ΤΑ 3 ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΛΩΔΙΑ USB C

5 κακές συνήθειες που καταστρέφουν το Smartphone σας

ΚΑΛΩΔΙΑ USB C || ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

 

Αφού ερευνήσαμε περισσότερα από 5 διαφορετικά καλώδια, αγοράσαμε τα καλύτερα καλώδια USB-C που είναι διαθέσιμα σήμερα και τα δοκιμάσαμε μεταξύ τους. Φορτίσαμε τη μία συσκευή μετά την άλλη και μεταφέραμε το ένα αρχείο μετά το άλλο, κατατάσσοντας και βαθμολογώντας τις επιδόσεις φόρτισης και τις δυνατότητες μεταφοράς δεδομένων κάθε καλωδίου.

 

1. Anker PowerLine III Καλώδιο USB-C σε USB-C 0.9m

 

Αν ψάχνετε για το καλύτερο καλώδιΟ USB-C, τότε σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα το Anker Powerline III. Αυτό το καλώδιο μπορεί να φορτίσει τα περισσότερα smartphones ενώ παράλληλα είναι εξαιρετικά εύκαμπτο και εξαιρετικά ανθεκτικό . Μπορεί να έχει μέγιστη ισχύ έως και 100 watt, επιτρέποντάς σας να φορτίζετε μεγαλύτερες συσκευές με υψηλότερους ρυθμούς και να εκμεταλλεύεστε πλήρως το πρότυπο USB Power Delivery.

Το Anker PowerLine III USB-C μας εντυπωσίασε πλήρως…

όσον αφορά την ανθεκτικότητα με το παχύ μανδύα σιλικόνης και τα γερά καλούπια. Υποβάλαμε αυτό το καλώδιο σε σημαντική κακομεταχείριση και δεν εμφάνισε κανένα σημάδι ζημιάς, παρά μόνο κάποιο ήπιο αποχρωματισμό. Ακόμα καλύτερα, μας αρέσει το πόσο εύκαμπτο είναι αυτό το καλώδιο, ειδικά σε σύγκριση με ορισμένες από τις επιλογές με πλέξη.

Αυτό το καλώδιο δεν έχει τους μέγιστους ρυθμούς μεταφοράς δεδομένων με το πρότυπο USB 3.1, το οποίο δεν νομίζουμε ότι θα αποτελέσει πρόβλημα για τους περισσότερους ανθρώπους που επικεντρώνονται μόνο στη φόρτιση. Παρατηρήσαμε επίσης ότι, ενώ το περίβλημα και οι επικαλύψεις είναι πολύ ανθεκτικά, τα ανοιχτόχρωμα χρώματα μπορούν να αποχρωματιστούν και να εμφανίσουν βρωμιά. Ωστόσο, αυτό είναι μακράν το αγαπημένο μας καλώδιο USB-C και το συνιστούμε ανεπιφύλακτα σε όποιον ψάχνει για το καλύτερο.

[i2pc show_title=”true” title=”Pros & Cons” show_button=”false” pros_title=”Pros” cons_title=”Cons” ][i2pros]Ανθεκτικό περίβλημα καλωδίου σιλικόνης
Εξαιρετικά εύκαμπτο
Ταχύτητες φόρτισης[/i2pros][i2cons]Ο ρυθμός μεταφοράς δεδομένων θα μπορούσε να είναι ταχύτερος[/i2cons][/i2pc]

2. Anker Premium Nylon USB-A to C

 

ΚΑΛΩΔΙΑ USB C

Αν ψάχνετε για ένα καλώδιο USB-C και ελπίζετε να ξοδέψετε όσο το δυνατόν λιγότερα χρήματα, σας προτείνουμε τα καλώδια Anker Premium Nylon USB-A σε C. Αυτά τα χαμηλού κόστους καλώδια προσφέρουν αξιοπρεπείς επιδόσεις φόρτισης με μέγιστη ονομαστική ισχύ 15 Watt (πέντε βολτ, τρία αμπέρ). Διαθέτουν επίσης αρκετά ουσιαστική επένδυση από καουτσούκ στη βάση κάθε συνδετήρα και ένα πλεγμένο περίβλημα για μέγιστη ανθεκτικότητα. Αυτά τα καλώδια διατίθενται  σε κόκκινο, ασημί ή μαύρο χρώμα.

Δυστυχώς, ενώ αυτά τα καλώδια μπορεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή κατά τις αγορές με χαμηλό προϋπολογισμό, δεν είναι απαραίτητα η καλύτερη επιλογή αν θέλετε τους ταχύτερους δυνατούς χρόνους φόρτισης. Θα λειτουργήσουν με τα πρωτόκολλα Quick Charge, αλλά όχι με το νέο USB 3.0 Power Delivery, οπότε συσκευές όπως ένα iPad Pro ή ένα Nintendo Switch δεν θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη φόρτιση υψηλής ταχύτητας.

Αυτές οι συσκευές θα εξακολουθούν να φορτίζουν, απλώς με πολύ πιο αργό ρυθμό – σε σημείο που ίσως να μην μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε κατά τη διάρκεια της φόρτισης χωρίς να συνεχίσει να μειώνεται το ποσοστό της μπαταρίας. Ωστόσο, το Anker Nylon USB-A σε C είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν ποιοτικά καλώδια USB-C σε χαμηλή τιμή.

[i2pc show_title=”true” title=”Pros & Cons” show_button=”false” pros_title=”Pros” cons_title=”Cons” ][i2pros]
Ανθεκτικό πλεγμένο περίβλημα
USB 3.0
Ρυθμός μεταφοράς δεδομένων[/i2pros][i2cons]Ογκώδης σύνδεσμος USB-C[/i2cons][/i2pc]

3. Belkin 3.1 USB-A to USB-C Cable

 

Αν και είναι ογκώδες, αυτό το καλώδιο είναι μια εξαιρετική επιλογή αν μεταφέρετε πολλά δεδομένα μέσω USB-C.

[i2pc show_title=”true” title=”Pros & Cons” show_button=”false” pros_title=”Pros” cons_title=”Cons” ][i2pros]Ανθεκτικό
μεγάλος ρυθμός μεταφοράς δεδομένων[/i2pros][i2cons]Ογκώδεις σύνδεσμοι
ακριβό[/i2cons][/i2pc]

mm

Written by 

Είμαι ηλεκτρολόγος μηχανικός και εχω γράψει άρθρα σχετικά με την τεχνολογία των υπολογιστών για μεγάλο χρονικό διάστημα .Ο επαγγελματισμός, η αποτελεσματικότητα και η καινοτομία στον τρόπο σκέψης με χαρακτηρίζουν.

Related posts

error: Content is protected !!