TA ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΤΜΟΣΙΔΕΡΑ ΤΟ 2019

Πολλοί βλέπουν το σιδέρωμα ως αγγαρεία. Και όμως είναι οι ίδιοι που δεν μπορούν να αντισταθούν στη γοητεία του τέλεια σιδερωμένου ρούχου. Λείο στην αφή και με άψογη εμφάνιση. Με τά καλύτερα  ατμοσίδερα  το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει σε κάθε περίπτωση. Τά καλύτερα  ατμοσίδερα είναι υψηλής απόδοσης, αποδοτικά και ξεκούραστα στη χρήση. Μετα από προσεκτική ερευνά επιλέξαμε τα καλυτέρα και σας τα προτείνουμε ώστε η άριστη απόδοση ατμού να τελειοποιεί το σιδέρωμά σας και ακόμα και στις πιο  δύσκολες ζάρες που θα αφαιρούνται γρήγορα και αποτελεσματικά. Το καλό σιδέρωμα δεν εξαρτάται μόνο από την πίεση με την οποία διοχετεύεται ο ατμός πάνω στο ύφασμα, αλλά κυρίως από τον τρόπο με τον οποίον κατανέμεται ο ατμός.
Η λειτουργία που έχουν τά καλύτερα  ατμοσίδερα επιτρέπει  νά γίνεται το σιδέρωμα με μεγάλη ακρίβεια χάρη στη στοχευμένη κατανομή του ατμού και στην έξυπνη διάταξη των οπών εξόδου ατμού στην πλάκα σιδερώματος. Ακόμα και τα ευαίσθητα υφάσματα μπορούν να σιδερωθούν σε ρυθμίσεις θερμοκρασίας με όλες τις λειτουργίες ατμού που προσφέρει το σίδερό σας. Προστατεύουν τα ευαίσθητα υφάσματα από καταστροφή λόγω υπερθέρμανσης και από γυαλάδες.  Ενώ  προσφέρουν βελτιωμένη προστασία από τη θερμότητα και την καλύτερη δυνατή φροντίδα για πολύ ευαίσθητα υφάσματα, χάρη στην ειδικά σχεδιασμένη μαλακή επένδυση , η οποία κουμπώνει εύκολα στην πλάκα. Μπορείτε να  εξοπλίσετε το σπίτι σας με τις καλὐτερες οικιακές συσκευές  διαβάστε τα άρθρα μας για τα καλύτερα ψυγεία και πλυντήρια.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΤΜΟΣΙΔΕΡΑ

 

Ισχύς

Μεγαλύτερη ισχύς, μικρότερη αναμονή. Όσο περισσότερη ισχύ έχει ο ατμοπαραγωγός τόσο λιγότερο θα περιμένεις κατά την πρώτη λειτουργία αφού οι πλάκες θερμαίνονται πολύ γρηγορότερα σε σύγκριση με τα χαμηλότερης ισχύος σίδερα.

Σύστημα AntiCalc

Διαθέτει σύστημα AntiCalc ώστε να αντιμετωπίζει τον κίνδυνο συσσώρευσης αλάτων και μεγαλώνει τη διάρκεια ζωής του σίδερου.
Αυτόματη απενεργοποίηση
Απενεργοποιείται αυτόματα και έτσι εξοικονομεί ενέργεια και παρέχει πρόσθετη ασφάλεια.
Τεχνολογία OptimalTemp
Η τεχνολογία OptimalTemp εξασφαλίζει αποτελεσματικό συνδυασμό θερμοκρασίας και ατμού.
Σύστημα καθαρισμού αλάτων
Για να αφαιρείται εύκολα τα άλατα και να διατηρήσετε το σίδερο σε άριστη κατάσταση.
Λειτουργία ECO 
Διαθέτει λειτουργία ECO για έως και 20% λιγότερη κατανάλωση ενέργειας κατά τη διάρκεια του σιδερώματος.
Σύστημα DripStop
Το σύστημα DripStop αποτρέπει το σίδερο από το να στάζει πάνω στα ρούχα στις χαμηλές θερμοκρασίες
Η λειτουργία διακοπής ροής drip Stop που είναι ενσωματωμένη στο σίδερο εμποδίζει την εμφάνιση ενοχλητικών λεκέδων από νερό στα υφάσματα, καθώς ελέγχει τη ροή του νερού βάσει της θερμοκρασίας. Τέλος στους λεκέδες από νερό στα ρούχα ακόμη και σε χαμηλές θερμοκρασίες σιδερώματος.
ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΕΞΗΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
Παραγωγή ατμού πανω απο 50 gr/min
Παραγωγή ατμού 50 gr/min για εύκολο, άνετο και γρήγορο σιδέρωμα σε όλα τα είδη υφάσματος.το βασικό χαρακτηριστικό που
θα μας βοηθήσει στην επιλογή μας.
Βολή ατμού 160 gr/min
Η ισχυρή βολή ατμού που διαθέτει θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις και τις πιο δύσκολες τσακίσεις στα ρούχα. Αυτός ο ψεκασμός ισχύος θα εξομαλύνει ακόμα και τις πιο επίμονες πτυχές χωρίς κόπο όπως το λινό ύφασμα με πολύ επίμονες πτυχές. Ένω μπορεί  έπισης να χρησιμοποιηθεί και κάθετα  για την αφαίρεση των πτυχών από κουρτίνες, σακάκια και άλλα ρούχα.

TA ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΤΜΟΣΙΔΕΡΑ ΤΟ 2019

 

1. ΑΤΜΟΣΙΔΕΡO ROWENTA Steam Force DW9240

Το ατμοσίδερο  συνδυάζει ισχυρή απόδοση και ευκολία στη χρήση με  πλάκα Microsteam 400 με επίστρωση πλάκας Laser για μεγαλύτερη αντοχή στα γδαρσίματα για εξαιρετική ολίσθηση, καθώς και αυτόματο σβήσιμο, σου προσφέρει γρήγορο και άνετο σιδέρωμα.
Πέρα από το ενσωματωμένο δοχείο αλάτων, η λειτουργία αυτοκαθαρισμού της πλάκας απομακρύνει ακόμη και τα πιο επίμονα άλατα. Η καθαρή πλάκα βελτιώνει την απόδοση του ατμού αλλά και τα αποτελέσματα σιδερώματος. Επίσης, χάρη στον αυτόματο έλεγχο ατμού, δεν θα χρειαστεί να ρυθμίζεις τη σωστή ποσότητα ατμού. Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις, είναι να επιλέξεις τη θερμοκρασία και να σιδερώσεις τα καθημερινά ρούχα.

Οθόνη Led: Η οθόνη ενημερώνει όταν η πλάκα έχει φτάσει στην κατάλληλη θερμολρασία σε σχέση με το επιλεγμένο ύφασμα

Αισθητήρας κίνησης – ηλεκτρονικό σύστημα το οποίο σταματάει την παροχή ατμού όταν το σίδερο δεν κινείται (ακόμα και σε οριζόντια θέση)
Τεχνολογία Steam Force: νέα τεχνολογία βασισμένη σε ένα σύστημα άντλησης ατμού με βαλβίδα που εγγυάται 50% περισσότερο ατμό στην “καρδιά” του υφάσματος από ότι ένα συμβατικό σίδερο
 • Διαθέτει ισχύ 3100W
 • Σταθερή ποσότητα ατμού: 65 gr/ min
 • Βολή ατμού (g/min):230 gr/min

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ

 • Αυτόματη απενεργοποίηση / Αυτοκαθαριζόμενο
 • Λειτουργία που δεν επιτρέπει στο νερό να στάζει
 • Έλεγχος θερμοκρασίας / Λυχνία ένδειξης λειτουργίας
 • Ατμός υψηλής πίεσης
 • Ενσωματωμένο σύστημα προστασίας από τα άλατα

 

2. Ατμοσίδερο Philips GC4934/30

 

Το ατμοσίδερο GC4934/30 της Philips με ισχύ 3000W, βολή ατμού 230gr/min, χωρητικότητα 330ml και την δυνατότητα αυτόματης απενεργοποίησης υπόσχεται ένα γρήγορο και εύκολο σιδέρωμα.

Το GC4934/30 λόγω της τεχνολογίας OptimalTEMP σου προσφέρει ένα σίγουρο και γρήγορο σιδέρωμα αφού προστατεύει τα ρούχα σου από πιθανά καψίματα.

Ακόμη, διαθέτει πλάκα SteamGlide Plus με 6 επιστρώσεις και προηγμένη επίστρωση τιτανίου, που αυξάνει την αντοχή της και παράλληλα παρέχει εξαιρετική απόδοση  ολισθηρότητα, που σε βοηθάει να περιορίσεις τις ανεπιθύμητες ζάρες την ώρα που σιδερώνεις.

Το GC4934/30 διαθέτοντας ισχυρή και συνεχής ροή ατμού διεισδύει εώς και 20% περισσότερο μέσα στο ύφασμα και σε βοηθάει να αφαιρείς γρηγορότερα τις ανεπιθύμητες τσακίσεις.

Επιπλέον, με το σύστημα αφαλάτωσης Quick Calc, το δοχείο αφαιρείται και αδειάζει εύκολα σε λιγότερο από 15 δευτερόλεπτα για να απολαμβάνεις απόδοση ατμού μεγάλης διάρκειας κάθε μέρα.

 • Διαθέτει ισχύ 3000W
 • Απόδοση Ατμού : 55  gr/min
 • Βολή ατμού (g/min): 230  gr/min

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ 

 • Ισχυρή απόδοση με διάρκεια

3. Ατμοσίδερο PHILIPS GC 4881/20

 

Το ατμοσίδερο Philips GC 4881/20 θα σε βοηθήσει αποτελεσματικά κατά το σιδέρωμα, ώστε να μειώσεις τόσο το χρόνο αλλά και να σιδερώνεις με περισσότερη άνεση. Η μέγιστη ισχύς των 2800W εξασφαλίζει γρήγορη θέρμανση και σταθερή απόδοση ενώ με σταθερή παροχή ατμού 50gr/min και βολή ατμού στα 210gr, ακόμη και οι πιο επίμονες τσακίσεις θα εξαφανίζονται.

Ανεξάρτητα από το ύφασμα, τα δύσκολα σημεία γίνονται πλέον εύκολα. Διαθέτει πλάκα T-ionic Glide, η οποία προσφέρει βέλτιστη ολίσθηση και αντοχή στις γρατζουνιές ενώ διαθέτει και ενσωματωμένη επικάλυψη οξειδίου του τιτανίου για μέγιστη ανθεκτικότητα. Και με την άνετη λαβή, χειρίζεσαι πανεύκολα το ατμοσίδερο της Philips.

Με το μεγάλο δοχείο νερού 350ml θα σιδερώνεις περισσότερα ρούχα με μία δόση αλλά και με λιγότερες παύσεις ενώ το μεγάλο καλώδιο 2.5m θα σου δώσει τη μέγιστη ευελιξία επάνω στη σιδερώστρα. Ταυτόχρονα, το δοχείο καθαρισμού αλάτων αφαιρεί τα ελεύθερα σωματίδια αλάτων από το σίδερο για να σου προσφέρει σταθερή απόδοση κάθε μέρα.

 • Διαθέτει ισχύ 2800W
 • Απόδοση Ατμού : 50 gr/min
 • Βολή ατμού (g/min): 210 gr/min

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ 

 • Ισχυρή απόδοση με διάρκεια

4. Ατμοσίδερο BRAUN SI7062 BL TexStyle 7 Pro

 

Το ατμοσίδερο Braun TexStyle 7 Pro steam iron SI 7062 Blue είναι σε θέση να προσφέρει 60% μεγαλύτερη ποσότητα ατμού και περισσότερη ισχύ από τα άλλα σίδερα, και επομένως μπορεί να τα βγάλει ευκολότερα πέρα με μεγάλες ποσότητες ρούχων ή δυσκολότερα υφάσματα, αφαιρώντας ακόμα και τις πιο επίμονες τσακίσεις. Με μέγιστη ισχύ 2600W και σταθερή παραγωγή ατμού 50 γρ./ λεπτό, το ατμοσίδερο TexStyle 7 Pro steam iron SI 7062 Blue της Braun θα σε βοηθήσει τόσο από άποψη απόδοσης στο σιδέρωμα όσο και από άποψη εξοικονόμησης χρόνου.

Χάρη στη ψηφιακή τεχνολογία της Braun, η θερμοκρασία ελέγχεται ακόμα πιο αποτελεσματικά σε σύγκριση με το παρελθόν και με βάση τους παραδοσιακούς θερμοστάτες. Επομένως μπορείς να ξεχάσεις τους ενοχλητικούς λεκέδες στα ρούχα από το στάξιμο του νερού από την άκρη του σίδερου.
Η πατενταρισμένη και κυρτή προς τα επάνω πλάκα 3D BlackGlide εγγυάται άψογη ολίσθηση έως και κατά 360 μοίρες, σε οποιοδήποτε ρούχο και ύφασμα, ακόμα και προς τα πίσω. Δεν θα βρείς πουθενά αντίσταση, ούτε στις τσέπες, ούτε γύρω από τα κουμπιά.
 • Διαθέτει ισχύ 2600W
 • Απόδοση Ατμού 50 gr/min
 • Βολή ατμού (gr/min): 225 gr/min

5. Ατμοσίδερο Philips GC4544/80

 

Ισχυρή απόδοση για γρήγορο αποτέλεσμα
Philips GC4544/80

Το ατμοσίδερο GC4544/80 της Philips με ισχύ 2600W, βολή ατμού 220gr/min, χωρητικότητα 300ml και παραγωγή ατμού 50gr/min εγγυάται ένα γρήγορο και αποτελεσματικό σιδέρωμα.

Το GC4544/80 με την πλάκα SteamGlide Plus που εκτός από αντικολλητική και ανθεκτική, σου προσφέρει εύκολη ολίσθηση σε όλα τα ρούχα για άνετο σιδέρωμα.

Επιπλέον, χάρη στο σύστημα DripStop που αποτρέπει το σίδερο να στάζει πάνω στα ρούχα σου στις χαμηλές θερμοκρασίες, μπορείς να σιδερώσεις με μεγαλύτερη σιγουριά.

Το GC4544/80 χάρη στο σύστημα Quick Calc Release που διαθέτει εξασφαλίζει τον εύκολο καθαρισμό του ώστε να απολαμβάνεις σωστή απόδοση ατμού μεγάλης διάρκειας κάθε μέρα.

 • Διαθέτει ισχύ 2600W
 • Απόδοση Ατμού 50 gr/min
 • Βολή ατμού (gr/min): 220 gr/min

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ 

 • Ανεση και ευκολία στο σιδέρωμα
 • Απόδοση και διάρκεια.

6. Ατμοσίδερο ROHNSON R-347

 

Το σιδέρωμα με το Rohnson R-347 Steam Iron θα είναι παιχνιδάκι αφού εξοπλίζεται με πολλές δυνατότητες και χαρακτηριστικά. Με μοντέρνο μπλε-λευκό σχεδιασμό, ανοξείδωτη πλάκα με κεραμική επίστρωση και διάφανη δεξαμενή νερού 380 ml, το ατμοσίδερο της Rohnson θα καταστήσει το σιδέρωμα σου όχι μόνο αποτελεσματικότερο και απλούστερο, αλλά και ταχύτερο. Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα του είναι η δυνατότητα ρύθμισης θερμοκρασίας και ατμού, του ψεκασμού καθώς και της δυνατότητας σιδερώματος χωρίς ατμό εφόσον κριθεί απαραίτητο. Ένα ακόμη σημαντικό χαρακτηριστικό είναι η ενδεικτική λυχνία που σε ειδοποιεί μόλις το σίδερο φτάσει στην επιθυμητή θερμοκρασία για να ξεκινήσεις.
Χρησιμοποίησε την έξτρα παροχή ατμού έως και 160 γρ./ λεπτό για την απομάκρυνση επίμονων τσαλακωμάτων.
 • Διαθέτει ισχύ 2600W
 • Απόδοση Ατμού 50 gr/min
 • Βολή ατμού (gr/min): 160 gr/min

Related posts