AirPods Max vs. AirPods Pro

ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ (WIRELESS HEADPHONES)

Εξετάσαμε προσεκτικά τα AirPods έναντι των AirPods Pro και συγκεντρώσαμε τα αποτελέσματα για εσάς εδώ…

APPLE AirPods Max

 

Για να ακυρώσουν τον ανεπιθύμητο εξωτερικό ήχο, τα Αpple AirPods Max χρησιμοποιούν συνολικά έξι μικρόφωνα προς τα έξω για να ανιχνεύσουν θόρυβο στο περιβάλλον σου και δύο μικρόφωνα προς τα μέσα για να μετρήσουν αυτό που ακούς. Τα μικρόφωνα Beamforming βοηθούν στην απομόνωση της φωνής σου σε τηλεφωνικές κλήσεις, ώστε να ακούγεται καθαρά – ακόμη και όταν υπάρχει έντονος αέρας.

Τα ακουστικά AirPods Max της Apple προσφέρουν εξαιρετική απόδοση ήχου, κορυφαία ακύρωση θορύβου και μια πληθώρα χρήσιμων λειτουργιών με εξαιρετικό σχεδιασμό .

 

 

[i2pc show_title=”true” title=”Pros & Cons” show_button=”false” pros_title=”Pros” cons_title=”Cons” ][i2pros]Εξαιρετική απόδοση ήχου

Υψηλής ποιότητας ενεργή ακύρωση θορύβου, ειδικά για το βουητό χαμηλών συχνοτήτων

Εκπληκτικός, μοναδικός σχεδιασμός

Πρόσβαση στο Siri χωρίς χέρια[/i2pros][i2cons]

Ακριβό

Δεν υπάρχει ρυθμιζόμενο από τον χρήστη EQ

Η τοποθέτηση των κουμπιών

Η έξυπνη θήκη προστατεύει ελάχιστα
[/i2cons][/i2pc]

 

AirPods
@TOPREVIEWS.GR

Apple AirPods Pro

 

AirPods
Apple AirPods Pro @TOPREVIEWS.GRAirPods

Τα Apple Airpods Pro έρχονται εξοπλισμένα με H1 Chip για ταχύτερη και πιο σταθερή ασύρματη σύνδεση με τις συσκευές σου, υποστηρίζουν την ψηφιακή βοηθό Siri, ενώ διαθέτουν νέους ισχυρούς audio cores για πεντακάθαρο ηχητικό αποτέλεσμα χωρίς παραμορφώσεις. Έτσι, είτε παίζεις παιχνίδια είτε ακούς μουσική ή podcast, απολαμβάνεις ήχο υψηλότερης ποιότητας.

https://www.youtube.com/watch?v=OCZVRJ5uZxc

 

Πέρα απο τα τρία ζευγάρια σιλικόνης που θα σου προσφέρουν παθητική μείωση του θορύβου, τα Airpods Pro έρχονται με τεχνολογία Active Noise Cancellation η οποία προσαρμόζεται σε κάθε αλλαγή εξωτερικού ήχου ώστε να μπορείς να εστιάζεις σε αυτό που ακούς. Η νέα λειτουργία Transparency σου δίνει την δυνατότητα να ακούς μουσική και ταυτόχρονα να ακούς και το περιβάλλον γύρω σου έτσι ώστε τα πράγματα να ακούγονται και να αισθάνονται φυσικά, όπως όταν μιλάς στους ανθρώπους γύρω σου. Τώρα, με περισσότερο χρόνο ομιλίας και νέα θήκη ασύρματης φόρτισης Qi τεχνολογίας, τα AirPods Pro προσφέρουν μια ασυναγώνιστη εμπειρία ασύρματων ακουστικών.

Τα AirPods Pros σας προσφέρουν καλύτερη ποιότητα ήχου και περισσότερα μπάσα από τα αρχικά AirPods, αλλά δεν είναι τόσο άνετα στη χρήση, επειδή κάθονται στο κανάλι του αυτιού σας και όχι μόνο στο εξωτερικό του αυτιού σας. Αυτό είναι θέμα προτίμησης, οπότε μπορείτε να διαφωνήσετε όσον αφορά την άνεση – αλλά εξακολουθεί να είναι ένα σημείο που πρέπει να λάβετε υπόψη σας κατά την αγορά.

Αν δεν έχετε ήδη ένα ζευγάρι ακουστικών υψηλής ποιότητας και θέλετε εξαιρετική ποιότητα ήχου, θα πρέπει να αγοράσετε τα AirPods Pro. Εάν μετακινήστε ή χρειάζεστε ενεργή ακύρωση θορύβου, αυτά τα ακουστικά είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς.

  • Η ενεργή ακύρωση θορύβου μπλοκάρει τον εξωτερικό θόρυβο, ώστε να μπορείτε να βυθιστείτε στη μουσική
  • Ο χωρικός ήχος με δυναμικό εντοπισμό κεφαλής τοποθετεί τον ήχο γύρω σας
  • Το Adaptive EQ συντονίζει αυτόματα τη μουσική στα αυτιά σας
  • Τρία μεγέθη μαλακών, κωνικών άκρων σιλικόνης για προσαρμόσιμη εφαρμογή
  • Ανθεκτικό στον ιδρώτα και το νερό

 

 

Τα AirPods Pro της Apple είναι πολύ ανώτερα από το κανονικό μοντέλο, με σταθερή ακύρωση θορύβου, εξαιρετική και ποιοτική απόδοση ήχου και πολύ καλύτερη εφαρμογή στο αυτί  – ολα αυτα   δικαιολογούν το επιπλέον κόστος .

[i2pc show_title=”true” title=”Pros & Cons” show_button=”false” pros_title=”Pros” cons_title=”Cons” ][i2pros]Ισχυρή απόδοση ήχου

Ποιοτική ενεργή ακύρωση θορύβου

Ασφαλής εφαρμογή στο αυτί

Πρόσβαση στο Siri

Θήκη ασύρματης φόρτισης

Τα Airpods Pro είναι αδιάβροχα με PX4 πιστοποίηση

[/i2pros][i2cons]

Ακριβό

Δεν υπάρχουν χειριστήρια έντασης ήχου στο αυτί

Το ANC και το EQ δεν είναι ρυθμιζόμενα
[/i2cons][/i2pc]

 

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

 

Αν προτιμάτε να έχετε καλύτερη ποιότητα ήχου, αλλά να θυσιάσετε την άνεση και το κόστος, τότε η σωστή επιλογή είναι: τα Apple AirPods Pro.

Αν έπρεπε να επιλέξω μεταξύ του ενός και του άλλου, μάλλον θα προτιμούσα τα παραδοσιακά AirPods, αλλά ανάλογα με τις ανάγκες σας, το μοντέλο Pro μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς. Ελπίζουμε η ανασκόπηση AirPods vs AirPods Pro να σας βοήθησε να βρείτε το μοντέλο που σας ταιριάζει.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ 

mm

Written by 

Είμαι ηλεκτρολόγος μηχανικός και εχω γράψει άρθρα σχετικά με την τεχνολογία των υπολογιστών για μεγάλο χρονικό διάστημα .Ο επαγγελματισμός, η αποτελεσματικότητα και η καινοτομία στον τρόπο σκέψης με χαρακτηρίζουν.

Related posts

error: Content is protected !!