Flir Compact Θερμοκάμερα FLIR C2

 

Η FLIR C2 έχει σχεδιαστεί ειδικά για επαγγελματίες ηλεκτρολόγους, υδραυλικούς και εργολάβους. Και δεν προορίζεται για τους μέσους χρήστες. Πρόκειται για ένα χρήσιμο εργαλείο που θα αγοράσετε για την επιχείρησή σας.

Συμπαγής κάμερα θερμικής απεικόνισης FLIR C2

 

Η FLIR C2 είναι μια αξιόλογη εναλλακτική λύση σε σχέση με τις θερμικές κάμερες που συνδέετε στο smartphone σας. Αφού ρίξετε μια ματιά στην επισκόπηση της FLIR C2, θα συμφωνήσετε ότι πρόκειται για μια από τις καλύτερες επιλογές που διατίθενται στην αγορά. Ας ρίξουμε, λοιπόν, μια ματιά στη λεπτομερή επισκόπηση της συμπαγούς θερμικής κάμερας απεικόνισης FLIR C2 που έχουμε ετοιμάσει για εσάς.

Σχεδιασμός & κατασκευή

 

Αυτό που πραγματικά μας αρέσει στην FLIR C2 είναι ότι διαθέτει έναν φανταστικό σχεδιασμό που μοιάζει με smartphone. Είναι μια φορητή θερμική κάμερα μικρού μεγέθους που μπορεί εύκολα να χωρέσει στην τσέπη σας. Η FLIR C2 διαθέτει μια στιβαρή δομή που σας δίνει την ελευθερία να χρησιμοποιείτε την κάμερα σε δύσκολες συνθήκες χωρίς να ανησυχείτε. Αυτή η κάμερα θερμικής απεικόνισης προσφέρει καλύτερη ανάλυση και μεγαλύτερη οθόνη σε σύγκριση με άλλες θερμικές κάμερες.

Το μπροστινό μέρος της κάμερας αποτελείται από μια οθόνη αφής LED 3 ιντσών που σας διευκολύνει να τραβάτε θερμικές φωτογραφίες και να εγγράφετε βίντεο αρκετά αποτελεσματικά. Στο πίσω μέρος, μπορείτε να βρείτε τον θερμικό απεικονιστή και τον οπτικό αισθητήρα της κάμερας.

Flir Compact Θερμοκάμερα FLIR C2
@ FLIR C2

Λειτουργικότητα

 

Ο φορητός σχεδιασμός που μοιάζει με smartphone δεν είναι το μόνο εκπληκτικό πράγμα σε αυτή τη θερμική κάμερα, αλλά προσφέρει μερικές απίστευτες λειτουργίες που δεν μπορείτε να βρείτε αλλού.

Τεχνολογία MSX

 

Αυτή η απίστευτη τεχνολογία βρίσκεται σχεδόν σε όλες τις θερμικές κάμερες που παράγει η FLIR. Το πλεονέκτημα αυτής της τεχνολογίας είναι ότι συνδυάζει τις ψηφιακές και τις θερμικές εικόνες μαζί και στη συνέχεια σας παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες για τη συγκεκριμένη περιοχή που έχετε καταγράψει. Έτσι, μπορείτε εύκολα να εντοπίσετε τα πιθανά προβλήματα σε ένα αντικείμενο.Δεν θα χρειαστεί να συνδέσετε τη συσκευή σε smartphone ή να μεταφέρετε δεδομένα σε φορητό υπολογιστή, επειδή μπορείτε εύκολα να δείτε όλα τα δεδομένα στην οθόνη αφής 3 ιντσών.

Δυνατότητα βίντεο

 

Το FLIR C2 μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την καταγραφή βίντεο διαφόρων επιφανειών σε μορφή MPEG4. Αργότερα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το βίντεο για να προετοιμάσετε μια έκθεση ή να το δείξετε στον πελάτη σας για να εξηγήσετε το πρόβλημα.

Εμπειρία χρήστη

 

Η κάμερα δείχνει το υψηλό και το χαμηλό εύρος θερμοκρασιών στη δεξιά πλευρά όταν τραβάτε μια φωτογραφία. Το οπτικό επίπεδο σας επιτρέπει να αναγνωρίσετε το πρόβλημα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Ωστόσο, η κάμερα χρειάζεται περίπου 30 δευτερόλεπτα για να ξεκινήσει, κάτι που δεν είναι καλό κατά τη γνώμη μου. Και όταν τραβάτε μια φωτογραφία, η κάμερα παγώνει για μια στιγμή για να βαθμονομηθεί η φωτογραφία. Συνολικά πρόκειται για μια εύκολη στη χρήση θερμική κάμερα που μπορεί να καλύψει τις περισσότερες ανάγκες σας για θερμική απεικόνιση.

Σχεδιασμός και φορητότητα:

η FLIR C2 εντυπωσίασε με τον κομψό και συμπαγή σχεδιασμό της. Χωράει άνετα στο ένα χέρι, καθιστώντας την απίστευτα φορητή και εύκολη στη μεταφορά σε εργοτάξια. Η στιβαρή ποιότητα κατασκευής ενέπνευσε την εμπιστοσύνη ότι μπορεί να αντέξει τις κακουχίες της καθημερινής χρήσης.

Ποιότητα εικόνας:

Η ποιότητα της  εικόνας του FLIR C2 είναι εξαιρετική. Η ανάλυση 4800 pixel επιτρέπει καθαρές και λεπτομερείς εικόνες και η τεχνολογία MSX που επικαλύπτει λεπτομέρειες ορατού φωτός στις θερμικές εικόνες παρέχει απαράμιλλη σαφήνεια. Είτε επιθεωρούσα ηλεκτρικά συστήματα, εξαρτήματα HVAC το FLIR C2 αποτύπωνε με ακρίβεια και τις πιο μικρές διαφορές θερμοκρασίας.

Ευκολία χρήσης:

Ένα από τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν στο FLIR C2 είναι το φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον εργασίας του. Η πλοήγηση στα μενού, η προσαρμογή των ρυθμίσεων και η λήψη εικόνων ήταν εύκολες διαδικασίες. Τα χειριστήρια της οθόνης αφής ανταποκρίνονταν και έκαναν εύκολη την εναλλαγή μεταξύ θερμικών και οπτικών λειτουργιών.

Συμπέρασμα

 

Η FLIR C2 είναι μια θερμική κάμερα σε συμπαγές μέγεθος και έχει μερικά απίστευτα χαρακτηριστικά. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη λήψη θερμικών εικόνων σε διάφορα επαγγέλματα και παράγει εικόνες υψηλής ποιότητας με απίστευτες λεπτομέρειες εξαλείφει επίσης την ανάγκη σύνδεσης της θερμικής κάμερας με ένα smartphone, επειδή εμφανίζει σαφείς πληροφορίες στην οθόνη αφής 3 ιντσών.Παρόλο που η FLIR C2 δεν είναι η φθηνότερη θερμική κάμερα απεικόνισης στην αγορά, τα χαρακτηριστικά και οι επιδόσεις που προσφέρει την κάνουν να αξίζει κάθε δεκάρα. Η αξία που προσφέρει στην εργασία μου όσον αφορά την ακρίβεια και την αποτελεσματικότητα δικαιολογεί την επένδυση.

mm

Written by 

Είμαι ηλεκτρολόγος μηχανικός και εχω γράψει άρθρα σχετικά με την τεχνολογία των υπολογιστών για μεγάλο χρονικό διάστημα .Ο επαγγελματισμός, η αποτελεσματικότητα και η καινοτομία στον τρόπο σκέψης με χαρακτηρίζουν.

Related posts

error: Content is protected !!