ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΟΤΙΚΑ ΤΑ ΦΟΡΗΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ?

ΦΟΡΗΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ | ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ 2024

Είναι καλά τα φορητά κλιματιστικά;

Τα φορητά κλιματιστικά είναι καλά για συγκεκριμένες ανάγκες ψύξης. Αν θέλετε μια φορητή μονάδα κλιματισμού που μπορεί να μετακινείται από δωμάτιο σε δωμάτιο, τότε είναι μια καλή επιλογή ψύξης. Είναι επίσης η αποδοτική επιλογή κλιματιστικού γιατι δεν εγκαθίσταται μόνιμα.

Πού να τοποθετήσετε ένα φορητό κλιματιστικό

Ένα φορητό κλιματιστικό πρέπει πάντα να τοποθετείται σε δάπεδο και μακριά από εμπόδια .

Μπορεί ένα φορητό κλιματιστικό να δροσίσει ένα δωμάτιο;

Όταν όλα είναι απενεργοποιημένα, ένα φορητό κλιματιστικό θα μπορέσει να ψύξει το δωμάτιο πιο γρήγορα. Συνιστούμε τη χρήση ενός ανεμιστήρα οροφής ή δαπέδου, ο οποίος θα βοηθήσει να κυκλοφορήσει γρήγορα ο δροσερός αέρας.

Παρακάτω θα βρείτε μια σειρά από υψηλά βαθμολογημένες, καλά αξιολογημένες – επιλογές για να σας βοηθήσουν να περιορίσετε την αναζήτησή σας.

Φορητό ΚλιματιστικόΕνεργειακή Κλάση ΨύξηςΘερμ. Απόδοση(BΤU/h)
Delonghi PAC N81A20
Inventor CHLCO09WKA
General Electric GEP09HA-19A9895
Carrier PC-12HPPDA10

 

1. Delonghi PAC N81 Pinguino Φορητό Κλιματιστικό

Φορητό κλιματιστικό Delonghi PAC N81 Pinguino 9.400 BTU, ενεργειακής κλάσης Α, με λειτουργία ψύξης, αφύγρανσης και ανεμιστήρα.

@TOPREVIEWS.GR || ΦΟΡΗΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ
@TOPREVIEWS.GR || ΦΟΡΗΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ

Κλάση ενεργειακής απόδοσης: A

Ενεργειακή Κλάση Ψύξης: A

Το ψυκτικό υγρό R410A είναι φιλικό προς το περιβάλλον και ταυτόχρονα αποδοτικό

Λειτουργία ανεμιστήρα και αφύγρανσης

  • 3 ταχύτητες ανεμιστήρα προσφέροντας μέγιστη ισχύ ή χαμηλό επίπεδο θορύβου
  • Πίνακας ελέγχου Soft touch
  • Τηλεχειριστήριο για μεγαλύτερη ευκολία στη χρήση
  • Ηλεκτρονικό χρονόμετρο 12h και θερμοστάτη
  • Χερούλια και ροδάκια για εύκολη μεταφορά

2. Inventor CHLCO09WK Chilly Φορητό Κλιματιστικό

 

212468 l

Ενεργειακή Κλάση Ψύξης: A

 

Φορητό κλιματιστικό Chilly της Inventor με ενεργειακή κλάση Α για μέγιστη απόδοση και εξοικονόμηση ενέργειας, Χαμηλή στάθμη θορύβου για ιδανικές συνθήκες, λειτουργία ύπνου για υψηλή εξοικονόμηση ενέργειας, Kit παραθύρου για ελαχιστοποίηση απώλειας ψύξης από τον εξωτερικό αέρα και τηλεχειριστήριο για άνετη και άμεση ρύθμιση της θερμοκρασίας.

Το φορητό κλιματιστικό Chilly στα 9.000 Btu/h εξασφαλίζει για εσένα και τους αγαπημένους σου τις ιδανικές συνθήκες ψύξης σε κάθε χώρο που θα επιλέξεις να το τοποθετήσεις! Η ενεργειακή κλάση Α , σε συνδυασμό με το νέας γενιάς ψυκτικό υγρό R290 επιτυγχάνουν υψηλά επίπεδα ενεργειακής απόδοσης. Παράλληλα, η χαμηλή στάθμη θορύβου της συσκευής σου επιτρέπει να απολαμβάνεις ανενόχλητοι τις ιδανικές για εσένα συνθήκες ενώ η λειτουργία ύπνου εξασφαλίζει υψηλή εξοικονόμηση ενέργειας προσαρμόζοντας την θερμοκρασία κατά τη διάρκεια της νύχτας.

3. General Electric GEP09HA-19 Φορητό Κλιματιστικό

 

199748 l

Ενεργειακή Κλάση Ψύξης: A
Ενεργειακή Κλάση Θέρμανσης: A+

 

Φορητό κλιματιστικό General Electric GEP09HA-19 9.000 BTU, ενεργειακής κλάσης Α, με χρονοδιακόπτη και τηλεχειριστήριο. Το φορητό κλιματιστικό της GE στα 9.000 Btu/h εξασφαλίζει για εσένα και τους αγαπημένους σου τις ιδανικές συνθήκες ψύξης & θέρμανσης σε κάθε χώρο που θα επιλέξεις να το τοποθετήσεις! Η ευανάγνωστη οθόνη LED εξασφαλίζει την εύκολη και ακριβή επιλογή της λειτουργίας και της θερμοκρασίας στην οποία θα λειτουργεί η συσκευή σου ενώ το τηλεχειριστήριο επιτρέπει την άνετη ρύθμιση του, ακόμη και από απόσταση.

Ταυτόχρονα, το φορητό κλιματιστικό σου επιτρέπει να εξοικονομήσεις ενέργεια τόσο μέσω του window kit που διαθέτει το οποίο μειώνει δραστικά τις απώλειες τόσο στην λειτουργία ψύξης όσο και θέρμανσης και χάρη στον χρονοδιακόπτη 24ωρών που συμβάλλει στον έξυπνο προγραμματισμό του χρόνου λειτουργίας της συσκευής αποφεύγοντας την άσκοπη λειτουργία της.

4. Carrier PC-12HPPD Φορητό Κλιματιστικό

 

182800 l

Ενεργειακή Κλάση Ψύξης: A
Ενεργειακή Κλάση Θέρμανσης: A+

Φορητό κλιματιστικό ψύξης-θέρμανσης Carrier PC-12HPPD 12.000 BTU, ενεργειακής κλάσης Α με ιονιστή και λειτουργία Follow me.

Βαθμός EERΒαθμός COP
Delonghi PAC N812.6
Inventor CHLCO09WK2.6
General Electric GEP09HA-192.612.8
Carrier PC-12HPPD2.62.7

mm

Written by 

Είμαι ηλεκτρολόγος μηχανικός και εχω γράψει άρθρα σχετικά με την τεχνολογία των υπολογιστών για μεγάλο χρονικό διάστημα .Ο επαγγελματισμός, η αποτελεσματικότητα και η καινοτομία στον τρόπο σκέψης με χαρακτηρίζουν.

Related posts

error: Content is protected !!