TA 12 ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ XBOX ONE

TA ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ XBOX ONE

TA ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ XBOX ONE

1. Red Dead Redemption 2 – Xbox One Game

Κατηγορία: Action / Adventure

Από τους δημιουργούς του Grand Theft Auto V και του Red Dead Redemption, έρχεται το Red Dead Redemption 2 μια επική ιστορία που διαδραματίζεται στην ανελέητη καρδιά της Αμερικής. Ο τεράστιος, ατμοσφαιρικός κόσμος του παιχνιδιού θα γίνει και βάση για μια νέα εμπειρία online multiplayer.

2. The Witcher 3 : Wild Hunt Goty Edition X one

 

TA ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ XBOX ONE

 

3. Yakuza Like a Dragon Day Ichi Steelbook Edition – Xbox One Game

 

Το επερχόμενο game της σειράς αποκαλύφθηκε επίσημα σήμερα, σε μια εκδήλωση που εκτυλίχθηκε στην Ιαπωνία. Δυο χρόνια μετά από την αρχική ανακοίνωση του παιχνιδιού, ο νέος πρωταγωνιστής, Ichiban Kasuga, φαίνεται να παίρνει σάρκα και οστά. Η ιστορία του θα διαδραματίζεται στην πόλη Yokohama της Ιαπωνίας, η οποία περιλαμβάνεται στο παιχνίδι για πρώτη φορά. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το πρώτο τρέιλερ – gameplay video του Yakuza 7 μέσω του οποίου ανακοινώθηκε και η ημερομηνία κυκλοφορίας του στην Ιαπωνία.

 

TA ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ XBOX ONE

 

4. Mortal Kombat 11 Ultimate Edition – Xbox Series Game

 

TA ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ XBOX ONE

 

Η έκδοση Ultimate περιέχει τα παρακάτω:

  • Kombat Pack 2 – Οι πρόσφατοι νέοι fighters Mileena, ο υβρίδιο Edenian και ο Tarkatan ο κλόνος της Kitana, Rain, ο βασιλικός Ημίθεος Edenian και ο Rambo, ο διάσημος στρατιώτης των Ειδικών Δυνάμεων, με τη φωνή του ηθοποιού Σιλβέστερ Σταλόνε.
  • Mortal Kombat 11 – Aftermath Expansion: Επέκταση της ιστορίας, τρεις playble χαρακτήρες (Fujin, Sheeva, RoboCop) και 10 επιπλέον skins χαρακτήρων.
  • Kombat Pack 1 – Έξι playable χαρακτήρες (Shang Tsung, Nightwolf, Sindel, The Joker, Terminator T-800, Spawn) και 25 επιπλέον skins χαρακτήρων.
  • Mortal Kombat 11 – Γεμάτο με πολλά χαρακτηριστικά και λειτουργίες για όλους τους παίκτες, όπως Story, Custom Character Variation System, Stage Fatalities, Friendships, Online, Towers of Time, Tutorial, Krypt, Kombat League και τους κλασικούς Fighters που επιστρέφουν, εξοπλισμένα με μοναδικά Fatalities.
  • Υποστήριξη Krossplay – Επιτρέπει στους παίκτες PS5, PS4, Xbox Series X|S και Xbox One να πολεμούν ενάντια σε άλλους παίκτες σε άλλες πλατφόρμες.

 

5. DOOM Eternal Deluxe Edition – Xbox One Game

 

TA ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ XBOX ONE

Ζήσε την απόλυτη εμπειρία ταχύτητας και δύναμης στο DOOM Eternal πηδώντας ανάμεσα στις διαφορετικές διαστάσεις, πάντα σε πρώτο πρόσωπο!

Με ένα ολοκαίνουριο soundtrack από τον Mick Gordon να δονεί το αίμα στις φλέβες σου, πάρε τον έλεγχο του ασταμάτητου DOOM Slayer διαλύοντας καινούριους και παλιούς δαίμονες με ισχυρά όπλα σε απίστευτους και μοναδικούς κόσμους που δεν έχεις δει ως τώρα.

Η Deluxe Edition περιλαμβάνει:

  • Το παιχνίδι
  • Year One pass το οποίο περιλαμβάνει τα DLC 1 & 2
  • Demonic Slayer Skin
  • Sound pack από τα κλασσικά όπλα της σειράς

 

6. Gears of War 5 – Xbox One Game

 

Το Gears of War 5 είναι η πιο έντονη περιπέτεια της σειράς, και όλα παίρνουν απρόσμενη τροπή. Ο κόσμος καταρρέει. Η εξάρτηση της ανθρωπότητας από την τεχνολογία έχει γίνει η αιτία της πτώσης τους και οι εχθροί ενώνονται για να εξαλείψουν όλους τους επιζώντες. Ως Kait, πρέπει να ταξιδέψεις στον μεγαλύτερο, πιο όμορφο κόσμο του Gears για να ανακαλύψεις την προέλευση των Locust και να πολεμήσεις με την ομάδα σου για να προστατεύσεις ό,τι έχει απομείνει.

 

TA ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ XBOX ONE

 

7. Nier Replicant 

 

Ανακάλυψε το μοναδικό πρίκουελ του κριτικά αναγνωρισμένου αριστουργήματος NieR:Automata. Τώρα με μία μοντέρνα αναβάθμιση, ζήσε αριστουργηματική αναβίωση οπτικών, μια συναρπαστική ιστορία και πολλά ακόμη!

Ο πρωταγωνιστής είναι ένας ευγενικός νεαρός που ζει σε ένα απομονωμένο χωριό. Προκειμένου να σώσει την αδελφή του Yonah, που είναι άρρωστη στο τελευταίο στάδιο του Black Scrawl, ξεκινά με τον Grimoire Weiss, έναν περίεργο όγκο, να ψάξουν για τα “Sealed Verses”.

Ζήσε την ιστορία NieR Replicant για πρώτη φορά στην δύση από τα μάτια του πρωταγωνιστή ως αδελφού.

TA ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ XBOX ONE

 

8. Forza Motorsport 7 – Xbox One Game

 

TA ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ XBOX ONE

9. Resident Evil 3 Remake – Xbox One

TA ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ XBOX ONE

10. Forza Horizon 4 – Xbox One Game

Είδος: Driving & Racing

Το Forza Horizon 4 σε προσκαλεί να… κάψεις λάστιχο ξανά. Οι δυναμικές εποχές αλλάζουν τα πάντα στο μεγαλύτερο φεστιβάλ αυτοκινήτων στον κόσμο, φέρνοντας αλλαγές όχι μόνο στον καιρό, αλλά και στο περιβάλλον. Παίξε μόνος ή συνεργάσου με άλλους παίκτες σε έναν κοινό κόσμο, για να εξερευνήσετε την όμορφη και ιστορική Βρετανία.

Για πρώτη φορά στο είδος, δοκίμασε δυναμικές εποχές σε ένα κοινό ανοιχτό κόσμο, οι οποίες αλλάζουν το τοπίο: τρέξε σε ξηρές, υγρές, λασπώδεις, χιονισμένες και παγωμένες συνθήκες. Σύλλεξε, τροποποίησε και οδήγησε πάνω από 450 αυτοκίνητα. Αγωνίσου, κάνε κόλπα, δημιούργησε και εξερεύνησε – επίλεξε το δικό σου μονοπάτι για να γίνεις ένας Horizon Superstar, στο πιο εντυπωσιακό Forza Horizon έως τώρα.

 

TA ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ XBOX ONE

11. Grand Theft Auto V Premium Edition – Xbox One Game

TA ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ XBOX ONE

 

12. Titanfall 2 – Xbox One Game

 

TA ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ XBOX ONE

 

Written by 

Related posts

error: Content is protected !!