Φορτιστής Makita DC18RD Lithium-Ion Optimum Charger

@topreviews.gr

Φορτιστής Makita DC18RD Lithium-Ion Optimum Charger

 

Η Makita είναι δημοφιλής μάρκα γνωστή για την τεράστια γκάμα ηλεκτρικών εργαλείων της. Όπως κάθε άλλος κατασκευαστής ηλεκτρικών εργαλείων, έτσι και η Makita έχει παρουσιάσει διάφορα εργαλεία μπαταρίας με την πάροδο των ετών. Και οι χρήστες θα συμφωνούσαν έντονα ότι είναι πραγματικά δύσκολο να κρατάτε αυτά τα εργαλεία φορτισμένα όλη την ώρα. Πολλοί χρήστες προτιμούν να αγοράζουν ένα επιπλέον ζεύγος μπαταριών για να καλύπτουν τις καθημερινές τους ανάγκες.

Αλλά αυτό μπορεί να είναι πραγματικά ακριβό και μπορεί επίσης να δημιουργήσει μεγάλη ακαταστασία. Χάρη στο σταθμό φόρτισης Makita DC18RD που μπορεί να κρατήσει τις μπαταρίες σας φορτισμένες στο εργοτάξιο.

Σχεδιασμός και κατασκευή

 

Το Makita DC18RD διαθέτει έναν απλό και κομψό σχεδιασμό. Με τις διπλές θύρες φόρτισης, σας επιτρέπει να φορτίζετε δύο μπαταρίες ιόντων λιθίου ταυτόχρονα. Σας παρέχει άφθονο χώρο για την τοποθέτηση και την αποσύνδεση των μπαταριών. Υπάρχουν λυχνίες LED που βρίσκονται στο πλάι και σας ενημερώνουν για την κατάσταση φόρτισης των μπαταριών.

Αυτή η μονάδα φόρτισης δεν διαθέτει λαβή, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να κρατάτε τη μονάδα στα χέρια σας κατά τη μεταφορά της. Όπως και η Dewalt DCB102, αυτή η μονάδα διαθέτει επίσης θύρα USB.

Το μόνο αρνητικό σημείο στο σχεδιασμό της είναι ότι δεν μπορείτε να την τοποθετήσετε στον τοίχο. Έχει όμως συμπαγή σχεδιασμό, εξαιτίας του οποίου δεν καλύπτει αρκετό χώρο στο εργαστήριό σας.

@topreviews.gr
@topreviews.gr

Επιδόσεις

 

Αυτός ο φορητός σταθμός φόρτισης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πολύ γρήγορη επαναφόρτιση μπαταριών 2,0Ah, 3,0Ah, 4,0Ah, ακόμα και 5,0Ah. Η διάρκεια της φόρτισης μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το μέγεθος της μπαταρίας. Χρειάζονται μόνο 25 έως 30 λεπτά για την πλήρη φόρτιση των μπαταριών 2,0Ah και 3,0Ah. Και αν φορτίζετε τις μπαταρίες 4,0Ah ή 5,0Ah, θα χρειαστούν περίπου 40-45 λεπτά.

Το καλύτερο είναι ότι φορτίζει και τις δύο μπαταρίες ταυτόχρονα, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να περιμένετε για ώρες για να φορτίσετε τις μπαταρίες σας. Το πιο σημαντικό πράγμα σχετικά με αυτόν τον σταθμό φόρτισης είναι ότι μπορεί να ελέγχει τη θερμοκρασία, την τάση και το ρεύμα των μπαταριών. Ως αποτέλεσμα, μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση της διάρκειας ζωής των μπαταριών σας.

Ο ενσωματωμένος ανεμιστήρας παρακολουθεί προσεκτικά τη θερμοκρασία της μονάδας για να την ψύχει όποτε απαιτείται. Το ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για το smartphone σας που θα ξεμείνει από μπαταρία, επειδή έχετε μια θύρα USB στο σταθμό φόρτισης. Στοιχηματίζουμε ότι θα σας αρέσει να χρησιμοποιείτε αυτόν τον σταθμό φόρτισης πολλαπλών χρήσεων.

[i2pc show_title=”true” title=”Pros & Cons” show_button=”false” pros_title=”Pros” cons_title=”Cons” ][i2pros]
Συμπαγής και φορητός σχεδιασμός
Συσκευή φόρτισης διπλής θύρας
Περιλαμβάνεται θύρα USB
Εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση
Δυνατότητα παράλληλης φόρτισης δύο μπαταριών[/i2pros][i2cons]Δεν μπορεί να τοποθετηθεί στον τοίχο[/i2cons][/i2pc]

Τελικές σκέψεις

 

Το Makita DC18RD είναι ένας εξαιρετικός σταθμός φόρτισης που έχει σχεδιαστεί για να φορτίζει τις μπαταρίες γρήγορα και αποτελεσματικά. Μπορείτε απλά να πάτε να απολαύσετε το γεύμα σας ενώ οι μπαταρίες φορτίζονται. Η μονάδα φόρτισης έχει αποδειχθεί πολύ χρήσιμη για τη μείωση του χρόνου διακοπής λειτουργίας. Και βοηθά επίσης στη βελτίωση της διάρκειας ζωής των μπαταριών σας.

Written by 

Related posts

error: Content is protected !!