Εντυπωσιακή απόδοση και αξιοπιστία Μαγνητικό Δράπανο Dewalt DWE1622K

 

Το DEWALT DWE1622K διαθέτει μοτέρ 10 αμπέρ με ρυθμίσεις δύο ταχυτήτων. Αυτά συνδυάζονται για να φέρουν τη βέλτιστη απόδοση για μια μεγάλη ποικιλία εφαρμογών.

Πρόσφατα είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω το DEWALT DWE1622K και πρέπει να πω ότι ξεπέρασε τις προσδοκίες μου – Ως περιστασιακός χρήστης, εκτιμώ ένα μαγνητικό δράπανο που προσφέρει τόσο ισχύ όσο και ακρίβεια, και το DWE1622K προσφέρει και τα δύο.

Ο κινητήρας φέρει προστασία υπερφόρτωσης για την αποφυγή βλάβης του κινητήρα και φθοράς των εξαρτημάτων. Το εργαλείο διαθέτει τσοκ που σας επιτρέπει να αλλάζετε γρήγορα τα bits χωρίς κλειδιά. Οι χειρολαβές γρήγορης απελευθέρωσης προσφέρουν αλλαγή των χειρολαβών χωρίς εργαλεία, ώστε να προσαρμόζονται και στις δύο πλευρές. Εάν ο χρήστης είναι δεξιόχειρας, μπορεί να χωρέσει στη δεξιά πλευρά ή αντίστροφα.

Υπάρχει μια μαγνητική φιάλη ψυκτικού υγρού που μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε πλευρά του εργαλείου. Μπορεί επίσης να τοποθετηθεί στην επιφάνεια εργασίας για διάφορους προσανατολισμούς του εργαλείου. Η διαδρομή του τρυπανιού των 4,375 ιντσών μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διάφορες εφαρμογές βαρέως τύπου. Το ύψος του μοτέρ μπορεί να ρυθμιστεί για να αποκτήσει μεγαλύτερη εμβέλεια και συμβατότητα με αξεσουάρ.

Dewalt Μαγνητικό Δράπανο DWE1622K
Dewalt Μαγνητικό Δράπανο DWE1622K

Απόδοση:

 

Ο κινητήρας των 10 αμπέρ επιδεικνύει τη δύναμή του, κόβοντας με ευκολία διάφορα υλικά. Εντυπωσιάστηκα ιδιαίτερα από την ικανότητά του να χειρίζεται αβίαστα χαλύβδινες πλάκες  – το μηχάνημα διατηρούσε σταθερή και ισχυρή απόδοση καθ’ όλη τη διάρκεια. Οι ρυθμίσεις ταχύτητας μου επέτρεψαν επίσης να προσαρμόσω την ταχύτητα διάτρησης στο συγκεκριμένο υλικό, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται καθαρές και ακριβείς οπές κάθε φορά.

Ακρίβεια και ευκολία χρήσης:

Ένα από τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν στο DWE1622K είναι η ακρίβειά του. Η μαγνητική βάση προσκολλάται με ασφάλεια στις επιφάνειες, εξαλείφοντας οποιαδήποτε ταλάντωση κατά τη λειτουργία. Αυτή η σταθερότητα, σε συνδυασμό με τη ρυθμιζόμενη κεφαλή και το στοπ βάθους, εξασφάλισε ότι οι οπές μου ήταν σταθερά κεντραρισμένες και στο ακριβές βάθος που απαιτούσα. Το σύστημα γρήγορης αλλαγής τσοκ απλοποίησε επίσης τη διαδικασία αλλαγής των τρυπανιών, εξοικονομώντας μου πολύτιμο χρόνο κατά τη διάρκεια της εργασίας.

Λειτουργικότητα

 

Το DEWALT DWE1622K είναι ένα μαγνητικό τρυπάνι δύο ταχυτήτων 2 ιντσών που διαθέτει κινητήρα 10 αμπέρ. Το τρυπάνι διαθέτει προστασία υπερφόρτωσης για την αποφυγή τυχόν ζημιών στον κινητήρα. Το τρυπάνι διαθέτει σύστημα τσοκ γρήγορης αλλαγής που σας επιτρέπει να αλλάζετε τα bits χωρίς εργαλεία. Υπάρχει ένα στέλεχος Weldon 3/4-ιντσών και ένα τσοκ με κλειδί 1/2-ιντσών.

Προδιαγραφές

 

Το DEWALT DWE1622K διαθέτει κινητήρα χωρίς ψήκτρες 10 αμπέρ και μεγάλο καλώδιο . Διαθέτει ικανότητα κοπής δακτυλίου 2 ιντσών. Η πίεση στο σημείο τρυπήματος είναι 741 λίβρες και μπορεί να κόψει μια χαλύβδινη πλάκα 1/2 ιντσών. Το μήκος διαδρομής του εργαλείου είναι 3,375 ίντσες και η ταχύτητα χωρίς φορτίο είναι 300 και 450 στροφές ανά λεπτό. Το εργαλείο ζυγίζει 15 κιλά. Η χωρητικότητα του σπειροειδούς τρυπανιού είναι 1/2 ίντσας και το ύψος του εργαλείου είναι 14,25 ίντσες.

Πρόσθετα χαρακτηριστικά

 

Το σετ DEWALT DWE1622K περιλαμβάνει μαγνητικό δοχείο ψυκτικού υγρού, αλυσίδα ασφαλείας, τσοκ με κλειδί 1/2 ίντσας ταχείας αλλαγής και εργαλεία ρύθμισης. Η μονάδα συνοδεύεται από εγγύηση 3 ετών, δωρεάν σέρβις 1 έτους και εγγύηση επιστροφής χρημάτων 90 ημερών.

Κύρια σημεία

  • Κινητήρας 10 Ampere
  • Σύστημα τσοκ γρήγορης αλλαγής
  • Προστασία υπερφόρτωσης
  • Μαγνητική δεξαμενή ψυκτικού υγρού
mm

Written by 

Είμαι ηλεκτρολόγος μηχανικός και εχω γράψει άρθρα σχετικά με την τεχνολογία των υπολογιστών για μεγάλο χρονικό διάστημα .Ο επαγγελματισμός, η αποτελεσματικότητα και η καινοτομία στον τρόπο σκέψης με χαρακτηρίζουν.

Related posts

error: Content is protected !!