ΚΟΥΤΙΑ ΓΙΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ PC CASES

Ας υποθέσουμε ότι ετοιμάζεστε να φτιάξετε τον υπολογιστή των ονείρων σας  έχετε όλα τα παρελκόμενα που έχετε  επιλέξει  έτοιμα και ήρθε η ώρα για την συναρμολόγηση του…  αλλά  έχετε δώσει τόση σημασία στο βασικό μέρος της δόμησης του συστήματος σας … ? Έπιλέξαμε και σας προτείνουμε τα καλυτέρα pc cases  για  gaming desktop. Eνα κουτί υπολογιστή  μπορεί να μην κάνει άμεσα τον υπολογιστή σας πιο γρήγορο , όπως οι καλύτερες CPU  ή ένα νέο κιτ RAM, αλλά τα οφέλη στην αισθητική και την ψύξη δεν μπορούν να υποτιμηθούν γιατί όπως όλοι γνωρίζετε η θερμότητα  που αναπτύσσετε είναι ο θανάσιμος εχθρός  του υπολογιστή σας.Έτσι μια  πρόσθετη δαπάνη μπορεί να αποδειχθεί μια  επένδυση στην ποιότητα άλλα και να βέλτιώσει την επίδοση του συστήματος.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΟΥΤΙΑ ΓΙΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ

 

Προστασία του συστήματος μπορεί να διασφαλίσει τη βελτιστοποίηση της ροής του αέρα, έτσι ώστε κάθε στοιχείο του υπολογιστή να έχει άφθονη ψύξη. Είναι σημαντικό να αναζητήσετε μια επιλογή  για  τον υπολογιστή σας  που να εξισορροπεί την είσοδο και την έξοδο του αέρα.

Τα gaming pc είναι ακριβά συστηματα  έτσι δεν θέλετε το κουτί σας να μοιάζει με ένα απλό μεταλλικό κιβώτιο, ετσι υποστηρίζουν RGB φώτα μπροστά και πίσω  και Tempered Glass ώστε να απολαμβάνεται το δημιούργημα σας .Θα πρέπει επίσης να λάβετε υπόψη το μέγεθος του κουτιού . Η επιλογή ενός Full Tower  σημαίνει ότι θα έχετε το χώρο για αναβαθμίσεις όλων των ειδών στο μέλλον.

Μερικά από τα προνόμια αγοράς ενος καλού κουτιού για υπολογιστή :

 • Tempered Glass
 • Χαμηλότερες θερμοκρασίες
 • Ευρύχωρο εσωτερικό
 • RGB φώτα
 • Water Cooling Support
 • Διαχείριση καλωδίων

Συνοψίζοντας …

Συγκεντρώσαμε τις καλύτερες περιπτώσεις pc cases  στην αγορά … για gaming desktop , σε κάθε μορφή και μέγεθος και από μια σειρά κατασκευαστών. Είμαστε βέβαιοι ότι θα βρείτε την ιδανική περίπτωση για τον υπολογιστή σας.

Για περισσότερα, δείτε τα καλύτερα  desktop  και  gaming laptop . Ενώ είστε σε αυτήν την αναζήτηση , ρίξτε μια ματιά σε ορισμένα αξεσουάρ για να βελτιώσετε το παιχνίδι σας,  συμπεριλαμβανομένων των ακουστικών, των πληκτρολογίων και των mouse 

ΚΟΥΤΙΑ ΓΙΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ PC CASES  
Fractal Design Define R6
COOLERMASTER CASE H500M
SILENT BASE 801
THERMALTAKE VIEW 37
THERMALTAKE VERSA J22
ZALMAN Z7

 

Fractal Design Define R6

 

Σχεδιασμένο από το μηδέν, το Define R6 ξεπερνά την επανάληψη με μια βαθιά καινοτομία – το τελευταίο και μεγαλύτερο βήμα στην κληρονομιά της παγκοσμίου φήμης κουτιών Define Series. Τα πάνελ από γυαλί και βιομηχανικό χάλυβα με ηχομόνωση με έναν κομψό push-to-lock μηχανισμό περιβάλουν ένα εντελώς ανασχεδιασμένο εσωτερικό με πρωτοφανή υποστήριξη εξαρτημάτων και ευελιξία αποθήκευσης. Έξι μονάδες δίσκου 3,5″/2,5″ και δύο μονάδες 2,5″ μπορούν να εγκατασταθούν με τοποθέτηση ακριβείας σε αμέτρητες διαμορφώσεις σε όλο το κουτί.

Το ευρύχωρο και πλήρως προσαρμόσιμο πλαίσιο του Define R6 περιλαμβάνει εννέα υποδοχές για ανεμιστήρες, ενσωματωμένο διανομέα PWM και υποστήριξη για υδροψύξεις έως και 420mm, καθιστώντας το την ιδανική πλατφόρμα για την κατασκευή της υδρόψυξης που ονειρευόσασταν.

Η βελτιωμένη τεχνολογία ModuVent τρίτης γενιάς επιτρέπει την εύκολη μετατροπή του πάνω πάνελ σε πάνελ με ηχομονωτικό υλικό ή σε πάνελ με υψηλό επίπεδο εξαερισμού. Με τη διαχρονική κομψή εμφάνιση και την αθόρυβη λειτουργία που έφερε τόσο μεγάλη επιτυχία στους προκατόχους του, το νέο Define R6 προσφέρει στον πιο απαιτητικό λάτρη του υλικού μια σταθερή βάση και ευέλικτο πλαίσιο με απεριόριστες δυνατότητες.

Το Define R6 μπορεί να είναι μια ακριβή  επιλογή για μερικούς, αλλά όλοι οι έμπειροι gamers ξέρουν ότι η σειρά Define είναι η πιο αξιόπιστη επιλογή.

CASE COOLERMASTER MASTERCASE H500M

 

Το MasterCase H500M, αναβαθμίζει την όψη των εσωτερικών εξαρτημάτων. Τέσσερις πίνακες από γυαλί με συγκόλληση προσφέρουν μια ολοκληρωμένη προβολή του συστήματος, συμπληρωμένη από δύο διευθυνσιοδοτούμενους ανεμιστήρες RGB 200mm. Το Cycling του χρώματος και της λειτουργίας φωτισμού καθίσταται δυνατή μέσω ενός διευθυνσιοδοτούμενου ελεγκτή RGB.

Το H500M του Cooler Master είναι ο τελευταίος ναυαρχίδα του μεσαίου πύργου της εταιρείας, αλλά θα προτιμούσαμε να ονομάζεται πύργος πλήρους μεγέθους. Μετρώντας 21,4 x 9,8 x 21,5 ίντσες, το H500M είναι ο μεγαλύτερος μεσαίος πύργος σε αυτόν τον κατάλογο. Χάρη στο μεγάλο μέγεθος και την εσωτερική διάταξή του, είναι πραγματικά εύκολο να ενσωματωθεί και να υποστηρίξει μια τεράστια ποικιλία εξαρτημάτων και προσαρμοσμένων επιλογών ψύξης.

Διαθέτει 2 μονάδες δίσκου 3,5″ και 6 μονάδες 2,5″ μπορούν να εγκατασταθούν με τοποθέτηση ακριβείας σε αμέτρητες διαμορφώσεις σε όλο το κουτί.

Το H500M έρχεται με δύο ογκομετρικές ανεμιστήρες RGB 200mm RGB εγκατεστημένους, οι οποίοι κάνουν μια φανταστική δουλειά αύξησης της ροής του αέρα από το κουτί. Άλλες σύγχρονες πινελιές περιλαμβάνουν υποδοχή USB 3.1 Type-C και τόνους modularity συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας επιλογής μεταξύ πλέγματος και γυαλιού.

Ταυτόχρονα το κουτί υποστηρίζει κάρτες γραφικών με μεγιστο μήκος 412 χιλιοστών και τροφοδοτικό με μέγιστο μήκος 200 χιλιοστών, που θα καλύψουν τις απαιτήσεις σας.Υποστηρίζει μητρικές Mini-ITX, Micro-ATX και ΑΤΧ, και διαθέτει πολλαπλές δυνατότητες μονταρίσματος, κάθιστόντας το ιδανικό, για νέους χρήστες, αλλά και όσους θέλουν ένα θεαματικό κουτί με ένα μοναδικό φωτισμό, που μπορείτε να τροποποιήσετε σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας

Το μοναδικό μας σημαντικό ζήτημα με την υπόθεση είναι η έλλειψη εύκολα αφαιρούμενων φίλτρων μαγνητικής σκόνης για την πρόσληψη του μπροστινού ανεμιστήρα. Ευτυχώς, όλα τα πλέγματα σε ολόκληρη τη σειρά H500 διαθέτουν ένα δευτερεύον φίλτρο που θα βοηθήσει να κρατήσει τη σκόνη έξω από την κατασκευή σας.

 • Υλικά: Προοπτική: Πλέγμα από χάλυβα, γυαλί, Σώμα: Χάλυβας, Πλευρικός πίνακας: Tempered Glass.
 • Θύρες επέκτασης: 7+2.
 • Υποστήριξη ανεμιστήρων: Front: 120/140mm fan x 3 or 200mm fan x 2, Top: 120 fan x 3 or 140mm/200mm fan x 2, Rear: 120/140mm fan x 1.

Υποστήριξη υδρόψυξης:

 • Front: 120mm, 140mm, 200mm, 240mm, 280mm, 360mm (70mm clearance w/radiator lid & M.portremoved)
 • Rear: 120mm, 140mm, Top: 120mm, 140mm, 240mm, 280mm, 360mm (maximum thickness clearance 43mm).
 • Υποστήριξη τροφοδοσίας: Bottom mount, ATX PS2.
 • Μέγιστο ύψος ψύκτρας CPU: 190 mm.

 

CASE BE QUIET! SILENT BASE 801 

 

Το κουτί Be Quiet! Silent Base 801 Window Orange προσφέρει τον ιδανικό συνδυασμό μέγιστης σιωπής και εξαιρετικής χρηστικότητας για εξαιρετικά ήσυχες ρυθμίσεις.Υποστηρίζει μητρικές Mini-ITX, Micro-ATX και ΑΤΧ, και διαθέτει πολλαπλές δυνατότητες μονταρίσματος, κάθιστόντας το ιδανικό, για νέους χρήστες, αλλά και όσους θέλουν ένα θεαματικό κουτί με ένα μοναδικό φωτισμό, που μπορείτε να τροποποιήσετε σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Ταυτόχρονα το κουτί υποστηρίζει κάρτες γραφικών με μεγιστο μήκος 410 χιλιοστών.

Χαρακτηριστικά:

Οι αεραγωγοί εξαερισμού παρέχουν εξαιρετική διαπερατότητα αέρα με μέγιστη σιωπή.
– Πολύ παχιά μονωτικά υλικά 10mm.
– Τρεις προεγκατεστημένοι ανεμιστήρες Pure Wings 2 140mm.
– Αποσύνδεση των πλευρικών πλαισίων με ακίδες ώθησης.
– Το κάλυμμα PSU και τα έξυπνα καλύμματα υποδοχών HDD παρέχουν ένα κομψό εσωτερικό.
– Ο αποσυνδεδεμένος δίσκος μητρικής πλακέτας μπορεί να μετακινηθεί για μια ανεστραμμένη διάταξη.
– Το πλήρες μεταλλικό σώμα παρέχει σταθερότητα.
– Πλαινό πάνελ από tinted και tempered glass.
– Έτοιμο για ψύκτρες μέχρι 420mm.

 • Τύπος PSU: ATX PS/2.
 • Θέσεις δίσκων: 3.5 slots (max.) x 7, 3.5 slots (scope of delivery) x 5, 2.5 slots (max.) x 15, 2.5 slots (scope of delivery) x 11.
 • Διαστάσεις προεγκατεστημένων ανεμιστήρων: Front: 140 x 140 x 25, Rear: 140 x 140 x 25.
 • Σύνδεση ανεμιστήρα: 4-pin to Mainboard.
 • Ελεγκτής ανεμιστήρα: 4-step fan controller (6x 3-pin) with PWM Hub.
 • Προαιρετική εγκατάσταση ανεμιστήρα: Front: 1x 140/120, Top: 3x 140/120, PSU shroud: 1x 140/120.
 • Προαιρετική εγκατάσταση ψύκτρας: Front: 120 / 140 / 240 / 280 / 360/ 420, Top: 120 / 240 / 360, Rear: 120 / 140.
 • Συμβατότητα PSU: Maximum dimensions excl. bottom fan (mm): 288, Maximum dimensions incl. bottom fan (mm): 288.
 • Κάρτα γραφικών: HDD cage (in height of graphics card) installed (mm): 287, HDD cage (in height of graphics card) removed (mm): 449.
 • Φίλτρα σκόνης: 1xFront, 1xBack.

CASE THERMALTAKE VERSA J22 TEMPERED GLASS RGB

 

Το Versa J22 είναι σχεδιασμένο για κατασκευαστές PC που θέλει μια κλασική εμφάνιση και υποστήριξη 5,25 ιντσών, αλλά θέλει εκπληκτική απόδοση ψύξης και tempered glass. Η ειδική έκδοση RGB του J22 συνοδεύεται από 3 ενσωματωμένους ανεμιστήρες RGB των 120mm 12V, οι οποίοι είναι ελεγχόμενοι με διπλή λειτουργία είτε μέσω του κουμπιού RGB της θύρας I / O είτε μέσω του συγχρονισμού με τις αγαπημένες μάρκες μητρικών καρτών RGB, όπως οι Asus, Gigabyte, MSI , ASRock και Biostar.

Υποστηρίζει μητρικές Mini-ITX, Micro-ATX και ΑΤΧ, και διαθέτει πολλαπλές δυνατότητες μονταρίσματος, κάθιστόντας το ιδανικό, για νέους χρήστες, αλλά και όσους θέλουν ένα θεαματικό κουτί με ένα μοναδικό φωτισμό, που μπορείτε να τροποποιήσετε σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Ταυτόχρονα το κουτί υποστηρίζει κάρτες γραφικών με μεγιστο μήκος 310 χιλιοστών .

 • Πλαινό πάνελ: 4mm Tempered Glass x1.
 • Υλικό: SPCC.
 • Σύστημα ψύξης: Rear (exhaust) : 120 x 120 x 25 mm RGB fan (1000rpm, 16dBA) / Front (intake) : 120 x 120 x 25 mm RGB Fan (1000rpm, 16dBA) x2.
 • Προσβάσιμες θέσεις δίσκων: 1x 5.25″, 2 x 2.5″.
 • Κρυφές θέσεις δίσκων: 2x 3.5″ or 2.5″(HDD Tray); 2 x 2.5″(HDD Bracket).
 • Υποδοχές επέκτασης: 7.
 • Θύρες I/O: USB 3.0 x 1, USB 2.0 x 2, HD Audio x 1.
 • PSU: Standard PS2 PSU (optional).
 • Υποστήριξη ανεμιστήρων: Front: 3 x 120mm, 2 x 140mm / Top: 2 x 120mm, 2 x 140mm / Rear: 1 x 120mm.
 • Υποστήριξη Radiator: Front: 1 x 240mm, 1 x 280mm / Top: 1 x 240mm / Rear: 1 x 120mm.
 • Μέγιστο ύψος ψήκτρας επεξεργαστή: 160 mm.
 • Μέγιστο μήκος PSU: 170 mm.

 

CASE THERMALTAKE VIEW 21 TEMPERED GLASS 

 

Το κουτί View 21 Tempered Glass Edition mid-tower διαθέτει διπλά ανθεκτικά παράθυρα από γυαλί πάχους 4mm (αριστερά & δεξιά), έναν προεγκατεστημένο οπίσθιο ανεμιστήρα 120mm με αφαιρούμενα φίλτρα μπρόστα και κάτω , κάλυμμα PSU πλήρους μήκους και εξαίρετο εξαερισμό συστήματος.

Υποστηρίζει μητρικές Mini-ITX, Micro-ATX και ΑΤΧ, και διαθέτει πολλαπλές δυνατότητες μονταρίσματος, κάθιστόντας το ιδανικό, για νέους χρήστες, αλλά και όσους θέλουν ένα θεαματικό κουτί με ένα μοναδικό φωτισμό, που μπορείτε να τροποποιήσετε σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Ταυτόχρονα το κουτί υποστηρίζει κάρτες γραφικών με μεγιστο μήκος 410 χιλιοστών και τροφοδοτικό με μέγιστο μήκος 220 χιλιοστών, που θα καλύψουν τις απαιτήσεις σας.

 • Υλικά: SPCC.
 • Θύρες επέκτασης: 7.
 • Θέσεις μονάδων: 2 x 2.5, 2 x 3.5 or 2 x 2.5
 • Προεγκατεστημένοι ανεμιστήρες: Rear (exhaust): 120 x 120 x 25 mm fan (1000rpm, 16dBA).
 • Υποστήριξη ανεμιστήρων: Front: 3 x 120mm , 2 x 140mm, Top: 1 x 120mm , 1 x 140mm, Rear: 1 x 120mm, Bottom: 1x 120mm.
 • Υποστήριξη υδρόψυξης: Front: 1 x 360mm, 1 x 280mm, Rear: 1 x 120mm.
 • I/O πάνελ: 2x USB 3.0, Power button, RGB button.
 • PSU: Standard PS2 PSU (προαιρετικό).
 • Μέγιστο μήκος PSU: 220 mm.
 • Μέγιστο ύψος ψύκτρας CPU: 160 mm.

Related posts