5 ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ NFC

e commerce 6470593 1280 e1650576526620

Η τεχνολογία Near Field Communication (NFC) επιτρέπει στους χρήστες να πραγματοποιούν ασφαλείς συναλλαγές, να ανταλλάσσουν ψηφιακό περιεχόμενο και να συνδέουν ηλεκτρονικές συσκευές με ένα άγγιγμα. Οι μεταδόσεις NFC έχουν μικρή εμβέλεια και απαιτούν οι συσκευές να βρίσκονται σε κοντινή απόσταση.

Το NFC είναι η τεχνολογία στις κάρτες ανέπαφων συναλλαγών και η πιο συνηθισμένη χρήση της τεχνολογίας NFC στο smartphone σας είναι η πραγματοποίηση εύκολων πληρωμών. Το NFC μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για γρήγορη σύνδεση με ασύρματες συσκευές και μεταφορά δεδομένων με το Android Beam.

5 ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ NFC

 

Ποιο είναι καλύτερο το NFC ή το Bluetooth;

 

Το NFC  είναι πιο ασφαλές από το Bluetooth, καθώς λειτουργεί σε μικρότερη εμβέλεια, επιτρέποντας μια πιο σταθερή σύνδεση. Ως εκ τούτου, το NFC τείνει να αποτελεί καλύτερη λύση για πολυσύχναστους  χώρους, όπου πολλές διαφορετικές συσκευές προσπαθούν να επικοινωνήσουν μεταξύ τους.

Διαθέτει το τηλέφωνό μου NFC;

 

Για να ελέγξετε αν το τηλέφωνό σας έχει δυνατότητες NFC, κάντε τα εξής: Πηγαίνετε στις Ρυθμίσεις. Στην ενότητα “Ασύρματη σύνδεση και δίκτυα”, πατήστε στο “Περισσότερα”. Εδώ, θα δείτε μια επιλογή για το NFC, αν το τηλέφωνό σας το υποστηρίζει.

Written by 

Related posts

error: Content is protected !!