Ο καλύτερος εξομοιωτής πτήσεων Microsoft Flight Simulator

Microsoft Flight Simulator

 

Ο καλύτερος εξομοιωτής πτήσεων είναι πλέον γεγονός … και θά σε κάνει να αλλάξεις την σύνθεση του υπολογιστή σου…

Πέρα από τα ρεαλιστικά γραφικά και τα νεα χειριστήρια πτήσης, το Microsoft Flight Simulator σας υπόσχεται να σας αφήσει να εξερευνήσετε τον κόσμο από την ασφάλεια του σπιτιού σας. Χάρη στα σύγχρονα γραφικά  και στα ακριβή δεδομένα χαρτών, μπορείτε να πετάξετε οπουδήποτε σε ολόκληρο τον πλανήτη και να απολαύσετε αξιοθέατα που μόνο οι πιλότοι τα εχουν δει . Το Microsoft Flight Simulator 2021  διαθέτει γραφικά 4K βελτιωμένα από HDR.

Το Microsoft Flight Simulator χρησιμοποιεί δεδομένα των Χαρτών Bing και την υπηρεσία Microsoft’s own Azure cloud computing service για την παροχή  real-time Earth simulation. Όχι μόνο θα πετάξετε πάνω από το three-dimensional topographical terrain που αναπαράγεται με ακρίβεια, αλλά και θα αντιμετωπίζετε  real-world weather effects. Για παράδειγμα, εάν βρέχει  real -time στην νεα Υόρκη , βρέχει και στο βιντεοπαιχνίδι . Αυτό δημιουργεί μια πραγματικά δυναμική εμπειρία παιχνιδιού που είναι διαφορετική από οτι εχετε δοκιμάσει μέχρι τώρα…….

Microsoft's Flight Simulator 2021

Το Microsoft Flight Simulator είναι ένα βιντεοπαιχνίδι προσομοίωσης πτήσεων που αναπτύχθηκε από την Asobo Studio και δημοσιεύθηκε από την Xbox Game Studios. Κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τον Αύγουστο του 2020 για Microsoft Windows και αργότερα κυκλοφόρησε για Xbox Series X/S τον Ιούλιο του 2021.

Το παιχνίδι αποτελεί μέρος της μακροχρόνιας σειράς Microsoft Flight Simulator, η οποία ξεκίνησε τη δεκαετία του 1980. Χρησιμοποιεί δορυφορικές εικόνες και τεχνολογία τρισδιάστατης χαρτογράφησης για να αναπαραστήσει μια εξαιρετικά ρεαλιστική αναπαράσταση της επιφάνειας της Γης. Οι παίκτες μπορούν να πετάξουν πάνω από οποιαδήποτε τοποθεσία του πλανήτη, με ακριβείς και λεπτομερείς απεικονίσεις του εδάφους, των πόλεων και των ορόσημων.

Το παιχνίδι διαθέτει μια ποικιλία αεροσκαφών, όπως ελαφρά αεροπλάνα, εμπορικά αεροσκάφη και στρατιωτικά τζετ, με εξαιρετικά λεπτομερή πιλοτήρια και ρεαλιστική φυσική πτήσης. Οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν να πετάξουν σε διάφορες καιρικές συνθήκες, συμπεριλαμβανομένου του καιρού σε πραγματικό χρόνο με βάση τις τρέχουσες συνθήκες.

Το Microsoft Flight Simulator διαθέτει επίσης λειτουργία για πολλούς παίκτες, επιτρέποντας στους παίκτες να πετάξουν μαζί και να εξερευνήσουν τον κόσμο μαζί. Η κοινότητα του παιχνιδιού διαθέτει ένα ευρύ φάσμα περιεχομένου που δημιουργείται από χρήστες, όπως mods, liveries και προσθήκες τοπίου, τα οποία μπορούν να κατεβούν και να χρησιμοποιηθούν για να βελτιώσουν την εμπειρία του παιχνιδιού.

Συνοπτικά, το Microsoft Flight Simulator είναι ένα εξαιρετικά ρεαλιστικό παιχνίδι προσομοίωσης πτήσεων που χρησιμοποιεί δορυφορικές εικόνες και τεχνολογία τρισδιάστατης χαρτογράφησης για να αναδημιουργήσει μια εξαιρετικά λεπτομερή και ακριβή απεικόνιση της γήινης επιφάνειας. Με μια ποικιλία αεροσκαφών και καιρικών συνθηκών για να επιλέξετε, καθώς και μια λειτουργία πολλαπλών παικτών και περιεχόμενο που δημιουργείται από τον χρήστη, προσφέρει μια εξαιρετικά καθηλωτική και συναρπαστική εμπειρία για τους λάτρεις της αεροπορίας και τους παίκτες.

Written by 

Related posts

error: Content is protected !!