ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΚΟΥΖΙΝΕΣ ΜΕΧΡΙ 250 ΕΥΡΩ

Πάρτε τον έλεγχο του μαγειρέματος στα χέρια σας με τις καλύτερες ηλεκτρικές κουζίνες μέχρι 220 εύρω , την  ιδιαίτερα μεγάλη πόρτα και τον δύνατο φωτισμό του φούρνου σάς επιτρέπουν να παρακολουθείτε με ακρίβεια τη διαδικασία μαγειρέματος. Μπορείτε να μαγειρεύετε ένα μεγάλο εύρος πιάτων και ταυτόχρονα  να επιτυγχάνετε ακριβώς τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Όταν μαγειρεύετε κάτι εξαιρετικό, είναι σημαντικό να συμβάλλουν ο εξοπλισμός και ο διαθέσιμος χώρος ώστε να έχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα από τα υλικά σας.

Μπορώ να βρώ καλή ηλεκτρική κουζίνα μέχρι 250 ευρώ ?

ΒΕΒΑΙΑ … Οι σύγχρονες ηλεκτρικές κουζίνες σε αυτό το χρηματικό όριο  έχουν όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που εγγυώνται μια ποιοτική αγορά , οι φούρνοι είναι μεγάλοι ώστε να χρησιμοποιείται βαθιά ταψιά μέχρι οβάλ σκεύη για ψάρια ποσέ και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε μαγειρικά σκεύη ώστε να έχετε άριστα αποτελέσματα.

Χαρακτηριστικά  των καλύτερων ηλεκτρικών φούρνων μέχρι 250 εύρω…

1. Λειτουργία  γκριλ

Για τέλειο, ομοιόμορφο αλλά και ταχύτερο ψήσιμο οι καλύτερες κουζίνες μέχρι 200 ευρώ  διαθέτουν  λειτουργία γκριλ.

2. Μέγαλη ωφέλιμη χωρητικότητα φούρνου

Και στις δύο περιπτώσεις η οφέλιμη χωρητικότητα φούρνου είναι πάνω από 70 λίτρα.

3. Εύκολο καθάρισμα

Η επίπεδη εσωτερική επιφάνεια της πόρτας του φούρνου  που  είναι αφαιρούμενη στην πλειονότητα των περιπτώσεων συμβάλει στο εύκολο κάθαρισμα.

4. Ενεργειακή κλάση Α

Ενεργειακή κλάση Α  σημαίνει με απλά λόγια ότι η καινούργια κουζίνα σου ,  θα σε βοηθήσει να εξοικονομήσεις ενέργεια και χρήματα από τους λογαριασμούς ρεύματος σου.

Eξοπλίστε το σπίτι σας με τις καλὐτερες οικιακές συσκευές  διαβάστε τα άρθρα μας για τα καλύτερα ψυγεία και πλυντήρια.

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΚΟΥΖΙΝΕΣ ΜΕΧΡΙ 250 ΕΥΡΩ

1. Morris MKE64390 Κουζίνα Εμαγιέ

 

Κουζίνα εμαγιέ Morris MKE64390 συνολικής χωρητικότητας 72 λίτρων, ενεργειακής κλάσης Α και με μεγάλο συρτάρι αποθήκευσης σκευών στο κάτω μέρος.

2. Telefunken TFN-C60SPW

Στον μεγάλο εμαγιέ φούρνο των 62 λίτρων μπορείς να χρησιμοποιήσεις αρκετές λειτουργίες για να πετύχεις το τέλειο αποτέλεσμα στο ψήσιμο και στο μαγείρεμα. Έρχεται σε λευκό χρώμα για να ταιριάξει με τις υπόλοιπες συσκευές αλλά και τη διακόσμηση της κουζίνας ενώ πρόκειται για μία συσκευή ενεργειακής κλάσης Α+.

3. ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ UNITED UFC-60264


ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΚΟΥΖΙΝΕΣ ΜΕΧΡΙ 250 ΕΥΡΩ

Ο φούρνος διαθέτει φωτισμό για να παρακολουθείς ανά πάσα στιγμή το μαγείρεμα ενώ για εύκολο καθαρισμό, η πόρτα είναι αφαιρούμενη για να φτάσεις και τα πιο δυσπρόσιτα σημεία. Με 5 τρόπους λειτουργίας όπως Απόψυξη, Αντίσταση και Ανεμιστήρας, θα ψήσεις τις συνταγές σου έτσι ακριβώς όπως επιθυμείς. Στο πάνω μέρος η ηλεκτρική κουζίνα της UNITED UFC-60264 διαθέτει 4 εστίες
Προγράμματα μαγειρέματος:
  • Aπόψυξη- ανεμιστήρας -γκριλ – γκριλ & πάνω αντίσταση
Ειδικά χαρακτηριστικά:
  • Αφαιρούμενη πόρτα φούρνου με εντελώς επίπεδη εσωτερική επιφάνεια για εύκολο καθάρισμα
  • Φωτισμός φούρνου
  • Μεταλλικό καπάκι

 

4. ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ALTUS AL 584GW


ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΚΟΥΖΙΝΕΣ ΜΕΧΡΙ 250 ΕΥΡΩ

Χάρη στον κλασικό σχεδιασμό και στον εξοπλισμό με μάτια, η  ALTUS AL 584GW απευθύνεται σε σένα που επιθυμείς απλότητα και οικονομία. Η ALTUS AL 584GW όμως δεν είναι μόνο οικονομική, αλλά και ενεργειακής κλάσης Α, και επομένως θα κάνεις οικονομία και στο ρεύμα που θα φανεί και στους λογαριασμούς ρεύματος. Στον μεγάλο εμαγιέ φούρνο των 71 λίτρων μπορείς να χρησιμοποιήσεις αρκετές λειτουργίες για να πετύχεις το τέλειο αποτέλεσμα στο ψήσιμο και στο μαγείρεμα. Έτσι, έχεις στην διάθεση σου λειτουργία αέρα, κάτω γκριλ με αέρα, κάτω αντίσταση, ηλεκτρικό γκριλ, απόψυξη κ.ά.

Ο φούρνος  71 λίτρων συνδυάζει  λειτουργίες για να εξασφαλίσει εξαιρετικά αποτελέσματα μαγειρέματος και ψησίματος , θα ταιριάξει τέλεια στον χώρο σου, ενώ θα σε βοηθήσει να εξοικονομήσεις ενέργεια και χρήματα, αφού πρόκειται για ένα προϊόν ενεργειακής κλάσης Α με λειτουργίες ψησίματος και γκριλ καθώς και τα εύκολα ρυθμιστικά  θα σε βοηθήσει να ψήσεις αποτελεσματικά το φαγητό σου και με απόλυτο έλεγχο χάρη στον δύνατο εσωτερικό φωτισμό, που σου επιτρέπει να παρακολουθείς την πορεία του ψησίματος.

Η πιο οικονομική κουζίνα της κατηγορίας, η Altus 584GW για να μαγειρεύεις ότι φαγητό θέλεις. Έχει συνολικά 4 εστίες κατάλληλες για κάθε είδος κατσαρόλας, μπρίκι ή τηγάνι αλλά και φούρνο για να ψήνεις τα αγαπημένα σου φαγητά. Διαθέτει ηλεκτρικό γκριλ αλλά και ένα συρμάτινο ράφι.

Εγγύηση κατασκευαστή: 2 Έτη

 

5. ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ OK OFC 21217

 


ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΚΟΥΖΙΝΕΣ ΜΕΧΡΙ 250 ΕΥΡΩ

Η ηλεκτρική κουζίνα OK OFC 21317 μπορεί να καλύψει με άνεση όλες τις ανάγκες μαγειρέματος και ψησίματος μίας σύγχρονης οικογένειας. Διαθέτει μεγάλο ωφέλιμο χώρο 72lt στο μέρος του φούρνου ώστε να ψήνεις με άνεση τις συνταγές σου μέσα στο ταψί ενώ σημαντικό είναι το γεγονός ότι η συσκευασία συμπεριλαμβάνει 1 σχάρα, 1 ρηχό ταψί αλλά και ένα 1 βαθύ ταψί για να ξεκινήσεις να μαγειρεύεις ακόμη και αν δεν έχεις τα κατάλληλα σκεύη.

Ο φούρνος διαθέτει φωτισμό για να παρακολουθείς ανά πάσα στιγμή το μαγείρεμα ενώ για εύκολο καθαρισμό, η πόρτα είναι αφαιρούμενη για να φτάσεις και τα πιο δυσπρόσιτα σημεία. Με 5 τρόπους λειτουργίας όπως Απόψυξη, Αντίσταση και Ανεμιστήρας, θα ψήσεις τις συνταγές σου έτσι ακριβώς όπως επιθυμείς. Στο πάνω μέρος η ηλεκτρική κουζίνα της OK διαθέτει 4 εστίες εκ των οποίων οι 2 είναι 22cm η τρίτη 14cm και η τέταρτη 8cm, κάτι που σου εξασφαλίζει αρκετό χώρο ακόμη και για τις μεγαλύτερες κατσαρόλες.

Έρχεται σε λευκό χρώμα για να ταιριάξει με τις υπόλοιπες συσκευές αλλά και τη διακόσμηση της κουζίνας ενώ πρόκειται για μία συσκευή ενεργειακής κλάσης Α.

Ειδικά χαρακτηριστικά:

  1. Αφαιρούμενη πόρτα φούρνου με εντελώς επίπεδη εσωτερική επιφάνεια για εύκολο καθάρισμα
  2. Μεταλλικό καπάκι

Εγγύηση κατασκευαστή: 2 Έτη

Ενώ εάν σκέφτεστε να αγοράσετε καινούργιο πλυντήριο ρούχων , αφιερώστε λίγο χρόνο και διαβάστε το άρθρο μας για τα καλυτέρα πλυντήρια ρούχων.

mm

Written by 

Είμαι ηλεκτρολόγος μηχανικός και εχω γράψει άρθρα σχετικά με την τεχνολογία των υπολογιστών για μεγάλο χρονικό διάστημα .Ο επαγγελματισμός, η αποτελεσματικότητα και η καινοτομία στον τρόπο σκέψης με χαρακτηρίζουν.

Related posts

error: Content is protected !!