ιδανική επιλογή : Corsair mouse Katar Pro

Corsair Gaming mouse Katar Pro

ιδανική επιλογή για FPS GAME

 

Το Corsair mouse KATAR PRO Wireless είναι ένα καλό ασύρματο ποντίκι gaming. Είναι ένα καλοφτιαγμένο ποντίκι που έχει αμφιδέξια σχεδίαση με δύο κουμπιά στην αριστερή πλευρά του. Είναι αρκετά μικρό ώστε να χωράει στις περισσότερες τσάντες φορητών υπολογιστών και διαθέτει αποθηκευτικό χώρο για τον δέκτη USB μέσα στη θήκη της μπαταρίας του.

Διαθέτει εξαιρετικά χαμηλό latency και ευρύ φάσμα CPI που μπορεί να ρυθμιστεί σε βήματα των 100. Αν προτιμάτε ενσύρματο σχεδιασμό, το Corsair mouse KATAR PRO XT έχει το ίδιο μέγεθος και σχήμα και σχεδόν παρόμοιες επιδόσεις.

Corsair mouse
@topreviews.gr
Corsair mouse
@topreviews.gr

Corsair KATAR PRO Wireless είναι καλή επιλογή για παιχνίδια FPS.

 

Είναι άνετο στη χρήση και φαίνεται καλά κατασκευασμένο. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις CPI και να επαναπρογραμματίσετε τα κουμπιά μέσω του λογισμικού iCUE. Το latency είναι εξαιρετικά χαμηλό και το εύρος CPI είναι αρκετά μεγάλο. Ωστόσο, είναι πιο βαρύ για το μέγεθός του.

Είναι κάπως βαρύ για το μέγεθός του, με το μεγαλύτερο μέρος του βάρους του να κατανέμεται στο πίσω μέρος λόγω της χρήσης μιας μπαταρίας AA. Αν αποθηκεύσετε τον δέκτη στο ποντίκι και χρησιμοποιήσετε το Bluetooth, είναι δύο γραμμάρια βαρύτερο, αλλά η διαφορά αυτή δεν είναι αισθητή.

Έχει καλή ποιότητα κατασκευής. Συνολικά, το πλαστικό του είναι συμπαγές και δεν υπάρχουν ήχοι που τρίζουν όταν πατάτε τα κουμπιά. Ωστόσο, υπάρχει ένα ελαφρύ κροτάλισμα που φαίνεται να προέρχεται από το δεξί κλικ όταν κουνιέται. Το πίσω κάλυμμα φαίνεται λίγο χαλαρό και έχει κάποια κάμψη όταν το πιέζετε ελαφρά, αλλά δεν είναι πολύ αισθητό κατά τη χρήση του ποντικιού.

 

Πλεονεκτήματα

 

  • Λογισμικό  Corsair
  • χαμηλό Latency
  • ποιότητα κατασκευής

Μειονεκτήματα

  • βάρος κατασκευής επηρεάζειι την αίσθηση

 

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ || 5 καλύτερες καρέκλες gaming

mm

Written by 

Είμαι ηλεκτρολόγος μηχανικός και εχω γράψει άρθρα σχετικά με την τεχνολογία των υπολογιστών για μεγάλο χρονικό διάστημα .Ο επαγγελματισμός, η αποτελεσματικότητα και η καινοτομία στον τρόπο σκέψης με χαρακτηρίζουν.

Related posts

error: Content is protected !!