Mερικές απο τις καλύτερες προτάσεις για wireless headphones για την τηλεόραση

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Wireless Headphones ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

 

Εκτός από την αναβάθμιση του home cinema, το να έχετε ένα καλό ζεύγος ασύρματων ακουστικών για την τηλεόραση μπορεί να φέρει την εμπειρία παρακολούθησης της στο επόμενο επίπεδο.

Ανάλογα τώρα με το επίπεδο λεπτομέρειας που χρειάζεστε – τον προϋπολογισμό που έχετε και τους τύπους των εκπομπών που παρακολουθείτε, έχουμε καταρτίσει μια λίστα με τα καλύτερα ασύρματα ακουστικά για τηλεόραση που είναι διαθέσιμα στην αγορά αυτή τη στιγμή.

 

1. SENNHEISER RS-195 U Ασύρματα Ακουστικά

Πρόσφατα είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω τα ασύρματα ακουστικά Sennheiser RS 195 U και πρέπει να πω ότι είμαι απόλυτα εντυπωσιασμένος. Ως κάποιος που εκτιμά την κορυφαία ποιότητα ήχου και την άνεση, αυτά τα ακουστικά ξεπέρασαν τις προσδοκίες μου με κάθε τρόπο.

Ποιότητα ήχου (5/5):

Το χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει στα RS 195 U είναι αναμφίβολα η εξαιρετική ποιότητα ήχου. Τα ακουστικά παρέχουν πλούσιο, κρυστάλλινο ήχο σε όλο το φάσμα. Οι υψηλές συχνότητες είναι ευκρινείς, οι μεσαίες είναι ισορροπημένες και οι χαμηλές έχουν ικανοποιητικό βάθος χωρίς να υπερκαλύπτουν τις άλλες συχνότητες. – ιδανικά τόσο για τους λάτρεις της μουσικής όσο και για τους ακουόφιλους.

Εξατομικευμένη εμπειρία ήχου (5/5):

Αυτό που πραγματικά ξεχωρίζει το RS 195 U είναι η εστίασή του στην εξατομίκευση. Τα ακουστικά διαθέτουν πολλαπλές λειτουργίες ακρόασης, κάθε μία από τις οποίες έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται σε διαφορετικά προφίλ ακοής. Η δυνατότητα επιλογής μεταξύ διαφόρων προεπιλογών και η λεπτομερής ρύθμιση των ρυθμίσεων ήχου σας επιτρέπει να απολαμβάνετε τη μουσική σας ακριβώς όπως εσείς προτιμάτε. Αυτή η δυνατότητα εξατομίκευσης κάνει μια αξιοσημείωτη διαφορά, ειδικά για όσους έχουν προβλήματα ακοής ή διαφορετικές ηχητικές προτιμήσεις.

Άνεση και σχεδιασμός (4/5):

Τα ακουστικά διαθέτουν έναν κομψό, μοντέρνο σχεδιασμό που είναι ταυτόχρονα κομψός και λειτουργικός. Το ρυθμιζόμενο στήριγμα κεφαλής και τα βελούδινα μαξιλάρια αυτιών συμβάλλουν στην άνετη εφαρμογή, ακόμη και κατά τη διάρκεια παρατεταμένων ακροάσεων. Το μόνο μικρό παράπονο είναι ότι μπορεί να τα αισθάνεστε λίγο βαριά αφού τα φοράτε για λίγο, αλλά το συνολικό επίπεδο άνεσης εξακολουθεί να είναι εντυπωσιακό.

Ασύρματη εμβέλεια και διάρκεια ζωής της μπαταρίας (5/5):

Η ασύρματη εμβέλεια των RS 195 U είναι εξαιρετική, επιτρέποντάς μου να κινούμαι ελεύθερα στο σπίτι μου χωρίς διακοπές σήματος. Μπορούσα ακόμη και να περπατήσω σε άλλο δωμάτιο χωρίς να βιώσω καμία απώλεια στην ποιότητα του ήχου. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι εξίσου εντυπωσιακή, προσφέροντας ώρες αναπαραγωγής με μία μόνο φόρτιση. Η παρεχόμενη βάση φόρτισης προσθέτει στην ευκολία, διευκολύνοντας τη διατήρηση των ακουστικών φορτισμένων και έτοιμων για χρήση.

Ευκολία χρήσης (5/5):

Η ρύθμιση του RS 195 U είναι πανεύκολη. Τα ακουστικά συγχρονίζονται αυτόματα με τον πομπό και τα χειριστήρια κάνουν την εναλλαγή μεταξύ διαφορετικών προφίλ ήχου απρόσκοπτη. Ο πομπός χρησιμεύει επίσης ως βολική βάση φόρτισης, εξαλείφοντας την ανάγκη για πρόσθετα καλώδια που γεμίζουν το χώρο σας.

 

2. Ασύρματο Headset Sennheiser RS-175-U

 

 

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Wireless Headphones ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

 

Ποιότητα ήχου (4,5/5):

Τα ακουστικά Sennheiser RS 175 U προσφέρουν μια εντυπωσιακή εμπειρία ήχου. Με δυναμική απόκριση των μπάσων και καθαρές υψηλές συχνότητες, η ηχητική υπογραφή είναι ζωντανή και ελκυστική. Ο σχεδιασμός με κλειστή πλάτη παρέχει επίσης εξαιρετική απομόνωση θορύβου, επιτρέποντάς σας να βυθιστείτε πλήρως στην αγαπημένη σας μουσική, ταινίες ή παιχνίδια.

Ασύρματη εμβέλεια και μετάδοση (4/5):

Η ασύρματη εμβέλεια του RS 175 U είναι αρκετά εντυπωσιακή. Μπόρεσα να κινηθώ στο σπίτι μου χωρίς σημαντική απώλεια σήματος. Τα ακουστικά χρησιμοποιούν ψηφιακή ασύρματη μετάδοση που εξασφαλίζει ελάχιστες παρεμβολές και καθυστερήσεις. Ωστόσο, υπήρξαν μερικές περιπτώσεις ελαφριάς διακοπής του ήχου κατά τη μετακίνηση μεταξύ δωματίων με τοίχους που εμπόδιζαν το σήμα.

Άνεση και σχεδιασμός (4/5):

Ο σχεδιασμός των RS 175 U είναι κλασικός και πρακτικός. Τα ακουστικά διαθέτουν βελούδινα μαξιλάρια αυτιών που δημιουργούν άνετη εφαρμογή, ακόμη και κατά τη διάρκεια παρατεταμένων ακροάσεων. Ωστόσο, το στήριγμα κεφαλής θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει λίγο περισσότερο μαξιλάρι, ειδικά για τις μεγαλύτερες συνεδρίες. Ενώ η ποιότητα κατασκευής είναι ανθεκτική, τα ακουστικά είναι λίγο πιο βαριά από ό,τι περίμενα.

3. Sony MDR-RF895RK

 

 

Ποιότητα ήχου (4/5):

Τα ακουστικά Sony MDR-RF895RK παρέχουν μια εμπειρία ήχου που είναι κατάλληλη για ένα ευρύ φάσμα περιεχομένου. Η αναπαραγωγή του ήχου είναι καθαρή, με αξιοσέβαστο βάθος μπάσων και λεπτομερείς υψηλές συχνότητες. Αν και δεν είναι τόσο περίπλοκα όσο ορισμένα μοντέλα υψηλότερης ποιότητας, αυτά τα ακουστικά παρέχουν μια ικανοποιητική εμπειρία ακρόασης για ταινίες, μουσική και καθημερινή ψυχαγωγία.

Ασύρματη εμβέλεια και μετάδοση (4,5/5):

Ένα από τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν σε αυτά τα ακουστικά είναι η εντυπωσιακή ασύρματη εμβέλειά τους. Με εμβέλεια έως και 100 μέτρα, έχετε την ελευθερία να μετακινείστε στο σπίτι σας χωρίς να χάνετε την ποιότητα του ήχου. Η ασύρματη μετάδοση παραμένει σταθερή ακόμη και μέσα από τοίχους, επιτρέποντάς σας να απολαμβάνετε το ηχητικό σας περιεχόμενο από απόσταση.

Άνεση και σχεδιασμός (4/5):

Τα ακουστικά MDR-RF895RK διαθέτουν σχεδιασμό over-ear με μαξιλαράκια αυτιών που παρέχουν άνετη εφαρμογή για εκτεταμένη χρήση. Το ρυθμιζόμενο στήριγμα κεφαλής εξασφαλίζει ασφαλή εφαρμογή για διαφορετικά μεγέθη κεφαλής. Ωστόσο, ορισμένοι χρήστες με μεγαλύτερα κεφάλια ενδέχεται να βρουν το στήριγμα κεφαλής λίγο σφιχτό κατά την παρατεταμένη χρήση.

VALUE FOR MONEY

4. Mpow Bluetooth Headphones 059 – wireless & wired

 

  • Εμβέλεια μέχρι 33 μ
  • Σύνδεση Bluetooth 
  • Λειτουργία : ~ 20 ώρες

 

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Wireless Headphones ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

 

Ποιοτικά bluetooth headphones υψηλής αισθητικής και άριστης απόδοσης, τα οποία μπορούν να λειτουργήσουν και ενσύρματα!
Διαθέτουν ηχεία των 40mm, κατασκευασμένα από νεοδύμιο, με CSR chip και άψογη εφαρμογή στο αυτί.
Τα MPOW 059 υποστηρίζουν passive noise isolating τα οποία μπορεί μεν να μην απορρίπτουν πλήρως τον θόρυβο, όπως τα ακουστικά τεχνολογίας ANC (active noise cancellation) αλλά δεν καταναλώνουν το ρεύμα της μπαταρίας, ούτε προκαλούν αλλοιώσεις στον ήχο.

Τα μαξιλαράκια των ακουστικών είναι κατασκευασμένα από ειδικό υλικό προσφέροντας άνεση που διαρκεί. Ο σχεδιασμός της κατασκευής και το μαλακό pad στο στεφάνι των ακουστικών διασφαλίζουν την άψογη εφαρμογή.Η ενσωματωμένη μπαταρία των 420mAh επαρκεί για αναπαραγωγή μουσικής έως 20 ώρες, τα MPOW υποστηρίζουν και αναπαραγωγή με καλώδιο! Επίσης, ακόμη και μια φόρτιση μόλις 10 λεπτών προσφέρει αναπαραγωγή για 2 ώρες. Τα MPOW 059  διπλώνουν και μεταφέρονται χάρη στη θήκη που συμπεριλαμβάνεται στη συσκευασία.

Written by 

Related posts

error: Content is protected !!