TΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ-ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ ΤΟ 2020

Πολλές φορές όταν ο χρόνος και οι δουλείες μας πιέζουν η ύπαρξη ενός πλυντηρίου-στεγνωτήριου μοιάζει ιδανική λύση.  Μετά από εκτενή ερευνά αγοράς επιλέξαμε τα  καλυτέρα πλυντήρια-στεγνωτήρια  με βάση τα χαρακτηριστικά τους και την απόδοση τους.

Ένα πλυντήριο ρούχων είναι ίσως από τις πολυτιμότερες οικιακές συσκευές σε ένα νοικοκυριό. Ειδικά ένα πλυντήριο – στεγνωτήριο, όπου συνδυάζει δύο συσκευές σε μία, είναι η τέλεια λύση για σπιτικά με περιορισμένο χώρο, χωρίς όμως να περιορίζουν τις απαιτήσεις τους. Ανακάλυψε πλυντήρια ρούχων που προσφέρουν ρούχα σχεδόν έτοιμα να τα φορέσεις, με γρήγορα προγράμματα πλύσης ώστε να μην περιμένεις πολύ ώρα έως ότου φορέσεις το αγαπημένο σου πουκάμισο αλλά και smart πλυντήρια για να γνωρίζεις ανά πάσα στιγμή σε ποιο στάδιο πλύσης βρίσκονται. Κι αν ξεχάσεις κάποιο ρούχο απ’ έξω μην ανησυχείς.

Τα πλέον σύγχρονα πλυντήρια με τις δεύτερες μικρότερες πόρτες και τη λειτουργία Start/Stop, σου επιτρέπουν να προσθέσεις όλα όσα δεν έβαλες στον κάδο την πρώτη φορά.Τα καλυτέρα πλυντήρια-στεγνωτήρια  θα μετατρέψουν το πλύσιμο  και το στέγνωμα των ρούχων από μία δύσκολη διεργασία σε στιγμιαία διαδικασία. Διαβάστε επίσης το άρθρο μας για τα καλυτέρα πλυντήρια ρούχων  το  2019.

ΜΕΡΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ-ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ ΡΟYΧΩΝ

 

1. Εξοικονόμηση χρημάτων και χώρου

Σήμερα, μπορείς να έχεις τις δυνατότητες και των δύο συσκευών σε μια κάνοντας  οικονομία σε χώρο και χρήμα.

2. Στεγνά ρούχα χωρίς να σε απασχολούν  οι  καιρικές συνθήκες

 Ανεξάρτητα  από τις καιρικές συνθήκες-  δεν θα ἐχετε πλέον το άγχος για να απλώσετε τα ρούχα απλά θα τα πάρετε στεγνά και έτοιμα.

3. Χαμηλή κατανάλωση ενέργειας

 Όλα τα καινούργια μοντέλα συνοδεύονται με ενεργειακά πιστοποιητικά κλάσης Α.Ακὀμα και με χρήση 3 φόρες την εβδομάδα ο λογαριασμός σας σίγουρα θα είναι χαμηλότερος σε σύγκριση με την χρηση της παλαιότερη ενεργοβόρας  συσκευής σας.

4. Είναι αθόρυβο

Είναι αθόρυβα κατά το στύψιμο και την πλύση μπορείτε να τα χρησιμοποιείται ακόμα και το βράδυ μειώνοντας ακόμα περισσότερο το κόστος χρήσης.

5. Φρέσκα ρούχα, την ώρα που τα θέλεις

Μπορείς να καθυστερήσεις την έναρξη του προγράμματος πλύσης ανάλογα με τις ανάγκες σου. Η συσκευή θα ξεκινήσει την ώρα που έχεις επιλέξει, ώστε τα ρούχα να σε περιμένουν φρέσκα και έτοιμα για… άπλωμα μόλις γυρίσεις από την έξοδο σου ή από την δουλειά.

6. Σταθερότητα, λιγότεροι κραδασμοί

Με τη νέα σχεδίαση των πλευρικών τοιχωμάτων, τα πλυντήρια δεν είναι μόνο πιο ελκυστικα, αλλά και πιο σταθερα- με σχεδίαση που μειώνει τους κραδασμούς ενώ ταυτόχρονα περιορίζει και το θόρυβο, για να ολοκληρώνεις ένα κύκλο πλύσης ακόμη και το βράδυ.

TΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ-ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ ΤΟ 2020

1. ΠΛΥΝΤΗΡΙO-ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙO ΡΟΥΧΩΝ MIELE WTZH 730

 

Πλυντήριο – Στεγνωτήριο της  MIELE WTZH 730 εμπρόσθια φόρτωσης με μεγιστη ταχύτητα στυψίματος: 400–1600 rpmμε δυνατότητα επιλογής ανά 100 στροφές  . Πλένει και στεγνώνει με αποτελεσματικότητα, όλους τους τύπους ρούχων και υφασμάτων ενώ παράλληλα τα περιποιείται και τα φροντίζει διατηρώντας τα σαν καινούρια. Μπορεί να δεχτεί για πλύσιμο έως και 8 κιλά ρούχων, ενώ μπορεί να στεγνώσει αποτελεσματικά έως και 5 κιλά ρούχων – είναι ακόμα αρκετά συμπαγής ενώ το μήκος και το πλάτος της LG είναι 59.6 cm x 85 cm x 71.4 cm. Η μπροστινή πόρτα  είναι μεγάλη με ένα διαφανές παράθυρο, καθιστώντας εύκολη την τοποθέτηση ρούχων και τη λειτουργία του μηχανήματος –  διαθέτει 14 διαφορετικές ρυθμίσεις πλύσης ανάλογα με το μέγεθος του φορτίου και τον τύπο πλύσης, κάτι που θα εξυπηρετήσει κάθε καταναλωτή .

Αισθητήρες:

Ειδικοί αισθητήρες για αυτόματη επίτευξη ιδανικών συνθηκών πλύσης, ξεβγάλματος, στυψίματος και στεγνώματος ανάλογα με το είδος του ρούχου

Προγράμματα:

Προγράμματα για την πλύσηΒαμβακερά, Ευαίσθητα, Λεπτά ρούχα, Μάλλινα που πλένονται στο χέρι, Πουκάμισα, Αυτόματο, Quick Power, Express Πρόσθετα προγράμματα: Τζην, Σκούρα ρούχα, Ρούχα outdoor, Αδιαβροχοποίηση, Ρούχα σπορ, Αθλητικά παπούτσια, Μεταξωτά, Πουπουλένια γέμιση, Κουρτίνες, Μαξιλάρια, Υγιεινή-Βαμβακερά, Άντληση/ Στύψιμο, Μόνο ξέβγαλμα/ Κολλάρισμα, Κρύος αέρας, Ξέβγαλμα χνουδιών, Καθαρισμός συσκευής

Προγράμματα για το στέγνωμα- Όλα τα παραπάνω συν: Φρεσκάρισμα, Ατμός, Ζεστός Αέρας

 Επιλογή προγραμμάτων:

 • Περιστρεφόμενος επιλογέας και πλήκτρα σε ασημί χρώμα
 • Πρόσθετα πλήκτρα αφής (για επιλογή Πλύσιμο, Στέγνωμα, Προεπιλογή έναρξη προγράμματος, ρύθμιση στροφών, θερμοκρασίας)
 • Ελληνικό μενού και επιπλέον γλώσσες

Τεχνολογία:

 • Fuzzy Logic, αυτόματη προσαρμογή της κατανάλωσης ενέργειας και νερού για μέγιστη οικονομία
 • Ηλεκτρονικός έλεγχος αφρού
 • Συνεχής ζυγοστάθμιση ρούχων κατά τη διάρκεια του στυψίματος
 • Sensitiv, ηλεκτρονική μέτρηση υγρασίας

 Πρόσθετα πλήκτρα/Έλεγχος:

 • Προεπιλογή έναρξης λειτουργίας μέχρι 24 ώρες
 • Ψηφιακή ένδειξη διεξαγωγής προγράμματος /υπολοίπου χρόνου λειτουργίας
 • Προστασία από τσαλάκωμα
 • Φωτιζόμενος κάδος με LED
 • Ηλεκτρονικό σύστημα υπολογισμού βάρους ρούχων

Συστήματα Προστασίας :

 • Προστασία κατά των διαρροών WPM (WaterProof Metal),
 • Κλείδωμα συσκευής με ΡΙΝ / Ασφάλεια παιδιών

Τοποθέτηση & Χαρακτηριστικά ασφαλείας:

 • Δυνατότητα τοποθέτησης και κάτω από πάγκο εργασίας (δεν αφαιρείται το καπάκι)
 • Εργονομικός σχεδιασμός με πρόσοψη εμαγιέ (αποκλειστικότητα Miele).
 • Στεφάνι πόρτας από χρώμιο.

 

2. ΠΛΥΝΤΗΡΙO-ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙO ΡΟΥΧΩΝ BOSCH WDU28560

 

Tέλεια αποτελέσματα πλυσίματος και στεγνώματος για κάθε τύπο υφάσματος. Για φορτίο έως 6 κιλά, πλύσιμο και στέγνωμα σε έναν κύκλο.

 • Πλύσιμο και στέγνωμα ρούχων έως 6 κιλά ή μόνο πλύσιμο 10 κιλών.
 • AutoDry: στεγνώνει απαλά τα ρούχα σας, έως την επιθυμητή βαθμίδα απομένουσας υγρασίας.
 • Εξαιρετικά απαλή και αποτελεσματική πλύση χάρις στη μοναδική δομή του κάδου.
 • EcoSilence Drive™: ενεργειακά αποδοτικός και αθόρυβος στη χρήση κινητήρας inverter, με εγγύηση 10 ετών.
 • Εξαιρετικά απλό στη χρήση, χάρις στην οθόνη αφής DirectSelect και στο φωτιζόμενο επιλογέα προγραμμάτων.

Προγράμματα

 • Προγράμματα πλύσης: Βαμβακερά, Συνθετικά, Μεταξωτά, Μάλλινα, Αντιαλλεργικό, Πουπουλένια, Καθαρισμός Κάδου, Γρήγορο 15′, Πουκάμισα, Ανάμεικτα, MyTime, Αθλητικά/ Μικροΐνες, Ξέβγαλμα/Στύψιμο/Άντληση
 • Τα περισσότερα προγράμματα πλύσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως πρόγραμμα στεγνώματος ή ως πρόγραμμα πλύσης και στεγνώματος σε έναν κύκλο
 • Ειδικά προγράμματα στεγνώματος: Φρεσκάρισμα, MyTime, Πλύση & Στέγνωμα 60′
 • Σφραγίδα ποιότητας ECARF για το Αντιαλλεργικό πρόγραμμα: πιστοποίηση για άτομα που υποφέρουν από αλλεργίες.

Επιλογές πλύσης

 • VarioPerfect – επιλογή SpeedPerfect για μείωση χρόνου ή EcoPerfect για εξοικονόμηση ενέργειας
 • Συμπλήρωση ρούχων – μπορείτε να προσθέτετε ρούχα κατά τη διάρκεια της πλύσης
 • Επιλογές πλύσης: Έξτρα ξέβγαλμα, Λιγότερο τσαλάκωμα, EcoPerfect, Hygiene Care-Υγιεινή για ευαίσθητα, Κλείδωμα για παιδιά, myFavorite, Αθόρυβη πλύση, SpeedPerfect, Πρόπλυση, Επιπλέον νερό
 • Επιλογές στεγνώματος: Στέγνωμα για σίδερο, Στέγνωμα για φύλαξη, Εντατικό στέγνωμα για φύλαξη, ecoPerfect, speedPerfect, Αθόρυβο στέγνωμα, Πλύση & Στέγνωμα, Στέγνωμα μόνο

Anti Vibration

Με τη νέα σχεδίαση των πλευρικών τοιχωμάτων, το πλυντήριο δεν είναι μόνο πιο ελκυστικό, αλλά και πιο σταθερό. Η σχεδίαση Anti Vibration, μειώνει τους κραδασμούς ενώ ταυτόχρονα περιορίζει και το θόρυβο, για να ολοκληρώνεις ένα κύκλο πλύσης ακόμη και το βράδυ.

 

3. Πλυντήριο-στεγνωτήριο ρούχων LG F4J8FH2W

 

Ο πλυντήριο-στεγνωτήριο LG είναι μια συμπαγής μονάδα   χωρητικότητας πλύσης 9 κιλών / στεγνώματος  6 kg. και ενεργειακής κλάσης Α που χρησιμοποιεί την τεχνολογία 6Motion  το LG διαθέτει έναν εκτεταμένο αριθμό κύκλων πλυσίματος,  ένα πλήρες φάσμα κύκλων στεγνώματος και μια φωτεινή ψηφιακή οθόνη. Ο κατασκευαστής προσφέρει μία από τις καλύτερες εγγυήσεις αυτών που εξετάσαμε.Το πλυντήριο-στεγνωτήριο της LG είναι άλλη μία συσκευή κορυφαίας τεχνολογίας –  εξοικονομήστε χώρο στο σπίτι σας και αφιερώστε περισσότερο χρόνο στην οικογένειά σας. Με το πλυντήριο-στεγνωτήριο της LG, έχετε ρούχα αστραφτερά από καθαριότητα και στεγνά καθιστώντας περιττή την αγορά ξεχωριστού στεγνωτηρίου.

Εξάλειψη αλλεργιογόνων με τη δύναμη του ατμού

Το πρόγραμμα Allergy Care χρησιμοποιεί νερό&θερμότητα για να δημιουργήσει ατμό που αποστειρώνει τα ρούχα απαλά. Αυτό μειώνει κατά 99,9% τις αλλεργιογόνες ουσίες, όπως τα ακάρεα σκόνης που μπορούν να προκαλέσουν αλλεργίες ή αναπνευστικά προβλήματα. Βελτιώστε την ποιότητα της ζωής σας με ένα υγιές περιβάλλον χωρίς αλλεργιογόνες ουσίες.

Φρεσκάρισμα με Ατμό/Steam Softener

Μειώνει τις ζάρες και τις οσμές και φρεσκάρει τα ρούχα σας μέσα σε 20 λεπτά.Μαλακώνει τα ρούχα αναζωογονώντας κάθε ίνα χρησιμοποιώντας 100% ατμό, χωρίς χημικά.

Προσθέστε τα ρούχα που ξεχάσατε κατά την πλύση

Πατώντας “Προσθήκη ρούχων” κατά τη διάρκεια της πλύσης μπορείτε να προσθέσετε όποια ρούχα ξεχάσατε, από μικρές κάλτσες μέχρι μεγάλα μπουφάν. Βαμβακερά, Μεικτά, Εύκολη Φροντίδα, Γρήγορο 14′: όποιο πρόγραμμα κι αν έχετε επιλέξει, η πόρτα μπορεί να ανοίξει σε λιγότερο από 3 δευτερόλεπτα κατά τη διάρκεια της πλύσης.

Λιγότεροι Κραδασμοί, Λιγότερος Θόρυβος

Το μοτέρ Inverter Direct Drive που διαθέτουν τα πλυντήριά μας, προσφέρει κορυφαία αξιοπιστία και είναι πραγματικά ήσυχο κατά τη λειτουργία του. Είμαστε σίγουροι ότι είναι ένα από τα καλύτερα μοτέρ πλυντηρίων στην αγορά, γι’ αυτό όλα τα πλυντήριά μας συνοδεύονται από 10-ετή εγγύηση για το μοτέρ.

 • Επίπεδο θορύβου πλύσης (dB): 55 /  στυψίματος (dB): 75.

Έξυπνη Ευκολία με τεχνολογία SmartThinQ

Από τον απομακρυσμένο χειρισμό πλύσης έως τη λήψη πρόσθετων προγραμμάτων πλύσης, το πλυντήριό σας μόλις έγινε λίγο πιο έξυπνο. Μπορείτε να “επικοινωνήστε” εύκολα με τη συσκευή και να έχετε πρόσβαση στις τελευταίες καινοτομίες με σύνδεση Wi-Fi.

Έξυπνος Απομακρυσμένος Έλεγχος

Παρακολουθήστε την πλύση και την κατανάλωση ενέργειας ανά πάσα στιγμή, από οπουδήποτε.Λήψη Προγράμματος Με τη Λήψη Προγράμματος μπορείτε να κατεβάσετε επιπλέον προγράμματα όπως Μάλλινα, Βρεφικά ρούχα κτλ.

Smart Diagnosis

Το Smart Diagnosis εντοπίζει γρήγορα τυχόν μικροπροβλήματα πριν γίνουν μεγάλα.

Γενικά χαρακτηριστικά

 • Οθόνη: Αφής LED.
 • Ρυθμιστής στροφών (ανά λεπτό): 1400/1200/1000/800/400/Χωρίς στύψιμο.
 • Θερμοκρασίες: Κρύο/20/30/40/60/95
 • Επιπλέον χαρακτηριστικά: Eco Hybrid, Τεχνολογία Ατμού, 6 Motion, Smart Diagnosis, Wifi (Αναβάθμιση κύκλου & Απομακρυσμένος Έλεγχος), Παύση πλύσης & προσθήκη ρούχων.
 • Επιπλέον λειτουργίες:  Καθαρισμός κάδου, Κανονική (Πλύση), Κανονικό (Ξέβγαλμα), Ξέβγαλμα+.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ

Το πλυντήριο-στεγνωτήριο της LG εξοπλίζεται με την τεχνολογία μοτέρ  Inverter Direct Drive με 10 Χρόνια Εγγύηση (στο μοτέρ). και επομένως δεν διαθέτει ιμάντα και τροχαλία, με αποτέλεσμα να αυξάνεται η απόδοση του κινητήρα και να μειώνεται η κατανάλωση ενώ παράλληλα μειώνονται σημαντικά οι φθορές και οι κραδασμοί.Ξέχωρίζει για λείτουργιες όπως  Πρόπλυση, Ιατρικό Ξέβγαλμα, Απαλά ρούχα με χρήση ατμού, Αγαπημένα – αλλά και λειτουργίες οπως :Χρονοκαθυστέρηση, Κλείδωμα για παιδιά, Μόνο στύψιμο, Ηχητική Ειδοποίηση on/off.

4. ΠΛΥΝΤΗΡΙO-ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙO ΡΟΥΧΩΝ LG F4J6TM8S

 

TΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ-ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝΜε ένα πλυντήριο-στεγνωτήριο (εμπρόσθιας φόρτωσης) δεν κάνεις μόνο οικονομία στο χώρο, αλλά και στα χρήματα, αφού η αγορά δεύτερης συσκευής δεν είναι απαραίτητη για να απολαμβάνεις εξαιρετικά αποτελέσματα πλύσης και υγιεινό στέγνωμα μέσα σε λίγα λεπτά. Το LG F4J6TM8S επίσης εξοπλίζεται με τις τελευταίες τεχνολογίες της LG, όπως με την τεχνολογία 6 Motion ενώ εξοπλίζεται με τον πλέον σύγχρονο κινητήρα Direct Drive 2.0. Επιπλέον, διαθέτει τεχνολογία NFC ώστε να μπορείς χρησιμοποιώντας το κινητό σου, να μεταφέρεις νέα προγράμματα πλύσης και δυνατότητες εύκολα και γρήγορα. Το πλυντήριο-στεγνωτήριο της LG χωράει 8 κιλά ρούχων για πλύσιμο, ενώ μπορεί να στεγνώσει έως και 5 κιλά ρούχων και όλα τα παραπάνω οικονομικά, αφού πρόκειται για μία συσκευή ενεργειακής κλάσης Α+.

Προγράμματα:

 • Βαμβακερά ,Ογκώδη Βαμβακερά
 • Μεικτά , Εύκολο Σιδέρωμα
 • Πάπλωμα ,Eυαίσθητα ,Δύσκολοι Λεκέδες
 • Λευκά είδη , Υγιεινή,Αθλητικά Ρούχα,Βρεφική Φροντίδα
 • Αναβάθμιση κύκλου με την τεχνολογία NFC
 • Έτοιμο να φορεθεί (Πλυντήρια/Στεγνωτήρια μόνο) , Πλύσιμο+Στέγνωμα (Πλυντήρια/Στεγνωτήρια μόνο)

 Επιλογή προγραμμάτων:

 • Χρονοκαθηστέρηση, Αντί-αλλεργικό Ξέβγαλμα, Εύκολο Σιδέρωμα, Μνήμη, Υπερεντατική Πλύση, Μεταβλητή θερμοκρασία, Έλεγχος κύκλου στυψίματος

Τεχνολογία:

 • Ανίχνευση φορτίου

 Πρόσθετα πλήκτρα/Έλεγχος:

Οθόνη LCD με Ελληνικές πληροφορίες

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ

1.  Το πλυντήριο-στεγνωτήριο της LG εξοπλίζεται με την τεχνολογία μοτέρ Inverter Direct Drive και επομένως δεν διαθέτει ιμάντα και τροχαλία, με αποτέλεσμα να αυξάνεται η απόδοση του κινητήρα και να μειώνεται η κατανάλωση ενώ παράλληλα μειώνονται σημαντικά οι φθορές και οι κραδασμοί.

5. ΠΛΥΝΤΗΡΙO-ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙO ΡΟΥΧΩΝ LG F4J6TM0W

 

Εξοπλισμένο με κορυφαίες τεχνολογίες το πλυντήριο-στεγνωτήριο της LG F4J6TM0W για να καλύψει με άνεση όλες τις ανάγκες πλύσης ολόκληρου του νοικοκυριού. Διαθέτει την τεχνολογία 6 Motion Direct Drive καθώς και κινητήρα Inverter για κορυφαία απόδοση, χαμηλή κατανάλωση και μακροζωία. Επιπλέον εξοπλίζεται με την τεχνολογία NFC για ασύρματη επικοινωνία του smartphone με το πλυντήριο, ώστε να μεταφέρεις νέα προγράμματα πλύσης και δυνατότητες στην στιγμή. Το πλυντήριο εμπρόσθιας φόρτωσης της LG μπορεί να δεχτεί έως και 8 κιλά ρούχων για πλύσιμο και να στεγνώσει έως και 5 κιλά ενώ χάρη στα πολλά προγράμματα θα ικανοποιήσει κάθε ανάγκη και απαίτηση σου, φροντίζοντας παράλληλα τα ρούχα σου, ακόμη και τα πιο ευαίσθητα. Πρόκειται για μία συσκευή ενεργειακής κλάσης Α και επομένως σου εξοικονομεί ενέργεια με κάθε πλύση κάτι που μεταφράζεται σε μειωμένους λογαριασμούς ρεύματος, σε σύγκριση με πλυντήρια χαμηλότερης ενεργειακής κλάσης.

Τεχνολογία:

Ακουμπάς το κινητό σου στο πλυντήριο και μπορείς να μεταφέρεις στην μνήμη του, νέα προγράμματα και δυνατότητες, ασύρματα μέσω NFC.

Προγράμματα:

 • Βαμβακερά ,Ογκώδη Βαμβακερά
 • Μεικτά , Εύκολο Σιδέρωμα
 • Πάπλωμα ,Eυαίσθητα ,Δύσκολοι Λεκέδες
 • Λευκά είδη , Υγιεινή,Αθλητικά Ρούχα,Βρεφική Φροντίδα
 • Αναβάθμιση κύκλου με την τεχνολογία NFC
 • Έτοιμο να φορεθεί (Πλυντήρια/Στεγνωτήρια μόνο) , Πλύσιμο+Στέγνωμα (Πλυντήρια/Στεγνωτήρια μόνο)

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ

1.  Το πλυντήριο-στεγνωτήριο της LG εξοπλίζεται με την τεχνολογία μοτέρ Inverter Direct Drive και επομένως δεν διαθέτει ιμάντα και τροχαλία, με αποτέλεσμα να αυξάνεται η απόδοση του κινητήρα και να μειώνεται η κατανάλωση ενώ παράλληλα μειώνονται σημαντικά οι φθορές και οι κραδασμοί.

6. ΠΛΥΝΤΗΡΙO-ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙO ΡΟΥΧΩΝ MORRIS CBW 10716

 

 Πλυντήριο – Στεγνωτήριο της  MORRIS CBW 10716 εμπρόσθια φόρτωσης με μεγιστη ταχύτητα στυψίματος: 400–1600 rpmμε δυνατότητα επιλογής ανά 100 στροφές  . Πλένει και στεγνώνει με αποτελεσματικότητα, όλους τους τύπους ρούχων και υφασμάτων ενώ παράλληλα τα περιποιείται και τα φροντίζει διατηρώντας τα σαν καινούρια. Μπορεί να δεχτεί για πλύσιμο έως και 8 κιλά ρούχων, ενώ μπορεί να στεγνώσει αποτελεσματικά έως και 5 κιλά ρούχων.

Προγράμματα:

Βαμβακερά οικονομικό, Αθλητικά, Γρήγορο, Ευαίσθητα, Μάλλινα, Έγχρωμα, Τζην, Ξέπλυμα και στύψιμο, Μόνο στέγνωμα, Μεικτά, Μωρουδιακά, Συνθετικά, Βαμβακερά, 1 ώρα Πλύσιμο/ Στέγνωμα, Αγαπημένο, Μόνο στύψιμο

 

Τεχνολογία:

 • Μοτέρ τύπου inverter για χαμηλή κατανάλωση και επίπεδο θορύβου, Σύστημα πλύσης “Water Magic Cube” που μειώνει τον χρόνο πλύσης έως 25% και την κατανάλωση ενέργειας έως και 5%, Auto Balance System (Αυτόματη ανίχνευση και κατανομή του φορτίου),
 • Μνήμη σε περίπτωση διακοπής (το πλυντήριο συνεχίζει από το σημείο του προγράμματος στο οποίο βρισκόταν πριν την διακοπή)
 • Αυτόματο ζύγισμα

 Συστήματα Προστασίας :

 • Προστασία από υπερθέρμανση
 • Σύστημα αυτοδιάγνωσης βλαβών

 

7. ΠΛΥΝΤΗΡΙO-ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙO ΡΟΥΧΩΝ INDESIT XWDE 1071481XWKKK EU

 

Tο πλυντήριο – στεγνωτήριο της INDESIT, XWDE 1071481XWKKK EU ανταποκρίνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις ανάγκες του σύγχρονου τρόπου ζωής με τους γρήγορους ρυθμούς. Αν πάντως θέλεις να προσαρμόσεις την πλύση στις ιδιαίτερες ανάγκες σου, έχεις συνολικά στην διάθεση σου 16 προγράμματα πλύσης και 12 προγράμματα σιδερώματος, ενώ προσφέρεται και πρόγραμμα εξπρές για πλύσιμο και στέγνωμα, μαζί με πρόγραμμα φροντίδας για μάλλινα ρούχα Woolmark Gold. Συνολικά μπορείς να πλύνεις έως και 10 κιλά ρούχων (τα οποία το πλυντήριο αν χρειαστεί θα στύψει με ταχύτητα 1400 στροφών το λεπτό για εξαιρετικά αποτελέσματα) αλλά και να στεγνώσεις έως και 7 κιλά ρούχων.
Επομένως, θα σε βοηθήσει όχι μόνο να εξοικονομήσεις χρόνο, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό στις μέρες μας, αλλά και πόρους, όπως ενέργεια, νερό ή απορρυπαντικό και χρήματα. Η εξοικονόμηση χρόνου ωστόσο είναι το δυνατό του σημείο, αφού χάρη στην τεχνολογία Innex, μπορείς να απολαμβάνεις εξαιρετικά αποτελέσματα πλύσης και στεγνώματος μέσα σε μόλις 50 λεπτά. Με την τεχνολογία Innex επιπλέον μπορείς να απολαμβάνεις εξαιρετικά αποτελέσματα και εξαιρετική ευκολία στο σιδέρωμα των ρούχων. . Το INDESIT XWDE 1071481XWKKK EU είναι η ιδανική λύση για τον σύγχρονο και γρήγορο τρόπο ζωής.
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ
Με σύγχρονη δυναμική εμφάνιση και υψηλή ποιότητα κατασκευής, και καινοτομικές τεχνολογίες και χαρακτηριστικά το πλυντήριο – στεγνωτήριο της INDESIT, XWDE 1071481XWKKK EU

 

Eξοπλίστε το σπίτι σας με τις καλὐτερες οικιακές συσκευές  διαβάστε τα άρθρα μας για τα καλύτερα ψυγεία και πλυντήρια.

Related posts

Leave a Comment