F&U FLS2D4904UH UHD 4K ME ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 250 ΕΥΡΩ

H τεχνολογική εξέλιξη έχει μετατρέψει την τηλεόραση σε ένα πολυμήχανα  με το όποιο εκτός από το να απολαμβάνουμε  την αγαπημένη μας ταινία  μπορούμε και  ταυτόχρονα να  συνδεθούμε στο ιντερνέτ και να κατεβάσουμε τις αγαπημένες μας εφαρμογές ειτε να δούμε βίντεο στο YouTube. Υπάρχουν εκατοντάδες επιλογές στην αγορά και είναι δύσκολο  να τις  εντοπίσεις , έχοντας  κάνει εκτενή ερευνά και ανάλυση έχουμε εντοπίσει μια απο τις  καλύτερες τηλεοράσεις  4Κ UHD F&U FLS2D4904UH  με τιμή λιγότερο απο 300 ευρώ.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ  ΜΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ UHD 4K….

Διάσταση :

Ανάλογα με την διάσταση της οθόνης πρέπει να επιλέγεται και η κατάλληλη απόσταση από την οθόνη ώστε ο θεατής να απολαμβάνει τα πλεονεκτήματα της τηλεόρασης που έχει επιλέξει σαν παράδειγμα στις 50 inches θεωρείται ως ελάχιστη απόσταση θέασης τα 1.9 μετρά και ως μεγίστη τα 3.1 μετρά.

4Κ UHD :

Προσφέρει ανάλυση 4 φορές μεγαλύτερη σε σχέση με το 1080p, δηλαδή περιέχονται 2160 ιχνοστοιχεία κατά μήκος της μικρότερης πλευράς. Η επιλογής της επόμενης τηλεόρασής σου πρέπει να γίνει σε συνάρτηση με το χώρο και την απόσταση που παρακολουθείς. Για παράδειγμα μία τηλεόραση 32 ιντσών είναι σωστό να τοποθετηθεί σε μέγιστη απόσταση 1 έως 2 μέτρα από εσένα. Αντίθετα μία τηλεόραση 4K και μέγεθος 55’’ πρέπει να τοποθετηθεί περίπου στην ίδια απόσταση από τον καναπέ, ώστε να εκμεταλλευτείς πλήρως τις δυνατότητες αναπαραγωγής της ανάλυσης 4K. Με τις μεγαλύτερες τηλεοράσεις απολαμβάνεις καλύτερα την εικόνα αλλά όχι δεν απαιτείται τεράστιο σαλόνι για να μπορέσεις να απολαύσεις μίας τελευταίας τεχνολογίας τηλεόραση με εικόνα που θα σε συναρπάσει.Με τον όρο 1080p αναφέρεται  και λόγος διαστάσεων 16:9, από τον οποίο προκύπτει ανάλυση 1920×1080  η οποία στο εμπόριο αναφέρεται συχνά ως Full HD, είναι αρκετά ικανοποιητική  ανάλυση και υποστηρίζεται σχεδόν από όλες τις καινούργιες τηλεοράσεις.

Smart TV :

Ενσωματώνουν λειτουργιές πλοήγησης διαδικτύου και χρήση διαδικτυακών εφαρμογών (YouTube κτλ.) επιπλέον έχουν δημιουργηθεί κατάλληλοι δικτυακοί χώροι, από τους οποίους παρέχεται η δυνατότητα προσθήκης νέων εφαρμογών στις  Smart TV. (διαβάστε επίσης το άρθρο μας κάλυτερα HOME CINEMA).

Ρυθμός Ανανέωσης Εικόνας (Refresh Rate) :

O ρυθμός ανανέωσης της εικόνας μιας τηλεόρασης αναφέρεται στον αριθμό των καρέ που μπορεί να προβάλλει κάθε δευτερόλεπτο και μετριέται σε Hertz (Hz)

Δορυφορικός Δέκτης (DVB-S):

Ο DVB-S δέκτης χρειάζεται για την παρακολούθηση δορυφορικών καναλιών, τα οποία είναι ψηφιακά κανάλια που εκπέμπονται μέσω δορυφόρου

Ψηφιακός δέκτης DVB-T2:

Με την αλλαγη στο τηλεοπτικό σήμα DVB-T2  θα ύπαρχει μετάδοση περιεχομένου υψηλής ευκρίνειας.Κατά τη μετάβαση στο DVB-T2,  κάποια μοντέλα τηλεοράσεων δεν υποστηρίζουν το πρότυπο, και θα απαιτηθεί η αγορά ενός ψηφιακού δέκτη, γι’αυτό ειναι απαραίτητη η ύπαρξη ενσωματωμένου δέκτη.

Συνδεσιμότητα :

Το HDMI παρέχει υψηλή ταχύτητα μετάδοσης της υψηλής ευκρίνειας ψηφιακών δεδομένων από πολλαπλές συσκευές κατ ‘ευθείαν στην τηλεόρασή σας, ετσι στήν επιλογή μας κρίνεται απαραίτητη η ύπαρξη θυρών HDMI και USB και υποδοχές αφαιρούμενων καρτών μνήμης SD (SD Card Slots).

Συνοψίζοντας επιλέξαμε μερικούς λογούς για να αγοράσετε μια  τηλεόραση 4Κ UHD:

 • Διαθέτουν απίστευτες λεπτομέρειες και μεγαλύτερο βάθος εικόνας.
 • Διαχειρίζονται καλυτέρα τα χρώματα αγγίζοντας το ρεαλισμό και προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία θέασης.
 • Μεγαλύτερες γωνίες θεάσεις που πολλές φορές σε κάνουν να απολαμβάνεις κινηματογραφική αίσθηση.
 • Υποστηριζουν smart tv  και μπορείς άνετα να σερφάρεις στο δίκτυο.
 • Υποστηρίζουν την σύνδεση με υπολογιστή και με την κονσόλα παιχνιδιών.

4Κ UHD  UHD F&U FLS2D4904UH  με τιμή λιγότερο απο 300 ευρώ….

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ

  • Αριθμός υποδοχών 3 x  HDMI
  • SMART TV
  • Τεχνολογία LED
  • Συχνότητα Σάρωσης εικόνας: 1200 Hz
  • Εγγύηση κατασκευαστή: 3  Έτη
  • Ενεργειακή κλάση A+
  • Τύπος υποδοχών: DVB-T, DVB-T2 (H.265), DVB-C, DVB-S, DVB-S2
Συνδέσεις & θύρες

Συνδέσεις: HDMIx3, USB (Jpeg/Mp3/Avi), LAN-Ethernet(IEEE 802.3) RJ45, Είσοδος AV, VGA 15pin D-sub, Common Interface, Ψηφιακή έξοδος ήχου, Ακουστικών, Είσοδος κεραίας RF και ομοαξονική 75ohm

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ:


Written by 

Related posts

error: Content is protected !!