Οδηγός για αρχάριους μηχανές espresso κάτω των 100 ευρώ

Η επιλογή μιας μηχανής εσπρέσο κάτω των 100 ευρώ μπορεί να είναι λίγο δύσκολη, καθώς πολλές από τις επιλογές χαμηλότερης τιμής στην αγορά μπορεί να μην παρέχουν την ίδια ποιότητα εσπρέσο με τις ακριβότερες μηχανές.

Ωστόσο, παρακάτω θα βρείτε μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε μια μηχανή εσπρέσο κάτω των 100 δολαρίων:

Χειροκίνητη ή ημιαυτόματη:

Μπορείτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να αποκτήσετε μια χειροκίνητη ή ημιαυτόματη μηχανή εσπρέσο, καθώς τείνουν να είναι φθηνότερες από τις πλήρως αυτόματες μηχανές. Οι χειροκίνητες μηχανές απαιτούν περισσότερη προσπάθεια από μέρους σας, αλλά είναι επίσης γενικά πιο προσιτές. Οι ημιαυτόματες μηχανές προσφέρουν κάποια αυτοματοποίηση, αλλά εξακολουθούν να απαιτούν χειροκίνητη παρέμβαση για ορισμένα βήματα.

Μέγεθος:

Εάν έχετε περιορισμένο χώρο στον πάγκο, μια συμπαγής και φορητή μηχανή εσπρέσο μπορεί να είναι μια καλύτερη επιλογή.

Πίεση:

Αναζητήστε μια μηχανή εσπρέσο με πίεση τουλάχιστον 15 bar, η οποία είναι η τυπική πίεση για την παρασκευή ποιοτικού εσπρέσο.

Χαρακτηριστικά:

Σκεφτείτε ποια χαρακτηριστικά είναι πιο σημαντικά για εσάς. Χρειάζεστε έναν ενσωματωμένο αφρόγαλα ; Θέλετε ένα αφαιρούμενο δοχείο νερού ή ένα θερμαντήρα φλιτζανιών; Λάβετε υπόψη σας ότι όσο περισσότερα χαρακτηριστικά έχει μια μηχανή εσπρέσο, τόσο πιο ακριβή είναι πιθανό να είναι.

Φήμη της μάρκας:

Αναζητήστε αξιόπιστες μάρκες που προσφέρουν καλή εξυπηρέτηση πελατών και εγγύηση για τα προϊόντα τους.

Κριτικές:

Διαβάστε διαδικτυακές κριτικές από άλλους χρήστες που έχουν αγοράσει και χρησιμοποιήσει τις μηχανές εσπρέσο που εξετάζετε.

1. DeLonghi Stilosa EC 230.BK

 

μηχανές espresso

Η DeLonghi Stilosa EC 230.BK είναι μια ημιαυτόματη μηχανή εσπρέσο που σας επιτρέπει να φτιάχνετε εσπρέσο και καπουτσίνο στο σπίτι. Διαθέτει αντλία πίεσης 15 bar, η οποία είναι η τυπική πίεση για την παρασκευή ποιοτικού εσπρέσο. Η μηχανή διαθέτει επίσης έναν ενσωματωμένο αφροποιητή γάλακτος που σας επιτρέπει να δημιουργείτε αφρόγαλα για τον καπουτσίνο και το λάτε σας.

Η DeLonghi Stilosa EC 230.BK έχει συμπαγή σχεδιασμό που την καθιστά κατάλληλη για μικρές κουζίνες ή περιορισμένο χώρο στον πάγκο. Διαθέτει δοχείο νερού χωρητικότητας 1 λίτρου και αφαιρούμενο δίσκο σταγόνων που καθιστά εύκολο τον καθαρισμό της. Η μηχανή διαθέτει επίσης θερμαντήρα φλιτζανιών στο επάνω μέρος που βοηθά να διατηρείτε τα φλιτζάνια του εσπρέσο σας ζεστά πριν από τη χρήση.

Για να φτιάξετε εσπρέσο, πρέπει απλώς να γεμίσετε τη δεξαμενή νερού, να τοποθετήσετε τους κόκκους καφέ στο φίλτρο πορτά και, στη συνέχεια, να το συνδέσετε στη μηχανή. Μόλις ετοιμαστεί ο εσπρέσο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον αφροποιητή γάλακτος για να δημιουργήσετε αφρόγαλα για τον καπουτσίνο ή τον λάτε σας.

Συνολικά, η DeLonghi Stilosa EC 230.BK είναι μια καλή επιλογή για όποιον θέλει να φτιάχνει ποιοτικό εσπρέσο και καπουτσίνο στο σπίτι χωρίς να σπάσει την τσέπη του. Είναι εύκολη στη χρήση και τον καθαρισμό, ενώ ο συμπαγής σχεδιασμός της την καθιστά κατάλληλη για μικρές κουζίνες.

2. Gaggia Viva Style RI8433/11

Η Gaggia Viva Style RI8433/11 είναι μια ημιαυτόματη μηχανή εσπρέσο που σας επιτρέπει να παρασκευάζετε εσπρέσο, καπουτσίνο και άλλα ειδικά ροφήματα καφέ στο σπίτι. Διαθέτει αντλία πίεσης 15 bar, η οποία είναι η τυπική πίεση για την παρασκευή ποιοτικού εσπρέσο.

Η μηχανή έχει κομψή, συμπαγή σχεδίαση με μπροστινή όψη από ανοξείδωτο ατσάλι που την καθιστά ελκυστική προσθήκη σε κάθε κουζίνα. Διαθέτει επίσης αφαιρούμενη δεξαμενή νερού χωρητικότητας 1 λίτρου και αφαιρούμενο δίσκο σταγόνων για εύκολο καθαρισμό.

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της Gaggia Viva Style RI8433/11 είναι η ράβδος ατμού Pannarello, η οποία διευκολύνει τον αφρισμό του γάλακτος για καπουτσίνο και λάτε. Η ράβδος ατμού λειτουργεί επίσης ως διανομέας ζεστού νερού, ώστε να μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για την παρασκευή τσαγιού ή άλλων ζεστών ροφημάτων.

Για να φτιάξετε εσπρέσο, πρέπει απλώς να γεμίσετε τη δεξαμενή νερού, να τοποθετήσετε τους κόκκους καφέ στο φίλτρο πορτά και, στη συνέχεια, να το συνδέσετε στη μηχανή. Μόλις ετοιμαστεί ο εσπρέσο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ραβδί ατμού Pannarello για να δημιουργήσετε αφρόγαλα για τον καπουτσίνο ή τον λάτε σας.

Συνολικά, η Gaggia Viva Style RI8433/11 είναι μια καλή επιλογή για όποιον θέλει να φτιάχνει ποιοτικό εσπρέσο και άλλα ειδικά ροφήματα καφέ στο σπίτι. Ο συμπαγής σχεδιασμός της και οι εύκολες στη χρήση λειτουργίες της την καθιστούν μια εξαιρετική επιλογή για όσους έχουν περιορισμένο χώρο στον πάγκο ή είναι αρχάριοι στην παρασκευή εσπρέσο στο σπίτι.

3. DeLonghi EC155

 

Η DeLonghi EC155 είναι μια συμπαγής και προσιτή μηχανή εσπρέσο που σας επιτρέπει να φτιάχνετε ποιοτικό εσπρέσο και καπουτσίνο στο σπίτι. Διαθέτει αντλία πίεσης 15 bar, η οποία είναι η τυπική πίεση για την παρασκευή ποιοτικού εσπρέσο.

Η μηχανή έχει συμπαγή σχεδιασμό που την καθιστά κατάλληλη για μικρές κουζίνες ή περιορισμένο χώρο στον πάγκο. Διαθέτει αφαιρούμενη δεξαμενή νερού χωρητικότητας 1 λίτρου και αφαιρούμενο δίσκο σταγόνων για εύκολο καθαρισμό. Η μηχανή διαθέτει επίσης ράβδο αφρισμού για τον ατμό του γάλακτος και τη δημιουργία αφρόγαλα για τον καπουτσίνο και το λάτε σας.

Για να φτιάξετε εσπρέσο, πρέπει απλώς να γεμίσετε τη δεξαμενή νερού, να τοποθετήσετε τους κόκκους καφέ στο φίλτρο πορτά και, στη συνέχεια, να το συνδέσετε στη μηχανή. Η DeLonghi EC155 διαθέτει επίσης μια χειροκίνητη ράβδο αφρισμού, η οποία σας επιτρέπει να δημιουργήσετε την επιθυμητή ποσότητα αφρόγαλα για τα ειδικά ροφήματα καφέ σας.

Συνολικά, η DeLonghi EC155 είναι μια καλή επιλογή για όποιον θέλει να φτιάχνει ποιοτικό εσπρέσο και καπουτσίνο στο σπίτι χωρίς να σπάσει την τσέπη του. Είναι εύκολη στη χρήση και τον καθαρισμό, ενώ ο συμπαγής σχεδιασμός της την καθιστά κατάλληλη για μικρές κουζίνες ή διαμερίσματα.

Written by 

Related posts

error: Content is protected !!