ΤΙ HΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΜΕ ΜΙΑ ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ 4000 WATT;

Μια γεννήτρια 4000 Watt μπορεί να λειτουργήσει τις περισσότερες οικιακές συσκευές, ηλεκτρικά εργαλεία και συσκευές τροχόσπιτου/κατασκήνωσης, όπως μια μικρή μονάδα κλιματισμού παραθύρου, ψυγείο με καταψύκτη, μικρή αντλία φρέατος, πλυντήριο ρούχων, καφετιέρα, φούρνο μικροκυμάτων, πλυντήριο πιάτων, χύτρα ταχύτητας, τοστιέρα, τηλεόραση, ηλεκτρική σκούπα και μερικά ηλεκτρικά εργαλεία.

STARTING WATTS VS RUNNING WATTS (WATTS ΕΚΚIΝΗΣΗΣ VS WATTS ΛΕΙΤΟΥΡΓIΑΣ)

Υπάρχουν δύο κύριοι αριθμοί ισχύος εξόδου που χαρακτηρίζουν την ποσότητα ισχύος που μπορεί να παράγει μια γεννήτρια: Βατ λειτουργίας και βατ εκκίνησης.

RUNNING WATTS– Ο όρος “βατ. λειτουργίας” αναφέρεται στην ποσότητα ισχύος που μπορεί να παράγει σταθερά μια γεννήτρια για παρατεταμένο χρονικό διάστημα. Αυτό συχνά αναπαρίσταται ως ένας χαμηλότερος αριθμός στις προδιαγραφές της γεννήτριας.

STARTING WATTS– Ο δεύτερος, μεγαλύτερος αριθμός, αναφέρεται στα βατ εκκίνησης (ή εκκίνησης) – τη μέγιστη ισχύ που μπορεί να παράγει η μηχανή σας σε σύντομο χρονικό διάστημα. Αυτός ο αριθμός είναι συνήθως υψηλότερος από τα βατ λειτουργίας και αναπαρίσταται ως μεγαλύτερος αριθμός στις προδιαγραφές της γεννήτριας.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι πολλές συσκευές και εργαλεία απαιτούν μεγαλύτερη ισχύ κατά την εκκίνηση από ό,τι όταν λειτουργούν. Επομένως, είναι ζωτικής σημασίας να λαμβάνετε υπόψη τόσο τα watt λειτουργίας όσο και τα watt εκκίνησης όταν επιλέγετε μια γεννήτρια.

Με τον όρο γεννήτρια 4.000 βατ αναφερόμαστε σε ένα μηχάνημα που είναι σε θέση να παράγει 4.000 βατ λειτουργίας. Τα βατ εκκίνησης της θα διαφέρουν ανάλογα με τη μάρκα και το μοντέλο της κάθε γεννήτριας, αλλά με βάση την εμπειρία μας το εύρος κυμαίνεται κάπου μεταξύ 4.300 – 5.250 βατ εκκίνησης.

Απλά μην περιμένετε να λειτουργήσετε ολόκληρο το σπίτι σας με αυτό το μηχάνημα ταυτόχρονα, καθώς αυτό θα απαιτήσει πολύ περισσότερη ισχύ από αυτήν που παρέχει κάθε γεννήτρια /generators 4.000 βατ.

Ανεξάρτητα από το ποια από αυτές τις γεννήτριες θα επιλέξετε, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα αποκτήσετε ένα υψηλής ποιότητας, αξιόπιστο και αποδοτικό μηχάνημα που θα σας παρέχει για χρόνια αξιόπιστη ενέργεια.

@topreviews.gr

Αν θέλετε να μάθετε ποιες ηλεκτρονικές συσκευές θα λειτουργήσει μια γεννήτρια 4.000 kw, πρέπει να ετοιμαστείτε να κάνετε κάποια μαθηματικά.Μην ανησυχείτε, θα είναι μια πολύ απλή διαδικασία πρόσθεσης διαφόρων αριθμών.Για να προσδιορίσετε ποιες συσκευές μπορείτε να τρέξετε ταυτόχρονα με αυτόν τον τύπο γεννήτριας, πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

1. Καταγράψτε όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές στο σπίτι σας που θέλετε να διατηρήσετε σε λειτουργία σε περίπτωση που δεν έχετε ρεύμα
2. Γράψτε τις πληροφορίες από τις ετικέτες τους σχετικά με τα απαιτούμενα βατ λειτουργίας και εκκίνησης σε έναν πίνακα
3. Στη συνέχεια, πρέπει να προσθέσετε όλα τα βατ λειτουργίας που απαιτούνται για τη λειτουργία των συσκευών σας
4. Το επόμενο βήμα είναι να βρείτε το στοιχείο με τα υψηλότερα πρόσθετα watt εκκίνησης
5. Στη συνέχεια, προσθέστε αυτόν τον αριθμό στα συνολικά βατ λειτουργίας σας

Έτσι, εφόσον έχετε τα απαιτούμενα Volts και Amps, μπορείτε εύκολα να τα μετατρέψετε σε μια εκτίμηση των απαιτούμενων βατ λειτουργίας.

mm

Written by 

Είμαι ηλεκτρολόγος μηχανικός και εχω γράψει άρθρα σχετικά με την τεχνολογία των υπολογιστών για μεγάλο χρονικό διάστημα .Ο επαγγελματισμός, η αποτελεσματικότητα και η καινοτομία στον τρόπο σκέψης με χαρακτηρίζουν.

Related posts

error: Content is protected !!