ANΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΜΕ RAZER

 

ANΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΜΕ RAZER

 

1. RAZER DEATHADDER ELITE

 

Το RAZER DEATHADDER ELITE παρέχει   μικρή αντίσταση στην κίνηση κατά  την διάρκεια  του παιχνιδιού  – Εκτιμήσαμε επίσης τη γρήγορη απόκριση των κουμπιών  της πάνω πλευράς  που αντιδρούν γρήγορα με μια  άπλη κίνηση, ενώ τα πλευρικά κουμπιά είναι  βαρύτερα σε αίσθηση.Γρήγορo και  με ακριβή κίνηση τοποθετείτε ανάμεσα στα καλύτερα ποντίκια που δοκιμάσαμε σε παιχνίδια γρήγορου ρυθμού που βασίζονται σε μεγάλο βαθμό στον συντονισμό και στα αντανακλαστικά του παίχτη.

Το χαρακτηριστικό που βρήκαμε ότι λείπει ειναι ο επεξεργαστής μακροεντολών. Μας αρέσει το γεγονός ότι το Synaps

ΜΑCRO EDITOR

προσφέρει ένα  διαφορετικό εύρος επιλογών αλλαγής κουμπιών και σας επιτρέπει να συνδέσετε μεμονωμένα προφίλ σε συγκεκριμένα παιχνίδια – Εάν όμως θέλετε να προσαρμόσετε το ζεύγος κουμπιών του για να εξυπηρετήσει κάποιες  ανάγκες μακροεντολών, δεν έχετε μάλλον τύχη.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 • Ελκυστικός, εργονομικός σχεδιασμός.
 • Εξαιρετικός οπτικός αισθητήρας.
 • VALUE FOR MONEY
 • παρείχε πολύ μικρή αντίσταση στην κίνηση
 • Ξεχωριστή προσαρμογή του άξονα X / Y.
 • οπτικός αισθητήρας Razer 5G

ΜΕΙΟΝEKTHMATA

 • macro editor
 • Απαιτήσεις registrations

 • Ξεχωριστή προσαρμογή του άξονα X / Y.

2. RAZER CYNOSA LITE ESSENTIAL GAMING KEYBOARD

 

Το Cynosa LITE  συνεργάζεται με την τελευταία έκδοση του προγράμματος Razer Synapse. Το Synapse είναι εύκολο και φιλικό προς τον χρήστη και μπορείτε να κάνετε customize ενω συνδυάζει νέα και βελτιωμένη λειτουργικότητα , και επανασχεδιασμένο περιβάλλον εργασίας για τον χρήστη. Το Cynosa Chroma προσφέρει μερικές από τις καλύτερες επιλογές φωτισμού για ένα entry-  gaming πληκτρολόγιο  με επιλογές  RGB ανά πλήκτρο και οκτώ προκαθορισμένα εφέ που μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους.

Ωστόσο, αυτό που ξεχωρίζει το synapse είναι το Chroma Workshop, το οποίο επιτρέπει σε συγκεκριμένα παιχνίδια ή εφαρμογές να συντονίζονται με τον οπίσθιο φωτισμό του πληκτρολογίου σας. Razer Synapse 3.0…Το Razer Synapse 3.0 είναι ένα προηγμένο αποκλειστικό λογισμικό που λειτουργεί ως το μυαλό του πληκτρολογίου Razer: συγχρονίζει αυτόματα το πληκτρολόγιο με cloud servers ώστε να κατεβάζει ενημερώσεις drivers και firmware και να αποθηκεύει τις ρυθμίσεις του παίκτη, συνδυασμούς πλήκτρων και μακροεντολές, χωρίς να χρειάζεται να κάνεις τίποτα απολύτως.

Σημείωσε ότι υποστηρίζεται λειτουργία συγχρονισμού με άλλες συσκευές Chroma για ένα ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.Χρησιμοποιώντας κορυφαίας ποιότητας μεμβράνες, η Razer κατόρθωσε να κάνει το Razer Cynosa Lite Chroma αθόρυβο στη χρήση. Τα πλήκτρα του είναι επενδεδυμένα έτσι ώστε να παρέχουν άριστη υποστήριξη στα δάχτυλα, δημιουργώντας παράλληλα μία υπέροχη αίσθηση αφής.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 • Τιμή
 • Εξαιρετικές επιλογές RGB.
 • Άνετο και αθόρυβο
 • Synapse.

ΜΕΙΟΝEKTHMATA

 • Τα πλήκτρα έχουν  έντονη απόκριση.

Με κάθε σου πάτημα θα απολαμβάνεις τέλεια απόκριση, εκτοξεύοντας έτσι και την παραγωγικότητα αλλά και τις επιδόσεις σου. Λίγα πληκτρολόγια στην αγορά σήμερα μπορούν να κοντραριαστουν με το Razer Cynosa Chroma όσον αφορά στον συμβιβασμό μεταξύ αισθητικής, λειτουργίας και κόστους. Παρόλο που θα μπορούσατε να πληρώσετε για ένα πιο ισχυρό gaming keyboard, η  τιμή για το Cynosa Chroma εξακολουθεί να σας παρέχει πρόσβαση σε εκτεταμένες επιλογές φωτισμού RGB και στον κόσμο της RAZER και σε  μερικά από τα καλύτερα λογισμικά  που είναι διαθέσιμα από την RAZER – Το Razer Cynosa Chroma είναι ένα πολύπλευρο με εξαιρετικές δυνατότητες και και σε ιδιαίτερα χαμήλη τιμή gaming πληκτρολόγιο.

3. RAZER  GOLIATHUS SPEED COSMIC MOUSE MATS MEDIUM 254 mm x 355mm

 

Φτιαγμένο για gamers που απαιτούν ταχύτητα και γρήγορη απόκριση , η συγκεκριμένη έκδοση  προσφέρει μια επιφάνεια όπου ο σένσορας του ποντικιού σου θα ανταποκρίνεται γρήγορα. Φτιαγμένο από υψηλής ποιότητας ύφασμα, με αντιολισθητική βάση και  ενισχυμένη περιμετρική προστασία από σκίσιματα  ενω διπλώνει πολύ εύκολα για γρήγορη μεταφορά
οταν χρειαστει. Η επιφάνεια  αξιοποιεί πλήρως τις δυνατότητες του RAZER DEATHADDER ELITE. ενω μπορείτε να εκμεταλευτείται άμεσα και να κανετε calibration mouse mat surface απο το SYNAPSE.

Related posts

error: Content is protected !!