Δοκιμάσαμε τα αθλητικά παπούτσια HOKA ONE Bondi 7

αθλητικά παπούτσια HOKA ONE

Δοκιμάσαμε σε καθημερινή βάση τα αθλητικά παπούτσια HOKA ONE Bondi 7 διαβάστε τα συμπεράσματα μας και δείτε τις φθόρες στο παπούτσι μετά απο 6 μήνες χρήσης

Ιδανικό για δρομείς – και εργαζόμενους που περνούν πολύ χρόνο όρθιοι.

 

αθλητικά παπούτσια HOKA ONE
@topreviews.gr αθλητικά παπούτσια HOKA ONE

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  • Απορρόφηση κραδασμών
  • Προστασία των αρθρώσεων

ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  • Βαριά

Είτε θέλετε extra padding  για την μείωση των επιπτώσεων από τους πόνους  της ορθοστασίας ή ένα ζευγάρι παπούτσια που θα σας στηρίξουν στις καθημερινές σας δραστηριότητες, το HOKA ONE ONE Bondi 7 είναι μια εξαιρετική επιλογή. Μην αφήσετε την ξεχωριστή εμφάνισή του να σας ξεγελάσει – αυτό το παπούτσι προσφέρει ένα σταθερό και άνετο midfoot fit.

HOKA ONE ONE Bondi 7
@topreviews.gr αθλητικά παπούτσια HOKA ONE

Η EVA foam είναι super-staked – η βάση θα δώσει αρχικά μια βαριά αίσθηση στους δρομείς που είναι εξοικειωμένοι με μια πιο μινιμαλιστική αίσθηση. Η βάση απορροφά μόνο την πρόσκρουση και η εσωτερική δομή είναι ομαλή και άνετη. Το cushioning κάτω από τα πόδια και η ένταση του ύψους stack χρειάζονται σίγουρα ένα χρονο για να τα συνηθίσουμε, αλλά αυτά τα παπούτσια είναι φανταστικά για όσους έχουν ιστορικό τραυματισμών λόγω προπονησης η πόνο στις αρθρώσεις.

Δεν πρέπει να μας κάνει έκπληξη ότι αυτά τα παπούτσια είναι σχετικά βαριά . Το HOKA ONE  Bondi 7 ζυγίζει περίπου 255 γραμμάρια ανά παπούτσι – Ωστόσο, σε αυτήν την περίπτωση, δεν μας πειράζει. Δεν είναι καλά παπούτσια για sprint, αλλά δεν έχουν φτιαχτεί για αυτό. Το αφράτο πέλμα προσθέτει βάρος, αλλά σε διαδρομές μεγάλων αποστάσεων, το cushioning το εκτιμήσαμε και δεν αισθανθήκαμε ποτέ το βαρος των παπουτσιών. Μας χρειάστηκαν μερικά βήματα για να προσαρμοστούμε στη μοναδική αρχιτεκτονική, αλλά τελικά, τα παπούτσια αυτά κέρδισαν εύκολα μια θέση στην συλλογή μας .

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Αγοράστε το παπούτσι ακριβώς στο νούμερο σας –  δεν χρειάζεται μεγαλύτερο νούμερο ούτε 1/3 .

φθορές στο παπούτσι μέτα απο ενταντική χρήση.

 

ακολουθούν φωτογραφίες μετά από χρήση ώστε να μπορέσετε να βγάλετε συμπεράσματα για την αντοχή του παπουτσιού.

 

1669482242608 convert.io scaled
@topreviews.gr – ΦΘΟΡΕΣ ΣΤΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ
1669482242669 convert.io scaled
@topreviews.gr – ΦΘΟΡΕΣ ΣΤΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ
1669482241113 convert.io scaled
@topreviews.gr – ΦΘΟΡΕΣ ΣΤΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ
1669482241181 convert.io scaled
@topreviews.gr – ΦΘΟΡΕΣ ΣΤΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ

Written by 

Related posts

error: Content is protected !!