ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΕΝΑ VALUE FOR MONEY DRONE : DRONES TECH RC

Επιδόσεις πτήσης: Αξιολογήστε παράγοντες όπως ο χρόνος πτήσης, το εύρος ελέγχου, η σταθερότητα και η ευκολία πτήσης. Οι μεγαλύτεροι χρόνοι πτήσης και οι σταθερές πτήσεις είναι συχνά επιθυμητές.

Ποιότητα κάμερας: Καθορίστε την ανάλυση της κάμερας, τη σταθερότητα και τα χαρακτηριστικά όπως η σταθεροποίηση του gimbal για ομαλή λήψη, εάν η εναέρια φωτογράφηση ή βιντεοσκόπηση αποτελεί προτεραιότητα.

Ποιότητα κατασκευής: Βεβαιωθείτε ότι το drone διαθέτει στιβαρό πλαίσιο και ανθεκτικά υλικά, ειδικά για πτήσεις σε εξωτερικούς χώρους, ώστε να αντέχει σε συντριβές ή χτυπήματα.

Χαρακτηριστικά και λειτουργίες: Αναζητήστε χαρακτηριστικά όπως το GPS, τη λειτουργία επιστροφής στο σπίτι, τη διατήρηση του υψομέτρου και τις διαφορετικές λειτουργίες πτήσης. Αυτά μπορούν να βελτιώσουν την εμπειρία του χρήστη και να διευκολύνουν την πτήση.

Χειριστήριο και διεπαφή εφαρμογής: Ένα διαισθητικό χειριστήριο και μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή εφαρμογής επηρεάζουν σημαντικά την εμπειρία πτήσης και την ευκολία πρόσβασης στις λειτουργίες του drone.

Κανονισμοί και συμμόρφωση: Βεβαιωθείτε ότι το μη επανδρωμένο αεροσκάφος συμμορφώνεται με τους τοπικούς κανονισμούς σχετικά με τη χρήση μη επανδρωμένων αεροσκαφών, συμπεριλαμβανομένων των απαιτήσεων καταχώρισης και των περιορισμών πτήσης.

DRONES

PHOTO:TOPREVIEWS.GR

16 λεπτά διάρκεια πτήσης με διπλές μπαταρίες: μίνι drone με 2 επαναφορτιζόμενες αρθρωτές μπαταρίες για 16 λεπτά διάρκεια πτήσης. Η μπαταρία φορτίζεται απλά μέσω του παρεχόμενου καλωδίου φόρτισης USB.

Ζωντανή μετάδοση HD κάμερας FPV: με τη μετάδοση εικόνας FPV, μπορείτε να δείτε τον ουρανό και τον κόσμο από μια ζωντανή ροή βίντεο μέσω του smartphone/της εφαρμογής. Τραβήξτε φωτογραφία και βίντεο.

Drone με κάμερα με πολλαπλές λειτουργίες: με αισθητήρα ύψους,  εκκίνηση/προσγείωση με ένα κουμπί, στάση έκτακτης ανάγκης, 3 ταχύτητες, αισθητήρα G και σύγχρονο σύστημα σταθεροποίησης 6 αξόνων, το μίνι drone είναι εύκολο στη χρήση.

3D FLIPS 360 μοιρών: 4 κατευθύνσεις κλίσης (αριστερά, δεξιά, εμπρός, πίσω).

 

DRONES

mm

Written by 

Είμαι ηλεκτρολόγος μηχανικός και εχω γράψει άρθρα σχετικά με την τεχνολογία των υπολογιστών για μεγάλο χρονικό διάστημα .Ο επαγγελματισμός, η αποτελεσματικότητα και η καινοτομία στον τρόπο σκέψης με χαρακτηρίζουν.

Related posts

error: Content is protected !!