Πολυμηχάνημα HP Color LaserJet Pro MFP M283fdw

HP LaserJet Pro M283fdw (7KW75A) – A4 – Εκτύπωση, Σάρωση, Αντιγραφή

 

μπορείτε να είστε σίγουροι ότι οποιεσδήποτε αναφορές, βιογραφικά σημειώματα ή άλλα σημαντικά έγγραφα που παράγει ο M283fdw θα φαίνονται υψηλής ποιότητας και επαγγελματικά.

 

HP Color LaserJet Pro MFP M283fdw

Ευκολία χρήσης

 

Αφού κατεβάσαμε την εφαρμογή HP ePrint, εκτυπώναμε απευθείας από το τηλέφωνό μας μόλις λίγα λεπτά αργότερα.Ο πίνακας ελέγχου με οθόνη αφής διευκόλυνε την πλοήγηση στις λειτουργίες, οι οποίες περιλαμβάνουν εκτύπωση, σάρωση σε διάφορους προορισμούς, αντιγραφή και φαξ. Μια θύρα USB στο μπροστινό μέρος του εκτυπωτή σας επιτρέπει να συνδέσετε και να εκτυπώσετε έγγραφα απευθείας από αυτήν είτε να αποθηκεύσετε σαρωμένα έγγραφα σε αυτήν – οι σαρώσεις ήταν υψηλής ανάλυσης και ο αυτόματος τροφοδότης εγγράφων λειτουργούσε ομαλά και ποτέ δεν μπλόκαρε.

Αξία

Το M283fdw είναι η περίπτωση όπου παίρνετε αυτό που πληρώνετε. Ο M283fdw είναι ο πιο ακριβός εκτυπωτής που δοκιμάσαμε αλλα αξίζει κάθε ευρώ – Αυτή η τιμή, μαζί με το ακριβό έγχρωμο τόνερ, έδωσε επίσης στον M283fdw ένα από τα υψηλότερα εκτιμώμενα κόστη χρήσης. Ωστόσο, ο M283fdw ήταν επίσης μακράν ο εκτυπωτής με τις καλύτερες επιδόσεις που δοκιμάσαμε.

Ποιότητα εκτύπωσης: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Αυτός ο εκτυπωτής παρέχει εξαιρετική ποιότητα εκτύπωσης τόσο για κείμενα όσο και για έγχρωμα έγγραφα. Η τεχνολογία λέιζερ εξασφαλίζει ευκρινές και καθαρό κείμενο, ενώ τα έγχρωμα γραφικά βγαίνουν ζωντανά και καλά καθορισμένα.

Ταχύτητα: ⭐️⭐️⭐️⭐️

Προσφέρει αξιοπρεπείς ταχύτητες εκτύπωσης για την κατηγορία του. Αν και δεν είναι ο ταχύτερος, παρέχει ικανοποιητικές ταχύτητες για τις περισσότερες τυπικές εργασίες εκτύπωσης σε μικρά γραφεία ή σπίτια.

Συνδεσιμότητα: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ο εκτυπωτής υποστηρίζει διάφορες επιλογές συνδεσιμότητας, όπως Wi-Fi, Ethernet, USB και εκτύπωση μέσω κινητού τηλεφώνου μέσω της εφαρμογής HP Smart ή του Apple AirPrint. Αυτή η ευελιξία καθιστά εύκολη την εκτύπωση από πολλές συσκευές.

Πολυλειτουργικότητα: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Όντας εκτυπωτής πολλαπλών λειτουργιών, προσφέρει δυνατότητες σάρωσης, αντιγραφής και φαξ παράλληλα με την εκτύπωση. Ο αυτόματος τροφοδότης εγγράφων (ADF) και η εκτύπωση διπλής όψης απλοποιούν τον αποτελεσματικό χειρισμό πολυσέλιδων εγγράφων.

Ευκολία χρήσης: ⭐️⭐️⭐️⭐️

Ο εκτυπωτής διαθέτει ένα περιβάλλον εργασίας με οθόνη αφής που καθιστά την πλοήγηση και τη ρύθμιση σχετικά απλή. Είναι φιλικός προς το χρήστη και δεν απαιτεί εκτεταμένες τεχνικές γνώσεις για τη λειτουργία του.

Χειρισμός χαρτιού: ⭐️⭐️⭐️⭐️

Με δίσκο εισόδου 250 φύλλων και αυτόματο τροφοδότη εγγράφων 50 φύλλων, χειρίζεται αποτελεσματικά τις τυπικές εργασίες εκτύπωσης. Ωστόσο, για ανάγκες εκτύπωσης μεγάλου όγκου, ενδέχεται να είναι απαραίτητοι πρόσθετοι δίσκοι χαρτιού.

Συμπέρασμα

Ο M283fdw συνδυάζει όλες τις δυνατότητες εκτύπωσης, φαξ, αντιγραφής και σάρωσης που θα μπορούσατε να περιμένετε από έναν λειτουργικό εκτυπωτή, και τα  κάνει όλα αυτα με απόλυτη επιτυχία. Δεν υπάρχει πραγματικά κάποια εργασία στην οποία ο M283fdw να μην υπερέχει – το μοναδικό αρνητικό ειναι η τιμή. Εάν οι ανάγκες σας για εκτυπώσεις ειναι αυξημένες και έχετε ενα γραφείο αξιζει να πληρώσετε για τις επιδόσεις του, δεν θα απογοητευτείτε από τον εκτυπωτή M283fdw.

mm

Written by 

Είμαι ηλεκτρολόγος μηχανικός και εχω γράψει άρθρα σχετικά με την τεχνολογία των υπολογιστών για μεγάλο χρονικό διάστημα .Ο επαγγελματισμός, η αποτελεσματικότητα και η καινοτομία στον τρόπο σκέψης με χαρακτηρίζουν.

Related posts

error: Content is protected !!