ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΕΓΑ Makita 4351FCT

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΕΓΑ Makita 4351FCT

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΕΓΑ JIGSAW Makita 4351FCT

Το Makita 4351 διαθέτει σχεδιασμό και τεχνολογία ώστε  να παρέχει υψηλή ακρίβεια, ευελιξία και έλεγχο – διαθέτει κινητήρα 6,3 Amp, ο οποίος κόβει αβίαστα όλα τα είδη υλικών.

Διαθέτει σύστημα αλλαγής λάμας χωρίς εργαλεία ενώ εχει και  χυτή βάση από αλουμίνιο. Ο εργονομικός σχεδιασμός βοηθά στην πραγματοποίηση κοπών ακριβείας.

Ρυθμίσεις τροχιάς 3 θέσεων

 

Το Makita 4351FCT διαθέτει τρεις ρυθμίσεις τροχιάς για ακρίβεια κατά την κοπή, οι οποίες καθιστούν τον χειρισμό καμπυλών και τελειωμάτων εύκολη δουλειά. Η λειτουργία soft-start κάνει την εκκίνηση πιο ομαλή.

 

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΕΓΑ Makita 4351FCT

 

Ηλεκτρονικός έλεγχος ταχύτητας

 

Διαθέτει μεταβλητό έλεγχο ταχύτητας 800-2.800 και είναι σχεδιασμένο για να διατηρεί σταθερές ταχύτητες καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας κοπής, ανεξάρτητα από την αντίσταση που αντιμετωπίζει. Έτσι, τα αποτελέσματα είναι πολύ ανώτερα απο τον ανταγωνισμό…

Χαμηλοί κραδασμοί και θόρυβος

 

Το Makita 4351FCT κάνει 40% χαμηλότερο θόρυβο καθώς και κραδασμούς σε σχέση με αλλα μοντέλα, γεγονός που βοηθά στην πραγματοποίηση ευθύγραμμων και ακριβών κοπών.

Εργονομικός σχεδιασμός

 

Διαθέτει εργονομική σχεδίαση η οποία σας παρέχει κοπή ακριβείας και επιπλέον ευελιξία κατά το χειρισμό στενών καμπυλών.

Το Makita 4351FCT είναι ένα εργαλείο κοπής ακριβείας που διαθέτει ισχυρό μοτέρ 6,3 Amp που διευκολύνει την κοπή υλικών όπως ξύλο, χαρτόνι, γρανίτη κ.λπ. Αυτή η συσκευή είναι μια εξαιρετική επιλογή για επαγγελματίες και ερασιτέχνες.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ

 

Είναι πάντα σημαντικό να ζυγίζετε τα πλεονεκτήματα ενός προϊόντος έναντι των μειονεκτημάτων για να λάβετε μια τεκμηριωμένη απόφαση σχετικά με την αγορά σας.

Written by 

Related posts

error: Content is protected !!