Ο ΠΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ FITNESS TRACKERS ΓΙΑ ΤΡΕΞΙΜΟ

activity fitness trackers

FITNESS TRACKERS ΓΙΑ ΤΡΕΞΙΜΟ || VALUE FOR MONEY

 

FITNESS TRACKERS || ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

 

Η βέλτίωση της φυσική κατάσταση σας , η παρακολούθηση ύπνου και του καρδιακού παλμου και ο premium σχεδιασμός  των fitness trackers για τρέξιμο θα σας βοηθήσει να μείνετε επικεντρωμένοι στους στόχους σας …Έχουμε επίσης λάβει υπόψη μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά που θα θέλει οποιοσδήποτε ένας δρομέας από έναν fitness tracker – εάν προσφέρει παρακολούθηση καρδιακού ρυθμού και διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Χαρακτηριστικά από τα καλύτερα fitness trackers για τρέξιμο…

Αισθητήρας καρδιακών παλμών

 

Ορισμένοι trackers διαθέτουν ενσωματωμένο οπτικό HRM αισθητήρα καρδιακών παλμών στη συσκευή που διαβάζει τον καρδιακό ρυθμό μέσω του καρπού σας. Το Apple Watch Series 5 έχει ακόμη και μια λειτουργία ηλεκτροκαρδιογραφήματος (ECG) εγκεκριμένη από το FDA, η οποία παράγει ένα PDF του καρδιακού ρυθμού σας που μπορείτε να το δείξετε στον γιατρό σας. Με τον  οπτικό HRM, δεν πρέπει ποτέ να βάζετε έναν CHEST STRAP HRM , αν δεν θέλετε, αν και οι trackers με οπτικό HRM συνήθως υποστηρίζουν και το CHEST STRAP HRM . Βεβαια πολλοί αθλητές τον προτιμούν  επειδή είναι πιο ακριβείς – άλλη σημαντική διάκριση είναι εάν ο οπτικός HRM προσφέρει συνεχή παρακολούθηση του καρδιακού ρυθμού ή μόνο κατά τη διάρκεια της δραστηριότητας. Η συνεχής παρακολούθηση σάς επιτρέπει να βλέπετε τον καρδιακό σας ρυθμό ανά πάσα στιγμή, καθιστώντας εύκολη την αναζήτηση καθημερινής καρδιακής συχνότητας ωστόσο η συνεχή παρακολουθηση του HRM καταναλώνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.


ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ FITNESS TRACKERS ΓΙΑ ΤΡΕΞΙΜΟ

Στυλ

Τα  παλαιότερα μοντέλα fitness trackers  ήταν πιο ογκώδης  με ενίσχυση απο σιλικόνη για να είναι αδιάβροχα και να μπορούν να αντέξουν τις καταπονήσεις και τον ιδρώτα – αλλά πλέον τα νεότερα μοντέλα έχουν πιο εξελιγμένη εμφάνιση που τραβάει την προσοχή όλων –  Το Apple Watch Series 5 και το Garmin Vivoactive 3  ειναι τα πιο κόμψα  με περισσότερη προσοχή στη λεπτομέρεια και κούμπωμα από ανοξείδωτο ατσάλι – ενω μπορείτε να αλλάξετε τα λουράκια οταν χρειαστεί.

GPS

Μερικά βασικά χαρακτηριστικά των fitness trackers  είναι η δυνατότητα να παρακολουθείτε με ακρίβεια το συνολικό χρόνο που τρέχετε , την απόσταση, το ρυθμό και τον χρόνο του κάθε γύρου. Σίγουρα βοηθάει αν το smartwatch έρχεται με GPS, καθώς τα στατιστικά στοιχεία για υπαίθριες διαδρομές είναι πολύ ακριβέστερα που σημαίνει ότι συνήθως μπορείτε να δείτε τη διαδρομή  σας μετά την προπόνηση.

Διάρκεια ζωής μπαταρίας

Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι μεγάλη υπόθεση ανάμεσα στους fitness trackers . Θέλετε μια συσκευή να διαρκεί περισσότερο από μια μέρα ή δύο και εάν προετοιμαζεστε για εναν αγώνα , πρέπει να αισθάνεστε ήσυχοι  ότι το  δεν θα μείνετε από μπαταρία.Η εκτιμώμενη διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι για τη λειτουργία  μέτρησης βημάτων –  Μόλις ενεργοποιηθεί το GPS, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας μειώνεται δραματικά. Αλλά όλες οι συσκευές του άρθρου έχουν αρκετή διάρκεια ζωής της μπαταρίας για να διαρκέσουν μια μακρά κούρσα … όπως ένας μαραθώνιος.

Πρόσθετα

Άλλες εκτιμήσεις κατά την αγορά ενός smartwatch και ενός fitness tracker είναι αν είναι αδιάβροχο – αν προσφέρει remote music controls, και ποιες άλλες δραστηριότητες μπορείτε να παρακολουθήσετε μαζί του.

Όπως μπορείτε να δείτε από το παρακάτω πίνακα, υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία επιλογών ώστε να μπορείτε να βρείτε κάτι που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας, ταιριάζει με το στυλ σας και σας βοηθά να τρέξετε αρκετά χιλιόμετρα…

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ FITNESS TRACKERS ΓΙΑ ΤΡΕΞΙΜΟ

 

ΟΘΟΝΗ
Apple Watch Series 8OLED
Fitbit Charge 5Vibrant Color Display
APPLE Watch Series 5LTPO OLED
FITBIT VERSA 2Color LCD
GARMIN FORERUNNER 35Color LCD
GARMIN Vivoactive 3Color LCD
Xiaomi Mi Band 5AMOLED
GARMIN VIVOSMART 4OLED

1. Apple Watch Series 8

 

kk

Το Apple Watch Series 8 είναι καλύτερο για τους χρήστες iPhone που αναζητούν ένα wearable που λειτουργεί ταυτόχρονα  και ως fitness tracker για τις προπονήσεις και ως smartwatch για τις λειτουργίες συνδεσιμότητας. Απαιτεί iPhone 8 ή νεότερο που να τρέχει iOS 16 ή νεότερο, οπότε δεν αποτελεί επιλογή αν χρησιμοποιείτε Android.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 • Ίδιος  εξωτερικος σχεδιασμός με το προηγούμενο μοντέλο

2. FITNESS TRACKER APPLE Watch Series 5

 


ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ FITNESS TRACKERS ΓΙΑ ΤΡΕΞΙΜΟ

Το Apple Watch Series 5 διαθέτει εντυπωσιακή Retina οθόνη που είναι πάντα ενεργή και σου δίνει τη δυνατότητα να βλέπεις την ώρα, καθώς και άλλες σημαντικές πληροφορίες, χωρίς να στρέψεις το ρολόι σου προς τα πάνω ή να αγγίξεις την οθόνη. Σε βοηθά να πλοηγηθείς με την ενσωματωμένη πυξίδα. Παρακολουθεί τον καρδιακό σου ρυθμό. Παρακολουθεί τις προπονήσεις και τη δραστηριότητά σου, ενώ διευκολύνει την επαφή σου με τα άτομα και τις πληροφορίες που σε ενδιαφέρουν περισσότερο.
Όλα αυτά, απευθείας από τον καρπό σου. Κατασκευασμένο από 100% αλουμίνιο, το Apple Watch Series 5 φέρνει για ακόμα μία φορά την επανάσταση στα wearables.
Αδιάβροχο : Έως 50m, Ion-X strengthened glass, Digital Crown with haptic feedback, Γυροσκόπιο, Βελτιωμένος αισθητήρας φωτός, Επιταχυνσιόμετρο για δυνάμεις έως 32G, W3 Apple wireless chip, Πυξίδα, Φωτεινότητα : 1000 nits

 

Πλεονεκτήματα: Μεγάλη οθόνη(Always-On Retina display με Force Touch). Ικανότητα ΗΚΓ (Ηλεκτρικός και οπτικός αισθητήρας καρδιακών παλμών).

Μειονεκτήματα: Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας παραμένει αμετάβλητη. Δεν υπάρχει ενσωματωμένη παρακολούθηση ύπνου.

Το Apple Watch Series 5 προσφέρει μια κορυφαία εμπειρία smartwatch με πιο προηγμένες εφαρμογές και χαρακτηριστικά από τον ανταγωνισμό.

3.  Garmin Vivoactive 4

 

Αν ψάχνετε για ένα υβρίδιο high-end fitness tracker και smartwatch που εξισορροπεί τη μορφή και τη λειτουργία, το Garmin Vivoactive 4 θα πρέπει να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας σας –το Vivoactive 4 αποτελεί κορυφαία επιλογή για αθλητές – Η οθόνη, σε συνδυασμό με την αντοχή στο νερό 5ATM και τις υποβρύχιες δυνατότητες οπτικής παρακολούθησης καρδιακών παλμών, το καθιστούν κατάλληλη επιλογή και για κολυμβητές. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό wearable για κάθε χρήστη iOS ή Android που εστιάζει στη γυμναστική, αλλά και στο στυλ.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 

 • Μετρήσεις παλμικού οξύμετρου
 • Κινούμενα σχέδια προπόνησης στην οθόνη
 • Ενσωματωμένη αποθήκευση μουσικής και υποστήριξη για ακουστικά Bluetooth

ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

4. FITNESS TRACKER GARMIN Vivoactive 3

 

FITNESS TRACKERS
PHOTO @TOPREVIEWS.GR

Από την καταγραφή της καθημερινής σου γυμναστικής μέχρι τις ανέπαφες πληρωμές, το vivoactive 3 της Garmin είναι το smartwatch που θα συμβαδίσει με το lifestyle σου, διευκολύνοντάς σε καθημερινά και απλοποιώντας κάθε σου δραστηριότητα.

Εκμεταλλεύσου τις 15 και πλέον προεγκατεστημένες fitness εφαρμογές και πέρνα τη γυμναστική σου σε άλλο επίπεδο, κατάγραψε την απόσταση που διανύεις, τον ρυθμό και την ταχύτητά σου και έλεγξε το άγχος σου χάρη στον ειδικό καταγραφέα.

Μείνε συνδεδεμένος με ενημερώσεις από τα σημαντικότερα apps του smartphone σου κατ’ ευθείαν στην οθόνη του smartwatch σου και προσάρμοσε την εμφάνισή του στα μέτρα σου, κατεβάζοντας apps και widgets από το Connect IQ store της Garmin

Πλεονεκτήματα: Καρδιακός ρυθμός 24/7 και έλεγχος καταπόνησης. Παρακολουθεί ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων. Υποστηρίζει τις ανέπαφες πληρωμές. Συμπαγές και μοντέρνο.

Μειονεκτήματα: Ισως μερικοί το αισθανθούν βαρύ και ογκώδες.

5. FITNESS TRACKER GARMIN FORERUNNER 35

 


ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ FITNESS TRACKERS ΓΙΑ ΤΡΕΞΙΜΟ

Εύχρηστο ρολόι με GPS για το τρέξιμο με παλμούς από τον καρπό.

Τρέξτε με την καρδιά σας

Το Forerunner 35 είναι ιδανικό για το καθημερινό τρέξιμο, την προπόνηση και τον αγώνα. Έχει ενσωματωμένο αισθητήρα για παλμούς από τον καρπό και GPS για να καταγράφει απόσταση, ρυθμό, διαστήματα και άλλα.

Μείνετε σε σύνδεση

Όταν το συνδέετε με συμβατό smartphone, το Forerunner 35 σας προσφέρει την ευκολία των έξυπνων ειδοποιήσεων στον καρπό σας καθώς και μία ποικιλία άλλων λειτουργιών που σας επιτρέπουν να ζείτε και να τρέχετε χωρίς το έναν να εμποδίζει το άλλο2. Μείνετε σε επαφή με τους φίλους και την οικογένειά σας με τη λειτουργία Live Tracking που τους επιτρέπετε να βλέπουν τις επιδόσεις σας σε πραγματικό χρόνο.

Garmin Connect

Το αθλητικό ρολό με GPS, Forerunner 35, σας επιτρέπει να ανεβάζετε αυτόματα τα στατιστικά και τις προπονήσεις σας στη δωρεάν online κοινότητα του Garmin Connect όπου μπορείτε να αναλύετε την πρόοδό σας και να την μοιράζεστε μέσω social media. Το Garmin Connect διατίθεται για υπολογιστή ή για smartphone με την εφαρμογή Garmin Connect Mobile.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος για να μη φοράτε το Forerunner 35 κάθε μέρα, χάρη στις εκτεταμένες λειτουργίες καταγραφής ημερήσιων δραστηριοτήτων. Αυτές περιλαμβάνουν βήματα, θερμίδες, απόσταση, ύπνο και λεπτά έντασης για να μην αναφέρουμε την καταγραφή καρδιακών παλμών όλο το 24ωρο. Επιπρόσθετα, όταν έχετε παραμείνει αδρανείς για πολλή ώρα, δονείται ελαφρά για να σας υπενθυμίσει να περπατήσετε προκειμένου να δραστηριοποιήσετε και πάλι το μεταβολισμό σας.

Χαρακτηριστικά:

– Λειτουργίες διασύνδεσης: έξυπνες ειδοποιήσεις, αυτόματη μεταφορά δεδομένων στο Garmin Connect, Live Tracking και διαχείριση μουσικής.
– Καταγραφή ημερήσιων δραστηριοτήτων όπως βήματα, θερμίδες και λεπτά έντασης και υπενθυμίσεις κίνησης.
– Αυτόματη μεταφορά των δεδομένων σας στο Garmin Connect

Πλεονεκτήματα: Καταγράφει τους παλμούς από τον καρπό όλη μέρα και όλη νύχτα, με την τεχνολογία Garmin Elevate.- Το ενσωματωμένο GPS καταγράφει πόσο μακριά, πόσο γρήγορα και που τρέχατε.

Μειονεκτήματα: Ισως μερικοί το αισθανθούν βαρύ και ογκώδες.

6. FITNESS TRACKER FITBIT VERSA 2

 


ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ FITNESS TRACKERS ΓΙΑ ΤΡΕΞΙΜΟ

 • Να κοιμηθείτε καλύτερα, να ζήσετε καλύτερα. Ο ύπνος παίζει τεράστιο ρόλο στην υγεία σας. Φορέστε το Versa 2 τη νύχτα για να μάθετε για τον ύπνο σας, να αναπτύξετε καλύτερες συνήθειες και να ξυπνήσετε έτοιμοι να αναλάβετε δράση.
 • Εστίαση στην υγεία και την φυσική σας κατάσταση. Το Versa 2 χρησιμοποιεί καρδιακό ρυθμό, καθοδήγηση και πληροφορίες για να σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας.
 • Ταχύτητα και απόσταση σε πραγματικό χρόνο. Παρακολουθήστε την ταχύτητα και την απόσταση σε μίλια, συνδέοντας το GPS του τηλεφώνου σας.
 • Αποκτήστε πρόσβαση στον κόσμο σας από τον καρπό σας. Παρακολουθήστε το πρόγραμμά σας, αναβαθμίστε την λίστα αναπαραγωγής, κάντε αγορές και πολλά άλλα – όλα από την ευκολία του ρολογιού σας.
 • Ειδοποιήσεις και απαντήσεις φωνής. Λήψη ειδοποιήσεων για κλήσεις, μηνύματα, ημερολόγιο και εφαρμογές όταν το τηλέφωνό σας βρίσκεται κοντά – συν απάντηση σε μηνύματα από το smartwatch χρησιμοποιώντας τη φωνή σας (μόνο σε Android).
 • Μουσική εμπειρία. Ελέγξτε την εφαρμογή Spotify και προσθέστε λίστες αναπαραγωγής Deezer-plus και αποθηκεύστε 300+ τραγούδια.
 • Λειτουργίες: Alarm, Battery life, Bluetooth, Caller ID, Charging via mains current, Chronograph, Contactless payment, Dag en Datum, Downloading apps, Message display, Music Control, Power connector, Touchscreen, Vibration mode, Wi-Fi.

Πλεονεκτήματα: Κομψή, ελαφριά σχεδίαση με πολλές επιλογές – Ακριβής παρακολούθηση ικανότητας. Καθοδηγούμενες προπονήσεις με το Fitbit Coach-Αποθηκεύει μουσική σε συσκευή – Μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας 5 + ημερών με μία μόνο φόρτιση. NFC connection

Μειονεκτήματα: Τα λουράκια δεν είναι εύκολο να αλλαχθούν .

Το Fitbit Versa προσφέρει το σωστό μίγμα των λειτουργιών smartwatch και fitness tracker σε μια λογική τιμή.

7. Fitbit Charge 5

Με λειτουργίες παρακολούθησης της φυσικής κατάστασης, του ύπνου και του στρες, ελκυστικό σχεδιασμό και λογική τιμή, το Fitbit Charge 5 είναι ο καλύτερος αυτόνομος ανιχνευτής φυσικής κατάστασης για τους περισσότερους ανθρώπους. Σας παρακινεί να πετύχετε τους στόχους της προπόνησής σας

Το Charge 5 συνεργάζεται τόσο με συσκευές iPhone όσο και με συσκευές Android, είναι αδιάβροχο και προσφέρει έως και μία εβδομάδα διάρκεια ζωής της μπαταρίας με μία φόρτιση, κάτι που είναι αρκετά εντυπωσιακό δεδομένης της έγχρωμης οθόνης αφής και του λεπτού σχεδιασμού του. Υποστηρίζει τις ακόλουθες συντομεύσεις άσκησης: ποδήλατο, bootcamp, κυκλική προπόνηση, ελλειπτικό, γκολφ, πεζοπορία, διαλειμματική προπόνηση, kickboxing, πολεμικές τέχνες, υπαίθρια προπόνηση, pilates, τρέξιμο, spinning, κλιμακοστάσιο, κολύμπι, τένις, διάδρομος, περίπατος, βάρη, προπόνηση (μια λειτουργία παρακολούθησης γενικής χρήσης) και γιόγκα.

Ένας περιορισμός, ωστόσο, είναι ότι το Charge 5 δεν διαθέτει υποστήριξη Spotify.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 

 • Έγχρωμη οθόνη αφής
 • Ελκυστικός σχεδιασμός με μεταλλική θήκη
 • Παρακολουθεί αυτόματα ορισμένες δραστηριότητες
 • Εξαιρετική συνοδευτική εφαρμογή για κινητά
 • λειτουργίες διαχείρισης άγχους και παρακολούθησης ύπνου
 • Παρακολουθεί το ρυθμό αναπνοής, το SpO2 και τις μεταβολές της θερμοκρασίας
 • Υποστηρίζει πληρωμές μέσω κινητού τηλεφώνου

ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 • Δεν υποστηρίζει το Spotify

8. ACTIVITY TRACKER GARMIN VIVOSMART 4

 

Το Garmin Vivosmart 4 είναι ένας activity tracker με ακριβείς μετρήσεις και έως μία εβδομάδα ζωής της μπαταρίας.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 • Ακριβής μετρήσεις
 • Διάρκεια ζωής της μπαταρίας.
 • Αυτόματη παρακολούθη όλων των δραστηριοτήτων
 • Μετρά τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα, τον ύπνο, το άγχος  και body recovery.
 • Λεπτή και κομψή σχεδίαση που εντυπωσιάζει

ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 • Η οθόνη αφής μπορούσε να ανταποκρίνεται με μεγαλύτερη ταχύτητα.

9. Activity Tracker Xiaomi Mi Band 5 

 

1630478400970
photo:topreviews.gr

Το Activity Tracker Xiaomi Mi Band 5 διαθέτει οθόνη AMOLED true color 1,1″ με ανάλυση 126 x 294 για εμφάνιση περισσότερου περιεχομένου και 2.5D ενισχυμένο γυαλί που προστατεύει την οθόνη. Επιπλέον σας επιτρέπει να επιλέξετε μεταξύ περισσότερων από 100 animation προσόψεων.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 • Ακριβής μετρήσεις
 • Με την διάρκεια της μπαταρίας να φτάνει έως και 14 ημέρες
 • Αυτόματη παρακολούθη όλων των δραστηριοτήτων
 •  οθόνη AMOLED true color 1,1″ με ανάλυση 126 x 294
 • Συνδεσιμότητα: Bluetooth 5.0
 • Αδιάβροχο έως τα 50 μέτρα

ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Written by 

Related posts

error: Content is protected !!