TA ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΤΜΟΣΙΔΕΡΑ ΤΟ 2018

Πολλοί βλέπουν το σιδέρωμα ως αγγαρεία. Και όμως είναι οι ίδιοι που δεν μπορούν να αντισταθούν στη γοητεία του τέλεια σιδερωμένου ρούχου. Λείο στην αφή και με άψογη εμφάνιση. Με τά καλύτερα  ατμοσίδερα  το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει σε κάθε περίπτωση.

 Τά καλύτερα  ατμοσίδερα είναι υψηλής απόδοσης, αποδοτικά και ξεκούραστα στη χρήση.Μετα απο προσεκτικη ερευνα επιλεξαμε τα καλυτερα και σας τα προτεινουμε ωστε η άριστη απόδοση ατμού να τελειοποιεί το σιδέρωμά σας και ακόμα και στίς πιο  δύσκολες ζάρες που θα αφαιρούνται γρήγορα και αποτελεσματικά.Το καλό σιδέρωμα δεν εξαρτάται μόνο από την πίεση με την οποία διοχετεύεται ο ατμός πάνω στο ύφασμα, αλλά κυρίως από τον τρόπο με τον οποίον κατανέμεται ο ατμός. Η λειτουργία που εχουν τά καλύτερα  ατμοσίδερα επιτρέπει  νά γίνεται το σιδέρωμα με μεγάλη ακρίβεια χάρη στη στοχευμένη κατανομή του ατμού και στην έξυπνη διάταξη των οπών εξόδου ατμού στην πλάκα σιδερώματος.

Ακόμα και τα ευαίσθητα υφάσματα μπορούν να σιδερωθούν σε ρυθμίσεις θερμοκρασίας με όλες τις λειτουργίες ατμού που προσφέρει το σίδερό σας. Προστατεύουν τα ευαίσθητα υφάσματα από καταστροφή λόγω υπερθέρμανσης και από γυαλάδες.  Ενώ  προσφέρουν βελτιωμένη προστασία από τη θερμότητα και την καλύτερη δυνατή φροντίδα για πολύ ευαίσθητα υφάσματα, χάρη στην ειδικά σχεδιασμένη μαλακή επένδυση , η οποία κουμπώνει εύκολα στην πλάκα.Μπορείτε να  εξοπλίσετε το σπίτι σας με τις καλὐτερες οικιακές συσκευές  διαβάστε τα άρθρα μας για τα καλύτερα ψυγεία και πλυντήρια.

Ισχύς

Μεγαλύτερη ισχύς, μικρότερη αναμονή. Όσο περισσότερη ισχύ έχει ο ατμοπαραγωγός τόσο λιγότερο θα περιμένεις κατά την πρώτη λειτουργία αφού οι πλάκες θερμαίνονται πολύ γρηγορότερα σε σύγκριση με τα χαμηλότερης ισχύος σίδερα.

Σύστημα AntiCalc

Διαθέτει σύστημα AntiCalc ώστε να αντιμετωπίζει τον κίνδυνο συσσώρευσης αλάτων και μεγαλώνει τη διάρκεια ζωής του σίδερου.
Αυτόματη απενεργοποίηση
Απενεργοποιείται αυτόματα και έτσι εξοικονομεί ενέργεια και παρέχει πρόσθετη ασφάλεια.
Τεχνολογία OptimalTemp
Η τεχνολογία OptimalTemp εξασφαλίζει αποτελεσματικό συνδυασμό θερμοκρασίας και ατμού.
Σύστημα καθαρισμού αλάτων
Για να αφαιρείται εύκολα τα άλατα και να διατηρήσετε το σίδερο σε άριστη κατάσταση.
Λειτουργία ECO 
Διαθέτει λειτουργία ECO για έως και 20% λιγότερη κατανάλωση ενέργειας κατά τη διάρκεια του σιδερώματος.
Παραγωγή ατμού πανω απο 40gr/min
Παραγωγή ατμού 40gr/min για εύκολο, άνετο και γρήγορο σιδέρωμα σε όλα τα είδη υφάσματος.
Σύστημα DripStop
Το σύστημα DripStop αποτρέπει το σίδερο από το να στάζει πάνω στα ρούχα στις χαμηλές θερμοκρασίες
Η λειτουργία διακοπής ροής drip Stop που είναι ενσωματωμένη στο σίδερο εμποδίζει την εμφάνιση ενοχλητικών λεκέδων από νερό στα υφάσματα, καθώς ελέγχει τη ροή του νερού βάσει της θερμοκρασίας. Τέλος στους λεκέδες από νερό στα ρούχα ακόμη και σε χαμηλές θερμοκρασίες σιδερώματος.
Βολή ατμού 145 gr/min
Η ισχυρή βολή ατμού που διαθέτει θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις και τις πιο δύσκολες τσακίσεις στα ρούχα.

TA ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΤΜΟΣΙΔΕΡΑ ΤΟ 2018

1. Bosch Sensixx DI90 ProHygienic

TA ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΤΜΟΣΙΔΕΡΑ ΤΟ 2018Το ατμοσίδερο TDI903231H της Bosch είναι το πρώτο ατμοσίδερο με πρόγραμμα Hygiene που αφαιρεί τα βακτήρια από τα αγαπημένα σου ρούχα.Με ισχύ 3200W, σύστημα i-Temp, παραγωγή ατμού 65 gr/min και σύστημα drip stop για να μη στάζει, το σιδέρωμα θα γίνει πιο ξεκούραστο και εύκολο από ποτέ.Το σπίτι είναι το μέρος στο οποίο εσύ και οι αγαπημένοι σου νιώθετε ασφάλεια και τα πάντα είναι όσο καθαρά θέλετε. Η παγκόσμια καινοτομία ProHygenic στo Bosch TDI903231H, εξασφαλίζει ότι μπορείς να απολαμβάνεις απολύτως καθαρά ρούχα, χωρίς βακτήρια.Τo Bosch TDI903231H με την τεχνολογία ProHygienic έχει ελεγθεί από το wfk – Institute for Applied Research Gmbh, το οποίο πιστοποιεί την καταπολέμηση έως των 99,99% των βακτηρίων – χωρίς τη χρήση χημικών.

Ένας καινοτόμος μηχανισμός ρυθμίζει την ενεργοποίηση και την απενεργοποίηση της συσκευής αλλά και του μόνιμου ατμού που παράγεται από το μοτέρ απλά αγγίζοντας τη χειρολαβήΕπιπλέον, διαθέτει εργονομικό σχεδιασμό με ειδικά σχεδιασμένη χειρολαβή, πρακτική και βολική θέση ώστε να ακουμπάει ο αντίχειρας και εργονομικά και μεγάλα κουμπιά για μέγιστη άνεση κατά το σιδέρωμα.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Ισχύς 3200W
 • Παραγωγή ατμού 65gr/min
 • Βολή ατμού 200gr/min
 • Χωρητικότητα δοχείου νερού 400ml
 • Πλάκα CeraniumGlissee
 • Σύστημα Dripstop
 • Σύστημα 4AntiCalc
 • Σύστημα SensorSecure

ΔΕΙΤΕ ΤΟ


2. PHILIPS GC4526

Παροχή ατμού έως 50 γρ/λεπτό

Το ατμοσίδερο PHILIPS GC4526/20 έχει ισχύ 2600W ώστε να συνδυάζει πανίσχυρη απόδοση και γρήγορη θέρμανση. Επίσης χάρη στη συνεχή παροχή ατμού έως και 50γρ/λεπτό, θα μπορείς να αφαιρείς αποτελεσματικά όλες τις τσακίσεις, ακόμη και από τα πιο σκληρά υφάσματα. Με κάθετο ατμό και βολή ατμού 210γρ, οι επίμονες τσακίσεις, δεν είναι πλέον πρόβλημα.

Αυτοκαθαρισμός αλάτων και ρύθμιση ατμού

Πέρα από το ενσωματωμένο δοχείο αλάτων, η λειτουργία αυτοκαθαρισμού της πλάκας απομακρύνει ακόμη και τα πιο επίμονα άλατα. Η καθαρή πλάκα βελτιώνει την απόδοση του ατμού αλλά και τα αποτελέσματα σιδερώματος. Επίσης, χάρη στον αυτόματο έλεγχο ατμού, δεν θα χρειαστεί να ρυθμίζεις τη σωστή ποσότητα ατμού. Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις, είναι να επιλέξεις τη θερμοκρασία και να σιδερώσεις τα καθημερινά ρούχα.

Άκρο τριπλής ακρίβειας

Το μυτερό άκρο του ατμοσίδερου της Philips, διαθέτει 3 χαρακτηριστικά που θα σου εξασφαλίσουν μοναδική ακρίβεια κατά το σιδέρωμα. Μυτερή άκρη, αυλάκι για σιδέρωμα γύρω από κουμπιά αλλά και μύτη με κομψή σχεδίαση. Με αυτό τον τρόπο θα σιδερώνεις ακόμη και τα πιο δύσκολα σημεία των ρούχων.

Πλάκα 5 αστέρων

Το ατμοσίδερο της Philips διαθέτει το T-ionicGlide, την καλύτερη πλάκα της Philips. Σου εξασφαλίζει βέλτιστη ολίσθηση και αντοχή στις γρατζουνιές, για μεγάλη ανθεκτικότητα. Κάτι που το αποδεικνύει και η ενσωματωμένη επικάλυψη οξειδίου του τιτανίου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

3. Philips GC3920

 

Το ατμοσίδερο GC 3920/20 της Philips συνδυάζει ισχυρή απόδοση και ευκολία στη χρήση. Χωρίς ρύθμιση θερμοκρασίας, πλάκα SteamGlide Plus για εξαιρετική ολίσθηση, καθώς και αυτόματο σβήσιμο, σου προσφέρει γρήγορο και άνετο σιδέρωμα.
Διαθέτει ισχύ 2500W, βολή ατμού 180gr, αυτόματο έλεγχο ατμού και άκρο τριπλής ακρίβειας στην πλάκα για αποτελεσματικό σιδέρωμα.

Η πρωτοποριακή τεχνολογία OptimalTEMP εγγυάται ότι δεν θα προκληθεί κανένα κάψιμο σε όλα τα υφάσματα που σιδερώνονται. Σιδέρωσε υφάσματα από τζιν μέχρι μεταξωτά χωρίς καψίματα, χάρη στον ιδανικό συνδυασμό θερμοκρασίας και συνεχούς, ισχυρής παροχής ατμού. Πέρα από αυτό, μπορείς να αφήσεις την καυτή πλάκα του σίδερου απευθείας πάνω στο βαμβακερό ύφασμα της σιδερώστρας χωρίς να προκληθεί ζημιά.

Έτσι, μειώνεται η καταπόνηση των καρπών σου, καθώς δεν χρειάζεται να σηκώνεις το σίδερο τόσο συχνά από τη βάση του.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Ισχύς 2500W
 • Παραγωγή ατμού 45gr/min
 • Βολή ατμού 180gr
 • Πλάκα SteamGlide Plus
 • Χωρητικότητα δεξαμενής νερού 300ml
 • Σύστημα καθαρισμού αλάτων
 • Σύστημα Drip Stop
 • Αυτόματο σβήσιμο

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

4. SIEMENS TB603010

 

Το SIEMENS TB603010 δεν είναι ένα απλό ατμοσίδερο, αλλά ένα ολοκληρωμένο σύστημα σιδερώματος, με προηγμένες δυνατότητες και καινοτομίες, που έχουν στόχο να εξασφαλίσουν ένα αποτελεσματικότερο, καλύτερο και ταχύτερο σιδέρωμα. Το SIEMENS TB603010 υπόσχεται δύο φορές ταχύτερο σιδέρωμα με εξαιρετικά αποτελέσματα χάρη στην λειτουργία perfectSelect (επιλέγεις το ιδανικό πρόγραμμα σιδερώματος για το ρούχο και όλα γίνονται απλά και γρήγορα) αλλά κυρίως με το πρόγραμμα allTextile, το οποίο είναι ιδανικό για γρήγορο, εύκολο σιδέρωμα χωρίς προκαταρκτική ταξινόμηση των ρούχων ανάλογα με το είδος του υφάσματος. Χάρη στο σύστημα αυτόματης απενεργοποίησης start Stop Control μπορείς να αισθάνεσαι σιγουριά, αφού μόλις αφήσεις το σίδερο από τη λαβή, η συσκευή θα απενεργοποιηθεί αυτόματα. Η συσκευή θα ξεκινήσει να θερμαίνεται και πάλι, και μάλιστα αστραπιαία, μόλις ξαναπιάσεις την λαβή.

Επίσης δεν χρειάζεται να σκέφτεσαι τον καθαρισμό, αφού με το σύστημα calc’nClean Timer, σκέφτεται από μόνο του πότε είναι απαραίτητο να καθαριστεί. Μάλιστα, ενσωματώνει τριπλή λειτουργία καθαρισμού 3AntiCalc, με με self-clean, calc’n clean και ολοκληρωμένο σύστημα anti-calc.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Μέγιστη ισχύς: 3000 W
 • Χωρητικότητα (δοχείο νερού): 0.38 l
 • Σταθερή ποσότητα ατμού: 50 g/ min
 • Λειτουργία που δεν επιτρέπει στο νερό να στάζει
 • Κάθετος ατμός
 • Αυτοκαθαριζόμενο
 • Λειτουργία AntiCalc

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

5. BRAUN SI 7088 GY

 

Με το σίδερο ατμού BRAUN SI 7088 GY το σιδέρωμα θα γίνει πανεύκολο και γρήγορο, με μοναδική αντοχή στα γδαρσίματα χάρη στην πλάκα Durillium Eloxal  και λειτουργία ECO για 20% εξοικονόμηση ενέργειας σε σύγκριση με τη μέγιστη θέση ατμού.Διαθέτει ισχύ 2800W, βολή ατμού έως 230 gr/min. Διαθέτει μυτερή άκρη, για να σιδερώνεις ακόμα και γύρω από τα κουμπιά ή μεταξύ των πτυχώσεων

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Μέγιστη ισχύς: 2800 W
Χωρητικότητα (δοχείο νερού): 0.3 l
Σταθερή ποσότητα ατμού: 50 g/min
Βολή ατμού (g/min): 230 gr/min

Εξοπλισμός

  Αυτόματη απενεργοποίησηΛειτουργία που δεν επιτρέπει στο νερό να στάζειΚάθετος ατμόςΚατάλληλος τύπος νερού: Νερό βρύσηςΕνσωματωμένο σύστημα προστασίας από τα άλαταΕιδικά χαρακτηριστικά:

Πλάκα Eloxal 3D : ανασηκωμένη πλάκα που περνάει επάνω από όλα τα εμπόδια

Ρύθμιση θερμοκρασίας υψηλής ακρίβειας

Άκρο ακριβείας 3 ενεργές ζώνες ατμού

Μεγάλο άνοιγμα πλήρωσης νερού

Spray νερού

Γενικά χαρακτηριστικά

Μήκος καλωδίου: 2.5 m
Χρώμα: Λευκό/γκρι
Βάρος: 1.58 kg
Περιλαμβάνει: Κύπελλο νερού
Εγγύηση κατασκευαστή: 2 Έτη

ΔΕΙΤΕ ΤΟ


6. AEG DB6130 2300W

 

TA ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΤΜΟΣΙΔΕΡΑ ΤΟ 2018Η μύτη από ανοξείδωτο ατσάλι σε βοηθά να σιδερώσεις με ακρίβεια και ασφάλεια κάθε φορά. Σιδέρωσε μέχρι και τις μύτες γιακάδων, γύρω από κουμπιά ή από στάμπες. Το σιδέρωμα γίνεται ακόμα ευκολότερο με αυτήν την ειδικά κατασκευασμένη μύτη.

Πέρα από την ισχύ 2300W, το DB 6130 έχει ακόμα 2 πανίσχυρα όπλα ενάντια στα τσαλακωμένα ρούχα:
Κεραμική πλάκα  Resilium που δεν χαράζει  ενώ οι 500 οπές ατμού που εξασφαλίζουν ομοιόμορφη κατανομή του και ευκολία στο σιδέρωμα.

Η ασφάλεια απαιτεί σταθερότητα & oι σιδερώστρες μπορεί μερικές φορές να μην είναι σταθερές επιφάνειες. Η μεγάλη λαστιχένια βάση του βοηθά το 6130 4SafetyTMPrecision να παραμένει σταθερό σε οποιαδήποτε επιφάνεια αποτρέποντάς το από το να πέσει και να προκαλέσει περιττή ζημιά.Η λειτουργία τριών τρόπων απενεργοποίησης απενεργοποιεί αυτόματα το σίδερο μετά από 8 λεπτά αδράνειας σε όρθια θέση και μετά από 30 δευτερόλεπτα αν βρίσκεται σε πλάγια θέση ή η πλάκα σιδερώματος είναι στραμμένη προς τα κάτω.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Ισχύς 2300W
 • Ενσωματωμένο σύστημα κατά των αλάτων
 • Λειτουργία ψεκασμού
 • Κάθετο σιδέρωμα με ατμό
 • Μεγάλο δοχείο νερού XL 350ml
 • Αυτοκαθαριζόμενο
 • Δυνατότητα σιδερώματος χωρίς ατμό
 • Βολή ατμού 150 gr/min
 • Απόδοση ατμού 0-40 gr/min
 • Σύστημα drip-stop
 • Λυχνία ασφαλείας

ΔΕΙΤΕ ΤΟ7. Tefal FV4921

 

τά καλύτερα ατμοσίδεραΜε το σίδερο ατμού FV4921 της Tefal το σιδέρωμα θα γίνει πανεύκολο και γρήγορο, με μοναδική αντοχή στα γδαρσίματα χάρη στην πλάκα Durillium 360 και λειτουργία ECO για 20% εξοικονόμηση ενέργειας σε σύγκριση με τη μέγιστη θέση ατμού.Διαθέτει ισχύ 2400W, βολή ατμού έως 145gr/min. Διαθέτει μυτερή άκρη, για να σιδερώνεις ακόμα και γύρω από τα κουμπιά ή μεταξύ των πτυχώσεων

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Ισχύς 2400W
 • Παραγωγή ατμού 40gr/min
 • Βολή ατμού 145 gr/min
 • Πλάκα Durilium
 • Χωρητικότητα δοχείου 300ml
 • Σύστημα DripStop
 • Λειτουργία Σπρέϊ
 • Κάθετος ατμός 
 • Αυτόματη απενεργοποίηση

ΔΕΙΤΕ ΤΟ8. Rowenta DW4120

τά καλύτερα ατμοσίδεραΜε μεγάλη ποικιλία ηλεκτρικών συσκευών, η Rowenta είναι ένα brand με εμπιστοσύνη και με προϊόντα που αντέχουν στον χρόνο. Με έμφαση στην χρηστικότητα και τον κομψό σχεδιασμό, θα σε κερδίσουν από την πρώτη κιόλας χρήση.

Το Rowenta DW 4120 προσφέρει τέλεια αποτελέσματα στο σιδέρωμα μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια. Έχει ισχύ 2400W και βολή ατμού 140gr και άριστη κατανομή ατμού χάρη στη μοναδική πατενταρισμένη τεχνολογία πλάκα Microsteam 300 που διαθέτει 300 μικροπές σε όλη την επιφάνεια της πλάκας.Οι 3 επιλογές παραγωγής ατμού σου επιτρέπουν να σιδερώσεις όλα τα είδη πούχων με ευκολία χωρίς πρόβλημα. Επιπλέον η πλάκα Microsteam 300 σε συνδυασμό με τη βολή ατμού 140gr/min θα σε βοηθήσουν αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά όλες τις επίμονες τσακίσεις.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Ισχύς 2400W
 • Παραγωγή ατμού 35gr/min
 • Βολή ατμού 140gr/min
 • Πλάκα Microsteam 300
 • Οριζόντια & κάθετη εκτόξευση ατμού
 • Εργονομική λαβή
 • Σύστημα AntiCalc
 • Σύστημα DripStop
 • Λειτουργία ECO

ΔΕΙΤΕ ΤΟ9. Russell Hobbs Supreme Steam Pro 23971 2600W

 

τά καλύτερα ατμοσίδεραΤο σιδέρωμα γίνεται παιχνιδάκι με το Supreme SteamPro 23971 της Russell Hobbs.Με ισχύ 2.600W, κεραμική ανθεκτική πλάκα με αντικολλητική επιφάνεια, μεγάλο δοχείο νερού χωρητικότητας 310 ml, παραγωγή ατμού 40 gr/min και βολή ατμού 145 gr, θα σου λύσει τα χέρια και θα γίνει ο νέος σου σύντροφος στο σιδέρωμα.Χάρη στο σύστημα anti-drip, το RH23971 δε θα στάζει στις χαμηλές θεμοκρασίες, ενώ το σύστημα anti-calc καθιστά σίγουρο ότι θα αποφύγεις τη συσσώρευση αλάτων με ευκολία. Ταυτόχρονα, διαθέτει ισχυρό ατμό για κάθετο σιδέρωμα, αλλά και λειτουργία αυτο-καθαρισμού.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Ισχύς 2.600W
 • Παραγωγή ατμού 40gr/min
 • Βολή ατμού 145gr/min
 • Χωρητικότητα δοχείου νερού 310ml
 • Μήκος καλωδίου 2m
 • Σύστημα Anti-Calc
 • Ρυθμιζόμενη ένταση ατμού
 • Ρυθμιζόμενη θερμοκρασία
 • Λειτουργία αυτό – καθαρισμού

ΔΕΙΤΕ ΤΟ10. IZZY Button+ 8033 2800W

 

τά καλύτερα ατμοσίδεραΜε το σίδερο ατμού ΙΖΖΥ το σιδέρωμα θα γίνει πανεύκολο και γρήγορο, με μοναδική αντοχή στα γδαρσίματα χάρη στην κεραμική πλάκα   και λειτουργία ECO για 20% εξοικονόμηση ενέργειας σε σύγκριση με τη μέγιστη θέση ατμού.Διαθέτει ισχύ 2800W, βολή ατμού έως 85 gr/min, σταθερή ποσότητα ατμού: 50 g/ min. Διαθέτει μυτερή άκρη, για να σιδερώνεις ακόμα και γύρω από τα κουμπιά ή μεταξύ των πτυχώσεων

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Μέγιστη ισχύς: 2800 Watt
Χωρητικότητα (δοχείο νερού): 0.38 l
Σταθερή ποσότητα ατμού: 50 g/ min
Βολή ατμού (g/min): 85 g/ min

Εξοπλισμός

Υλικό πέλματος: Κεραμική Πλάκα
Λειτουργία εκτόξευσης ατμου
Λειτουργία που δεν επιτρέπει στο νερό να στάζει
Λυχνία ένδειξης λειτουργίας
Ατμός υψηλής πίεσης
Κάθετος ατμός
Εγκοπή για σιδέρωμα γύρω από κουμπιά
Αφαιρούμενο δοχείο νερού
Αυτοκαθαριζόμενο
Ειδικά χαρακτηριστικά:
Σιδέρωμα γύρω από τα κουμπιά
Λειτουργία antiShine
Εργονομικός σχεδιασμός

Γενικά χαρακτηριστικά

Χρώμα: Λευκό/ Μπλε
Εγγύηση κατασκευαστή: 2 Έτη

ΔΕΙΤΕ ΤΟ


Related posts