Apple AirPods (1st generation) Truly Wireless Headphones

Αξιολόγηση Προϊόντος: Apple AirPods (1η Γενιά) Ασύρματα Ακουστικά

 


Αξιολόγηση: ⭐⭐⭐⭐☆ (4/5)

Γενική Εντύπωση

Τα Apple AirPods πρώτης γενιάς προσφέρουν μια επαναστατική εμπειρία ασύρματης ακρόασης. Με τον εμβληματικό σχεδιασμό και την εύκολη συνδεσιμότητα με συσκευές της Apple, αυτά τα ακουστικά αποτελούν εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν να απολαύσουν ελευθερία κινήσεων χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα ήχου.Τα Apple AirPods (1ης γενιάς) Truly Wireless είναι πραγματικά ο ορισμός αυτού που λέμε ασύρματα ακουστικά με αξιοπρεπή ήχο και στιβαρό και κομψό σχεδιασμό υπερασπιζόμενα το όνομα της APPLE. Είναι κατάλληλη επιλογή για σπορ και καθημερινή κίνηση μέσα στην πόλη. Ωστόσο, η εφαρμογή στο αυτί μπορεί να διαφέρει από άτομο σε άτομο.Αλλά μπλοκάρουν μέτρια τον περιβαλλοντικό θόρυβο, που σημαίνει επίσης ότι θα δυσκολευτούν σε δυνατά, θορυβώδη περιβάλλοντα.

Σχεδιασμός και Κατασκευή

Ο μινιμαλιστικός σχεδιασμός των AirPods είναι αναγνωρίσιμος και κομψός, με την απουσία καλωδίων να προσφέρει μια καθαρή και μοντέρνα εμφάνιση. Η κατασκευή τους είναι ελαφριά αλλά ανθεκτική, κάνοντάς τα άνετα για μακροχρόνια χρήση. Η θήκη φόρτισης είναι μικρή και πρακτική, προσφέροντας επιπλέον αυτονομία και προστασία.

Συνδεσιμότητα και Εύκολη Χρήση

Τα AirPods συνδέονται άμεσα και εύκολα με συσκευές της Apple μέσω του τσιπ W1, που εξασφαλίζει σταθερή και γρήγορη συνδεσιμότητα. Η διαδικασία σύνδεσης είναι απλή και αυτόματη, ενώ τα ακουστικά αναγνωρίζουν πότε είναι στα αυτιά σας, παύοντας ή συνεχίζοντας την αναπαραγωγή ανάλογα.

Ποιότητα Ήχου

Η ποιότητα ήχου των AirPods πρώτης γενιάς είναι ικανοποιητική, προσφέροντας καθαρά και ισορροπημένα ηχητικά προφίλ. Ενώ δεν διαθέτουν ενεργή ακύρωση θορύβου, η εφαρμογή τους στα αυτιά παρέχει επαρκή απομόνωση από τον εξωτερικό θόρυβο. Για καθημερινή χρήση και συνομιλίες, η ποιότητα ήχου είναι περισσότερο από επαρκής.

Μικρόφωνο και Κλήσεις

Τα AirPods διαθέτουν ενσωματωμένο μικρόφωνο με τεχνολογία μείωσης θορύβου, εξασφαλίζοντας καθαρές κλήσεις και φωνητικές εντολές μέσω του Siri. Η ποιότητα κλήσεων είναι εξαιρετική, με τη φωνή σας να ακούγεται καθαρά και χωρίς παρεμβολές.

Αυτονομία και Φόρτιση

Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας των AirPods είναι περίπου 5 ώρες αναπαραγωγής μουσικής ή 2 ώρες χρόνου ομιλίας με μία μόνο φόρτιση. Η θήκη φόρτισης παρέχει επιπλέον 24 ώρες αυτονομίας, επιτρέποντας την εύκολη και γρήγορη φόρτιση των ακουστικών εν κινήσει.

Apple AirPods
@topreviews.gr

ΕΛΕΓΧΟΣ

Οι προεπιλογές γίνονται αυτόματα με το σύστημα ελέγχου με δυνατότητα φωνής. Αυτό τα καθιστά λίγο δύσχρηστα για χρήση σε δημόσιο χώρο και συχνά είναι ευκολότερο να αλλάζετε την ένταση και τα κομμάτια απευθείας απο το τηλέφωνο ή μεσω Bluetooth.Τα Apple AirPods 1 διαθέτουν ένα περιορισμένο σύστημα ελέγχου που βασίζεται στο Siri για την πρόσβαση σε βασικές λειτουργίες. Η παράκαμψη κομματιών ή η ρύθμιση της έντασης πρέπει να γίνεται με τη φωνή, πράγμα που δεν είναι πρακτικό. Μπορείτε να αλλάξετε χειροκίνητα ρυθμισεις απο τα χειριστήρια με δυνατότητα αφής σε ένα ευαίσθητο στην αφή κουμπί κλήσης, και το κουμπί αναπαραγωγής/διακοπής (που δεν είναι διαθέσιμο σε συσκευές Android.)

ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ

Τα Apple AirPods 1 είναι πολύ καλά για σπορ και γυμναστική. Τα ακουστικά είναι εξαιρετικα όσον αφορά τη σταθερότητα. Ο σχεδιασμός τους επιτρέπει να παραμένουν στα αυτιά σας, όταν τρέχετε ή κάνετε . Ωστόσο, δεν είναι ανθεκτικά στον ιδρώτα οπότε μπορεί να μην είναι ιδανικά για έντονη άσκηση.

ΧΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ

Είναι άνετα, ώστε να μπορείτε να τα φοράτε για ώρες. Ωστόσο, ο σχεδιασμός των ακουστικών τους είναι αρκετά ανοιχτός, οπότε δεν θα απομονώσουν το θορυβο και τις φλυαρίες του γραφείου και τον περιβαλλοντικό θόρυβο.

GAMING

Τα Apple AirPods 1 είναι υποδεέστερα για gaming με σχέση τον ανταγωνισμό. Διαθέτουν ένα μέτριο μικρόφωνο, δεν έχουν επιλογές προσαρμογής και έχουν υπερβολική καθυστέρηση για να είναι κατάλληλα για παιχνίδια.

Συμπέρασμα

Τα Apple AirPods πρώτης γενιάς είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν να απολαύσουν ασύρματη ελευθερία με την αξιοπιστία και την ποιότητα της Apple. Αν και δεν διαθέτουν τις πιο προηγμένες λειτουργίες των νεότερων μοντέλων, παραμένουν μια αξιόπιστη και αποδοτική επιλογή για καθημερινή χρήση.

mm

Written by 

Είμαι ηλεκτρολόγος μηχανικός και εχω γράψει άρθρα σχετικά με την τεχνολογία των υπολογιστών για μεγάλο χρονικό διάστημα .Ο επαγγελματισμός, η αποτελεσματικότητα και η καινοτομία στον τρόπο σκέψης με χαρακτηρίζουν.

Related posts

error: Content is protected !!