ΣΑΡΩΤΗΣ (SCANNER) Fujitsu ScanSnap iX1600

SCANNER

ΣΑΡΩΤΗΣ (SCANNER) Fujitsu ScanSnap iX1600

 

σημείωσε την κορυφαία βαθμολογία στις δοκιμές μας για την απόδοση σάρωσης, την ταχύτητα, το λογισμικό και τη φιλικότητα προς το χρήστη.

 

Το Fujitsu ScanSnap iX1600 παράγει μερικές από τις καθαρότερες σαρώσεις πιο γρήγορα από οποιονδήποτε σαρωτή έχουμε δοκιμάσει. Εκτός από την απίστευτη ταχύτητα και την εξαιρετική απόδοση, το περιβάλλον εργασίας στην οθόνη αφής και το καλά σχεδιασμένο πακέτο λογισμικού καθιστούν το έναν πολύ φιλικό προς το χρήστη σαρωτή. Αν θέλετε να ψηφιοποιήσετε μερικές αποδείξεις εδώ και εκεί, αν έχετε μια στοίβα από παλιές φωτογραφίες που θέλετε να διατηρήσετε ψηφιακά ή αν έχετε βουνά από έγγραφα 50 σελίδων να σαρώσετε, το ScanSnap iX1600 είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Η οθόνη αφής του iX1600 είναι μια εντυπωσιακή οθόνη υγρών κρυστάλλων 4,3 ιντσών- Η φιλική προς το χρήστη οθόνη διευκολύνει την ταξινόμηση των πολλών λειτουργιών της, επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν προσαρμοσμένες συντομεύσεις για τις αγαπημένες τους λειτουργίες και επιτρέπει ακόμη και τη χρωματική κωδικοποίηση των συντομεύσεων.

Ο αυτόματος τροφοδότης εγγράφων αναδιπλώνεται όταν δεν χρησιμοποιείται, μειώνοντας την συνολική επιφανεια τού   iX1600 σε ένα μικρότερο μέγεθος, καθιστώντας το εύκολο να αποθηκευτεί όταν δεν χρησιμοποιείται.

ΣΑΡΩΤΗΣ (SCANNER) Fujitsu ScanSnap iX1600

Αξία

 

Ο Fujitsu ScanSnap iX1600 είναι ένας σαρωτής υψηλής ποιότητας, που προσφέρει απίστευτη ταχύτητα και απόδοση, και αν εργάζεστε σε γραφείο ή αν η επιχείρησή σας απαιτεί την ψηφιοποίηση πολλών εγγράφων, τότε είναι εύκολο να δικαιολογήσετε την υψηλή τιμή του.

Συμπέρασμα

 

Το Fujitsu ScanSnap iX1600 είναι η καλύτερη επιλογή στην αγορά για ένα πολυάσχολο γραφείο ή χώρο εργασίας που απαιτεί την τακτική σάρωση μεγάλων εγγράφων. Ωστόσο, είναι μια επιλογή που δεν πρέπει να στραφούν οσοι χρειάζεται να σαρώνουν τακτικά έγγραφα.Ο ταχύτερος, με τις πιο πλήρεις δυνατότητες, εύκολος στη χρήση και με την υψηλότερη ποιότητα σαρωτή που έχουμε δοκιμάσει -Το Fujitsu ScanSnap iX1600 προσφέρει μερικές από τις  πιο ποιοτικές σαρώσεις από όλους τους σαρωτές που δοκιμάσαμε. Η ευκολία χρήσης, το μέγεθος, η απίστευτη ταχύτητα και η απόδοση σάρωσης του κερδίζουν εύκολα τον ανταγωνισμό.

 

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  • Γρήγορες σαρώσεις υψηλής ποιότητας
  • εύχρηστο περιβάλλον εργασίας με οθόνη αφής
  • δίσκος τροφοδοσίας 50 σελίδων

ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  • Ακριβό
mm

Written by 

Είμαι ηλεκτρολόγος μηχανικός και εχω γράψει άρθρα σχετικά με την τεχνολογία των υπολογιστών για μεγάλο χρονικό διάστημα .Ο επαγγελματισμός, η αποτελεσματικότητα και η καινοτομία στον τρόπο σκέψης με χαρακτηρίζουν.

Related posts

error: Content is protected !!