ΟΙ 10 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ACTION CAMERAS TO 2018

Οι καλύτερες action cameras  έχουν πλέον  αισθητήρες πεδίου που  καταγράφουν τόσο την περιπέτεια γύρω σου αλλά και όσα νιώθεις. Είναι εξοπλισμένες με GPS, πυξίδα, αισθητήρα επιτάχυνσης, βαρόμετρο και θερμόμετρο, και παρακολουθούν συνεχώς όλη τη δράση γύρω σου. Είναι ιδανικές για να καταγράφεις τις ατομικές σου επιδόσεις σε όλες τις δύσκολες δραστηριότητες και τα extreme sports.Κατάγραψε τις extreme περιπέτειές σου με την  και έπειτα μετάφερε όλα τα video απευθείας στο smartphone, ασύρματα μέσω Wi-Fi.

Υπάρχουν εκατοντάδες επιλογές στην αγορά και είναι δύσκολο  να τις  εντοπίσεις , έχοντας  κάνει εκτενή ερευνά και ανάλυση σας  προτείνουμε  τις 10 καλύτερες  action cameras  με βάση τα τεχνικά χαρακτηριστικά και την ποιότητα τους. Mέρικα άπο τα χάρακτηριστικα που μας βοήθησαν στην επιλογή:

 και 1080p

4K Προσφέρει ανάλυση 4 φορές μεγαλύτερη σε σχέση με το 1080p, δηλαδή περιέχονται 2160 ιχνοστοιχεία κατά μήκος της μικρότερης πλευράς. Με τον όρο 1080p αναφέρεται  και λόγος διαστάσεων 16:9, από τον οποίο προκύπτει ανάλυση 1920×1080  η οποία στο εμπόριο αναφέρεται συχνά ως Full HD, είναι αρκετά ικανοποιητική  ανάλυση και υποστηρίζεται σχεδόν από όλες τις action cameras

Βαθμός Στεγανοποίησης:

Αρκετές action cameras μπορούν χωρίς χρήση ειδικής θήκης να φτάσουν τα 10 μετρά και να είναι υδατοστεγές ,  αλλά όλες οι action cameras με την χρήση ειδικής αδιάβροχης θήκης μπορούν να φτάσουν πάνω από τα 40 μετρά.

Συνδεσιμότητα:

Σύνδεση Bluetooth και Wifi ωστε να μπορει να ελεγχεις action camera   μεσω κινητου ή tablet

διαβάστε επίσης το άρθρο μας Τα 10 καλύτερα powerbanks το 2018

ΟΙ 10 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ACTION CAMERAS TO 2018

1.  GoPro Hero 6 Black

Η GoPro HERO6 Black με την εκπληκτική ανάλυση 4K και 1080p,  τον σύγχρονο σχεδιασμό της σε συνεργασία με την GoPro App, μετατρέπουν αυτόματα τις περιπέτειές σου σε cinematic QuikStory videos που μπορείς να μοιραστείς με τους φίλους σου. Η HERO6 έχει βελτιώσει δραματικά το dynamic range και την low-light απόδοσή της ενω υπαρχει βελτιωμένη τεχνολογία για το digital zoom για άκομα πιο φοβερές λήψεις.Η HERO6 Black καταγράφει την διαδρομή GPS, την ταχύτητα, την ανύψωση και άλλα. Πρόσθεσε έπισης  τα στατιστικά σου στα βίντεό σου με την εφαρμογή Quik desktop.

Η καλύτερη ποιότητα εικόνας μέχρι τώρα σε action camera .Με το νέο τσιπ GP1 έχεις βελτίωση στην GoPro λήψη, η HERO6 Black προσφέρει εξαιρετική ποιότητα εικόνας και ομαλό, σταθεροποιημένο υλικό, καθως και  την πιο προηγμένη σταθεροποίηση  μέχρι τώρα, η HERO6 Black καταγράφει απίστευτα ομαλές λήψεις, είτε την κρατάς στο χέρι είτε την έχεις τοποθετημένη στον εξοπλισμό σου κατα την διάρκεια των δραστηριοτήτων σου.

Αποτέλεσμα όλων αυτών… κάλυτερα και πιο βελτιωμένα βίντεο και φωτογραφίες σε σύνθηκες χαμηλού φωτισμού, δείτε το βιντέο…

Τέλος διαθέτοντας Wi-Fi 5GHz, μπορείς να αντιγράφεις τις φωτογραφίες και τα βίντεο στο τηλέφωνό σου πιο γρήγορα από ότι με οποιαδήποτε αλλη action camera.

ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΟ 
Συνοψίζοντας  η GoPro HERO6  δικαία καταλαμβάνει την κορυφή  γιατί διαθέτει τα καλυτέρα τεχνικά χαρακτηριστικά  και απολαμβάνει  μιας παγκόσμιας αναγνώριση  αφου είναι η επιλογή όλων οσων  ασχολούνται επαγγελματικά με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

2. GoPro Hero 5 sesion

Η action camera GoPro Hero5 Session αποτελεί μια απο τις  μικρότερες και ελαφρύτερες GoPro που έχει κατασκευαστεί με WiFi & Bluetooth ευελιξία.
Διαθέτει πολλά νέα χαρακτηριστικά, από τα οποία ξεχωρίζει το Advanced Wind Noise Reduction, για να απομονώνεται ο ήχος του αέρα από τα videos σου & το Voice Control, όπου μπορείς να την χειριστειίς μέσω φωνητικών εντολών. Επίσης, το Simple One-Button Control προσφέρει ευκολία και άμεση χρήση της συσκευής με ένα και μόνο κουμπί. Παραμένοντας στην αιχμή της τεχνολογίας, η Hero5 Session συνδυάζει ποιότητα λήψης παρά το πολύ μικρό μέγεθός της, στα 2140p (4K)/30fps, 1440p/60fps, 1080p/90fps, καθώς και 10 Megapixel φωτογραφίες.

Δεν απαιτείται η ύπαρξη ειδικού housing/case μεχρι τα 10 μέτρα για να είναι αδιάβροχη. Απλώς πατάς το Record, βουτάς στο νερό και ξεκινάς να καταγράφεις όλη την δράση . Όλα αυτά από την μικρότερη(37.9 x 37.9 x 36.1 mm) και δυνατότερη action camera στο κόσμο.
Τα Time Lapse videos είναι τόσο εθιστικά, όσο και εύκολα στη δημιουργία τους. Πραγματοποίησε λήψεις φωτογραφιών σε προκαθορισμένα χρονικά διαστήματα και με προγραμματισμένη συχνότητα και άσε τη GoPro να τις βάλει σε σειρά, συνθέτοντας εντυπωσιακά βίντεο σταθερού κάδρου για σένα και τους φίλους.

Η Hero5 Session δημιουργεί δικό τηςWi-Fi ενώ διαθέτει και Bluetooth ώστε να την ελέγχεις εξ αποστάσεως χρησιμοποιώντας το Smartphone ή το Tablet σου. Επίσης μπορείς να μεταφέρεις την εικόνα, να έχεις δυνατότητα playback αλλά και Facebook sharing.

Ειδικά Χαρακτηριστικά

 • Waterproof
 • Voice Control
 • Time Lapse
 • Σταθεροποιητής Εικόνας
 • Ασύρματη Προβολή σε Κινητό/Tablet
 • Format Video MP4

Τύπος μπαταρίας:

 • Μπαταρία 1000 mAh

 

ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΟ 3.  GoPro Hero 4 sesion

ΟΙ 10 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ACTION CAMERAS TO 2018Η action camera GoPro Hero4  Session αποτελεί μια απο τις  καλύτερες action cameras που έχει κατασκευαστεί με WiFi & Bluetooth. Διαθέτει πολλά νέα χαρακτηριστικά, από τα οποία ξεχωρίζει το Advanced Wind Noise Reduction, για να απομονώνεται ο ήχος του αέρα από τα videos σου & το Voice Control, όπου μπορείς να την χειριστειίς μέσω φωνητικών εντολών. Επίσης, το Simple One-Button Control προσφέρει ευκολία και άμεση χρήση της συσκευής με ένα και μόνο κουμπί.

Κατάβαση με το ποδήλατο και το ψιλόβροχο να πέφτει ανάμεσα από τα φύλλα στο δάσος. Ο βυθός της θάλασσας με τα χιλιάδες πετρώματα και ψάρια. Τα “μικρά” σπίτια που βλέπεις από ψηλά καθώς πέφτεις με αλεξίπτωτο. Σε κάθε περίπτωση με εγγραφή 2160p 4K Ultra HD @ 30fps, θα δεις και την παραμικρή λεπτομέρεια .

Παραμένοντας στην αιχμή της τεχνολογίας, η Hero4 Session συνδυάζει ποιότητα λήψης παρά το πολύ μικρό μέγεθός της, στα 4Κ/ 30fps, 1080p/ 120fps  καθώς και 12 Megapixel φωτογραφίες.

Δεν απαιτείται η ύπαρξη ειδικού housing/case μεχρι τα 10 μέτρα για να είναι αδιάβροχη. Απλώς πατάς το Record, βουτάς στο νερό και ξεκινάς να καταγράφεις όλη την δράση .Mε διαστάσεις ( 4.1*5.9*2.96 cm) και βάρους 83 gr  δικαία θεωρείται απο τις καλύτερες  action cameras στο κόσμο.

Μέσο εγγραφής: Κάρτα μνήμης microSD έως 64 GB

Ειδικά χαρακτηριστικά:

 • Λειτουργία συνεχούς λήψης: 3 photos/1 second (Default) – 5 photos/1 second – 10 photos/1 second
 • Λειτουργία νυχτερινής λήψης
 • ρύθμιση Time-lapse επιτρέπει την καταγραφή συνεχόμενων φωτογραφιών ανά 0.5, 1, 2, 5, 10, 30 ή 60 sec
 • SuperView™
 • QuikCapture, EV COMP: -2.0/ -1.5/ -1.0/ -0.5/ 0 (Default)/ +0.5/ +1.0/ +1.5/ +2.0

Τύπος μπαταρίας:

 • Επαναφορτιζόμενη Ιόντων λιθίου (1160 mAh)
 • 1 h (4K 30fps και Χωρίς Wi-Fi)

4.  OLYMPUS TG-Tracker Black

Κατάκτησε τις κορυφές, δάμασε τα κύματα και κάνε δικές σου τις πλαγιές. Αρκετά ανθεκτική για κάθε πρόκληση, η TG-Tracker είναι μια στιβαρή, εύχρηστη φωτογραφική μηχανή δράσης που σου εξασφαλίζει εντυπωσιακά video και φωτογραφίες ακόμα και στις πιο αντίξοες συνθήκες. Με την Olympus TG-Tracker θα πας παντού. Με αντοχή στο νερό σε βάθος έως και 30 μέτρα, συνθήκες παγετού έως -10C, πτώσεις από ύψος έως 2.1m, πίεση έως 100kg αλλά και στη σκόνη θα απολαμβάνεις τις extreme περιπέτειές σου χωρίς να ανησυχείς για την action camera.Επίσης, με καταγραφή σε οπτική γωνιά 204 μοιρών θα μπορείς να ξαναζήσεις με τον απόλυτο ρεαλισμό την εμπειρία της περιπέτειας, αφού η Olympus TG-Tracker μπορεί και καταγράφει περισσότερα απ’όσα μπορείς να δεις.Με ενσωματωμένους αισθητήρες για να καταγράφει τις επιδόσεις σου ενώ είναι εξοπλισμένη με GPS, πυξίδα, αισθητήρα επιτάχυνσης βαρόμετρο και θερμόμετρο. Καταγραφή σε 4K για να έχεις την απόλυτη λεπτομέρεια αλλά και Wi-Fi για να στέλνεις τα video ασύρματα στο smartphone και να τα μοιράζεσαι με τους φίλους σου.

Το εσωτερικό και εξωτερικό πλαίσιο της κάμερας είναι ειδικά σχεδιασμένο με το σύστημα στεγανοποιητικών δακτυλίων που σου εξασφαλίζει αδιάβροχες επιδόσεις μεγάλης αντοχής, δείτε το βιντεο…

Κατάγραψε τις extreme περιπέτειές σου με την Olympus TG-Tracker και έπειτα μετάφερε όλα τα video απευθείας στο smartphone, ασύρματα μέσω Wi-Fi. Η εφαρμογή Ol. Track κρατάει οργανωμένα όλα τα video που έχεις καταγράψει ενώ μπορείς να ελέγχεις την πρόοδό και τη βελτίωση των δεξιοτήτων σου. Επίσης, με την εφαρμογή Ol. Share μπορείς να μοιραστείς αμέσως σε όλες τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης ενώ μπορείς να χρησιμοποιήσεις το smartphone και να ελέγχεις όλες τις λειτουργίες της action cam.

Με το σύστημα σταθεροποίησης 5 αξόνων η Olympus TG-Tracker αντισταθμίζει κάθε είδος θολώματος. Ανεξάρτητα πόσο δύσβατη και ανώμαλη είναι η διαδρομή, εσύ θα έχεις video υψηλής σταθερότητας και με κάθε λεπτομέρεια. Επίσης χάρη στη λειτουργία επαναλαμβανόμενης εγγραφής, μπορείς να ρυθμίσεις την κάμερα να καταγράφει συνεχώς μέχρι να γεμίσει η κάρτα μνήμης ή να εξαντληθεί η μπαταρία.

Με την έγχρωμη οθόνη LCD 1.5″ με ανάλυση 115k, θα βλέπεις ανά πάσα στιγμή το κάδρο της φωτογράφισης, ενώ με μία κίνηση διπλώνει για να ξεκινήσεις την περιπέτεια. Ακόμη σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, η Olympus διαθέτει προβολέα ισχύος 60 Lumen για φωτογραφίες και video. Επίσης, χάρη στη λειτουργία video με χρονοκαθυστέρηση θα μπορείς να δεις όλα τα στάδια της ανατολής του ηλίου ή τις αλλαγές στις καιρικές συνθήκες.

Ενκατακλείδι η κάμερα χαρακτηρίζεται από υψηλή απόδοση, ανθεκτικότητα και ποιότητα. Η σταθερή κατασκευή είναι σε θέση να αντέξει  χτυπήματα λόγω ενός ανθεκτικού περιβλήματος. Η συσκευή σχεδιάστηκε για  δύσκολες συνθήκες ενω προσφέρει συνεχόμενη εγραφή εως και 90 λεπτά. Η ιδανική συσκευή για τους ανθρώπους που αγαπούν τα extreme sports.

ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΟ  5.Sencor 4K03W

ΟΙ 10 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ACTION CAMERAS TO 2018Η action camera Sencor 4K03W σε ακολουθεί σε νερό, στεριά και αέρα ενώ παράλληλα έχεις τον απόλυτο έλεγχο από το ασύρματο τηλεχειριστήριο.

Με εγγραφή video 4K στα 30fps, φωτογραφίες 16MP χάρη στον αισθητήρα CMOS της Sony και αδιάβροχη θήκη για αντοχή 60 μέτρων κάτω από τη θάλασσα, δεν υπάρχει δικαιολογία ώστε να μην σε ακολουθήσει στην επόμενή σου περιπέτεια. Ενσωματώνει οθόνη 2’’ για να μπορείς να βλέπεις σε πραγματικό χρόνο το κάδρο φωτογράφισης ή video ενώ αν νιώθεις ότι περιορίζεσαι μπορείς να την συνδέσεις με το smartphone, ασύρματα μέσω Wi-Fi και να κάνεις όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις από την άνεση της Smart φαρμογής.Εξοπλισμένο με δυνατότητα χειροκίνητης ρύθμισης της ισορροπίας του λευκού, λειτουργία οδήγησης για εγγραφή των διαδρομών σου αυτόματα αλλά και λειτουργίες Slow Motion και Time Lapse για να κάνεις τις δημιουργικές σου ιδέες, πράξεις. Επίσης χάρη στην πληθώρα βάσεων που περιλαμβάνονται στη συσκευασία, θα μπορείς να την τοποθετήσεις όπου θέλεις ενώ με τις 2 μπαταρίες που περιλαμβάνει η συσκευασία, θα έχεις τη διπλάσια αυτονομία, δηλαδή σύνολο 4 ώρες εγγραφής για να μη χάσεις ούτε στιγμή.

Αν σε περιορίζουν οι 2 ίντσες στο δημιουργικό σου πλάνο, σύνδεσε το smartphone ασύρματα με την κάμερα μέσω Wi-Fi και πάρε τον πλήρη έλεγχο. Μπορείς να τραβήξεις φωτογραφίες ή video αλλά και να αλλάξεις τις ρυθμίσεις εγγραφής.Οι φωτογραφίες είναι μόνο ένα κλικ μακριά. Με αισθητήρα CMOS Sony 16MP δεν θα χρειαστεί να βγάζεις από την τσέπη το smartphone ή την φωτογραφική μηχανή. Λειτουργίες όπως Time Lapse, Loop Recording, Slow Motion, Drama Shot και Driving Mode θα σε βοηθήσουν να εξερευνήσεις νέες τεχνικές στον τομέα της φωτογραφίας.Με πληθώρα αξεουσάρ και βάσεων που περιλαμβάνονται στη συσκευασία, θα μπορείς να την στερεώσεις παντού. Στο ποδήλατο, στο κανό, στη βάρκα, στο κράνος, στο αυτοκίνητο, στη μηχανή, στο σκάφος και όπου αλλου θέλεις.

ΟΙ 10 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ACTION CAMERAS TO 2018

Ειδικά χαρακτηριστικά:

 • Aισθητήρας οθόνης Sony CMOS
 • Γυάλινος φακός 6 στρώσεων
 • Εγγραφή σε βρόχο
 • Αντικραδασμική
 • Εγγραφή σε slow motion (αργή κίνηση)
 • Λειτουργία σπορ (sport mode)
 • Γωνία θέασης 170°
 • Ηigh Dynamic Range (HDR)
 • Ενσωματωμένο ηχείο

Τύπος μπαταρίας: Li-Ion 2x 3.7V/900 mAh

ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΟ 6. GARMIN VIRB X

Η action camera VIRB X, καταγράφει υψηλής ευκρίνειας και ευρείας γωνίας βίντεο στα 1080p30, φωτογραφίες 12 megapixel μέχρι 10 frames per second και αιχμαλωτίζει περισσότερη δράση. Είναι σχεδιασμένη για τα πιο απαιτητικά περιβάλλοντα και φτάνει μέχρι τα 50 μέτρα βάθος χωρίς πρόσθετη θήκη ενώ καταγράφει εξαιρετικής ποιότητας ήχο. Είναι εξοπλισμένη με GPS ενώ με τα G-Metrix μπορείτε να προβάλετε στο βίντεο σας σημαντικές πληροφορίες όπως ταχύτητα, απόσταση και την ένταση της εμπειρία σας.

Κατάγραψε περισσότερα από ένα από video. Με τους ενσωματωμένους αισθητήρες θα μπορείς να προσθέσεις στο video δείκτες και γραφήματα για να βλέπεις την ταχύτητα, επιτάχυνση, καρδιακή συχνότητα, υψόμετρο, τοποθεσία και πολλά άλλα σε πραγματικό χρόνο.

Με το πάτημα ενός πλήκτρου θα καταγράφεις τις εντυπωσιακές περιπέτειές σου με την υψηλότερη δυνατή λεπτομέρεια και ζωντάνια σε ανάλυση 1080p στα 30 frames. Γυάλινος φακός και διαφορετικά επίπεδα ζουμ που σου εξασφαλίζει ότι θα έχεις όλα τα πλάνα που θα χρειαστείς.

Τράβηξε φωτογραφίες (Φωτογραφίες 12MP @ 10fps)   ταυτόχρονα κατά τη διάρκεια εγγραφής video ή ρύθμισε την κάμερα να τραβάει αυτόματα για εσένα σε τακτά χρονικά διάστημα έως 120 δευτερόλεπτα. Με τη λειτουργία Extended Timelapse η κάμερα μπαίνει σε λειτουργία αδράνειας μεταξύ των λήψεων για να εξοικονομείς μπαταρία και να έχεις περισσότερες ώρες καταγραφής.

Μία ποικιλία βάσεων εξασφαλίζει ότι θα κλειδώσεις την κάμερα με ασφάλεια σε κάθε σημείο. Επίπεδες, κυρτές, για μπάρα, κράνος, το στέρνο και πολυχρηστικές με ζώνη για να επιλέξεις αυτή που ταιριάζει στις δραστηριότητές σου. Οι βάσεις VIRB έχουν επαγγελματικό κλείδωμα με Allen, εξασφαλίζοντας την μεγαλύτερη αντοχή στις συγκρούσεις και την δόνηση.

Παρακολούθησε και χειρίσου την κάμερα της Garmin με το προαιρετικό χειριστήριο VIRB, έξυπνες συσκευές, φορητές συσκευές πλοήγησης, ρολόγια, πλότερ ή ακόμα και άλλες κάμερες.

Ειδικά χαρακτηριστικά:

 • Διόρθωση Παραμόρφωσης Φακού
 • WiFi
 • GPS
 • Accelerometer
 • Υδατοστεγές έως 50 m

Τύπος μπαταρίας: Επαναφορτιζόμενη Ιόντων λιθίου (980 mAh)

Διάρκεια ζωής μπαταρίας:  Έως 2 ώρες 1080 pixels (30 fps)

Μέσο εγγραφής: Κάρτα μνήμης microSD έως 128 GB


7.  GOCLEVER DVR Extreme PRO 4K

 

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ACTION CAMERAS Με βάρος μόλις 63gr θα την έχεις συνέχεια μαζί σου. Το μικρό της μέγεθος σου εξασφαλίζει άνετη εγγραφή σε όποιο σημείο και αν την τοποθετήσεις ώστε να ξεχνάς ότι  έχεις action Camera μαζί σου.

Πάτα το κουμπί εγγραφής και ξεκίνα τη βόλτα στην πόλη, την κατάβαση από το βουνό ή την ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο. Με video 4K θα έχεις λεπτομέρεια και ευκρίνεια σε κάθε δευτερόλεπτο  με αναλυση 3840×2160@25fps για να ξαναζήσεις την κάθε στιγμή όπως ακριβώς την έζησες την πρώτη φορά.

Η GOCLEVER  καταγράφει υψηλής ευκρίνειας και ευρείας γωνίας βίντεο στα 1080p30, φωτογραφίες 12 megapixel μέχρι 10 frames per second και αιχμαλωτίζει περισσότερη δράση. Είναι σχεδιασμένη για τα πιο απαιτητικά περιβάλλοντα και φτάνει μέχρι τα 50 μέτρα βάθος χωρίς πρόσθετη θήκη ενώ καταγράφει εξαιρετικής ποιότητας ήχο.

Με τον αισθητήρα 8MP και τη λειτουργία burst δεν θα χάσεις καμία στιγμή ενώ με την αποσπώμενη οθόνη 2” θα βλέπεις ανά πάσα στιγμή το πλάνο της εγγραφής.

Είναι εξοπλισμένη με GPS ενώ με τα G-Metrix μπορείτε να προβάλετε στο βίντεο σας σημαντικές πληροφορίες όπως ταχύτητα, απόσταση και την ένταση της εμπειρία σας.

Με βάρος μόλις 73 gr θα την έχεις συνέχεια μαζί σου. Το μικρό της μέγεθος  (διαστάσεις  5.8 x 4.1 x 2.9 cm) σου εξασφαλίζει άνετη εγγραφή σε όποιο σημείο και αν την τοποθετήσεις ώστε να ξεχνάς ότι την έχεις μαζί σου.

Μπαταρία:  1050 mAh

Τύποι κάρτας μνήμης:  microSD έως 32gb

8.  AEE S50 Plus

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ACTION CAMERAS Κατάγραψε την κάθε στιγμή της δράσης σε Full HD ανάλυση με την action cam AEE S 50 Plus. Ενσωματώνει Wi-Fi για να πάρεις τον έλεγχο από το smartphone ή tablet ενώ χάρη στον G Sensor μπορεί και αρχίζει αυτόματα την εγγραφή video.

Αδιάβροχη ώστε να την πάρεις μαζί σου κάτω από το νερό σε βάθος 40m ενώ αν την τοποθετήσεις μέσα στην ειδική θήκη αντέχει έως και 100m. Με τον αισθητήρα 8MP και τη λειτουργία burst δεν θα χάσεις καμία στιγμή από τη δράση που διαδραματίζεται μπροστά σου,ενώ με την αποσπώμενη οθόνη 2” θα βλέπεις ανά πάσα στιγμή το πλάνο της εγγραφής.

Με μία φόρτιση η AEE S 50 Plus θα σου δώσει αυτονομία έως 3 ώρες ώστε να έχεις όλο το χρόνο που θα χρειαστείς για την συναρπαστική περιπέτεια.

Πάρε τον έλεγχο της κάμερας από το smartphone ή tablet ασύρματα μέσω Wi-Fi. Χάρη στον αισθητήρα G-Sensor η κάμερα μπορεί και διαισθάνεται την επικείμενη δράση και αρχίζει αυτόματα την εγγραφή video ώστε να μην χάσεις τίποτα. Κατάλληλη τόσο για action περιπέτειες αλλά και τοποθέτηση στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου ως Dash Cam.Δες σε πραγματικό χρόνο τα video που καταγράφεις μέσα από την ενσωματωμένη οθόνη 2″. Είναι αποσπώμενη ώστε να μπορείς να την αφαιρέσεις όταν δεν την χρειάζεσαι και ταυτόχρονα να αυξήσεις τη συνολική αυτονομία της κάμερας.

Η Action Cam AEE θα σε ακολουθεί ακόμη και κάτω από το νερό για τις υποβρύχιες περιπέτειές σου. Με πιστοποίηση IP68 είναι αδιάβροχη κάτω από το νερό σε βάθος έως 40m ενώ χάρη στην επιπρόσθετη αδιάβροχη θήκη της θα μπορείς να φτάσεις έως και 100m.

Πάτα το κουμπί εγγραφής και ξεκίνα τη βόλτα στην πόλη, την κατάβαση από το βουνό ή την ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο. Με video Full HD στα 60fps θα έχεις λεπτομέρεια και ευκρίνεια σε κάθε δευτερόλεπτο για να ξαναζήσεις την κάθε στιγμή όπως ακριβώς την έζησες την πρώτη φορά.

Με βάρος μόλις 112gr και πάχος 23mm θα την έχεις συνέχεια μαζί σου. Το μικρό της μέγεθος σου εξασφαλίζει άνετη εγγραφή σε όποιο σημείο και αν την τοποθετήσεις (κράνος, μέση, χέρι κ.α.) ώστε να ξεχνάς ότι την έχεις μαζί σου.

Μέσο εγγραφής:  Κάρτα μνήμης microSD έως 64 GB

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ACTION CAMERAS Ειδικά χαρακτηριστικά:

 • LCD οθόνη
 • γωνία θέασης φακού 130º
 • Αυτονομία έως 3 h
 • Βαθμός στεγανοποιησης IP68
 • αδιάβροχη σε βάθος έως 40 m
 • Burst, Time lapse
 • Χρονοδιακόπτης
 • Selfie
 • G σένσορας9.  AEE S 40 PRO

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ACTION CAMERAS Μη χάσεις στιγμή από τη συναρπαστική δράση με την Action Cam AEE S 40 Pro. Με τον αισθητήρα 8MP θα καταγράφεις video σε Full HD στα 30fps για υψηλή λεπτομέρεια ενώ χάρη στο ψηφιακό ζουμ 10X θα φέρεις όλα τα μακρινά πλάνα, κοντά. Αδιάβροχη ώστε να βουτάει μαζί σου στο νερό σε βάθος έως και 40 μέτρα αλλά και αποσπώμενη οθόνη 2’’ για να βλέπεις σε πραγματικό χρόνο τη δράση και να την αφαιρείς όταν δεν τη χρειάζεσαι. Επίσης, με αυτονομία 3 ώρες θα έχεις πάντα το χρόνο που θα χρειάζεσαι για να μη χάσεις ούτε ένα δευτερόλεπτο από την περιπέτεια

Πάτα το κουμπί εγγραφής και ξεκίνα τη βόλτα στην πόλη, την κατάβαση από το βουνό ή την ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο.

Η Action Cam AEE θα σε ακολουθεί ακόμη και κάτω από το νερό για τις υποβρύχιες περιπέτειές σου. Με πιστοποίηση IP68 είναι αδιάβροχη κάτω από το νερό σε βάθος έως 40m.

Με τη μεγάλη μπαταρία (ιόντων λιθίου) των 1250mAh, η Action Cam της AEE θα σου δίνει καταγραφή 3 ωρών με μία φόρτιση. Έτσι θα έχεις άπλετο χρόνο να ολοκληρώσεις την περιπέτεια στου βουνό, τη θάλασσα ή στον αέρα.

Με βάρος μόλις 73 gr θα την έχεις συνέχεια μαζί σου. Το μικρό της μέγεθος  (διαστάσεις  63 x 43 x 24 mm) σου εξασφαλίζει άνετη εγγραφή σε όποιο σημείο και αν την τοποθετήσεις ώστε να ξεχνάς ότι την έχεις μαζί σου.

Η κάμερα χαρακτηρίζεται από υψηλή απόδοση, ανθεκτικότητα και ποιότητα. Με συνεχόμενη καταγραφή βίντεο 3 ώρες και καταγραφή ήχου πάνω από 5 ώρες θα γίνει ο καλύτερος φίλο σου στις περιπέτειες σου.

10. GoClever DVR Extreme Gold

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ACTION CAMERAS Action camera με δυνατότητα εγγραφής βίντεο Full HD: 1920×1080 30fps και ενσωματωμένη οθόνη 2 ιντσών.

Πάτα το κουμπί εγγραφής και ξεκίνα τη βόλτα στην πόλη, την κατάβαση από το βουνό ή την ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο.

Με video Full HD στα 30fps (1920×1080) θα έχεις λεπτομέρεια και ευκρίνεια σε κάθε δευτερόλεπτο για να ξαναζήσεις την κάθε στιγμή όπως ακριβώς την έζησες την πρώτη φορά σε ολες τις δραστηριοτητες σου.

Δες σε πραγματικό χρόνο τα video που καταγράφεις μέσα από την ενσωματωμένη οθόνη 2″ TFT LCD. Είναι αποσπώμενη ώστε να μπορείς να την αφαιρέσεις όταν δεν την χρειάζεσαι και ταυτόχρονα να αυξήσεις τη συνολική αυτονομία της κάμερας.

Με βάρος μόλις 93gr θα την έχεις συνέχεια μαζί σου. Το μικρό της μέγεθος  (διαστάσεις  63 x 43 x 24 mm)

σου εξασφαλίζει άνετη εγγραφή σε όποιο σημείο και αν την τοποθετήσεις ώστε να ξεχνάς ότι την έχεις μαζί σου.

Με τη μεγάλη μπαταρία (ιόντων λιθίου) των 650 mAh, η Action Cam της Go Clever θα σου δίνει καταγραφή για αρκετή ωρα με μία φόρτιση. Έτσι θα έχεις άπλετο χρόνο να ολοκληρώσεις την περιπέτεια στου βουνό, τη θάλασσα ή στον αέρα.

Η κάμερα GoClever χαρακτηρίζεται από υψηλή απόδοση, ανθεκτικότητα και ποιότητα. Η σταθερή κατασκευή είναι σε θέση να αντέξει  χτυπήματα λόγω ενός ανθεκτικού περιβλήματος. Η συσκευή σχεδιάστηκε για  δύσκολες συνθήκες.Η ιδανική συσκευή για τους ανθρώπους που αγαπούν τα extreme sports.
target=”_blank” rel=”noopener”>

Leave a Comment