ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ-AEΡΟΘΕΡΜΑ ΚΕΡΑΜΙΚΑ

AEΡΟΘΕΡΜΑ ΚΕΡΑΜΙΚΑ

 

Τεχνολογία θέρμανσης:

Κεραμικές θερμάστρες: Αυτές οι θερμάστρες χρησιμοποιούν κεραμικά θερμαντικά στοιχεία και είναι γνωστές για την ενεργειακή τους απόδοση και τη γρήγορη θέρμανσή τους. Είναι κατάλληλοι για μικρότερα έως μεσαίου μεγέθους δωμάτια.

Υπέρυθρες θερμάστρες:

Οι θερμάστρες υπερύθρων εκπέμπουν υπέρυθρη ακτινοβολία, η οποία θερμαίνει άμεσα αντικείμενα και ανθρώπους αντί να θερμαίνει τον αέρα. Είναι ενεργειακά αποδοτικοί και παρέχουν άμεση ζεστασιά.

Θερμαντήρες με ανεμιστήρα:

Οι θερμάστρες με ανεμιστήρα χρησιμοποιούν έναν ανεμιστήρα για να διανέμουν ζεστό αέρα σε όλο το δωμάτιο. Είναι αποτελεσματικοί για τη θέρμανση μεγαλύτερων χώρων και τη διατήρηση σταθερών θερμοκρασιών.

Δυναμικότητα θέρμανσης:

Εξετάστε την ισχύ της θερμάστρας ή την ονομαστική τιμή BTU (British Thermal Units). Οι υψηλότερες τιμές ισχύος ή BTU υποδηλώνουν μεγαλύτερη ικανότητα θέρμανσης. Επιλέξτε μια θερμάστρα που είναι κατάλληλη για το μέγεθος του χώρου που θέλετε να θερμάνετε.

Χαρακτηριστικά ασφαλείας:

Αναζητήστε χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως προστασία από ανατροπή, προστασία από υπερθέρμανση και εξωτερική επιφάνεια με ψυχρή αφή. Αυτά τα χαρακτηριστικά βοηθούν στην αποφυγή ατυχημάτων και διασφαλίζουν την ασφαλή λειτουργία.

Έλεγχος θερμοστάτη:

Ένας ενσωματωμένος θερμοστάτης σας επιτρέπει να ρυθμίζετε και να διατηρείτε μια συγκεκριμένη θερμοκρασία στο δωμάτιο. Οι θερμάστρες που ελέγχονται από θερμοστάτη μπορούν να είναι πιο αποδοτικές ενεργειακά, καθώς ενεργοποιούνται και απενεργοποιούνται κυκλικά για να διατηρήσουν την επιθυμητή θερμοκρασία.

Ρυθμιζόμενες ρυθμίσεις θερμότητας:

Οι κεραμικές θερμάστρες είναι ένας έξυπνος και εύκολος τρόπος για να προσθέσετε ζεστασιά σε οποιονδήποτε χώρο. Χαμηλώνοντας το θερμοστάτη ολόκληρου του σπιτιού σας κατά μερικούς βαθμούς και θερμαίνοντας μόνο το δωμάτιο στο οποίο βρίσκεστε, με μια κεραμικη  θερμάστρα μπορεί να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα, παρέχοντας ταυτόχρονα ικανοποιητική ζεστή. επίσης μπορείτε να βελτιώσετε και την εξοικονόμηση ενέργειας στο σπίτι, την κρεβατοκάμαρα ή το γραφείο σας χρησιμοποιώντας μια φορητή κεραμική θερμάστρα απο αυτές που σας προτείνουμε…

Λειτουργία χρονοδιακόπτη:

 

Χρονοδιακόπτης:

Η λειτουργία χρονοδιακόπτη σάς επιτρέπει να προγραμματίσετε πότε η θερμάστρα θα ενεργοποιείται ή θα απενεργοποιείται. Αυτό είναι βολικό για την προθέρμανση ενός δωματίου πριν από την είσοδό σας ή για τη ρύθμιση της θερμάστρας ώστε να απενεργοποιείται μετά από ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα.

Ταλάντωση:

Ορισμένες θερμάστρες πύργου διαθέτουν ανεμιστήρες ταλάντωσης που διανέμουν τη θερμότητα πιο ομοιόμορφα σε όλο το δωμάτιο. Η ταλάντωση μπορεί να βοηθήσει στην εξάλειψη των ψυχρών σημείων.

Επίπεδο θορύβου:

Εξετάστε το επίπεδο θορύβου της θερμάστρας, ειδικά αν σκοπεύετε να τη χρησιμοποιήσετε σε ήσυχα περιβάλλοντα όπως υπνοδωμάτια ή γραφεία. Αναζητήστε θερμαντήρες με αθόρυβη λειτουργία.

Φορητότητα:

Ελέγξτε αν η θερμάστρα διαθέτει χειρολαβές ή τροχούς για εύκολη φορητότητα. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο αν σκοπεύετε να μετακινήσετε τη θερμάστρα μεταξύ δωματίων.

Ενεργειακή απόδοση:

Αναζητήστε θερμάστρες με χαρακτηριστικά εξοικονόμησης ενέργειας, όπως λειτουργίες ECO ή ρυθμιζόμενες ρυθμίσεις θερμοστάτη. Οι ενεργειακά αποδοτικές θερμάστρες μπορούν να σας βοηθήσουν να μειώσετε το κόστος θέρμανσης.

Μάρκα και κριτικές:

Ερευνήστε τη φήμη της μάρκας και διαβάστε κριτικές προϊόντων από άλλους πελάτες για να εκτιμήσετε την απόδοση, την αντοχή και την αξιοπιστία της θερμάστρας.

Προϋπολογισμός:

Ορίστε έναν προϋπολογισμό για την αγορά της θερμάστρας σας και επιλέξτε ένα μοντέλο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες θέρμανσης, παραμένοντας εντός του προϋπολογισμού σας.

 

Xiaomi Mi Heater Tower Lite BHR6101EU

291860 b 1

 

Kerosun KBH-TG200IP7L

268319 b

 

Delonghi HFX30C18AG

Συνιστάται για δωμάτια έως 20 τετραγωνικά μέτρα.

 

Προσθέστε άμεση ζεστασιά σε κάθε μικρό έως μεσαίο δωμάτιο με το κεραμικό αερόθερμο της De’Longhi-  ζεσταίνεται σε δευτερόλεπτα για να παρέχει άμεση, εστιασμένη θερμότητα, ενώ παράλληλα παρέχει πλήρη κυκλοφορία θερμου αερα στoν χώρο, ώστε να μην υπάρχει ανάγκη να ανεβάσετε τη θέρμανση για ολόκληρο το σπίτι σας. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ανάγκες θέρμανσης με τον ρυθμιζόμενο ηλεκτρονικό θερμοστάτη, τον ψηφιακό χρονοδιακόπτη 24 ωρών και τις πολλαπλές ρυθμίσεις θερμότητας, συμπεριλαμβανομένης της Eco Plus για εξοικονόμηση ενέργειας.

ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ
ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ

Η επιλογή μόνο τού ανεμιστήρα παρέχει ανακούφιση τους καλοκαιρινούς μήνες. Η λειτουργία με θερμική απενεργοποίηση και διακόπτη ανατροπής απενεργοποιεί αυτόματα τη θερμάστρα σε περίπτωση που ανατραπεί κατά λάθος. Μια πρόσθετη λειτουργία ασφαλείας περιλαμβάνει μια ρύθμιση αντιψυκτικής αναμονής που ζεσταίνει αυτόματα τη θερμάστρα όταν η θερμοκρασία πέσει κάτω από το μηδέν.

Με όλες τις βολικές λειτουργίες άνεσης και ασφάλειας σε συνδυασμό με το συμπαγές μέγεθός της, η συμπαγής κεραμική θερμάστρα De’Longhi,  είναι ιδανική για προσωπική χρήση οπουδήποτε χρειάζεστε άμεση θερμότητα.

Black & Decker BXSH2002E Κεραμικό Αερόθερμο Δαπέδου 2000W

Συνιστάται για δωμάτια έως 20 τετραγωνικά μέτρα.

 

Το κεραμικό αερόθερμο BLACK & DECKER BXSH2002E 2000W θα σας επιτρέψει να απολαύσετε μια ευχάριστη θερμοκρασία στο χώρο σας τις πιο κρύες μέρες του χρόνου με το πιο κομψό τρόπο.

1437835 BLACKDECKERBXSH2002E 01 240x148 786x587 1
Black & Decker BXSH2002E

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Ρυθμίζομενος θερμοστάτης
  • Σύστημα PTC
  • Λειτουργία ανεμιστήρα
  • Αυτόματη απενεργοποίηση σε περίπτωση υπερθέρμανσης ή πτώσης
  • Σύστημα ταλάντωσης
  • Φίλτρο προστασίας από την σκόνη
  • Εργονομική λαβή μεταφοράς

Κεραμικό Αερόθερμο HONEYWELL HCE200BE

Συνιστάται για δωμάτια έως 20 τετραγωνικά μέτρα.

Η κεραμική θερμάστρα UberHeat προσφέρει ισχυρή θερμότητα 1500 watt σε συμπαγή, μοντέρνο σχεδιασμό. Η χαμηλή ρύθμιση δεν απαιτεί τόσο πολύ ηλεκτρικό ρεύμα για να λειτουργήσει, οπότε είναι πιο ενεργειακά αποδοτική και μια καλύτερη επιλογή για εξοικονόμηση ενέργειας

Ιδανική για τοποθέτηση σε τραπέζι ή στο πάτωμα, αυτή η ισχυρή θερμάστρα διαθέτει 2 ρυθμίσεις θερμότητας, ρυθμιζόμενο θερμοστάτη, διακόπτη ανατροπής, περίβλημα ψυχρής αφής & προστασία από υπερθέρμανση. Το συμπαγές μέγεθος είναι ιδανικό για γραφεία, σε γραφεία και επιτραπέζιες επιφάνειες

HONEYWELL HCE200BE
@HONEYWELL HCE200BE

Η χρήση φορητών θερμαντήρων στο σπίτι σας μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση της άνεσης & στη συμπλήρωση των αναγκών θέρμανσης του σπιτιού.

 

mm

Written by 

Είμαι ηλεκτρολόγος μηχανικός και εχω γράψει άρθρα σχετικά με την τεχνολογία των υπολογιστών για μεγάλο χρονικό διάστημα .Ο επαγγελματισμός, η αποτελεσματικότητα και η καινοτομία στον τρόπο σκέψης με χαρακτηρίζουν.

Related posts

error: Content is protected !!