TA ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΗΧΕΙΑ BLUETOOTH TO 2020

TA ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΗΧΕΙΑ BLUETOOTH TO 2019Τα καλύτερα ηχεία Bluetooth είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να απολαύσετε οποιοδήποτε στιγμή τα αγαπημένα σας τραγούδια  χωρίς την ταλαιπωρία και τον περιορισμό των καλωδίων.Η τεχνολογία Bluetooth θα λειτουργήσει  με iPhones, iPads, τηλέφωνα Android, tablet καθώς και με όλους τους υπολογιστές με δυνατότητα συνδεσιμότητας Bluetooth.

Πολλά από τα καλύτερα ηχεία Bluetooth που διατίθενται σήμερα στην αγορά προσφέρουν πολλά επιπλέον χαρακτηριστικά, όπως η ανθεκτικότητα στο νερό , η φορητότητα και η δυνατότητα υποστήριξης κλήσεων μέσω hands free.

Όπου και αν πηγαίνεις, θα έχεις μαζί σου όλα τα αγαπημένα σου τραγούδια, αφού το μικρό τους μέγεθος σου δίνει την απόλυτη φορητότητα ,  θα απολαμβάνεις πιο δυνατά μπάσα αλλά και ενισχυμένες χαμηλές συχνότητες, σε όλα τα τραγούδια. Μικρά και ευέλικτα τα ασύρματα ηχεία  για να τα έχεις συνέχεια μαζί σου αλλά και  με αδιάβροχο σχέδιο τα περισσότερα με πιστοποίηση IP, για να μην ανησυχείς ακόμη και όταν ακούς μουσική σε εξωτερικό χώρο. Με συνεχόμενη αναπαραγωγή που αγγίζει τις 16 ώρες με μία φόρτιση, θα ακούς μουσική σχεδόν για μία ολόκληρη ημέρα. Στην περίπτωση που θέλεις να ακούσεις δυνατό στερεοφωνικό ήχο, μπορείς πολύ εύκολα να συνδέσεις ένα δεύτερο ασύρματο ηχείο. Σύνδεσε το smartphone με ένα άγγιγμα μέσω ασύρματης δικτύωσης Bluetooth και NFC και ξεκίνησε το πάρτι οποιαδήποτε στιγμή.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ BLUETOOTH …
Το Bluetooth είναι το πιο κοινό wireless music streaming standard,  αλλά δεν είναι το μόνο. Το Bluetooth είναι ασύρματο σύστημα point-to-point, συνδυάζοντας έναν πομπό (το τηλέφωνό σας ή τον υπολογιστή σας) με ένα δέκτη (το ηχείο σας) για να αναπαράγετε μουσική. Είναι πολύ άμεσο και εύκολο στη δημιουργία και μπορεί να μεταδίδει μουσική υψηλής ποιότητας χάρη στις τεχνολογικές εξελίξεις που έχουν βελτιώσει σημαντικά την ακουστική πιστότητα σε σχέση με αυτό που ήταν πριν από μερικά χρόνια. Το Bluetooth γενικά δεν διαθέτει καθόλου multi-room tricks, αν και ορισμένα ηχεία μπορούν να δημιουργήσουν stereo pairs με τη βοήθεια μιας εφαρμογής.

 

TA ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΗΧΕΙΑ BLUETOOTH ΓΙΑ TO 2020 ….

 

1. ΗΧΕΙΑ BLUETOOTH JBL Flip 5 Waterproof IPX7

 

Η τελευταία γενιά JBL Flip 5 έρχεται για να σε διασκεδάσει αναπαράγοντας τα δικά σου αγαπημένα τραγούδια πιο δυνατά από ποτέ. Μικρό και ευέλικτα φορητό το bluetooth ηχείο της JBL όπου προσφέρει εντυπωσιακά δυνατό στερεοφωνικό ήχο που θα γεμίσει όλο το δωμάτιο ή το χώρο του πάρτι έξω από το σπίτι. Μπορείς μάλιστα με τη λειτουργία JBL PartyBoost να συνδέσεις και δύο ηχεία ταυτόχρονα, για ακόμη πιο ισχυρό στερεοφωνικό ήχο.

Μουσική που μπορείς να αισθανθείς. Οι βελτιωμένοι οδηγοί του Flip 5 σου προσφέρουν ήχο υψηλότερης ποιότητας και ευκρίνειας. Απόλαυσε δυνατά μπάσα από ένα ηχείο που μπορείς να έχεις πάντα και παντού μαζί σου.

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ 

 • Συνεχής αναπαραγωγή μουσικής έως και 12 ώρες.
 • Ο αδιάβροχος σχεδιασμός – πιστοποιημένος με IPX7, είναι ιδανικός για να απολαμβάνετε τη μουσική σας παντού.
 • Διαθέτει μπαταρία 4800mAh
 • Σύνδεσε ταυτόχρονα δύο ασύρματη ηχεία JBL Flip 5 με τη λειτουργία JBL PartyBoost και απόλαυσε στερεοφωνικό ήχο σε όλα τα αγαπημένα σου τραγούδια. Το πάρτι δεν είναι ποτέ ακατόρθωτο με τα ασύρματα ηχεία Flip 5.

 

2. ΗΧΕΙΑ BLUETOOTH CREATIVE SOUND BLASTER

 

Ξεκινήστε το δικό σας πάρτι και σηκώστε το ηχείο όρθιο για να απολαύσετε ήχο 360 μοιρών.Ασύρματο και αδιάβροχο Bluetooth ηχείο Creative Sound Blaster Free.

TA ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΗΧΕΙΑ BLUETOOTHΧαρακτηριστικά:

– Πατήστε το κουμπί LOUD για να αυξήσετε την ένταση και την ευρυχωρία της μουσικής σας, για απόλυτη απόλαυση.
– Το ενσωματωμένο πρόγραμμα αναπαραγωγής MP3 του Sound Blaster σας επιτρέπει να αναπαράγετε τη μουσική σας χωρίς να κάνετε αντιστοίχιση με εξωτερική πηγή.
– Κατά την σύζευξη με το τηλέφωνό σας, το Sound Blaster υποστηρίζει Bluetooth πολλαπλών σημείων που επιτρέπει έως και δύο συνδέσεις ταυτόχρονα.
– Το Sound Blaster υποστηρίζει το HD VOICE 3 που σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε τις κλήσεις σας με απόλυτη σαφήνεια.

 • Οδηγοί:40mm neodymium drivers.
 • Υποδοχή microSD
 • Τύπος μπαταρίας:Ενσωματωμένη Li-ion, 200mAh.
 • Προφίλ Bluetooth:AVRCP (Bluetooth Remote Control), A2DP (Wireless Stereo Bluetooth), HFP (Hands-free Profile), HSP (Handset Profile).
 • Συχνότητα απόκρισης:80Hz – 20kHz.

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ 

 • Συνεχής αναπαραγωγή μουσικής έως και 10 ώρες.
 • Ο αδιάβροχος σχεδιασμός Sound Blaster , πιστοποιημένος με IPX4, είναι ιδανικός για να απολαμβάνετε τη μουσική σας παντού.
 •  Tο ηχείο προσαρμόζει αυτόματα το EQ, ώστε να απολαμβάνετε το καλύτερο από τη μουσική σας από το Sound Blaster FREE.
 • Τύπος σύνδεσης:Bluetooth, AUX-in, USB.
 • Με διπλά παθητικά radiators σε κάθε πλευρά, έχετε αρκετό μπάσο για τη μουσική σας για να εντυπωσιάσετε τους φίλους σας

3. ΦΟΡΗΤΟ ΗΧΕΙΟ JBL GO2 

Άκου την αγαπημένη σου μουσική όπου κι αν βρίσκεσαι με το ασύρματο φορητό ηχείο JBL GΟ2. Χάρη στην ασύρματη συνδεσιμότητα Bluetooth θα μπορείς να κάνεις απευθείας streaming όλων των τραγουδιών που έχεις αποθηκευμένα στο smartphone. Ταυτόχρονα, με την αδιάβροχη πιστοποίηση IPX7, η μουσική παίζει ασταμάτητα στην παραλία, στην πισίνα, στην κουζίνα ή και κάτω από το νερό!

Το μικρό ηχείο της JBL ζυγίζει μόλις 184 γραμμάρια, ώστε να απολαμβάνεις δυνατό και πεντακάθαρο ήχο, στο ταξίδι, την εκδρομή, τη βόλτα ή ακόμη και όταν χαλαρώνεις στο σπίτι έπειτα από μία έντονη ημέρα. Με την επαναφορτιζόμενη μπαταρία των 730mAh, θα ακούς μουσική έως 5 ώρες συνεχόμενα, ενώ με 2,5 ώρες επαναφόρτισης, θα είναι πάντα έτοιμο για μουσική, όταν το χρειαστείς.

Εκτός όμως από μουσική, θα μπορείς να δεχθείς και τις τηλεφωνικές κλήσεις του smartphone, αφού ενσωματώνει μεγάφωνο αλλά και πλήκτρο αποδοχής κλήσεων. Έτσι, δεν θα χρειαστεί να αποσυνδέσεις το smartphone από το JBL GΟ2, αλλά θα μπορείς να μιλήσεις απευθείας σε ανοιχτή ακρόαση με όλους.

Ακόμη, έρχεται με θύρα 3.5mm ώστε να είσαι σε θέση να συνδέσεις και άλλες εξωτερικές πηγές ήχου όπως ένα MP3 Player, και να ακούς μουσική με όποιον τρόπο σε βολεύει καλύτερα. Συμβατό τόσο με iOS και Android smartphones, για να έχεις την ευελιξία που χρειάζεσαι για την δική σου μουσική ευχαρίστηση.

4. ΦΟΡΗΤΟ ΗΧΕΙΟ JBL Clip 3

Κανένα άλλο φορητό ηχείο δεν μοιάζει με το JBL Clip 3 το οποίο εκτός από ευέλικτο είναι εντυπωσιακά στιβαρό, αδιάβροχο και ταυτόχρονα διαθέτει ασύρματη συνδεσιμότητα Bluetooth για υψηλής ποιότητας ήχο.Ενσωματώνει ένα ειδικό ενσωματωμένο κλιπ ώστε να το μεταφέρεις οπουδήποτε πηγαίνεις με ευκολία, είτε στη ζώνη, στα ρούχα ή στο σακίδιό σου, μετατρέποντάς το στον υπαίθριο σύντροφό σου, έτοιμο για κάθε περιπέτεια.

Το Clip 3 είναι αδιάβροχο με πιστοποίηση IPX7 ενώ μπορεί να σου προσφέρει επίσης έως 10 ώρες συνεχόμενης αναπαραγωγής μουσικής χάρη στην μπαταρία λιθίου των 1000mAh.

Και για να μη χάσεις ούτε μία κλήση, με το πάτημα ενός πλήκτρου μπορείς να πραγματοποιήσεις πεντακάθαρες συνομιλίες, χάρη στο μικρόφωνο που μειώνει τους εξωτερικούς θορύβους.

Το JBL Clip 3 είναι ένα  αδιάβροχο ηχείο σχεδιασμένο για ταξίδια με εξαιρετικό ήχο για το μέγεθος του.

Related posts