ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΙΠΟΡΤΑ ΨΥΓΕΙΑ ΜΕΧΡΙ 450 ΕΥΡΩ

Τα καλύτερα διπορτα  ψυγεία  πρέπει να είναι ενεργειακής κλάσης Α++  και να ενσωματώνουν όλες τις νεότερες τεχνολογικές εξελίξεις στον χώρο των οικιακών συσκευων.Επιλέξαμε μετά από προσεκτική ερευνά και σας προτείνουμε τα καλύτερα οικιακά  ψυγεία της  αγοράς

ΤΑ ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΚΑΛΥΤΕΡΩΝ ΔΙΠΟΡΤΩΝ ΨΥΓΕΙΩΝ

Inox

Τα τελευταία χρόνια οι κατασκευαστές εκτός από την τεχνολογική βελτίωση των οικιακών συσκευών φροντίζουν να βελτιώσουν και την αισθητική των συσκευών τους. Κάποιες συσκευές κατασκευάζονται από inox λαμαρίνα και είναι ακριβότερες σε τιμή ενώ χαμηλότερες σε τιμή είναι οι οικιακές συσκευές που βάφονται με inox χρώμα.

No-Frost

Αποτρέπει την  δημιουργία πάγου στα εσωτερικά τοιχώματα  του χώρου συντήρησης είτε της κατάψυξης.

Mοτέρ

Tα σύγχρονα ψυγεία έχουν ακόμα μια διαφοροποίηση  στα μοτέρ λειτουργιάς  υπάρχουν συσκευές που έχουν δυο μοτέρ το ένα είναι επιφορτισμένο με την ψύξη και το άλλο με την κατάψυξη λειτουργούν πιο ομαλά σε μεγαλύτερο εύρος θερμοκρασιών και έχουν ανάγκη για λιγότερη συντήρηση .Σε περίπτωση βλάβης του μοτέρ της ψύξης, το μοτέρ της κατάψυξης συνεχίζει απρόσκοπτα τη λειτουργία του και αντίστροφα, παρέχοντας τη δυνατότητα μετακίνησης των τροφίμων στο τμήμα του ψυγείου που είναι σε λειτουργία.

Επίσης και στις συσκευές με ένα μοτέρ υπάρχει αυτήν η δυνατότητα απενεργοποίησης της περιοχής που υπάρχει η βλάβη μέχρι την αποκατάσταση αλλά η διατήρηση των προϊόντων δεν παρέχει το ίδιο περιθώριο χρόνου διατήρησης.

Αρκετά ψυγεία προσφέρουν την ικανότητα αλλαγής φόρας του ανοίγματος της πόρτας λύνοντας πολλά προβλήματα όσων αφορά την οριοθέτηση του ψυγείου στο σπίτι σας .Επίσης σε αρκετά μοντέλα υπάρχει και ηχητική ειδοποίηση σε περίπτωση που η πόρτα του ψυγείου παραμένει ανοιχτή και έτσι μας γλυτώνουν από αρκετό κόπο και χρήμα από την απροσεξία μας .

Φωτισμός LED

Ειδικός φωτισμός LED με μικρή κατανάλωση και ομοιόμορφο φωτισμό. Οι λυχνίες LED δεν θερμαίνονται με αποτέλεσμα η θερμοκρασία στο εσωτερικό να παραμένεις σταθερή.

Ενεργειακή κλάση

Η ενεργειακή κλάση των καλύτερων ψυγείων μπορεί να είναι ιδία αλλά η κατανάλωση ρεύματος μπορεί να είναι διαφορετική λόγο της διαφορετικής συνολικής χωρητικότητας ψύξης και συντήρησης της εκάστου συσκευής , όλες οι εταιρίες πλέον επενδύουν  στην εξοικονόμηση ενέργειας και την προστασία του περιβάλλοντος. Με τις συσκευές υψηλής ενεργειακής κλάσης Α++, επιτυγχάνετε έως και 40 % εξοικονόμηση ενέργειες συγκριτικά με τις συσκευές Α, ενώ μετις συσκευέςκλάσης Α+, έως και 20%.

Μπόρω να βρώ  μια καλή  επιλογή μἐχρι 450 ευρώ ….?

ΒΕΒΑΙΑ …. πλέον όλες οι εταιρίες προσφέρουν εξαιρετικές επιλογές σε αυτό το χρηματικό όριο , επιλέξαμε με γνώμονα την ενεργειακή κλάση όλες οι προτάσεις έιναι Α++ και ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΟΥΝ τα χαρακτηριστικά εκείνα που θα σας παρέχουν απροβλημάτιστη λειτουργιά και κάλυψη όλων των απαιτήσεων σας στην συντήρηση την αποθήκευση και την διατήρηση των τροφίμων.

Τα δίπορτα ψυγεία καλύπτουν τις ανάγκες μιας σύγχρονης οικογενείας αλλά έχετε μεγαλύτερες ανάγκες για να αποθηκεύεται αναλώσιμα  τρόφιμα , κρέατα , λαχανικά στην κατάψυξη προτιμήστε ένα ψυγειοκαταψύκτη και διαβάστε το άρθρο μας για τους καλύτερους ψυγειοκαταψύκτες.  Ενώ εάν σκέφτεστε να αγοράσετε καινούργιο πλυντήριο ρούχων , αφιερώστε λίγο χρόνο και διαβάστε το άρθρο μας για τα καλυτέρα πλυντήρια ρούχων.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΙΠΟΡΤΑ ΨΥΓΕΙΑ ΜΕΧΡΙ 450 ΕΥΡΩ ?

 

ΔΙΠΟΡΤΟ ΨΥΓΕΙΟ LG GTB382SHCZD

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Σύστημα ψύξης: Total No Frost
Χωρητικότητα: 225 lt

Χώρος συντήρησης

Διαδικασία απόψυξης στο χώρο συντήρησης: αυτόματα
Αντιβακτηριακή εσωτερική επίστρωση
Αριθμός χώρων πόρτας: 3
Αριθμός ραφιών στο χώρο συντήρησης: 3

Χώρος κατάψυξης

Απόδοση καταψύκτη (καθαρή): 2 kg / 24 h
Αριθμός χώρων καταψύκτη: 1
Αριθμός ρυθμιζόμενων ραφιών: 2
Διαδικασία απόψυξης στο χώρο κατάψυξης

Εξοπλισμός

 • Inverter Linear Compressor
 • Door Cooling
 • Moist Balance Crisper – Ρύθμιση Υγρασίας
 • Εσωτερικός φωτισμός
 • LED φωτισμός

Συμπέρασμα

Μια   οικονομική πρόταση απο την LG  που ανήκει στην ενεργειακή κατηγορία Α++  με χωρητικότητα συντήρησης  165 lt και χωρητικότητα κατάψυξης:  44 lt. Με εξαιρετικά τεχνολογικά χαρακτηριστικά (ΝΟ FROST) ,  ενώ η εγγύηση είναι για 10 έτη στο μοτέρ και 2 χρόνια συνολικής εγγύησης.

ΔΙΠΟΡΤΟ ΨΥΓΕΙΟ BOSCH KDV33VL32

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

 • Ετήσια κατανάλωση ενέργειας: 215kWh
 • Κλιματική κλάση SN-T (10°-43°C)
 • Low Frost για λιγότερη δημιουργία πάγου και σπανιότερη απόψυξη
 • Δυναμική ψύξη με ανεμιστήρα
 • Δυνατότητα αλλαγής φοράς πόρτας.
 • Κατάψυξη 4 αστέρων

Στη συντήρηση

 • 4 ράφια από γυαλί ασφαλείας, 2 ρυθμίζονται σε ύψος και αφαιρούνται
 • 2 αυγοθήκες
 • Μπουκαλοθήκη
 • θήκες για παγάκια
 • 4 ράφια θύρας
 • Εσωτερικός φωτισμός LED
 • Φρουτολεκάνη με ρύθμιση υγρασίας

Στην κατάψυξη

 • Ικανότητα κατάψυξης σε 24 ώρες:  7 kg
 • Αυτονομία σε περίπτωση διακοπής ρεύματος: 25 ώρες

Συμπέρασμα

Μια   οικονομική πρόταση που ανήκει στην ενεργειακή κατηγορία Α++  με χωρητικότητα συντήρησης  194 lt και χωρητικότητα κατάψυξης:  70 lt

ΔΙΠΟΡΤΟ ΨΥΓΕΙΟ SIEMENS KD29VVL30

Χάρη στο μηχανικό διακόπτη ρύθμισης υγρασίας τα φρούτα και τα λαχανικά διατηρούνται για μεγάλο χρονικό διάστημα ενω με το  σύστημα Low Frost ο σχηματισμός πάγου στην κατάψυξη γίνεται σε αραιά διασήματα.
– Ενεργειακή κλάση A++ για μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας.
– LED φωτισμός: για ομοιόμορφο φωτισμό διάρκειας μιας ζωής.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

Ενεργειακή κλάση: A++

 • Ετήσια κατανάλωση ενέργειας: 205kWh
 • Κλιματική κλάση SN-T (10°-43°C)
 • Συνολική μικτή χωρητικότητα: 267lt
 • Καθαρή χωρητικότητα συντήρησης: 194lt
 • Καθαρή χωρητικότητα κατάψυξης: 70lt

Γενικά χαρακτηριστικά:

 • Ηλεκτρονικό panel ελέγχου (LED)
 • Αναστρέψιμη φορά πόρτας
 • Θήκες για παγάκια/Μπουκαλοθήκη
 • Φρουτολεκάνη με ρύθμιση υγρασίας

Συμπέρασμα

Μια   οικονομική πρόταση που ανήκει στην ενεργειακή κατηγορία Α++  με χωρητικότητα συντήρησης  194 lt και χωρητικότητα κατάψυξης:  70 lt

ΔΙΠΟΡΤΟ ΨΥΓΕΙΟ INVENTOR INVMS207A2G

Χαμηλή δημιουργία πάγου Low Frost

Η ιδιαίτερη κατασκευή όλων των στατικών ψυγείων της Inventor, αποτρέπει την μεγάλη δημιουργία πάγου με αποτέλεσμα να μην χρειάζεται συχνά η αποπάγωση γλυτώνοντας έτσι χρόνο και ενέργεια. Το ειδικά κατασκευασμένο ψυκτικό στοιχείο, βρίσκεται περιμετρικά σε όλη την συσκευή (συντήρηση και κατάψυξη) με αποτέλεσμα η θερμοκρασία να παραμένει σταθερή παντού. Έτσι, δεν χρειάζεται να αναπτυχθούν πάρα πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και ο σχηματισμός πάγου δεν είναι τόσο συχνός.

Σχεδιασμός

Ανακαλύψτε το light design στη σειρά ψυγείων Invetor. Πόρτα με ανάλαφρες, καθαρές γραμμές, μοντέρνος γοητευτικός σχεδιασμός και απαράμιλλη φωτεινότητα. Η νέα σειρά ψυγείων Inventor ενσαρκώνει την κομψότητα, αφού συνδυάζεται και εντάσσεται αρμονικά σε οποιοδήποτε χώρο κουζίνας με σύγχρονο ή κλασσικό σχεδιασμό. Με τα προηγμένης τεχνολογίας λάστιχα, η εφαρμογή στο κλείσιμο της πόρτας είναι άριστη. Δεν υπάρχουν απώλειες στην ψύξη με αποτέλεσμα την καλύτερη διατήρηση θερμοκρασίας και την εξοικονόμηση ενέργειας.

Ράφια και Συρτάρια

Με τα διάφανα ράφια μπορείτε να βλέπετε όλα τα τρόφιμα που έχετε αποθηκευμένα στο χώρο της συντήρησης χωρίς να χρειάζεται να μετακινήσετε τίποτα. Τα ράφια είναι υψηλής αντοχής και εύκολα στον καθαρισμό και προστατεύουν το εσωτερικό του ψυγείου από διαρροές
Τα πλαστικά συρτάρια, είναι εύκολα στον καθαρισμό και ιδιαίτερα ανθεκτικά στις γρατζουνιές και στα πολλά πλυσίματα. Αφαιρούνται και τοποθετούνται εύκολα. Εξελιγμένη επιφάνεια Inox με προστασία από θαμπάδες και δαχτυλιές και εύκολη στο καθάρισμα.

ΔΙΠΟΡΤΟ ΨΥΓΕΙΟ BOSCH KDV29VW30

 

Ειδικά χαρακτηριστικά:

 • Low Frost για λιγότερη δημιουργία πάγου και σπανιότερη απόψυξη
 • Δυνατότητα αλλαγής φοράς πόρτας
 • Φρουτολεκάνη με ρύθμιση υγρασίας
 • Μπουκαλοθήκη
 • Ηλεκτρονικό panel ελέγχου LED
 • 1 αυγοθήκη

Δεδομένα κατανάλωσης ενέργειας

Ενεργειακή κλάση: A++
Ετήσια κατανάλωση ενέργειας: 204 kWh
Χωρητικότητα συντήρησης: 194 l
Χωρητικότητα κατάψυξης: 70 l
Αριθμός αστέρων ψύξης: 4 Αστέρια
Κλιματική κλάση: SN, T
Επίπεδα θορύβου (ηχητικής ισχύος): 39 dB

Συμπέρασμα

Μια   οικονομική πρόταση που ανήκει στην ενεργειακή κατηγορία Α++  με χωρητικότητα συντήρησης  194 lt και χωρητικότητα κατάψυξης:  70 lt

ΔΕΙΤΕ ΤΟ MEDIAMARKTPLUS4U

 

ΨΥΓΕΙΟ ΔΙΠΟΡΤΟ MORRIS S88211DAP

 

Με inox look για μία αίσθηση πολυτέλειας, το δίπορτο ψυγείο Morris S88211DAP αποτελεί μία  για κάθε μικρό νοικοκυριό .
Με συνολική καθαρή χωρητικότητά 207lt , που  αντιστοιχούν σε 166 lt στη συντήρηση και 41 lt στην κατάψυξη.  Ο μηχανικά ρυθμιζόμενος έλεγχος θερμοκρασίας θα χαρίσει στα τρόφιμά σου φρεσκάδα κατά την παραμονή τους στο εσωτερικό του ψυγείου, ενώ η δυνατότητα αλλαγής φοράς στην πόρτα του, χαρίζει στο τελευταίο επιπλέον ευελιξία.
Μεγάλο εσωτερικά
Στο εσωτερικό του ψυγείου της Morris θα βρεις γυάλινα ράφια, έτοιμα να υποδεχθούν τα τρόφιμα και τα σκεύη σου. Ειδικά για τα φρούτα και τα λαχανικά, διατίθεται συρτάρι με γυάλινο καπάκι ενώ ο εσωτερικός φωτισμός θα σου επιτρέψει να βρεις αυτό που ψάχνεις, ακόμα και κατά τη διάρκεια της νύχτας χωρίς να ανάψεις το φως στην κουζίνα.
Κατάψυξη 4 αστέρων
Η κατάψυξη του ψυγείου είναι 4 αστέρων, διατηρώντας κρέατα, ψάρια και λοιπά τρόφιμα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το ψυκτικό μέσο που χρησιμοποιεί το S88211DAP είναι το R600a.
Αθόρυβη λειτουργία
Ο θόρυβος που παράγει το ψυγείο ανέρχεται στα 40 dB, γεγονός που του επιτρέπει να λειτουργεί σχεδόν αθόρυβα. Η ετήσια κατανάλωση ενέργειας ανέρχεται στις 170 kWh

Συμπέρασμα

Το δίπορτο ψυγείο Morris S88211DAP αποτελεί μία άκρως οικονομική πρόταση για κάθε μικρό νοικοκυριό αφού ανήκει στην ενεργειακή κατηγορία Α++, εξοικονομώντας έτσι έως και 40% ενέργεια συγκριτικά τα ψυγεία κλάσης Α

ΔΕΙΤΕ ΤΟ MEDIAMARKTPLUS4U

Related posts