LOGITECH G533 WIRELESS  GAMING HEADSET

LOGITECH G533 WIRELESS GAMING HEADSET

 

Το wireless gaming headset της  Logitech G533 7.1 προσφέρει προηγμένες τεχνολογίες ήχου – όπως οι οδηγοί Pro-G και η τεχνολογία DTS HeadphoneΧ και μια άνετη, ελαφριά και κομψή σχεδίαση. Οι οδηγοί Pro-G, είναι βελτιστοποιημένοι για αναπαραγωγή και αναλογικού και ψηφιακού ήχου, ανεξάρτητα την πηγή του.

Οι μεγάλοι οδηγοί Logitech Pro-G στο εσωτερικό είναι αρκετά δυνατοί και υποστηρίζουν ακουστικά DTS: X. Αυτή η τεχνολογία ήχου σας δίνει ακριβή ήχο θέσης καθώς προσομοιώνει τον ήχο surround.Θα βρείτε  έπισης χειριστήρια για τη διαχείριση της έντασης ήχου και τη σίγαση στο αριστερό earcup. Μια άλλη δυνατότητα αποκλειστικής χρήσης για χρήστες Windows, το λογισμικό Logitech G σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε τα προφίλ ισοσταθμιστή και άλλες ρυθμίσεις ήχου με βάση το παιχνίδι.

 

LOGITECH G533
@LOGITECH G533

Ποιότητα ήχου: ★★★★☆ (4/5)

Το Logitech G533 προσφέρει εντυπωσιακή ποιότητα ήχου με τους οδηγούς ήχου Pro-G και τον εικονικό ήχο surround DTS Headphone:X 7.1. Ο ήχος είναι καθαρός, λεπτομερής και καθηλωτικός, γεγονός που τον καθιστά ιδανικό για παιχνίδια. Ωστόσο, ενώ η ποιότητα του ήχου είναι εξαιρετική, ορισμένοι μπορεί να προτιμούν πιο προσαρμόσιμες ρυθμίσεις EQ.

Άνεση: ★★★★★ (5/5)

Η άνεση είναι ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα που ξεχωρίζει από το G533. Το ρυθμιζόμενο στήριγμα κεφαλής και τα μαλακά αθλητικά πλεγμένα κύπελλα αυτιών παρέχουν άνετη εφαρμογή για παρατεταμένες συνεδρίες παιχνιδιών. Ο ελαφρύς σχεδιασμός εξασφαλίζει ελάχιστη κόπωση ακόμη και κατά τη διάρκεια πολύωρης χρήσης.

Ασύρματη απόδοση: ★★★★☆ (4/5)

Η ασύρματη συνδεσιμότητα του G533 είναι αξιόπιστη, προσφέροντας σύνδεση χωρίς καθυστερήσεις και ανθεκτική στις παρεμβολές. Η ασύρματη εμβέλεια επιτρέπει την ελευθερία κινήσεων εντός της εγκατάστασης παιχνιδιού. Ωστόσο, ορισμένοι χρήστες ενδέχεται να προτιμούν μια ενσύρματη σύνδεση για ανταγωνιστικό gaming με ευαισθησία στην καθυστέρηση.

Ποιότητα μικροφώνου: ★★★★☆ (4/5)

Το μικρόφωνο ακύρωσης θορύβου του G533 μειώνει αποτελεσματικά το θόρυβο του περιβάλλοντος, εξασφαλίζοντας καθαρή φωνητική επικοινωνία κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Αν και αποδίδει καλά, τα ειδικά εξωτερικά μικρόφωνα μπορεί να προσφέρουν ακόμη καλύτερη ποιότητα ήχου.

Διάρκεια ζωής της μπαταρίας: ★★★★☆ (4/5)

Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας των ακουστικών είναι αξιοπρεπής, παρέχοντας ώρες παιχνιδιού με μία μόνο φόρτιση. Ωστόσο, η μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας θα ήταν επωφελής για τους χρήστες που συμμετέχουν συχνά σε παρατεταμένες συνεδρίες παιχνιδιών.

 

ΘΕΤΙΚΑ

 

Αντικατάσταση μπαταρίας –  Η πλειοψηφία των ασύρματων ακουστικών  δεν επιτρέπει την αντικατάσταση της μπαταρίας – το Logitech G533  επιτρέπει   να αντικαταστήσετε εύκολα την μπαταρία . Αυτό είναι ένα σημαντικό σημείο στην αγορά γιατί αλλά ακριβότερα δεν προσφέρουν αυτήν την δυνατότητα και μετά απο το τέλος της μπαταρίας ειναι άχρηστα.

Άνετο Ear & Headband – Τα ear-cup  και headband  είναι πολύ άνετα – μπορείτε να τα  φοράτε για αρκετές ώρες την ημέρα χωρίς να δημιουργούν δυσφορία – ακόμη και στην πολλή ζέστη. Επίσης αν  δεν σας αρέσει το  βαμβακερό υλικό στα ear cups / headband  μπορείτε να αγοράσετε άλλο και να το  αντικαταστήσετε  εύκολα.

Ποιότητα Κατασκευής – Εξαιρετικά ανθεκτικό πλαστικό καλής ποιότητας.

Λογισμικό – Το λογισμικό Logitech είναι εξαιρετικά ισχυρό και εύκολο στη χρήση, πολλά προφίλ επιτρέπουν διαφορετικές ρυθμίσεις ισοσταθμιστών για διάφορα σενάρια – Π.χ. Ρυθμίσεις για την ακρόαση μουσικής έναντι  παιχνιδιών.

Ζωή μπαταρίας –  15 ώρες  διαρκεί πολύ ωστε να ξεχάσετε την συνεχή φόρτιση…

Προγραμματιζόμενο κουμπί – Το κουμπί Macro στο ακουστικό μπορεί να προγραμματιστεί για να κάνει ό, τι επιθυμείτε  όπως να ξεκινήσετε  το Spotify – Φανταστικό χαρακτηριστικό –  Το κουμπί μπορεί να κάνει οτιδήποτε από την αύξηση της έντασης του ήχου  – την σίγαση του μικροφώνου – την εναλλαγή  μεταξύ των ηχητικών προφίλ.

Range – Μπορείτε εύκολα να περπατήσετε στο σπίτι και να παραμείνετε συνδεδεμένοι  – χωρίς η σύνδεση να επηρεάζεται από εμπόδια και αυτό οφείλεται στο εύρος 2.4GHz που χρησιμοποιείτε.

Τροχός έντασης – Ρυθμίστε εύκολα την ένταση του ήχου από την πλευρά του ακουστικού –  χαρακτηριστικό εξαιρετικής ευκολίας .

ΑΡΝΗΤΙΚΑ

 

Δεν μπορείτε να ενισχύσετε το μικρόφωνο μέσω της τυπικής ρύθμισης “mic boost” στα windows –  Ωστόσο, στο PS4, το μικρόφωνο είναι τέλειο, εξαιρετικά καθαρό και δυνατό. Ίσως έχει να κάνει με τα Windows … αυτο το πρόβλημα.

Wheel Wheel – Πολύ ωραίο χαρακτηριστικό –  αλλά πολύ “χαλαρό” και  δύσκολο να  μεταβείτε στη σωστή ρύθμιση – Θα μπορούσε να έχει μια καλύτερη κατασκευή.

Ογκώδη – Είναι πολύ μεγάλα Διαστάσεις (Υ x Π x Β): 197 x 189 x 85 mm. χωρίς να είναι όμως βαριά (βάρος: 350 g.)

Συνοψίζοντας

 

Καμία συσκευή της σειράς ακουστικών της Logitech δεν αποτελεί μία συνηθισμένη συσκευή, αφού τα πάντα έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την απόδοση, τις ανάγκες σας και την ρεαλιστική αίσθηση και το Logitech G533 είναι ένα προϊόν που δεν θα σας απογοητεύσει σε καμία περίπτωση.Εν ολίγοις, υπάρχουν τόσες πολλές δυνατότητες σε αυτό το WIRELESS  GAMING HEADSET  και σίγουρα ένα από τα καλύτερα ασύρματα ακουστικά λόγω της ευκολίας χρήσης καθώς και στα αντικαταστάσιμα εξαρτήματα αν κάτι πάει στραβά.

ΣΥΝΔΥΑΣΤΕ ΤΟ  ΜΕ LOGITECH G603  WIRELESS GAMING MOUSE

mm

Written by 

Είμαι ηλεκτρολόγος μηχανικός και εχω γράψει άρθρα σχετικά με την τεχνολογία των υπολογιστών για μεγάλο χρονικό διάστημα .Ο επαγγελματισμός, η αποτελεσματικότητα και η καινοτομία στον τρόπο σκέψης με χαρακτηρίζουν.

Related posts

error: Content is protected !!