3 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΟΘΟΝΕΣ ΓΙΑ GAMING ME ΡΥΘΜΟ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ 240 HZ

ΟΘΟΝΕΣ ΓΙΑ GAMING

ΟΘΟΝΕΣ ΓΙΑ GAMING ME ΡΥΘΜΟ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ 240 HZ

 

Ο ρυθμός ανανέωσης 240 Hz παρέχει την πιο ομαλή  εμπειρία παιχνιδιού -Προλάβετε κάθε λεπτομέρεια στην κίνηση  και στις ταινιες και απολαύστε την ομαλή ροή παιχνιδιού με τα μόνιτορ με ρυθμό ανανέωσης 240 Hz, που εξασφαλίζουν άψογη προβολή της  κίνησης  κάθε στιγμή – σημαντικό ειναι όμως  απόδοση του PC σας να το υποστηρίζει πλήρως, για να ενεργοποιήσετε τα 240 Hz.

1. BenQ Zowie XL2740 27″ Gaming Monitor

 

ΟΘΟΝΕΣ ΓΙΑ GAMING ME ΡΥΘΜΟ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ 240 HZ

Η XL2740 της BenQ Zowie είναι μια μοναδική οθόνη 1080p υψηλής ποιότητας. Τα δύο βασικά σημεία πώλησής της είναι η απόδοσή της και το σύνολο των λειτουργιών esports που διαθέτει. Η έννοια μιας οθόνης esports δεν είναι απαραίτητα περίεργη, δεδομένου ότι το να παίζεις ανταγωνιστικά παιχνίδια επαγγελματικά είναι μια όλο και πιο εφικτή επιλογή. Ωστόσο, ενώ αυτά τα πρόσθετα χαρακτηριστικά είναι ενδιαφέροντα, δεν προσθέτουν απαραίτητα μεγάλη αξία στην οθόνη. Η λαβή, οι περσίδες και το μη ανακλαστικό πλαίσιο μπορεί να είναι χρήσιμα, αλλά είναι περισσότερο πρακτικά παρά ουσιαστικά. Αξίζει να αφήσουμε στην άκρη τις αρετές της XL2740 για τα esports και να επικεντρωθούμε στις επιδόσεις της.

Εκεί όπου η XL2740 κάνει ένα πειστικό επιχείρημα esports είναι όσον αφορά την απόδοση της οθόνης για online ανταγωνιστικό παιχνίδι PC. Ο ρυθμός ανανέωσης 240Hz και ο χρόνος απόκρισης 1ms είναι τα βασικά σημεία πώλησης αυτής της οθόνης και δικαιολογούνται επαρκώς από αυτή την άποψη. Για ανταγωνιστικά games PC 1080p, η XL2740 είναι κορυφαία. Παίζοντας Counter-Strike: Global Offensive, Overwatch, Fortnite, Apex Legends ή τον τελευταίο τίτλο Call of Duty online είναι απίστευτη αίσθηση. Η αναπαραγωγή αυτών των παιχνιδιών ή παρόμοιων παιχνιδιών δράσης με γρήγορο ρυθμό σε πάνω από 200 fps παρέχει μια απολύτως αισθητά πιο ομαλή και αξιόπιστη εμπειρία, ακόμη και σε σύγκριση με μια οθόνη 165Hz ή 144Hz.

 

2. AOC Agon AG251FG

 

ΟΘΟΝΕΣ ΓΙΑ GAMING ME ΡΥΘΜΟ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ 240 HZ

Πρόκειται για μια οθόνη που έχει κατασκευαστεί για ταχύτητα και πραγματικά ήταν πολύ εντυπωσιακή όσον αφορά την απόκριση. Η καθυστέρηση εισόδου ήταν πολύ χαμηλή. Η απόκριση των pixel ήταν επίσης όμορφα ρυθμισμένη, με τη συντριπτική πλειονότητα των μεταβάσεων των pixel να εκτελούνται αρκετά γρήγορα για βέλτιστη απόδοση 240Hz. Υπήρχαν μόνο μερικές μικρές αδυναμίες, αλλά τίποτα που να εμποδίζει την απόλαυση της εξαιρετικά ρευστής εμπειρίας 240Hz. Το G-SYNC λειτούργησε επίσης όπως ελπίζαμε για να απαλλάξει την εμπειρία από το σκίσιμο και το τραύλισμα όπου ο ρυθμός καρέ χωρίζει τους δρόμους του με τον ρυθμό ανανέωσης. Η απόκριση των εικονοστοιχείων παρέμεινε αρκετά καλά συντονισμένη ακόμη και όταν ο ρυθμός καρέ μειώθηκε, επίσης, χωρίς εμφανή υπερπήδηση. Αυτό είναι κάτι που δυσκολεύει πολλά μοντέλα που χρησιμοποιούν Adaptive-Sync και συνεπώς AMD FreeSync.

Συνοπτικά, αυτή η οθόνη τήρησε την υπόσχεσή της για εξαιρετική απόκριση. Ήταν πολύ ικανή να παρέχει σταθερή απόδοση 240 Hz, με ελάχιστους συμβιβασμούς, για χρήστες τόσο GPU AMD όσο και Nvidia. Το πράσινο στρατόπεδο μπορεί επίσης να επωφεληθεί από το G-SYNC ή το ULMB, τα οποία είναι φυσικά βασικά χαρακτηριστικά της οθόνης. Πέρα από τους συνήθεις συμβιβασμούς στην ποιότητα εικόνας TN, παρέδωσε επίσης αρκετά αξιοπρεπή ποιότητα εικόνας συνολικά. Όπως είναι λίγο πολύ αναμενόμενο σε μια οθόνη αυτής της κατηγορίας, η εργονομική ευελιξία ήταν επίσης ευχάριστη – με μικρές προσθήκες, όπως ένα αναδιπλούμενο άγκιστρο ακουστικών και θύρες USB 3.0 που βλέπουν στο πλάι, επίσης. Ορισμένοι μπορεί να βρουν την ανάλυση μάλλον περιοριστική, να μην τους αρέσει το πάνελ TN ή απλώς να ξύνουν το κεφάλι τους για την τιμή. Από την άλλη, για τους ανταγωνιστικούς παίκτες ή για όσους εκτιμούν την απόκριση πάνω απ’ όλα, αυτή η οθόνη είναι σίγουρα ένας ισχυρός υποψήφιος για αγορα.

Τύπος Οθόνης TN
Διαγώνιος Οθόνης 25 “
Ανάλυση Οθόνης 1920×1080
Αντίθεση 1000:1
Χρόνος Απόκρισης1 ms
Μέγιστο Refresh Rate 240 Hz
Sync FeatureNvidia G-Sync
Συνδέσεις 3.5mm Jack, HDMI, 4xUSB 3.0, Display Port (DP), Microphone in

ΟΘΟΝΕΣ ΓΙΑ GAMING ME ΡΥΘΜΟ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ 240 HZ
Η Asus ROG Swift PG258Q είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν μια μεσαίου μεγέθους οθόνη με σοβαρές δυνατότητες gaming, αλλά δεν είναι φθηνή. Ωστόσο, προσφέρει τον ταχύτερο διαθέσιμο ρυθμό ανανέωσης, καθώς και γρήγορη απόκριση pixel και την τεχνολογία G-Sync της Nvidia. Επιπλέον, είναι γεμάτη με πολλά ωραία χαρακτηριστικά που θα βελτιώσουν την εμπειρία παιχνιδιού σας, όπως προεπιλογές παιχνιδιών, προσαρμοσμένος φωτισμός, επικαλύψεις σκόπευσης σταυρού, φίλτρα χαμηλού μπλε φωτισμού και πλήρως ρυθμιζόμενη βάση- αλλα θα ήταν καλό να είχατε μερικές περισσότερες επιλογές συνδεσιμότητας.
Τύπος Οθόνης TN
Διαγώνιος Οθόνης 24.5 “
Ανάλυση Οθόνης 1920×1080
Αντίθεση 1000:1
Χρόνος Απόκρισης 1 ms (Gray to Gray)
Μέγιστο Refresh Rate 240 Hz
Sync Feature Nvidia G-Sync, 3D light Vision
Συνδέσεις 3.5mm Jack, HDMI, 3xUSB 3.0, Display Port (DP), Microphone in

Panel Size: Wide Screen 24.5″(62.23cm) 16:9
Display Viewing Area(HxV) : 543.7 x 302.6 mm
Display Surface Non-glare
Pixel Pitch : 0.2832 x 0.2802mm
Brightness(Max) : 400 cd/㎡
Viewing Angle (CR≧10) : 170°(H)/160°(V)
Display Colors : 16.7M
Flicker free
Video Feature Trace Free Technology
Color Temperature Selection : 4 Modes
GamePlus(modes) : (Crosshair/Timer/FPS Counter/Display Alignment)
Low Blue Light  / HDCP support
GameVisual :6 Modes(Scenery/Racing/Cinema/RTS/RPG/FPS/sRGB Modes)

Written by 

Related posts

error: Content is protected !!