3 προτάσεις headphones with active noise cancellation

THX-tuned headphones with active noise cancellation

headphones with active noise cancellation || OΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

1. Bose QuietComfort 35 II

Συνολική βαθμολογία: 4,7 αστέρια

 

Three Levels of Noise Cancellation
Bluetooth Wireless with NFC Pairing
Noise-Rejecting Dual Microphones
Li-Ion Rechargeable Battery via USB
Volume-Optimized EQ for Balance

Άνεση (★★★★★):

Τα ακουστικά διαθέτουν ελαφρύ και άνετο σχεδιασμό με βελούδινα μαξιλάρια αυτιών, κατάλληλα για παρατεταμένη χρήση χωρίς να προκαλούν ενόχληση.

Ακύρωση θορύβου (★★★★★):

Η τεχνολογία ενεργού ακύρωσης θορύβου της Bose αποκλείει αποτελεσματικά τους εξωτερικούς ήχους, παρέχοντας μια πιο αθόρυβη και πιο καθηλωτική εμπειρία ακρόασης.

Ποιότητα ήχου (★★★★☆):

Η ποιότητα του ήχου είναι ισορροπημένη, προσφέροντας καθαρή αναπαραγωγή ήχου με λεπτομερή μεσαία και ψηλά.

Ασύρματη απόδοση (★★★★★):

Προσφέροντας σταθερή ασύρματη συνδεσιμότητα μέσω Bluetooth, τα ακουστικά διατηρούν αξιόπιστη σύνδεση με ελάχιστο λανθάνοντα χρόνο, ιδανική για διάφορες συσκευές.

Διάρκεια ζωής μπαταρίας (★★★★☆):

Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι καλή, παρέχοντας έως και 20 ώρες ασύρματης αναπαραγωγής με ενεργοποιημένη ακύρωση θορύβου, κατάλληλη για μεγάλα ταξίδια ή καθημερινή χρήση.

Άνεση και ευελιξία (★★★★★):

Τα ακουστικά διπλώνουν και συνοδεύονται από θήκη μεταφοράς, καθιστώντας τα βολικά για ταξίδια και αποθήκευση.

Value for Money (★★★★☆):

Το Bose QuietComfort 35 II προσφέρει καλή σχέση ποιότητας τιμής για όσους αναζητούν premium ακουστικά ακύρωσης θορύβου με εξαιρετική άνεση και απόδοση.

Συνολική βαθμολογία: 4,7 αστέρια

Το Bose QuietComfort 35 II αποτελεί κορυφαία επιλογή για ασύρματα ακουστικά ακύρωσης θορύβου, εξαιρετική άνεση, ακύρωση θορύβου, ασύρματη απόδοση και συνολική ποιότητα ήχου, καθιστώντας το εξαιρετική επιλογή για ταξιδιώτες.

Πλεονεκτήματα

  • Σχεδόν κορυφαία ακύρωση θορύβου
  • Εξαιρετική ποιότητα ήχου και φωνής

Μειονεκτήματα

  • Τα ακουστικά είναι ένα μοντέλο τεσσάρων ετών χωρίς  αναβαθμίσεις
  • Περιορισμένοι έλεγχοι στην εφαρμογή

Τα ασύρματα ακουστικά Bose QuietComfort 35 wireless headphones II είναι κατασκευασμένα με την τεχνολογία world-class noise cancellation. Με ενσωματωμένο το Google Assistant, μπορείς να αναπαράγεις μουσική, να λαμβάνεις μηνύματα και να απαντάς σε κλήσεις χωρίς να χρειάζεται να ξεκλειδώσεις το smartphone σου.

2. JBL Quantum One

Συνολική βαθμολογία: 4,7 αστέρια

 

JBL Quantum One
DISCORD Certified game-chat balance dial
Ενεργή ακύρωση θορύβου
Εργονομικός σχεδιασμός

Ποιότητα ήχου (★★★★★):

Τα ακουστικά προσφέρουν εντυπωσιακή ποιότητα ήχου με την τεχνολογία ήχου QuantumSURROUND της JBL, παρέχοντας καθηλωτικό και λεπτομερή ήχο για gaming και πολυμέσα.

Άνεση (★★★★☆):

Σχεδιασμένο για gaming, το σετ μικροφώνου-ακουστικού διαθέτει μαξιλάρια αυτιού από αφρό μνήμης παρέχοντας άνεση για παρατεταμένη χρήση.

Ποιότητα κατασκευής (★★★★☆):

Κατασκευασμένο με ποιοτικά υλικά, τα ακουστικά είναι στιβαρά και ανθεκτικά, ικανά να χειρίζονται τακτική χρήση gaming.

Μικρόφωνο (★★★★★):

Το αποσπώμενο μικρόφωνο προσφέρει καθαρή φωνητική επικοινωνία με εξαιρετική ακύρωση θορύβου, εξασφαλίζοντας ευκρινή και ακριβή επικοινωνία εντός του παιχνιδιού.

Προσαρμογή και δυνατότητες (★★★★★):

Το σετ μικροφώνου-ακουστικού διαθέτει προσαρμόσιμο φωτισμό RGB και προηγμένες λειτουργίες όπως η παρακολούθηση κεφαλιού, επιτρέποντας μια πιο καθηλωτική εμπειρία παιχνιδιού.

Ενσύρματη απόδοση (★★★★★):

Προσφέροντας ενσύρματη σύνδεση μέσω USB, τα ακουστικά παρέχουν σταθερή και χαμηλής καθυστέρησης σύνδεση, ιδανική για παιχνίδια χωρίς ασύρματες παρεμβολές.

Λογισμικό και χειριστήρια (★★★★☆):

Το λογισμικό JBL QuantumENGINE προσφέρει ολοκληρωμένο έλεγχο των ρυθμίσεων ήχου, επιτρέποντας στους χρήστες να εξατομικεύουν την ηχητική τους εμπειρία.

Value for Money (★★★★☆):

Αν και είναι ένα ακουστικό υψηλής τιμής, το JBL Quantum One προσφέρει εξαιρετική αξία για παίκτες που αναζητούν ήχο κορυφαίας ποιότητας και προηγμένες δυνατότητες.

Συνολική βαθμολογία: 4,7 αστέρια

Το JBL Quantum One είναι ένα κορυφαίο σετ μικροφώνου-ακουστικού παιχνιδιών, με εξαιρετική ποιότητα ήχου, απόδοση μικροφώνου, άνεση και προηγμένες δυνατότητες, καθιστώντας το μια εξαιρετική επιλογή για σοβαρούς παίκτες που αναζητούν μια κορυφαία εμπειρία ήχου. Το JBL Quantum One είναι ένα ακουστικό gaming που προσπαθεί να κάνει τα πάντα – Το πετυχαίνει σε μεγάλο βαθμό, αλλά δεν υπερέχει σε καμία κατηγορία. Διαθέτει ισχυρό μικρόφωνο –  Διαθέτει ενεργή ακύρωση θορύβου – αλλά δεν λειτουργεί τόσο καλά όσο το ANC της Bose ή της Sony.  Συνολικά, πρόκειται για ένα πολύ καλό ακουστικό με υψηλή τιμή που το φέρνει αντιμέτωπο με ισχυρότερα μοντέλα .

Πλεονεκτήματα

  • Ισχυρή απόδοση ήχου και μικροφώνου

Μειονεκτήματα

  • Ακριβό
  • Μέτρια μπάσα
  • Επίπεδα ακύρωση θορύβου

Το JBL Quantum 400 είναι το απόλυτο USB over-ear gaming headset με game-chat dial και RGB που εκπέμπει ασυναγώνιστο ήχο surround που σε βυθίζει στην ατμόσφαιρα του game σου.

3. Razer OPUS

Συνολική βαθμολογία: 4,6 αστέρια

 

Razer OPUS
Active Noise Cancellation
Σύνδεση 2.4Ghz Digital Wireless, Bluetooth, 3.5mm
Μικρόφωνο για Chat

Ποιότητα ήχου (★★★★★):

Τα ακουστικά παρέχουν εντυπωσιακή ποιότητα ήχου με ήχο πιστοποιημένο THX, παρέχοντας καθαρό, ισορροπημένο ήχο με πλούσια μπάσα και λεπτομερείς υψηλές, κατάλληλο για διάφορα είδη.

Άνεση (★★★★★):

Σχεδιασμένο για παρατεταμένη χρήση, το Opus διαθέτει βελούδινα μαξιλάρια αυτιού από αφρό μνήμης  εξασφαλίζοντας άνεση κατά την παρατεταμένη χρήση.

Ακύρωση θορύβου (★★★★☆):

Η ενεργή ακύρωση θορύβου (ANC) αποκλείει αποτελεσματικά τους εξωτερικούς ήχους, προσφέροντας μια πιο ήσυχη εμπειρία ακρόασης κατάλληλη για ταξίδια ή θορυβώδη περιβάλλοντα.

Ποιότητα κατασκευής (★★★★☆):

Κατασκευασμένα με ποιοτικά υλικά, τα ακουστικά είναι ανθεκτικά και στιβαρά, διατηρώντας έναν κομψό και μοντέρνο σχεδιασμό.

Ασύρματη απόδοση (★★★★★):

Προσφέροντας σταθερή ασύρματη συνδεσιμότητα μέσω Bluetooth, τα ακουστικά διατηρούν αξιόπιστη σύνδεση με ελάχιστο λανθάνοντα χρόνο, κατάλληλη για διάφορες συσκευές.

Διάρκεια ζωής μπαταρίας (★★★★☆):

Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι καλή, παρέχοντας έως και 25 ώρες αναπαραγωγής με ενεργοποιημένο το ANC, εξασφαλίζοντας εκτεταμένη χρήση χωρίς συχνή επαναφόρτιση.

Value for Money (★★★★☆):

Το Razer Opus προσφέρει καλή αξία για όσους αναζητούν premium ασύρματα ακουστικά με εξαιρετική ποιότητα ήχου και ακύρωση θορύβου.

Συνολική βαθμολογία: 4,6 αστέρια

Το Razer Opus είναι ισχυρός υποψήφιος στην αγορά των ασύρματων ακουστικών ακύρωσης θορύβου, υπερέχοντας σε ποιότητα ήχου, άνεση, ασύρματη απόδοση και ακύρωση θορύβου, καθιστώντας το μια ελκυστική επιλογή για ηχοφίλους και ταξιδιώτες που αναζητούν μια κορυφαία εμπειρία ακρόασης.

Πλεονεκτήματα

  • Σταθερή ακύρωση θορύβου για χαμηλότερες συχνότητες
  • Άνετος σχεδιασμός

Μειονεκτήματα

  • Σχετικά αδύναμο μπάσο
  • Η ακύρωση θορύβου κάνει ελάχιστα για τις υψηλότερες συχνότητες

Τα ασύρματα, πιστοποιημένα ακουστικά THX με τεχνολογία Active Noise Cancellation (ANC) σου προσφέρουν μία καθηλωτική ηχητική εμπειρία με πεντακάθαρο ήχο υψηλής ποιότητας με μηδαμινές απώλειες για να απολαμβάνεις στο έπακρο το αγαπημένο σου περιεχόμενο όπου και αν βρίσκεσαι.

mm

Written by 

Είμαι ηλεκτρολόγος μηχανικός και εχω γράψει άρθρα σχετικά με την τεχνολογία των υπολογιστών για μεγάλο χρονικό διάστημα .Ο επαγγελματισμός, η αποτελεσματικότητα και η καινοτομία στον τρόπο σκέψης με χαρακτηρίζουν.

Related posts

error: Content is protected !!