Makita DF001DW Ηλεκτρικά Κατσαβίδια Μπαταρίας

Makita DF001DW (Επαναφορτιζόμενα)

 

Αν ψάχνετε για ένα συμπαγές και ελαφρύ κατσαβίδι μπαταρίας, που θα σας επιτρέψει να χειριστείτε ένα ευρύ φάσμα εργασιών βιδώματος, ίσως θα πρέπει να εξετάσετε το Makita DF001DW. Το εργαλείο διαθέτει 81 εξτρα μύτες που θα χειριστούν τις περισσότερες από τις βίδες που χρησιμοποιείτε στο σπίτι. Όμως, όπως και πολλά άλλα ηλεκτρικά εργαλεία, έχει και αυτό τα μειονεκτήματά του. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτή η ανασκόπηση του Makita DF001DW είναι απαραίτητο να διαβάσετε πριν λάβετε μια απόφαση αγοράς.

Σύνοψη των χαρακτηριστικών

 

– Εμπρόσθιο/αντίστροφο γρανάζι
– Ταχύτητα φόρτωσης 220 στροφών ανά λεπτό
– Χρόνος φόρτισης 180 έως 300 λεπτά
– Βάρος 0,8 κιλά
– Φως LED
– Ενσωματωμένη μπαταρία 3,6 V
– Φόρτιση μέσω USB
– Θήκη μεταφοράς

Κατασκευή

 

Το Makita DF001DW είναι ποιοτικό, καθιστώντας το ένα από τα καλύτερα κατσαβίδια μπαταρίας στην αγορά. Διαθέτει μια ποικιλία από μύτες και μια μύτη επέκτασης που σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε τις κοινές μύτες τις συλλογής σας. Μερικά από τα bits που διαθέτει είναι Torx, Hex και αρκετές υποδοχές μαζί με πολλαπλά Posi driv, Philips και τα bits του κατσαβιδιού με σταυρό. Αυτό διασφαλίζει ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σχεδόν κάθε εργασία στο σπίτι.

Το κατσαβίδι Makita 3,6 V διαθέτει μπαταρία ιόντων λιθίου 3,6 V που εξασφαλίζει ταχύτητα 200 στροφών ανά λεπτό. Δεδομένου ότι η μπαταρία είναι ενσωματωμένη, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον κίνδυνο απώλειάς της. Η λαβή  διασφαλίζει ότι το χέρι σας δεν θα έχει πρόβλημά απο την παρατεταμένη χρήσης.

Το φως LED λειτουργεί καλά για τον φωτισμό σκοτεινών περιοχών. Ένας μετασχηματιστής εναλλασσόμενου ρεύματος και ένα καλώδιο micro USB σας παρέχουν όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό φόρτισης. Με βάρος 0,8 κιλά και μήκος 28,7 cm μπορείτε να το μεταφέρετε στο σπίτι και τον κήπο σας εύκολα.

 

Makita Ηλεκτρικά Κατσαβίδια Μπαταρίας (Επαναφορτιζόμενα)
@Makita DF001DW

Ισχύς

 

Με μία μόνο ταχύτητα 200 στροφών ανά λεπτό και μία μόνο ρύθμιση ροπής 6 Nm, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη ρύθμιση αυτών των παραμέτρων. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η έλλειψη λειτουργίας ελέγχου ταχύτητας σημαίνει ότι δεν έχετε τον έλεγχο της ισχύος που θα χρησιμοποιήσετε κατά το βίδωμα.

Ωστόσο, αυτό δεν αποτελεί απαραίτητα εμπόδιο, καθώς το εργαλείο θα σας εξυπηρετήσει ακόμη καλά σε όλες τις εργασίες. Παρόλο που το Makita DF001DW έχει αρκετή ισχύ για να χειριστεί μικρά έως μεσαία έργα, θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας ότι διαθέτει μόνο 6 Nm ροπής και, ως εκ τούτου, δεν είναι η καλύτερη επιλογή για εργασίες βαρέως τύπου. Το σετ κατσαβιδιών Makita διαθέτει μονάδα προστασίας της μπαταρίας που προστατεύει την μπαταρία από υπερβολική εκφόρτιση και υπερθέρμανση.

Ο κατασκευαστής θα μπορούσε να είχε κάνει το εργαλείο καλύτερο συμπεριλαμβάνοντας μια ενδεικτική λυχνία μπαταρίας που θα δείχνει το ποσό της φόρτισης που απομένει στην μπαταρία. Αντιλαμβάνεστε ότι το εργαλείο έχει ξεμείνει από ενέργεια μόνο όταν έχει σταματήσει να λειτουργεί. Αυτό καταλήγει να διακόπτει την εργασία σας. Χωρίς ενδεικτική λυχνία μπαταρίας, θα πρέπει να συνεχίσετε να μαντεύετε αν η μπαταρία είναι γεμάτη. Ωστόσο, 3 έως 5 ώρες φόρτισης θα είναι αρκετές.

Επιδόσεις

 

Το κατσαβίδι Makita DF001DW μπορεί να λειτουργήσει forward-reverse. Αυτό το καθιστά μια εξαιρετική επιλογή για το βίδωμα και την αφαίρεση βιδών. Οι θέσεις δύο λαβών και η μαλακή λαβή του μπορούν να σας φανούν χρήσιμες κατά τη χρήση του εργαλείου, ιδιαίτερα για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Για να προσθέσετε στην ευκολία σας, διαθέτει φως LED και ξεχωριστό διακόπτη ενεργοποίησης και απενεργοποίησης που σας επιτρέπει να εργάζεστε σε σκοτεινούς χώρους, όπως η σοφίτα, τα ντουλάπια και κάτω από μια σανίδα δαπέδου.

Η μαγνητική υποδοχή για τα μπιτ εξασφαλίζει ότι τα μπιτ σας είναι καλά στερεωμένα στη θέση τους. Δεν χρειάζεται να ψάχνετε συνεχώς για κάποια που πέφτουν από το κατσαβίδι. Η περιστροφή προς τα εμπρός/πίσω εξασφαλίζει εργασία διπλής κατεύθυνσης. Το εργαλείο έχει στάθμη ήχου 70 Db, η οποία δεν είναι θορυβώδης για την εργασία από κοντά.

Πλεονεκτήματα

 

– Συμπαγές και ελαφρύ
– Εργονομική λαβή
– Κατάλληλο για εργασία σε σκοτεινές περιοχές
– Κατάλληλο τόσο για βίδωμα όσο και για ξεβίδωμα
– Προστασία της μπαταρίας από υπερθέρμανση και υπερβολική εκφόρτιση

Μειονεκτήματα

 

– Δεν υπάρχει λειτουργία ελέγχου ταχύτητας
– Δεν υπάρχει ένδειξη φόρτισης της μπαταρίας

Τελικές σκέψεις

 

Με ροπή 6 Nm και ταχύτητα 200 στροφών ανά λεπτό, το εργαλείο είναι κατάλληλο για πολλά έργα που απαιτούν χαμηλή έως μεσαία ισχύ. Είναι επίσης συμπαγές και ελαφρύ, εξασφαλίζοντας ότι μπορείτε να το μεταφέρετε εύκολα. Μας αρέσει επίσης το γεγονός ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μια ευθεία κάννη ή μπορείτε να το διπλώσετε για μια πιστολοειδή λαβή. Η δυνατότητα φόρτισης USB είναι ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό που δεν είναι διαθέσιμο σε ορισμένα από τα καλύτερα σετ κατσαβιδιών στην αγορά. Πρόκειται για μια καλή επιλογή για τους τεχνίτες και diyers που αναζητούν ένα από τα καλύτερα επαναφορτιζόμενα κατσαβίδια για χρήση στο σπίτι. Συνολικά, πρόκειται για ένα εξαιρετικό ηλεκτρικό Κατσαβί Μπαταρίας (Επαναφορτιζόμενο)

Written by 

Related posts

error: Content is protected !!