TA ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΗΧΕΙΑ BLUETOOTH TO 2019

TA ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΗΧΕΙΑ BLUETOOTH TO 2019Τα καλύτερα ηχεία Bluetooth είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να απολαύσετε οποιοδήποτε στιγμή τα αγαπημένα σας τραγούδια  χωρίς την ταλαιπωρία και τον περιορισμό των καλωδίων.Η τεχνολογία Bluetooth θα λειτουργήσει  με iPhones, iPads, τηλέφωνα Android, tablet καθώς και με όλους τους υπολογιστές με δυνατότητα συνδεσιμότητας Bluetooth.

Πολλά από τα καλύτερα ηχεία Bluetooth που διατίθενται σήμερα στην αγορά προσφέρουν πολλά επιπλέον χαρακτηριστικά, όπως η ανθεκτικότητα στο νερό , η φορητότητα και η δυνατότητα υποστήριξης κλήσεων μέσω hands free.

Σπουδαία τραγούδια εν κινήσει με τα καλύτερα ασύρματα ηχεία . Όπου και αν πηγαίνεις, θα έχεις μαζί σου όλα τα αγαπημένα σου τραγούδια, αφού το μικρό τους μέγεθος σου δίνει την απόλυτη φορητότητα ,  θα απολαμβάνεις πιο δυνατά μπάσα αλλά και ενισχυμένες χαμηλές συχνότητες, σε όλα τα τραγούδια. Μικρά και ευέλικτα τα ασύρματα ηχεία  για να τα έχεις συνέχεια μαζί σου αλλά και  με αδιάβροχο σχέδιο τα περισσότερα με πιστοποίηση IPX5, για να μην ανησυχείς ακόμη και όταν ακούς μουσική σε εξωτερικό χώρο. Με συνεχόμενη αναπαραγωγή που αγγίζει τις 16 ώρες με μία φόρτιση, θα ακούς μουσική σχεδόν για μία ολόκληρη ημέρα. Στην περίπτωση που θέλεις να ακούσεις δυνατό στερεοφωνικό ήχο, μπορείς πολύ εύκολα να συνδέσεις ένα δεύτερο ασύρματο ηχείο. Σύνδεσε το smartphone με ένα άγγιγμα μέσω ασύρματης δικτύωσης Bluetooth και NFC και ξεκίνησε το πάρτι οποιαδήποτε στιγμή.

Ποιο μοντέλο ηχείων Bluetooth είναι το καλύτερο για εσάς;

Συγκρίναμε τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά και σας προτείνουμε τα 10 καλυτέρα .Χαρακτηριστικά που μας βοήθησαν στην επιλογή :

Συνδεσιμότητα:  Τα καλύτερα ηχεία Bluetooth πρέπει να είναι άνετα και εύχρηστα για τον μέσο χρηστή, δεν πρέπει να υπάρχει ταλαιπωρία στην χρήση τους . πρέπει να είστε σε θέση να συνδέσετε τη συσκευή σας σε δευτερόλεπτα και για να παραμείνει συνδεδεμένος όταν απομακρύνεστε από το ηχείο Bluetooth.

Ποιότητα ήχου:  Όπως και με τα περισσότερα ηχεία, η ποιότητα του ήχου πρέπει πάντα να είναι μία από τις κορυφαίες προτεραιότητες. Τα καλύτερα ηχεία Bluetooth πρέπει να προσφέρουν φανταστική διαύγεια και  αναπαραγωγή ήχου.

Φορητότητα: Πολλοί άνθρωποι θέλουν να έχουν τη δυνατότητα να φέρουν τα ηχεία Bluetooth μαζί τους όταν πάνε διακοπές. Άλλοι θέλουν απλώς να μπορούν να μεταφέρουν το ηχείο σε διαφορετικά δωμάτια. Είτε έτσι είτε αλλιώς, τα καλύτερα ηχεία Bluetooth πρέπει επίσης να είναι φορητά και εύκολα στην αποθήκευση.

Μπαταρία  αυτή η λειτουργία είναι απαραίτητη για κάθε εξωτερικό ηχείο Bluetooth. Χρειάζεστε ανθεκτική μπαταρία, δεδομένου ότι θέλετε να χρησιμοποιήσετε το ηχείο σας σε εξωτερικούς χώρους. Αν το ηχείο σας μπορεί να τροφοδοτηθεί από μια εξωτερική πηγή τροφοδοσίας, αυτό είναι ένα πλεονέκτημα, αλλά η μπαταρία εξακολουθεί να έχει ζωτική σημασία για κάθε εξωτερικό ηχείο.

Ανθεκτικότητα  Θα χρησιμοποιήσετε το ηχείο σας έξω, οπότε θα πρέπει να είναι πολύ πιο ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες. Θα πρέπει να αναζητάτε ηχεία με IPX (ακόμη και IPX 1 είναι ένα συν, αλλά αν θέλετε πραγματικά ένα ανθεκτικό ηχείο θα πρέπει να ψάχνετε για IPX4 και υψηλότερη, και IP67 μπορεί να θεωρηθεί καλύτερο, δεδομένου ότι σημαίνει ότι ορισμένα ηχεία είναι εντελώς αδιάβροχο και σκόνη). Το άλλο πράγμα που πρέπει να προσέξουμε, όσον αφορά την ανθεκτικότητα, είναι οι ενισχύσεις και τα υλικά. Εφόσον χρειάζεστε το ηχείο σας να είναι ανθεκτικό σε κραδασμούς και δεν θέλετε να σπάσει το ηχείο σας εάν πέσετε κατά λάθος, αναζητήσαμε προιόντα με υλικά υψηλής ποιότητας (συνήθως ένα συνδυασμό αλουμινίου, ανθεκτικό βιομηχανικό πλαστικό και φινίρισμα από καουτσούκ).Διαβάστε έπισης το άρθρο μας για τα καλύτερα home cinema.

TA ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΗΧΕΙΑ BLUETOOTH TO 2019

 

1. BOSE Soundlink Revolve+  Bluetooth speaker

 

TA ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΗΧΕΙΑ BLUETOOTHΤο κορυφαίο φορητό ηχείο από την Bose το Revolve +  είναι εύκολο στη χρήση, με έξι κουμπιά στην κορυφή του ηχείου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τον έλεγχο της έντασης ήχου και των λειτουργιών Bluetooth. Η λαβή διευκολύνει τη μεταφορά του ηχείου μαζί σας καθώς μετακινείτε από δωμάτιο σε δωμάτιο.Είναι ανθεκτικό στο νερό, αλλά δεν είναι αδιάβροχo. Μπορείτε να το συνδυάσετε με άλλο ηχείο για περισσότερη ηχητική λειτουργία και μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε φωνητικές προτροπές για την παράδοση εντολών στο Revolve +. Διάρκεια αναπαραγωγής έως 16 ώρες χάρης την μεγάλη χωρητικότητα της μπαταριάς.Λειτουργιά combo για σύζευξη δυο ηχείων και δυνατότερη αναπαραγωγή σε στερεοφωνική λειτουργιά.Διασκεδάστε όλη την ημέρα και τη νύχτα.

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ 

 • Πραγματικός ήχος 360°. Με βαθύ, δυνατό, συναρπαστικό ήχο, σχεδιασμένο για συνεπή και ομοιόμορφη κάλυψη.
 • Ενιαίο σώμα αλουμινίου, στιβαρό και ανθεκτικό στο νερό (IPX4)
 • Ασύρματη σύζευξη Bluetooth® με φωνητικές εντολές
 • Ειδικά χαρακτηριστικά: Multi-connect, Text-to-speech voice prompts, Over-the-air updates

Αν αναζητάτε εξαιρετική ποιότητα ήχου, με την καλύτερη  εμπειρία ακρόασης από ένα εξαιρετικά συμπαγές ηχείο με τα εκατοντάδες θετικά feedbacks από χρηστές, τότε το Bose Soundlink Mini είναι ένα από τα καλύτερα ηχεία Bluetooth που θα βρείτε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΟ


2. JBL FLIP 4  BLUETOOTH SPEAKER

 

TA ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΗΧΕΙΑ BLUETOOTHΤο JBL Flip 4 είναι η επόμενη γενιά από τη βραβευμένη σειρά Flip. Είναι ένα φορητό ηχείο Bluetooth που προσφέρει εκπληκτικά ισχυρό στερεοφωνικό ήχο. Αυτό το συμπαγές ηχείο τροφοδοτείται από μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου των 3000mAh που προσφέρει 12 ώρες συνεχή και υψηλής ποιότητας χρόνο αναπαραγωγής ήχου Διαθέτει επίσης ενσωματωμένο ηχείο αθόρυβης ακύρωσης και ακύρωσης ηχείων για κρυστάλλινες κλήσεις συνδιάσκεψης και τεχνολογία JBL Connect + που συνδέει ασύρματα περισσότερα από 100 ηχεία JBL Connect + για να ενισχύσει την εμπειρία ακρόασης. Με ένα απλό πάτημα πλήκτρων, μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να μιλήσετε στο Siri ή το Google Now από το JBL Flip 4.

 • Υποστήριξη:A2DP V1.3, AVRCP V1.6, HFP V1.6, HSP V1.2.
 • Transducer:2 x 40mm
 • Συχνότητα απόκρισης:70Hz – 20kHz.
 • SNR:>80dB.

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ 

 • Μπαταρία:Lithium-ion polymer (3.7V, 3000mAh)
 • Χρόνος αναπαραγωγής:12 hours.
 • Αδιάβροχο με ανθεκτικά υλικά κατασκευής.
 • Ισχύς:2 x 8W

Το JBL FLIP 4 είναι μια εξαιρετική επιλογή αν εκτιμάτε την λειτουργικότητα και ευελιξία, καθώς και την  εξαιρετική ποιότητα ήχου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΟ 


3. JBL CLIP 2 WATERPROOF 

 

TA ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΗΧΕΙΑ BLUETOOTHΤο JBL Clip 2 είναι ένα εξαιρετικά ελαφρύ αλλά πολύ ισχυρό φορητό ηχείο. Αυτό το μικρό ισχυρό ηχείο σας προσφέρει 8 ώρες μουσικής απόλαυσης από την επαναφορτιζόμενη μπαταρία που διαθέτει. Μπορείτε να το συνδέσετε με οποιαδήποτε πηγή ήχου με το ενσωματωμένο 3.5mm καλώδιο ή να το συνδέσετε ασύρματα μέσω Bluetooth. Με το ενσωματωμένο Clip που διαθέτει, μπορείτε να το κρεμάσετε στην back pack τσάντα σας. Ακόμα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σαν handsfree ηχείο για τις τηλεφωνικές κλήσεις του κινητού σας, χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο μικρόφωνο.Μιλήστε στο smartphone σας χωρίς παρεμβολές, χάρη στην τεχνολογία που διαθέτει να απομονώνει τους θορύβους.Υψηλής ποιότητας ήχος, ασύρματα, από το smartphone ή το tablet σας.Σύνδεσε το ασύρματα μέσω Bluetooth ή με το ενσωματωμένο καλώδιο που διαθέτει, με οποιδήποτε smartphone ή tablet. Χρησιμοποίησε το και για να κάνεις τηλεφωνικές κλήσεις με ανοικτή ακρόαση με την βοήθεια του ενσωματωμένου μικρόφωνου που διαθέτει.Το JBL Clip 2 είναι προστατευμένο από ανθεκτικά, αδιάβροχα υλικά για να μπορείς να το κρεμάσεις από το backpack σου με το clip που διαθέτει για να γεμίσεις τις εξορμήσεις σου με όμορφη και δυνατή μουσική.

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ

 • Rechargeable battery για να απολαμβάνετε μέχρι και 8 ώρες λειτουργίας
 • Speakerphone
 • Wireless Bluetooth streaming
 • Passive Radiators:2 x 40 mm / 1.57” x 70 mm / 2.75”.
 • Micro-USB για τροφοδοσία
 • Ισχύς 3W

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΟ 


4. CREATIVE SOUND BLASTER

 

Ξεκινήστε το δικό σας πάρτι και σηκώστε το ηχείο όρθιο για να απολαύσετε ήχο 360 μοιρών.Ασύρματο και αδιάβροχο Bluetooth ηχείο Creative Sound Blaster Free.

TA ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΗΧΕΙΑ BLUETOOTHΧαρακτηριστικά:

– Πατήστε το κουμπί LOUD για να αυξήσετε την ένταση και την ευρυχωρία της μουσικής σας, για απόλυτη απόλαυση.
– Το ενσωματωμένο πρόγραμμα αναπαραγωγής MP3 του Sound Blaster σας επιτρέπει να αναπαράγετε τη μουσική σας χωρίς να κάνετε αντιστοίχιση με εξωτερική πηγή.
– Κατά την σύζευξη με το τηλέφωνό σας, το Sound Blaster υποστηρίζει Bluetooth πολλαπλών σημείων που επιτρέπει έως και δύο συνδέσεις ταυτόχρονα.
– Το Sound Blaster υποστηρίζει το HD VOICE 3 που σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε τις κλήσεις σας με απόλυτη σαφήνεια.

 • Οδηγοί:40mm neodymium drivers.
 • Υποδοχή microSD
 • Τύπος μπαταρίας:Ενσωματωμένη Li-ion, 200mAh.
 • Προφίλ Bluetooth:AVRCP (Bluetooth Remote Control), A2DP (Wireless Stereo Bluetooth), HFP (Hands-free Profile), HSP (Handset Profile).
 • Υποστηριζόμενα codecs:SBC, FastStream.
 • Συχνότητα απόκρισης:80Hz – 20kHz.

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ 

 • Συνεχής αναπαραγωγή μουσικής έως και 10 ώρες.
 • Ο αδιάβροχος σχεδιασμός Sound Blaster , πιστοποιημένος με IPX4, είναι ιδανικός για να απολαμβάνετε τη μουσική σας παντού.
 •  Tο ηχείο προσαρμόζει αυτόματα το EQ, ώστε να απολαμβάνετε το καλύτερο από τη μουσική σας από το Sound Blaster FREE.
 • Τύπος σύνδεσης:Bluetooth, AUX-in, USB.
 • Με διπλά παθητικά radiators σε κάθε πλευρά, έχετε αρκετό μπάσο για τη μουσική σας για να εντυπωσιάσετε τους φίλους σας

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΟ 


5. HAMA 173162 SOUNDCUP-S

 

TA ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΗΧΕΙΑ BLUETOOTHΕίτε χαλαρώνοντας στο καθιστικό, είτε μαγείρευετε στην κουζίνα είτε κάνετε ηλιοθεραπεία – το “Soundcup S”μπορεί να είναι πάντα μαζί σας. Οπου θέλετε, θα έχετε εξαιρετική ποιότητα ήχου 360 °.Μπορείτε να απολαύσετε κρυστάλλινο ήχο ακόμα και βρισκόμενοι σε θορυβώδες περιβάλλον.H επιφάνεια αφής στο ηχείο σας επιτρέπει να προσαρμόσετε την ένταση των αγαπημένων σας τραγουδιών μεμονωμένα. Η τεχνολογία NFC καθιστά εύκολη τη σύνδεση του smartphone, του tablet ή άλλης συμβατής συσκευής στο ηχείο μέσω Bluetooth.
Δεν χρειάζονται πολλες κινήσεις! Mπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία τηλεχειρισμού του smartphone σας για να μεταβείτε στο επόμενο ή το προηγούμενο κομμάτι, να θέσετε σε παύση ή να συνεχίσετε την αναπαραγωγή.Στην λειτουργία Bluetooth, η μπαταρία διαρκεί δέκα ώρες – σε AUX, ακόμη και δώδεκα . Στη συνέχεια, απλά συνδέστε το με ένα φορητό υπολογιστή ή σε πρίζα και και είστε έτοιμοι!

Χαρακτηριστικά:
-Ωρα αναμονής: 10 ώρες.
– Ωρα λειτουργίας bluetooth : 24 ώρες
– Συμβατότητα: Android, Ios, Windows.

 • Bluetooth Version: 4.1.
 • Frequency Range Speaker:180 – 20000 Hz
 • Speaker W x D x H: 7.2 x 7.2 x 17,4 cm.
 • Weight: 500 g.

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ 

 • Επιλογή indoor ή outdoor λειτουργίας, η οποία προσαρμόζει τον τόνο ανάλογα με την περίσταση.
 • Εμβέλεια: 10 μέτρα
 • Power/ voltage : 8.14Wh / 3.7V
 • Powerful 360° sound
 • Υποστηρίζει λειτουργία hands free
 • Lithium Ion Battery 2200 mAh.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΟ 


6. XIAOMI MI  PORTABLE SPEAKER 2

 

TA ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΗΧΕΙΑ BLUETOOTHΗ Xiaomi εντυπωσιάζει και πάλι με ένα ηχείο μικρό αλλά θαυματουργό. Υψηλή ποιότητα κατασκευής και αναπαραγωγής ήχου με ισχύ 5W, μπαταρία 1200mAh, μέγιστη απόσταση σύνδεσης τα 10 μέτρα και μέγιστος χρόνος αναπαραγωγής 7 ώρες.

Bluetooth V4.1 για μεγάλη συμβατότητα, εύκολη σύνδεση και σταθερή απόδοση.
Ενσωματωμένο μικρόφωνο για εύκολη απάντηση και τερματισμό τηλεφωνικών κλήσεων.
Εύχρηστη ένδειξη φωτεινού δείκτη LED.
Συμβατό με όλα τα smartphones και tablets που φέρουν bluetooth.

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ 

 • Μέγιστη ισχύς:5W.
 • Εμβέλεια:10 μέτρα.
 • Χωρητικότητα μπαταρίας:1200 mAh η οποία εξασφαλίζει 7 ώρες λειτουργίας
 • Η επαγγελματική μονάδα ηχείων Tymphany εξασφαλίζει πλούσια μπάσα και ξεκάθαρα πρίμα.
 • Μινιμαλιστικό σχέδιο, εξαίσια κατασκευή και μικρό μέγεθος για να το κουβαλάτε παντού με άνεση.

Το XIAOMI MI POCKET PORTABLE SPEAKER 2 είναι μια εξαιρετική επιλογή αν ψάχνετε για μια χαμηλή τιμή. Σίγουρα ξεπερνά κάθε προσδοκία για ποιότητα ήχου σε αυτήν την κατηγορία μεγέθους καθώς και σε εύρος τιμών.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΟ 


7. SONY Portable Wireless Speaker SRSXB21L

Αφέσου στην εμπειρία ήχου που σου προσφέρει το φορητό ηχείο Sony SRSXB21 και διοργάνωσε αξέχαστα πάρτι. Δώσε επιπλέον ένταση με τη λειτουργία Extra Bass και δημιούργησε μία ατμόσφαιρα παρόμοια με αυτή μίας live συναυλίας χάρη στη λειτουργία Ζωντανού Ήχου. Ο ήχος εξαπλώνεται τρισδιάστατα σε μεγαλύτερη περιοχή για να δώσεις την επιπλέον ζωντάνια και ακούσεις με νέο τρόπο την αγαπημένη σου μουσική. Το φορητό ηχείο της Sony είναι μικρό για να το έχεις παντού μαζί σου ενώ έχει πιστοποίηση IP67 ώστε να μπορείς ακόμη και να το βυθίσεις κάτω από το νερό. Με τη σκόνη και το νερό να μην σε ανησυχούν, το πάρτι μπορεί να ξεκινήσει δίπλα στη θάλασσα, στο δάσος ή ακόμη και στην έρημο. Και επειδή πάρτι χωρίς φωτισμό δεν γίνεται, τα φωτορυθμικά του ηχείου συγχρονίζονται με τον ρυθμό των αγαπημένων σου κομματιών για να απολαμβάνεις ήχο που θα απογειώσει το πάρτι. Δώσε επιπλέον ένταση στο πάρτι πατώντας το ηχείο σε διαφορετικά σημεία ώστε να παράγεις ήχους όπως σκρατς, ταμπούρο ή μπότα και σύνδεσε έως 100 ηχεία ταυτόχρονα χάρη στη λειτουργία Party Chain, για να απογειώσεις τη βραδιά. Με ασύρματη δικτύωση Bluetooth και NFC η αναπαραγωγή μουσικών τραγουδιών είναι ένα άγγιγμα μακριά ενώ χάρη στην εφαρμογή Music Center, θα μπορείς να έχεις τον απόλυτο έλεγχο, ακόμη κι όταν χορεύεις.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΟ 


8. SONY SRS-XB10 Black

Αν θέλεις να απολαύσεις τα αγαπημένα σου ηχεία με πλούσιο στερεοφωνικό ήχο, σύνδεσε άλλο ένα, ασύρματα και ξεκίνα την αναπαραγωγή στο maximum.

Σύνδεσε ασύρματα το smartphone με το ηχείο της Sony με ένα άγγιγμα, χάρη στην υποστήριξη NFC. Ξεκίνα το πάρτι με τα αγαπημένα σου τραγούδια.

Είναι μικρό για να το μετακινείς και να το έχεις συνέχεια μαζί σου ενώ έχει αδιάβροχη επιφάνεια. Με αντοχή στο νερό πιστοποίησης IPX5, δεν θα ανησυχείς για τις στάλες που θα πέσουν επάνω στο ηχείο ενώ με 16 ώρες αυτονομίας, θα διασκεδάζεις όλη την ημέρα.

Ενεργοποίησε το Extra Bass και απογείωσε τα μουσικά κομμάτια σου. Η λειτουργία Extra Bass σου εξασφαλίζει πιο δυνατή αναπαραγωγή του ήχου ενισχύοντας τις χαμηλές συχνότητες αλλά και την ένταση των μπάσων.

 

Related posts