TA ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΤΜΟΣΙΔΕΡΑ ΤΟ 2019

Πολλοί βλέπουν το σιδέρωμα ως αγγαρεία. Και όμως είναι οι ίδιοι που δεν μπορούν να αντισταθούν στη γοητεία του τέλεια σιδερωμένου ρούχου. Λείο στην αφή και με άψογη εμφάνιση. Με τά καλύτερα  ατμοσίδερα  το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει σε κάθε περίπτωση.Τά καλύτερα  ατμοσίδερα είναι υψηλής απόδοσης, αποδοτικά και ξεκούραστα στη χρήση.Μετα απο προσεκτικη ερευνα επιλεξαμε τα καλυτερα και σας τα προτεινουμε ωστε η άριστη απόδοση ατμού να τελειοποιεί το σιδέρωμά σας και ακόμα και στίς πιο  δύσκολες ζάρες που θα αφαιρούνται γρήγορα και αποτελεσματικά.Το καλό σιδέρωμα δεν εξαρτάται μόνο από την πίεση με την οποία διοχετεύεται ο ατμός πάνω στο ύφασμα, αλλά κυρίως από τον τρόπο με τον οποίον κατανέμεται ο ατμός.Η λειτουργία που εχουν τά καλύτερα  ατμοσίδερα επιτρέπει  νά γίνεται το σιδέρωμα με μεγάλη ακρίβεια χάρη στη στοχευμένη κατανομή του ατμού και στην έξυπνη διάταξη των οπών εξόδου ατμού στην πλάκα σιδερώματος. Ακόμα και τα ευαίσθητα υφάσματα μπορούν να σιδερωθούν σε ρυθμίσεις θερμοκρασίας με όλες τις λειτουργίες ατμού που προσφέρει το σίδερό σας. Προστατεύουν τα ευαίσθητα υφάσματα από καταστροφή λόγω υπερθέρμανσης και από γυαλάδες.  Ενώ  προσφέρουν βελτιωμένη προστασία από τη θερμότητα και την καλύτερη δυνατή φροντίδα για πολύ ευαίσθητα υφάσματα, χάρη στην ειδικά σχεδιασμένη μαλακή επένδυση , η οποία κουμπώνει εύκολα στην πλάκα.Μπορείτε να  εξοπλίσετε το σπίτι σας με τις καλὐτερες οικιακές συσκευές  διαβάστε τα άρθρα μας για τα καλύτερα ψυγεία και πλυντήρια.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΤΜΟΣΙΔΕΡΑ

Ισχύς

Μεγαλύτερη ισχύς, μικρότερη αναμονή. Όσο περισσότερη ισχύ έχει ο ατμοπαραγωγός τόσο λιγότερο θα περιμένεις κατά την πρώτη λειτουργία αφού οι πλάκες θερμαίνονται πολύ γρηγορότερα σε σύγκριση με τα χαμηλότερης ισχύος σίδερα.

Σύστημα AntiCalc

Διαθέτει σύστημα AntiCalc ώστε να αντιμετωπίζει τον κίνδυνο συσσώρευσης αλάτων και μεγαλώνει τη διάρκεια ζωής του σίδερου.
Αυτόματη απενεργοποίηση
Απενεργοποιείται αυτόματα και έτσι εξοικονομεί ενέργεια και παρέχει πρόσθετη ασφάλεια.
Τεχνολογία OptimalTemp
Η τεχνολογία OptimalTemp εξασφαλίζει αποτελεσματικό συνδυασμό θερμοκρασίας και ατμού.
Σύστημα καθαρισμού αλάτων
Για να αφαιρείται εύκολα τα άλατα και να διατηρήσετε το σίδερο σε άριστη κατάσταση.
Λειτουργία ECO 
Διαθέτει λειτουργία ECO για έως και 20% λιγότερη κατανάλωση ενέργειας κατά τη διάρκεια του σιδερώματος.
Παραγωγή ατμού πανω απο 40gr/min
Παραγωγή ατμού 40gr/min για εύκολο, άνετο και γρήγορο σιδέρωμα σε όλα τα είδη υφάσματος.
Σύστημα DripStop
Το σύστημα DripStop αποτρέπει το σίδερο από το να στάζει πάνω στα ρούχα στις χαμηλές θερμοκρασίες
Η λειτουργία διακοπής ροής drip Stop που είναι ενσωματωμένη στο σίδερο εμποδίζει την εμφάνιση ενοχλητικών λεκέδων από νερό στα υφάσματα, καθώς ελέγχει τη ροή του νερού βάσει της θερμοκρασίας. Τέλος στους λεκέδες από νερό στα ρούχα ακόμη και σε χαμηλές θερμοκρασίες σιδερώματος.
Βολή ατμού 145 gr/min
Η ισχυρή βολή ατμού που διαθέτει θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις και τις πιο δύσκολες τσακίσεις στα ρούχα.

TA ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΤΜΟΣΙΔΕΡΑ ΤΟ 2019

 

Picture
Name
Feature
Price
Rating
Picture
Name
Feature
Price
Rating
 1. ROWENTA Steam Force DW9240
Τεχνολογία Steam Force
€€€
2. SIEMENS TSI803210
AdvancedSteam System
€€€

3. Philips GC3920

Σύστημα Drip Stop
€€
 
4. PHILIPS GC4526
 Με κάθετο ατμό και
βολή ατμού 210γρ
 €€
5. BRAUN SI 7088 GY
Ενσωματωμένο σύστημα προστασίας από τα άλατα.
€€
TA ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΤΜΟΣΙΔΕΡΑ ΤΟ 2018
6. AEG DB6130
Σύστημα drip-stop
€€
τά καλύτερα ατμοσίδερα
7. Tefal FV4921
Πλάκα Durilium
€€
τά καλύτερα ατμοσίδερα
8. Rowenta DW4120
Πλάκα Microsteam 300
€€
τά καλύτερα ατμοσίδερα
9. Russell Hobbs  Pro
Ρυθμιζόμενη ένταση ατμού
€€
τά καλύτερα ατμοσίδερα
10. IZZY Button
Υλικό πέλματος: Κεραμική Πλάκα
€€
11. PITSOS GIR06100
Πλάκα σιδήρου με την κεραμική επίστρωση
€€

1. ROWENTA Steam Force DW9240

Το ατμοσίδερο  συνδυάζει ισχυρή απόδοση και ευκολία στη χρήση με  πλάκα Microsteam 400 με επίστρωση πλάκας Laser για μεγαλύτερη αντοχή στα γδαρσίματα για εξαιρετική ολίσθηση, καθώς και αυτόματο σβήσιμο, σου προσφέρει γρήγορο και άνετο σιδέρωμα.
Διαθέτει ισχύ 3100W, βολή ατμού 230gr και μεταβλητές λειτουργίες ατμού.

Πέρα από το ενσωματωμένο δοχείο αλάτων, η λειτουργία αυτοκαθαρισμού της πλάκας απομακρύνει ακόμη και τα πιο επίμονα άλατα. Η καθαρή πλάκα βελτιώνει την απόδοση του ατμού αλλά και τα αποτελέσματα σιδερώματος. Επίσης, χάρη στον αυτόματο έλεγχο ατμού, δεν θα χρειαστεί να ρυθμίζεις τη σωστή ποσότητα ατμού. Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις, είναι να επιλέξεις τη θερμοκρασία και να σιδερώσεις τα καθημερινά ρούχα.

Οθόνη Led: Η οθόνη ενημερώνει όταν η πλάκα έχει φτάσει στην κατάλληλη θερμολρασία σε σχέση με το επιλεγμένο ύφασμα

Αισθητήρας κίνησης – ηλεκτρονικό σύστημα το οποίο σταματάει την παροχή ατμού όταν το σίδερο δεν κινείται (ακόμα και σε οριζόντια θέση)
Τεχνολογία Steam Force: νέα τεχνολογία βασισμένη σε ένα σύστημα άντλησης ατμού με βαλβίδα που εγγυάται 50% περισσότερο ατμό στην “καρδιά” του υφάσματος από ότι ένα συμβατικό σίδερο

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ

 • Αυτόματη απενεργοποίηση
 • Λειτουργία που δεν επιτρέπει στο νερό να στάζει
 • Έλεγχος θερμοκρασίας
 • Λυχνία ένδειξης λειτουργίας
 • Ατμός υψηλής πίεσης
 • Ψεκασμός
 • Ενσωματωμένο σύστημα προστασίας από τα άλατα
 • Αυτοκαθαριζόμενο

2. ΣΙΔΕΡΟ ΑΤΜΟΥ SIEMENS TSI803210

 

SteamCompressor: βαθύτερη διείσδυση ατμού στο ύφασμα χάρη στην ενσωματωμένη γεννήτρια ατμού χαρίζοντας τέλεια αποτελέσματα στο σιδέρωμα.

AutoSteam: προσαρμόζει πάντα αυτόματα την ποσότητα ατμού στην επιλεγμένη θερμοκρασία σιδερώματος.

AdvancedSteam System: βέλτιστη κατανομή ατμού μέσω της νέας προηγμένης σχεδίασης της πλάκας.

Πλάκα TitaniumGlissee Plus για εύκολη ολίσθηση, με κανάλια ατμού και σιδέρωμα τριών φάσεων – ιδανική κατανομή ατμού και εξαιρετική ολίσθηση.

PerfectSelect: διαισθητική και γρήγορη λειτουργία όλων των προγραμμάτων σιδερώματος απλά με ένα άγγιγμα.

Η ένδειξη TempOK αναβοσβήνει κατά τη διάρκεια της φάσης θέρμανσης της πλάκας ή όταν η πλάκα κρυώνει. Μόλις επιτευχθεί η επιλεγμένη θερμοκρασία, η ένδειξη θα παραμείνει αναμμένη.

ΑllTextile: ο τέλειος συνδυασμός θερμοκρασίας και ατμού για όλους τους τύπους υφασμάτων που μπορούν να σιδερωθούν.

Λειτουργία antiShine: αφαίρεση της γυαλάδας από τα σκουρόχρωμα υφάσματα για άψογο σιδέρωμα και μεγαλύτερη προστασία.

ΣΙΔΕΡΟ ΑΤΜΟΥ SIEMENS TSI803210SteamOnDemand: παράγει ατμό όσο η σκανδάλη ενεργοποίησης ατμού πιέζεται4antiCalc: τετραπλή λειτουργία απασβέστωσης με self-clean.

Σταθερή κάθετη εκτόξευση ατμού για εύκολο και γρήγορο φρεσκάρισμα

 • Μεγάλη διάφανη δεξαμενή νερού (400 ml), για εύκολη και γρήγορη πλήρωση
 • QuickFill: Μεγάλη είσοδος πλήρωσης νερού για γρήγορο και εύκολο γέμισμα / άδειασμαΛεπτή μύτη – εύκολο σιδέρωμα με ακρίβεια κατά μήκος της ραφής και ανάμεσα στα κουμπιά.
 • Σύστημα σπρέι
 • Πολύ μακρύ καλώδιο 2.5 m με εύκαμπτο σύνδεσμο και ειδικο χώρο τακτοποίησης καλωδίου
 • StartStop Control με αισθητήρα αφής: ενεργοποίηση και απενεργοποίηση της συσκευής αλλά και του μόνιμου ατμού που παράγεται από το μοτέρ απλά αγγίζοντας τη χειρολαβή
 • Σύστημα drip stop για να μη στάζει

3. ΣΙΔΕΡΟ ΑΤΜΟΥ Philips GC3920

 

Το ατμοσίδερο GC 3920/20 της Philips συνδυάζει ισχυρή απόδοση και ευκολία στη χρήση. Χωρίς ρύθμιση θερμοκρασίας, πλάκα SteamGlide Plus για εξαιρετική ολίσθηση, καθώς και αυτόματο σβήσιμο, σου προσφέρει γρήγορο και άνετο σιδέρωμα.
Διαθέτει ισχύ 2500W, βολή ατμού 180gr, αυτόματο έλεγχο ατμού και άκρο τριπλής ακρίβειας στην πλάκα για αποτελεσματικό σιδέρωμα.

Η πρωτοποριακή τεχνολογία OptimalTEMP εγγυάται ότι δεν θα προκληθεί κανένα κάψιμο σε όλα τα υφάσματα που σιδερώνονται. Σιδέρωσε υφάσματα από τζιν μέχρι μεταξωτά χωρίς καψίματα, χάρη στον ιδανικό συνδυασμό θερμοκρασίας και συνεχούς, ισχυρής παροχής ατμού. Πέρα από αυτό, μπορείς να αφήσεις την καυτή πλάκα του σίδερου απευθείας πάνω στο βαμβακερό ύφασμα της σιδερώστρας χωρίς να προκληθεί ζημιά. Έτσι, μειώνεται η καταπόνηση των καρπών σου, καθώς δεν χρειάζεται να σηκώνεις το σίδερο τόσο συχνά από τη βάση του.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Ισχύς 2500W
 • Παραγωγή ατμού 45gr/min
 • Βολή ατμού 180gr
 • Πλάκα SteamGlide Plus
 • Χωρητικότητα δεξαμενής νερού 300ml
 • Σύστημα καθαρισμού αλάτων
 • Σύστημα Drip Stop
 • Αυτόματο σβήσιμο

 

4. ΣΙΔΕΡΟ ΑΤΜΟΥ PHILIPS GC4526

Παροχή ατμού έως 50 γρ/λεπτό

Το ατμοσίδερο PHILIPS GC4526/20 έχει ισχύ 2600W ώστε να συνδυάζει πανίσχυρη απόδοση και γρήγορη θέρμανση. Επίσης χάρη στη συνεχή παροχή ατμού έως και 50γρ/λεπτό, θα μπορείς να αφαιρείς αποτελεσματικά όλες τις τσακίσεις, ακόμη και από τα πιο σκληρά υφάσματα. Με κάθετο ατμό και βολή ατμού 210γρ, οι επίμονες τσακίσεις, δεν είναι πλέον πρόβλημα.

Αυτοκαθαρισμός αλάτων και ρύθμιση ατμού

Πέρα από το ενσωματωμένο δοχείο αλάτων, η λειτουργία αυτοκαθαρισμού της πλάκας απομακρύνει ακόμη και τα πιο επίμονα άλατα. Η καθαρή πλάκα βελτιώνει την απόδοση του ατμού αλλά και τα αποτελέσματα σιδερώματος. Επίσης, χάρη στον αυτόματο έλεγχο ατμού, δεν θα χρειαστεί να ρυθμίζεις τη σωστή ποσότητα ατμού. Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις, είναι να επιλέξεις τη θερμοκρασία και να σιδερώσεις τα καθημερινά ρούχα.

Άκρο τριπλής ακρίβειας

Το μυτερό άκρο του ατμοσίδερου της Philips, διαθέτει 3 χαρακτηριστικά που θα σου εξασφαλίσουν μοναδική ακρίβεια κατά το σιδέρωμα. Μυτερή άκρη, αυλάκι για σιδέρωμα γύρω από κουμπιά αλλά και μύτη με κομψή σχεδίαση. Με αυτό τον τρόπο θα σιδερώνεις ακόμη και τα πιο δύσκολα σημεία των ρούχων.

Πλάκα 5 αστέρων

Το ατμοσίδερο της Philips διαθέτει το T-ionicGlide, την καλύτερη πλάκα της Philips. Σου εξασφαλίζει βέλτιστη ολίσθηση και αντοχή στις γρατζουνιές, για μεγάλη ανθεκτικότητα. Κάτι που το αποδεικνύει και η ενσωματωμένη επικάλυψη οξειδίου του τιτανίου.

5. ΣΙΔΕΡΟ ΑΤΜΟΥ BRAUN SI 7088 GY

 

Με το σίδερο ατμού BRAUN SI 7088 GY το σιδέρωμα θα γίνει πανεύκολο και γρήγορο, με μοναδική αντοχή στα γδαρσίματα χάρη στην πλάκα Durillium Eloxal  και λειτουργία ECO για 20% εξοικονόμηση ενέργειας σε σύγκριση με τη μέγιστη θέση ατμού.Διαθέτει ισχύ 2800W, βολή ατμού έως 230 gr/min. Διαθέτει μυτερή άκρη, για να σιδερώνεις ακόμα και γύρω από τα κουμπιά ή μεταξύ των πτυχώσεων

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Μέγιστη ισχύς: 2800 W
Χωρητικότητα (δοχείο νερού): 0.3 l
Σταθερή ποσότητα ατμού: 50 g/min
Βολή ατμού (g/min): 230 gr/min

Εξοπλισμός

  Αυτόματη απενεργοποίηση Λειτουργία που δεν επιτρέπει στο νερό να στάζει
  Κάθετος ατμός
  • Ενσωματωμένο σύστημα προστασίας από τα άλατα.
  Ειδικά χαρακτηριστικά:
 • Πλάκα Eloxal 3D : ανασηκωμένη πλάκα που περνάει επάνω από όλα τα εμπόδια
 • Ρύθμιση θερμοκρασίας υψηλής ακρίβειας
 • Άκρο ακριβείας 3 ενεργές ζώνες ατμού
 • Μεγάλο άνοιγμα πλήρωσης νερού
 • Spray νερού

Γενικά χαρακτηριστικά

Μήκος καλωδίου: 2.5 m
Βάρος: 1.58 kg
Περιλαμβάνει: Κύπελλο νερού
Εγγύηση κατασκευαστή: 2 Έτη

ΔΕΙΤΕ ΤΟ


6. AEG DB6130 2300W

 

TA ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΤΜΟΣΙΔΕΡΑ ΤΟ 2018Η μύτη από ανοξείδωτο ατσάλι σε βοηθά να σιδερώσεις με ακρίβεια και ασφάλεια κάθε φορά. Σιδέρωσε μέχρι και τις μύτες γιακάδων, γύρω από κουμπιά ή από στάμπες. Το σιδέρωμα γίνεται ακόμα ευκολότερο με αυτήν την ειδικά κατασκευασμένη μύτη.

Πέρα από την ισχύ 2300W, το DB 6130 έχει ακόμα 2 πανίσχυρα όπλα ενάντια στα τσαλακωμένα ρούχα:
Κεραμική πλάκα  Resilium που δεν χαράζει  ενώ οι 500 οπές ατμού που εξασφαλίζουν ομοιόμορφη κατανομή του και ευκολία στο σιδέρωμα.

Η ασφάλεια απαιτεί σταθερότητα & oι σιδερώστρες μπορεί μερικές φορές να μην είναι σταθερές επιφάνειες. Η μεγάλη λαστιχένια βάση του βοηθά το 6130 4SafetyTMPrecision να παραμένει σταθερό σε οποιαδήποτε επιφάνεια αποτρέποντάς το από το να πέσει και να προκαλέσει περιττή ζημιά.Η λειτουργία τριών τρόπων απενεργοποίησης απενεργοποιεί αυτόματα το σίδερο μετά από 8 λεπτά αδράνειας σε όρθια θέση και μετά από 30 δευτερόλεπτα αν βρίσκεται σε πλάγια θέση ή η πλάκα σιδερώματος είναι στραμμένη προς τα κάτω.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Ισχύς 2300W
 • Ενσωματωμένο σύστημα κατά των αλάτων
 • Λειτουργία ψεκασμού
 • Κάθετο σιδέρωμα με ατμό
 • Μεγάλο δοχείο νερού XL 350ml
 • Αυτοκαθαριζόμενο
 • Δυνατότητα σιδερώματος χωρίς ατμό
 • Βολή ατμού 150 gr/min
 • Απόδοση ατμού 0-40 gr/min
 • Σύστημα drip-stop
 • Λυχνία ασφαλείας

 

7. Tefal FV4921

 

τά καλύτερα ατμοσίδεραΜε το σίδερο ατμού FV4921 της Tefal το σιδέρωμα θα γίνει πανεύκολο και γρήγορο, με μοναδική αντοχή στα γδαρσίματα χάρη στην πλάκα Durillium 360 και λειτουργία ECO για 20% εξοικονόμηση ενέργειας σε σύγκριση με τη μέγιστη θέση ατμού.Διαθέτει ισχύ 2400W, βολή ατμού έως 145gr/min. Διαθέτει μυτερή άκρη, για να σιδερώνεις ακόμα και γύρω από τα κουμπιά ή μεταξύ των πτυχώσεων

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Ισχύς 2400W
 • Παραγωγή ατμού 40gr/min
 • Βολή ατμού 145 gr/min
 • Πλάκα Durilium
 • Χωρητικότητα δοχείου 300ml
 • Σύστημα DripStop
 • Λειτουργία Σπρέϊ
 • Κάθετος ατμός 
 • Αυτόματη απενεργοποίηση

 

8. Rowenta DW4120

 

τά καλύτερα ατμοσίδεραΜε μεγάλη ποικιλία ηλεκτρικών συσκευών, η Rowenta είναι ένα brand με εμπιστοσύνη και με προϊόντα που αντέχουν στον χρόνο. Με έμφαση στην χρηστικότητα και τον κομψό σχεδιασμό, θα σε κερδίσουν από την πρώτη κιόλας χρήση.

Το Rowenta DW 4120 προσφέρει τέλεια αποτελέσματα στο σιδέρωμα μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια. Έχει ισχύ 2400W και βολή ατμού 140gr και άριστη κατανομή ατμού χάρη στη μοναδική πατενταρισμένη τεχνολογία πλάκα Microsteam 300 που διαθέτει 300 μικροπές σε όλη την επιφάνεια της πλάκας.Οι 3 επιλογές παραγωγής ατμού σου επιτρέπουν να σιδερώσεις όλα τα είδη πούχων με ευκολία χωρίς πρόβλημα. Επιπλέον η πλάκα Microsteam 300 σε συνδυασμό με τη βολή ατμού 140gr/min θα σε βοηθήσουν αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά όλες τις επίμονες τσακίσεις.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Ισχύς 2400W
 • Παραγωγή ατμού 35gr/min
 • Βολή ατμού 140gr/min
 • Πλάκα Microsteam 300
 • Οριζόντια & κάθετη εκτόξευση ατμού
 • Εργονομική λαβή
 • Σύστημα AntiCalc
 • Σύστημα DripStop
 • Λειτουργία ECO

ΔΕΙΤΕ ΤΟ9. Russell Hobbs Supreme Steam Pro 23971 2600W

 

τά καλύτερα ατμοσίδεραΤο σιδέρωμα γίνεται παιχνιδάκι με το Supreme SteamPro 23971 της Russell Hobbs.Με ισχύ 2.600W, κεραμική ανθεκτική πλάκα με αντικολλητική επιφάνεια, μεγάλο δοχείο νερού χωρητικότητας 310 ml, παραγωγή ατμού 40 gr/min και βολή ατμού 145 gr, θα σου λύσει τα χέρια και θα γίνει ο νέος σου σύντροφος στο σιδέρωμα.Χάρη στο σύστημα anti-drip, το RH23971 δε θα στάζει στις χαμηλές θεμοκρασίες, ενώ το σύστημα anti-calc καθιστά σίγουρο ότι θα αποφύγεις τη συσσώρευση αλάτων με ευκολία. Ταυτόχρονα, διαθέτει ισχυρό ατμό για κάθετο σιδέρωμα, αλλά και λειτουργία αυτο-καθαρισμού.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Ισχύς 2.600W
 • Παραγωγή ατμού 40gr/min
 • Βολή ατμού 145gr/min
 • Χωρητικότητα δοχείου νερού 310ml
 • Μήκος καλωδίου 2m
 • Σύστημα Anti-Calc
 • Ρυθμιζόμενη ένταση ατμού
 • Ρυθμιζόμενη θερμοκρασία
 • Λειτουργία αυτό – καθαρισμού

ΔΕΙΤΕ ΤΟ10. IZZY Button+ 8033 2800W

 

τά καλύτερα ατμοσίδεραΜε το σίδερο ατμού ΙΖΖΥ το σιδέρωμα θα γίνει πανεύκολο και γρήγορο, με μοναδική αντοχή στα γδαρσίματα χάρη στην κεραμική πλάκα   και λειτουργία ECO για 20% εξοικονόμηση ενέργειας σε σύγκριση με τη μέγιστη θέση ατμού.Διαθέτει ισχύ 2800W, βολή ατμού έως 85 gr/min, σταθερή ποσότητα ατμού: 50 g/ min. Διαθέτει μυτερή άκρη, για να σιδερώνεις ακόμα και γύρω από τα κουμπιά ή μεταξύ των πτυχώσεων

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Μέγιστη ισχύς: 2800 Watt
Χωρητικότητα (δοχείο νερού): 0.38 l
Σταθερή ποσότητα ατμού: 50 g/ min
Βολή ατμού (g/min): 85 g/ min

Εξοπλισμός

 • Υλικό πέλματος: Κεραμική Πλάκα
 • Λειτουργία εκτόξευσης ατμου
 • Λειτουργία που δεν επιτρέπει στο νερό να στάζει
 • Λυχνία ένδειξης λειτουργίας
 • Ατμός υψηλής πίεσης
 • Κάθετος ατμός
 • Εγκοπή για σιδέρωμα γύρω από κουμπιά
 • Αφαιρούμενο δοχείο νερού
 • Αυτοκαθαριζόμενο

Ειδικά χαρακτηριστικά:

 • Σιδέρωμα γύρω από τα κουμπιά
 • Λειτουργία antiShine
 • Εργονομικός σχεδιασμός.

 

11. PITSOS GIR06100

 

To ατμοσίδερο GIR06100 της PITSOS είναι η κατάλληλη λύση αν επιθυμείς να αποκτήσεις μία αξιόπιστη, ανθεκτική και ιδιαίτερα αποδοτική συσκευή που επιπλέον είναι και αρκετά προσιτή. Με μέγιστη ισχύ 2400W, κεραμική πλάκα σιδερώματος που γλιστράει κυριολεκτικά και συνεχή ατμό 25gr/min θα σιδερώνεις γρήγορα και αποτελεσματικά τα ρούχα σου. Αν πάντως υπάρξουν ειδικές απαιτήσεις όπως ρούχα δυσκολότερα στο σιδέρωμα, τότε πέρα από πρόσθετο ατμό στα 130gr/min έχεις στην διάθεση σου και λειτουργία σπρέι που μαλακώνει τα ιδιαιτέρως τσαλακωμένα υφάσματα. Στα πλεονεκτήματα του συμπεριλαμβάνεται η μεγάλη δεξαμενή νερού (στα 300ml) καθώς και στο σύστημα απασβέστωσης 3AntiCalc με λειτουργία αυτοκαθαρισμού.

Με κεραμική επίστρωση

Χάρη στην πλάκα σιδήρου με την κεραμική επίστρωση, τα ρούχα σιδερώνονται εύκολα χωρίς να ταλαιπωρούνται τα υφάσματα. Με ισχύ 2400W, συνεχή ατμό 25gr/min και πρόσθετο ατμό 130gr/min αλλά και λειτουργία σπρέι για ειδικές περιπτώσεις, το ατμοσίδερο GIR06100 της PITSOS θα σε ικανοποιήσει σε κάθε περίπτωση.

Χαρακτηριστικά PITSOS GIR06100

 • Μέγιστη ισχύς: 2400 W
 • Χωρητικότητα δοχείου νερού: 0.30 l
 • Σταθερή ποσότητα ατμού: 25 g/min
 • Βολή ατμού (g/min): 130 g/min

Δείτε επίσης:

ΣΙΔΕΡΟ ΑΤΜΟΥ PITSOS GIR06200

Related posts