Διατηρώντας το σπίτι σας καθαρό και τακτοποιημένο με την Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Mini

Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Mini

Η Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Mini είναι μια μικρή ρομποτική ηλεκτρική σκούπα που παράγεται από την κινεζική εταιρεία τεχνολογίας Xiaomi. Πρόκειται για μια συμπαγή και προσιτή έκδοση της δημοφιλούς ρομποτικής ηλεκτρικής σκούπας Mi της Xiaomi, σχεδιασμένη για μικρότερα σπίτια και διαμερίσματα.

Η ηλεκτρική σκούπα είναι εξοπλισμένη με έναν ισχυρό κινητήρα – Διαθέτει επίσης φίλτρο HEPA που συλλαμβάνει αλλεργιογόνα και σωματίδια σκόνης, καθιστώντας την εξαιρετική επιλογή για άτομα με αλλεργίες ή αναπνευστικά προβλήματα. Συνολικά, η Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Mini είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν μια προσιτή και αποτελεσματική ρομποτική ηλεκτρική σκούπα για το μικρό τους χώρο.

Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Mini
photo:topreviews.gr

Xiaomi Mini σκούπα καθαρισμού που εντυπωσιαζει με τον σχεδιασμό της

 

Ένα απο τα καλύτερα ηλεκτρικά σκουπάκια για τον καθαρισμό του αυτοκίνητου σας το Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Mini, μια ασύρματη σκούπα χειρός με πρακτικό μέγεθος ωστε να εξυπηρετεί τις αναγκες σας. Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε για κάθε μικρη εργασια, από το να καθαρίσετε τις γωνίες του σπιτιού σας είτε να καθαρίσετε το αυτοκίνητό σας. Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια καθώς διαθέτει εξαιρετικό κάδο συγκομιδής της σκόνης. Επίσης διαθέτει 2 ταχύτητες, δίνοντάς σας την επιλογή για κάθε εργασία.

Είναι από τα πιο εύχρηστα μοντέλα της αγοράς, καθώς χρησιμοποιείται χωρίς καλώδιο.Μπορεί να είναι ελαφριά και φορητή η Xiaomi Mini σκούπα καθαρισμού αλλα δεν θα σας απογοητεύσει πότε.

 

Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Mini
photo:topreviews.gr

ΘΟΡΥΒΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΧΡΗΣΗΣ

 

o θόρυβος κατά την διάρκεια της χρήσης στην 2 σκάλα είναι ανάμεσα στα 82-84 db (min – max) μετρημένος με soundmeter.

ΧΙΑΟΜΙ
photo:topreviews.gr

Written by 

Related posts

error: Content is protected !!