10 value for money πληκτρολoγια gaming μέχρι 60 ευρώ

 

πληκτρολoγια gaming || ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΛΥΣΗ

 

πληκτρολoγια gaming μέχρι 60 ευρώ οι καλύτερες επιλογές

 

Αναβάθμισε την εμπειρία  gaming που προσφέρει κάθε  νέος τίτλος αποκτώντας  τον πλήρη έλεγχο με τα κάλυτερα πληκτρολόγια για gaming  μέχρι 60 εύρω.  Τα  καλύτερα πληκτρολόγια   θα σου προσφέρουν το απόλυτο gaming περιβάλλον για να είσαι πάντα ένα βήμα μπροστά από τους αντιπάλους σου.

Χάρη στην ταχύτατη απόκριση και ταχύτερη ενεργοποίηση των πλήκτρων έως και 25% γρηγορότερα σε σύγκριση με άλλα “απλά” πληκτρολόγια. Ενώ  η λειτουργία anti-ghosting θα σου εξασφαλίσει αξιόπιστη πληκτρολόγηση, όσα πλήκτρα κι αν πατήσεις ταυτόχρονα, με την κάθε σου κίνηση να καταγράφεται.Αναβάθμισε ουσιαστικά το παιχνίδι σου και εκτόξευσε την παραγωγικότητά σου, με ένα πληκτρολόγιο, ικανό να ανταποκριθεί στον ρόλο που θα του δώσεις με απόλυτη επιτυχία.είναι κατασκευασμένο για να αντέχει τις δυσκολίες της καθημερινότητας.

1672488294324 scaled
Steelseries Apex 3 TKL Black @topreviews.gr

Είτε παίζεις, είτε εργάζεσαι, τα κάλυτερα πληκτρολόγια για gaming  μέχρι 60 εύρω μπορουν  να αντέξουν τα πάντα, χάρη στη γερή κατασκευή που παρέχουν ενω ορισμένα  παρέχουν  προστασία από υγρά, ψίχουλα και βρωμιά, ώστε τα ατυχήματα να μην προκαλούν σοβαρά προβλήματα.Για περισσότερα, δείτε τα κάλυτερα  desktop  και  gaming laptop ….

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ GAMING ΜΕΧΡΙ 60 ΕΥΡΩ

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ
Steelseries Apex 3 TKL Black
Coolermaster CK350
Redragon K552
Razer DeathStalker
ENARXIS. Spartan Gear Cyclops
TRUST GXT 860
Zeroground KB-2700G
VARR FIGHTER
GENESIS NKG-0947

1. Steelseries Apex 3 TKL Black

πληκτρολoγια gaming

  • Οι διακόπτες Whisper quiet gaming
  • Ο προσαρμόσιμος φωτισμός RGB
  •  χειριστήρια πολυμέσων για εύκολη ρύθμιση της έντασης και των μέσων
  •  IP32 για προστασία από διαρροές

1. Coolermaster CK350 RGB Mechanical Brown Keys

 

204437 l

Μινιμαλιστικό design, στιβαρή κατασκευή, floating πλήκτρα και επιφάνεια από βουρτσισμένο αλουμίνιο. Μηχανικοί διακόπτες που αντέχουν πάνω από 50 εκατομμύρια πατήματα. Το CK350 είναι ένα gaming μηχανικό πληκτρολόγιο που δεν κάνει εκπτώσεις. Κάθε πλήκτρο διαθέτει εντυπωσιακό RGB φωτισμό (16,7 εκατομμύρια χρώματα) και η εναλλαγή ανάμεσα στα πολλαπλά lighting modes γίνεται με απλούς οn-the-fly συνδυασμούς.

Το response rate του 1ms σου χαρίζει πάντα το πλεονέκτημα. Με λιτή αισθητική και ξεκούραστο στη χρήση, το CK350 είναι ένα απλό μα ικανό εργαλείο που θα σε βοηθήσει να κατακτήσεις την κορυφή.

2. Redragon K552 RGB Kumara Μηχανικό Gaming Πληκτρολόγιο

VALUE FOR MONEY

 

Το Redragon K552 χρησιμοποιεί μηχανικούς διακόπτες Outemu Blue Key. Για εφαρμογές παιχνιδιών, διαπιστώσαμε ότι οι διακόπτες Outemus είναι ανώτεροι από τους διακόπτες με λαστιχένιο θόλο, αν και λιγότερο σταθεροί από το ένα πλήκτρο στο άλλο σε σύγκριση με τους διακόπτες Cherry. Τα πλήκτρα έχουν οπίσθιο φωτισμό και η μονάδα έρχεται με 19 προκαθορισμένους τρόπους φωτισμού. Από αυτές τις προκαθορισμένες ρυθμίσεις, 8 λειτουργίες φωτισμού είναι χρωματικά κωδικοποιημένες σε ομάδες πλήκτρων για συγκεκριμένα παιχνίδια. Επιπλέον, μπορεί κανείς να προσαρμόσει ποια πλήκτρα παραμένουν αναμμένα και να τα αποθηκεύσει σε ένα από τα δύο προφίλ.

Δυστυχώς, το K552 δεν διαθέτει υποστηρικτικό λογισμικό και δεν διαθέτει αυτόνομα πλήκτρα μακροεντολών. Επιπλέον, δεν υπάρχουν ειδικά πλήκτρα πολυμέσων.Το μοντέλο διαθέτει 12 πλήκτρα rollover και σχετικά συμπαγείς διαστάσεις  δεδομένου του υλικού που φιλοξενεί. Συνολικά, θεωρούμε ότι αυτό το μοντέλο ισορροπεί καλά μεταξύ μεγέθους και επιδόσεων, ειδικά δεδομένης της ελάχιστης τιμής του.

3. ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙO Razer DeathStalker RZ03

Η πρόσφατη καινοτομία της Razer πάνω στα πληκτρολόγια φέρνει μαζί της τα πλήκτρα των 2mm, τα οποία αποτελούν εργαλείο για μαχητικούς gamers που θέλουν να ανταποκρίνονται με ταχύτητα και ακρίβεια σε διαφορετικές καταστάσεις που μπορούν να κρίνουν το game. έχετε την δυνατότητα να βάλετε τα δάχτυλα σας να τρέξουν πάνω στα πλήκτρα και η εξασφάλιση του παιχνιδιού από μεριά του gear σας να είναι 100% με το μέρος σας!Το RZ03 σχεδιασμένο σε στιλ gaming, έκανε ό, τι είναι απαραίτητο για έναν gamer. Καλής ποιότητας υλικά και στιβαρή κατασκευή είναι τα πλεονεκτήματα που θα εκτιμηθούν από όλους τους οπαδούς των παιχνιδιών.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Εξαιρετικά χαρακτηριστικά καθιστούν αυτό το πληκτρολόγιο -EDITORS CHOICE- .

4. ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙO ENARXIS. Spartan Gear Cyclops Wired Mechanical Gaming Keyboard

 

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ GAMING ΜΕΧΡΙ 50 ΕΥΡΩ

Φέρτε το κομψό, σύγχρονο στυλ στο γραφείο σας χωρίς να θυσιάσετε την άνεση ή την παραγωγικότητα. Ακριβές, σταθερό και άνετο, το Cyclops Wired Mechanical Gaming Keyboard θα γίνει ο καλύτερος και πιο αξιόπιστος συνεργάτης σας. Το αξίζετε άλλωστε!
  • Πλήρως μηχανικό πληκτρολόγιο με διακόπτες Outemu
  • Anti-ghosting σε όλα τα πλήκτρα
  • Μεταλλική επιφάνεια
  • Υποστηρίζει 11 διαφορετικά modes LED φωτισμού

5. ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ GENESIS NKG-0947 THOR 300 MECHANICAL Gaming Keyboard

 

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ GAMING ΜΕΧΡΙ 50 ΕΥΡΩ

Η Genesis, μία κατασκευάστρια εταιρία για αξεσουάρ παιχνιδιών, εισήγαγε ένα σύγχρονο πληκτρολόγιο για gamers.Το πληκτρολόγιο επικοινωνεί με τον υπολογιστή μέσω ενός καλωδίου με μήκος 1,6m και USB 2.0 με ρυθμό δειγματοληψίας 1000Hz. Επιπλέον, το καλώδιο έχει καλυφθεί με μια πλεξούδα από νάιλον, το οποίο αυξάνει την ανθεκτικότητα και την αντοχή του στις ζημιές.

Το πληκτρολόγιο της Genesis διαθέτει υψηλές επιδόσεις, είναι η τέλεια λύση για gamers που αναζητούν λειτουργικότητα και ασφάλεια στον εξοπλισμό τους. Το μικρό μέγεθος του το καθιστά ιδανικό για κάθε γραφείο, παρά το μέγεθος του όμως, διατηρεί την κλασσική διάταξη των πλήκτρων.Με υψηλής ποιότητας mechanical διακόπτες που διασφαλίζουν την διάρκεια ζωής των πλήκτρων σας εξασφαλίζει την απαραίτητη βοήθεια σε πολλά παιχνίδια. Επιπλέον για να αυξήσει την διάρκεια ζωής του πληκτρολογίου, η Genesis διαθέτει ελαστικά πλήκτρα WASD και πλήκτρα κατεύθυνσης. Παίξτε άνετα τα αγαπημένα σας παιχνίδια, χωρίς προβλήματα.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Εξαιρετικά χαρακτηριστικά καθιστούν αυτό το πληκτρολόγιο μια άριστη  επιλογή .

6. ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙO TRUST GXT 860 Thura

 

Αναβάθμισε την εμπειρία που προσφέρει κάθε τίτλος αποκτώντας παράλληλα τον πλήρη έλεγχο στα χέρια σου με το ημι-μηχανικό πληκτρολόγιο GXT 860 Thura της Trust. Συνδυάζει το απαλό άγγιγμα ενός συμβατικού μοντέλου με τη χαρακτηριστική αίσθηση στην αφή ενός μηχανικού πληκτρολογίου.

Διαθέτει 12 media πλήκτρα άμεσης πρόσβασης και ειδική λειτουργία gaming κατά την οποία απενεργοποιείται το πλήκτρο Windows. Το προηγμένο anti-ghosting θα καταγράψει έως και 16 «χτυπήματα» πλήκτρων, ακόμα κι αν αυτά γίνουν ταυτόχρονα, ενώ η επιφάνεια στήριξης καρπού αφαιρείται έτσι ώστε να τη χρησιμοποιήσεις μόνο όταν τη χρειάζεσαι.

Πρόσθεσε και τους εννέα διαφορετικούς χρωματισμούς σε ό,τι αφορά τον φωτισμό και έχεις το απόλυτο gaming πληκτρολόγιο!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Εξαιρετικό για έμπειρους παίκτες. Διακριτικός, συμπαγής σχεδιασμός. Εξαιρετικές επιλογές προσαρμογής  φωτισμού και λειτουργίας.

7. Gaming Keyboard Zeroground KB-2700G SAKIMO Mech

 

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ GAMING ΜΕΧΡΙ 50 ΕΥΡΩ

Έτοιμοι να σου προσφέρουν την απολαυστική αίσθηση που περιμένεις από ένα μηχανικό πληκτρολόγιο, οι μπλε διακόπτες Outemu προορίζονται για εκείνους που δίνουν βάρος στην τακτική. Με εντυπωσιακή ανθεκτικότητα, θα αντέξουν για τουλάχιστον 50 εκατ. χτυπήματα αποτελώντας μία από τις πλέον αξιόπιστες επιλογές.

Το Sakimo προσαρμόζεται στο gameplay και το στυλ πληκτρολόγησής σου αφού διαθέτει λειτουργία anti-ghosting για την καταγραφή της κάθε σου κίνησης και τη μεταφορά της στο εκάστοτε παιχνίδι με απόλυτη ακρίβεια.

Εξοπλισμένο με οπίσθιο φωτισμό RGB, το Sakimo θα δώσει χρώμα σε ολόκληρο το γραφείο σου. Διάλεξε το εφέ που προτιμάς μεταξύ των πέντε επιλογών που σου προσφέρονται, συμπεριλαμβανομένης της λειτουργίας Breathing, καθόρισε τη φωτεινότητα και την ταχύτητά του και κάθισε αναπαυτικά στην καρέκλα σου απολαμβάνοντας το θέαμα.

Ρύθμισε το Sakimo όπως σε βολεύει, προγραμμάτισε τα πλήκτρα του και καθόρισε τον φωτισμό. Μόλις τελειώσεις, η ενσωματωμένη μνήμη των 64 kb θα αναλάβει την αποθήκευση των επιλογών σου, προκειμένου να σε ακολουθούν όπου κι αν παίζεις.

8. ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙO VARR FIGHTER MECHANICAL

 

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ GAMING ΜΕΧΡΙ 50 ΕΥΡΩ

Μηχανικό πληκτρολόγιο με πολύχρωμο οπίσθιο φωτισμό RGB,σχεδιασμένο για τους πιο απαιτητικούς παίκτες. Είναι ένας συνδυασμός υψηλής ποιότητας υλικών με εντυπωσιακό σχεδιασμό που εντυπωσιάζει και ταιριάζει στο δωμάτιο του παίκτη. Οι υψηλής ποιότητας μηχανικοί διακόπτες JIXIAN Blue παρέχουν ένα άνετο, αντιληπτό σημείο ενεργοποίησης που είναι ιδανικό για απαιτητικές εργασίες. Αυτή η λύση εγγυάται ανθεκτικότητα και αξιοπιστία.

Το πλήρες φάσμα των πλήκτρων πολυμέσων επιτρέπει τον εύκολο έλεγχο, μεταξύ άλλων, των λειτουργιών πολυμέσων. Εμποδίζει το κλείδωμα του πληκτρολογίου όταν πιέζετε πολλά κουμπιά ταυτόχρονα. Αυτή είναι μια διευκόλυνση που σας επιτρέπει να εργάζεστε αξιόπιστα, ενώ εκτελείτε ταυτόχρονα πολλές εντολές σε παιχνίδια. Η βάση του πληκτρολογίου VARR FIGHTER είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό αλουμίνιο, ενώ τα κλειδιά της τεχνολογίας διπλής έγχυσης επιτρέπουν την ανθεκτική και αξιόπιστη λειτουργία. Με ισχυρή βάση από κράμα αλουμινίου.

Το varr έρχεται να σου προσφέρει την τελειότερη και απολαυστικότερη αίσθηση πληκτρολόγησης που είχες ποτέ. Η τεχνογνωσία της  εταιρίας εγγυάται μεγαλύτερη ανθεκτικότητα και αποτελεσματικότερη καταγραφή κινήσεων σε σχέση με τα συμβατικά πληκτρολόγια καθώς επίσης και άμεση αποτελεσματικότητα ανεξαρτήτως του παιχνιδιού που παίζεις.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

VARR είναι ένα πληκτρολόγιο για  gaming  με ιδανικό συνδυασμό αισθητικής και λειτουργικότητας

 

Ενώ εαν είστε φάνατικός gamer , ρίξτε μια ματιά σε ορισμένα αξεσουάρ για να βελτιώσετε το παιχνίδι σας – συμπεριλαμβανομένων των ακουστικών και των mouse   .

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ || 5 καλύτερες καρέκλες gaming

mm

Written by 

Είμαι ηλεκτρολόγος μηχανικός και εχω γράψει άρθρα σχετικά με την τεχνολογία των υπολογιστών για μεγάλο χρονικό διάστημα .Ο επαγγελματισμός, η αποτελεσματικότητα και η καινοτομία στον τρόπο σκέψης με χαρακτηρίζουν.

Related posts

error: Content is protected !!