕ ΤΟ


8. LG FH695BDH2N + F8K5XN3 MiniWasher

Προσιτό, αλλά παράλληλα αξιόπιστο και με πολλές ευκολίες και προγράμματα (συνολικά 19 προγράμματα) το πλυντήριο-στεγνωτήριο LG FH695BDH2N + F8K5XN3 MiniWasher εμπρόσθιας φόρτωσης της είναι ιδανικό για τις ανάγκες μίας μικρής οικογένειας. Με μεγιστη ταχύτητα στυψίματος:1600 rpm.  Πλένει και στεγνώνει με αποτελεσματικότητα, όλους τους τύπους ρούχων και υφασμάτων ενώ παράλληλα τα περιποιείται και τα φροντίζει διατηρώντας τα σαν καινούρια.

Μπορεί να δεχτεί για πλύσιμο έως και 12 κιλά ρούχων, ενώ μπορεί να στεγνώσει αποτελεσματικά έως και 8 κιλά ρούχων.Ενώ συνοδέυεται και από εγγύηση 5 ετών.

Προγράμματα:

Φροντίδα Αλλεργιών, Βαμβακερά, Ογκώδη Βαμβακερά, Μεικτά, Εύκολο Σιδέρωμα, Αθλητικά Ρούχα, Eυαίσθητα, Δύσκολοι Λεκέδες, Γρήγορο 30′, Πάπλωμα, Φρεσκάρισμα με ατμό

Τεχνολογία:

 • Τεχνολογία Aτμού
 • Eco Hybrid,
 • Τεχνολογία 6 Motion,
 • Smart Diagnosis,
 • Wifi Control

 Ενδείξεις και χειρισμός συσκευής:

 • 4.3″ TFT LCDΟθόνη

ΔΕΙΤΕ ΤΟ


9. CANDY GVSW 496DWC/S

 

Πλυντήριο – Στεγνωτήριο της CANDY GVSW 496DWC/S εμπρόσθια φόρτωσης με μεγιστη ταχύτητα στυψίματος: 1400 rpm  . Πλένει και στεγνώνει με αποτελεσματικότητα, όλους τους τύπους ρούχων και υφασμάτων ενώ παράλληλα τα περιποιείται και τα φροντίζει διατηρώντας τα σαν καινούρια. Μπορεί να δεχτεί για πλύσιμο έως και 9 κιλά ρούχων, ενώ μπορεί να στεγνώσει αποτελεσματικά έως και 6 κιλά ρούχων.

Προγράμματα:

 • EcoMix
 • Γρήγορα 14-30-44 λεπτά, A class 59 λεπτά,
 • Ευαίσθητα / Baby, Μάλλινα,
 • Πρόγραμμα ατμού

Επιλογή προγραμμάτων:

 • Λειτουργία αποφυγής τσαλακώματος ρούχων

Τεχνολογία:

 • NFC

Συστήματα Προστασίας :

 • Κλείδωμα για τα παιδιά

ΔΕΙΤΕ ΤΟ


10.SAMSUNG WD80M4A43JW/LE

 

Πλυντήριο/Στεγνωτήριο ρούχων Samsung WD80M4A43JW/LE, χωρητικότητας 8 κιλών .Εξοικονομήστε τεράστια ποσά ενέργειας πλένοντας μεγάλα φορτία σε χαμηλές θερμοκρασίες χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Eco Bubble. Οι φυσαλίδες ενεργοποιούν το απορρυπαντικό, το οποίο διεισδύει γρήγορα στο ύφασμα και αφαιρεί εύκολα τη βρωμιά – ακόμα και σε κρύο νερό (15 °C) .

Χάρη στην τεχνολογία Air Wash, τα ρούχα σας απολυμαίνονται και έχουν πάντα άρωμα φρεσκάδας, χωρίς δυσάρεστες οσμές. Οι δυσάρεστες οσμές απομακρύνονται και τα βακτήρια εξαλείφονται χωρίς νερό, απορρυπαντικό ή άλλα χημικά, παρά μόνο με τη χρήση θερμού αέρα.

Η τεχνολογία Bubble Soak σας επιτρέπει να αφαιρέσετε τους δύσκολους λεκέδες με το πάτημα ενός κουμπιού. Τα ρούχα εμποτίζονται πλήρως στις φυσαλίδες και, κατά συνέπεια, οι λεκέδες διαλύονται και αφαιρούνται πιο εύκολα.Το μοτέρ τεχνολογίας Digital Inverter προσφέρει κορυφαία ενεργειακή απόδοση, χαμηλό θόρυβο και εξαιρετική μακροχρόνια απόδοση. Γι’ αυτό και διαθέτει πιστοποίηση 20ετούς λειτουργίας – και συνοδεύεται από 10ετή εγγύηση.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ11. SAMSUNG WD90J6400AW

Με εξαιρετική σχέση τιμής/απόδοσης, εντυπωσιακές λειτουργίες και εγγυημένα αποτελέσματα, το πλυντήριο ρούχων Samsung WD90J6400AW/EE είναι το μοντέλο που κάθε νοικοκυριό θα ήθελε να έχει. Το πλυντήριο-στεγνωτήριο της Samsung χωράει 8 κιλά ρούχων για πλύσιμο, ενώ μπορεί να στεγνώσει έως και 6 κιλά ρούχων και όλα τα παραπάνω οικονομικά, αφού πρόκειται για μία συσκευή ενεργειακής κλάσης Α+.

Το WD90J6400AW/EE λειτουργεί και ως στεγνωτήριο και μάλιστα χάρη στην τεχνολογία Air Wash, αποστειρώνει τα ρούχα με τη χρήση αέρα, επιτρέποντάς τους να διατηρήσουν τη φρεσκάδα τους. Με μεγάλο κάδο 9 kg και τύμπανο που απολυμαίνεται δίχως χημικά.

TΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ-ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝDigital Inverter Motor: Ο ψηφιακός κινητήρας Inverter διαθέτει έναν πρωτοποριακό σχεδιασμό χωρίς ψήκτρες, ενώ χρησιμοποιεί μαγνήτες για την περιστροφή του κάδου. Εξασφαλίζει χαμηλά επίπεδα θορύβου, ακόμα και κατά τη διάρκεια του στιψίματος. Η δραστηριότητα ρυθμίζεται από μια ηλεκτρονική συσκευή που διασφαλίζει τη βέλτιστη απόδοση σε οποιαδήποτε ταχύτητα περιστροφής, μειώνοντας την κατανάλωση ενέργειας και προσφέροντας 10 χρόνια εγγύηση λειτουργίας.

Αισθητήρες:

 • Volt Control
 • Smart Check

 Προγράμματα:

 • Φρεσκαρίσματος
 • Απολύμανσης
 • Στεγνό καθάρισμα βαμβακερών & συνθετικών

Τεχνολογία:

 • Super Speed: Επιτρέπει την ολοκλήρωση ενός απλού προγράμματος πλυσίματος σε μολίς 59′ (για πλύση μέχρι 5 κιλών) χάρη σε μία επιπλέον παροχή διπλού ψεκασμού στον κάδο. Προσφέρει έξι προγράμματα πλυσίματος για να απομακρύνετε γρήγορα κάθε είδος δύσκολης βρωμιάς ενώ εγγυάται άψογα αποτελέσματα
 •  Eco Drum Clean:  προσφέρει την απόλυτη ευκολία, διατηρώντας το πλυντήριο καθαρό χωρίς τη χρήση σκληρών χημικών ουσιών. Παράλληλα θα σε ειδοποιήσει όταν αυτό χρειάζεται καθάρισμα, εξασφαλίζοντας έτσι απόλυτη καθαρότητα στα ρούχα και τα υφάσματά σου.
 •   Eco Bubble: Προτού ξεκινήσει ο κανονικός κύκλος πλυσίματος, δημιουργεί στον κάδο φυσαλίδες από την διάλυση του αέρα με το απορρυπαντικό. Έτσι μεγιστοποιείται η αποτελεσματικότητα & δημιουργείται αφρός που διεισδύει στις ίνες των ρούχων, 40 φορές γρηγορότερα σε σχέση με ενός παραδοσιακού συστήματος. Τώρα μπορείτε να πλένετε τα ρούχα σας εξίσου αποτελεσματικά με κρύο νερό, διατηρώντας ανέπαφα τα χρώματα & τη φυσική ομορφιά και των πιο ευαίσθητων ρούχων εξοικονομώντας ταυτόχρονα ένεργεια.
 • Bubble Soak: Τα ρούχα μουλιάζουν στην δύναμη του αφρού, με αποτέλεσμα το απορρυπαντικό να διεισδύει γρηγορότερα στις ίνες των ρούχων για να διαλύσει δώδεκα από τους πιο συχνούς τύπους λεκέδων όπως κρασί, ντομάτα ή κραγιόν. Μπορεί να ενεργοποιηθεί στα προγράμματα Βαμβακερά, Συνθετικά, Τζιν & Βρεφικά. Η λειτουργία προσθέτει ένα επιπλέον στάδιο (μέχρι 30′) στον κύκλο πλύσης.
 • Super Speed: Επιτρέπει την ολοκλήρωση ενός απλού προγράμματος πλυσίματος σε μολίς 59′ (για πλύση μέχρι 5 κιλών) χάρη σε μία επιπλέον παροχή διπλού ψεκασμού στον κάδο. Προσφέρει έξι προγράμματα πλυσίματος για να απομακρύνετε γρήγορα κάθε είδος δύσκολης βρωμιάς ενώ εγγυάται άψογα αποτελέσματα.
 • Τεχνολογία Aqua Hose & Leakage Sensor: Χάρη στη σύνδεση του σωλήνα διακοπής νερού & συστήματος ελέγχου με ψηφιακούς αισθητήρες, οποιαδήποτε απώλεια νερού εντοπίζεται αυτόματα, με αποτέλεσμα το ενδεχόμενο πλημμύρας να αποτρέπεται. Επιπλέον, όλα τα πλυντήρια είναι εξοπλισμένα με σωλήνα αποστράγγισης νερού στο φίλτρο της πόρτας, για να αποφεύγεται οποιαδήποτε διαρροή κατά τηδιάρκεια της πλύσης.

Related posts

Leave a Comment