OI 10 πιο αξιόπιστες ξυρίστικες μηχανές

1671717497719 convert.io scaled e1671721800145

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑ ΞΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ

 

Η ξυριστική μηχανή κάνει πιο γρήγορη την πρωινή σας ετοιμασία,  ενώ χάρη στο γρήγορο σύστημα λεπίδων που διαθέτουν οι καλύτερες ξυριστικές μηχανές και τις πλήρως πλενόμενες κεφαλές κάνουν το ξύρισμα με το κλασσικό ξυραφάκι να φαίνεται μακρινή ανάμνηση.

Οι καλύτερες ξυρίστικες μηχανές προσφέρουν βαθύ ξύρισμα και προστατεύουν την επιδερμίδα από ερεθισμούς ενω διαθέτουν επαναφορτιζόμενες μπαταριές που είναι ενεργειακά αποδοτικές και προσφέρουν πάνω από 30 λεπτά λειτουργιάς.Φτιάξε το αγαπημένο σου look με τις κάλύτερες  ξυριστικές μηχανές , που διαθέτουν ανθεκτικές λεπίδες υψηλής ακριβείας, ώστε να μη χρειαστεί να τις αντικαταστήσεις τουλάχιστον για τα επόμενα 5 έτη.

Με αυτό τον τρόπο εξοικονομείς σημαντικά ποσά χρημάτων σε σύγκριση με τις συμβατικές ξυριστικές μηχανές. Οι λεπίδες θα ξυρίσουν με ακρίβεια και ομοιόμορφα, χωρίς να προκαλούν ανεπιθύμητους ερεθισμούς στο δέρμα σου. Με διαφορετικές χτένες θα δημιουργήσεις το επιθυμητό look εύκολα και γρήγορα. Επίσης, χάρη στην επαναφορτιζόμενη μπαταρία που διαθέτουν άρκετης ώρας χρήσης ώστε να επιτύχεις σίγουρα το επιθυμητό αποτέλεσμα ξυρίσματος. Έπειτα το ξύρισμα, οι λεπίδες πλένονται εύκολα με τρεχούμενο νερό για να τις διατηρείς σε άριστη λειτουργική και οπτική κατάσταση.

 

Πλεονεκτήματα τών καλύτερων ξυριστικών μηχανών:

  • Σύστημα προστασίας της επιδερμίδας
  • Ξυρίστε τα πυκνά γένια ακόμη πιο γρήγορα
  • Νεα Συστήματα  λεπίδων MultiPrecision που  ανασηκώνουν και κόβουν  όλες τις τρίχες
  • Κεφαλές Flex 5 κατευθύνσεων
  • Μέγαλη  αυτονομία

Επιλέξαμε και σας προτείνουμε τις καλύτερες ξυριστικές μηχανές…

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΞΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ

 

1. Ξυριστική Μηχανή Braun σειράs 9 9325s

 

ξυρίστικες μηχανές

Οι άνδρες που έχουν χρησιμοποιήσει ηλεκτρικές ξυριστικές μηχανές στο παρελθόν, πιθανώς δεν χρειάζονται συστάσεις για την Braun, τη γερμανική εταιρεία που βρίσκεται εδώ και χρόνια στην πρώτη γραμμή της τεχνολογίας των ηλεκτρικών ξυριστικών μηχανών.

Οι ξυριστικές μηχανές Braun Series 9 ανήκουν σίγουρα στην υψηλότερη κατηγορία τιμής, αλλά είναι επίσης αναμφισβήτητα οι καλύτερες ηλεκτρικές ξυριστικές μηχανές της αγοράς.

Οι ξυριστικές μηχανές Braun Series 92xx και Braun Series 90xx είναι ουσιαστικά οι ίδιες ξυριστικές μηχανές (όσον αφορά την απόδοση ξυρίσματος), με πολύ βελτιωμένη κεφαλή ξυρίσματος και δυνατότητα χρήσης αφρού ξυρίσματος στα νεότερα μοντέλα.

Κατ’ αρχάς, μόλις πιάσετε στα χέρια σας μια ξυριστική μηχανή Series 9 καταλαβαίνετε ότι έχετε κάτι πολύ άνετο και πολύ ουσιαστικό στα χέρια σας. Είναι κατασκευασμένη από πλαστικό με φινίρισμα χρωμίου, ώστε να φαίνεται κομψή, αλλά είναι συμπαγής και προφανώς εξαιρετικά καλοφτιαγμένη.

Και όταν την ενεργοποιείτε και αρχίζετε να τη χρησιμοποιείτε, ξέρετε ότι κάτι ιδιαίτερο συμβαίνει, επειδή προσφέρει ένα πιο στενό ξύρισμα από οποιοδήποτε ηλεκτρικό ξυραφάκι με αλουμινόχαρτο που έχετε χρησιμοποιήσει στο παρελθόν

Υπάρχουν αρκετά αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά των ξυριστικών μηχανών Braun Series 9.

Ένα από αυτά είναι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας: η ξυριστική μηχανή μπορεί να λειτουργήσει για σχεδόν μία ώρα συνεχόμενα με μία μόνο φόρτιση, με μια ψηφιακή οθόνη που δείχνει το χρόνο ξυρίσματος που απομένει πριν απαιτηθεί νέα φόρτιση. Υπάρχει επίσης μια πεντάλεπτη λειτουργία “επείγουσας φόρτισης”, η οποία μπορεί να σας δώσει λίγο επιπλέον χρόνο, αν τον χρειάζεστε για να βγάλετε τις τελευταίες τρίχες.

2. Ξυριστική μηχανή Panasonic ES-LV-95-S803

ξυρίστικες μηχανές

Τα μοντέλα Panasonic ES-LV είναι τα πρώτα στον κόσμο ηλεκτρικά ξυραφάκια με 5 λεπίδες γραμμικής σχεδίασης. Πρόκειται για ξυριστικές μηχανές με φύλλο – και όπως πιθανώς έχετε μαντέψει, το Arc5 σημαίνει ότι είναι σχεδιασμένο με πέντε τοξωτά στοιχεία κοπής.

Είναι κατασκευασμένες με περιστρεφόμενη κεφαλή όπως οι Braun, με τον ίδιο τύπο ανύψωσης και κοπής που παρέχουν τα φύλλα με αντίστροφη ταινία. Αυτό σημαίνει ότι αυτές οι ξυριστικές μηχανές έχουν τα περισσότερα από τα ίδια πλεονεκτήματα: πολύ στενό ξύρισμα για ηλεκτρική ξυριστική μηχανή, δυνατότητα να βγάζετε σχεδόν όλες τις αδέσποτες τρίχες με ένα ή δύο περάσματα και δυνατότητες υγρού/στεγνού ξυρίσματος.

Διαθέτουν επίσης το πιο ισχυρό μοτέρ της αγοράς, στις 14.000 στροφές ανά λεπτό, και ψηφιακή οθόνη φόρτισης στην ES-LV81-K, ενώ οι ES-LV9N-S & ES-LV95-S διαθέτουν οθόνη LCD. Αυτές οι ξυριστικές μηχανές διαθέτουν περιστρεφόμενες κατά 30 μοίρες νανολεπίδες που προσφέρουν την πιο καθαρή εμπειρία ξυρίσματος, καθώς και σύστημα αυτόματης φόρτισης και καθαρισμού και προσαρτημένο trimmer. Τα Panasonic ES-LV9N-S & ES-LV95-S (και ES-LV81-K) είναι επίσης 100% αδιάβροχα, καθιστώντας τη χρήση τους στο ντους ή στο μπάνιο μια απόλαυση.

 

3. Ξυριστική μηχανή Braun 70-S1000S

 

ξυρίστικες μηχανές

Οι ξυριστική μηχανή Braun Series 7 είναι μια πολύ προηγμένη ηλεκτρική ξυριστική μηχανή και προσφέρει μερικές από τις πιο εξελιγμένες τεχνολογίες ξυρίσματος.

Οι ξυριστικές μηχανές Series 7 διαθέτουν μια πλήρως ευέλικτη περιστρεφόμενη κεφαλή που επιτρέπει τη μέγιστη προσαρμογή στο περίγραμμα του προσώπου σας. Τα πιο πρόσφατα μοντέλα της σειράς 7 διαθέτουν πέντε ξεχωριστές λειτουργίες ξυρίσματος, ενώ τα λίγο παλαιότερα μοντέλα διαθέτουν τρεις – ουσιαστικά μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ, εντατικού ξυρίσματος για άτομα με έντονα γένια, κανονικής λειτουργίας και μιας εξαιρετικά ευαίσθητης λειτουργίας για άτομα με ευαίσθητο δέρμα.

Αυτές οι ξυριστικές μηχανές διαθέτουν προηγμένες τεχνολογίες, όπως τα συστήματα Optifoil και ActiveLift της Braun, τα οποία αποτελούν πατέντα της εταιρίας και ειναι απόδειξη της παγκοσμίου φήμης εταιρίας. Εάν επιθυμείτε μια δοκιμασμένη – και με αποδεδειγμένη αξια ξυριστική μηχανή , τότε σίγουρα ειναι μια ενδεδειγμένη επιλογή.

Με νέα κεφαλή 360ᵒ Flex για μέγιστη επαφή ακόμη και στα πιο δυσπρόσιτα σημεία του προσώπου.

  • Με 3 ευέλικτες λεπίδες
  • Τεχνολογία AutoSense – “Διαβάζει” και προσαρμόζεται στην πυκνότητα της γενειάδας
  • Μπαταρία Li-Ion, 50 λεπτά αυτονομία με 1 ώρα πλήρης φόρτιση. 1 πλήρης φόρτιση αρκεί για έως και 3 εβδομάδες ξυρίσματος.
  • 100% αδιάβροχη για χρήση Wet&Dry
  • Συμβατή με τα εξαρτήματα EasyClick της Braun, για εύκολη αναβάθμιση της ξυριστικής μηχανής σε μηχανή περιποίησης
  • Περιλαμβάνει: θήκη ταξιδίου, βουρτσάκι καθαρισμού, τροφοδοτικό ρεύματος

4. Ξυριστική Μηχανή Braun CoolTec CT4S

 

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΞΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ

Η CoolTec της Braun είναι μία νέα , επαναστατική ξυριστική μηχανή για στεγνή χρήση με Ενεργή Τεχνολογία Ψύξης – CoolTec, η οποία εξαλείφει τη θερμότητα κατά το ξύρισμα και αποτρέπει τους ερεθισμούς του δέρματος. Αυτό το χαρακτηριστικό καθώς και το ξεχωριστό, μοναδικό, κομψό design της κάνει την CoolTec παγκοσμίως την πιο προηγμένη τεχνολογικά ξυριστική μηχανή, η οποία προσφέρει εκπληκτική απόδοση ξυρίσματος.

Χαρακτηριστικά

  • Ενεργή Τεχνολογία Ψύξης | CoolTec  Δροσίζει αυτόματα το δέρμα ενώ ξυρίζεστε, για να ελαχιστοποιείται ο ερεθισμός από το ξύρισμα. Λειτουργεί χωρίς τζελ ή λοσιόν.
  • Wet&Dry  Ειδικά σχεδιασμένη για ασφαλή χρήση στο ντους.
  • Προσαρμοσμένο σύστημα κοπής 3 σταδίων   Δύο ανεξάρτητα κινούμενα στοιχεία κοπής προσαρμόζονται σε κάθε καμπύλη του προσώπου για αποτελεσματικό βαθύ ξύρισμα.
  • Εξάρτημα κοπής ακριβείας   για ακριβείς γωνίες και προσαρμοσμένα σχήματα
  • Πλενόμενη : Αφαιρεί ακόμα και τις πιο επίμονες τρίχες που αναπτύσσονται προς διάφορες κατευθύνσεις όπως και τα γένια λίγων ημερών.
  • Έχει πλήρως στεγανοποιημένο σώμα και είναι αδιάβροχη και πλενόμενη σε βάθος νερού 5 μέτρων.

ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ

Πλήρης φόρτιση 1 ώρα , Αυτονομία λειτουργίας 45 λεπτά
1 φόρτιση 5 λεπτών αρκεί για ένα ξύρισμα.

5. Ξυριστική Μηχανή Braun Series 3 ProSkin 3040s

 

Braun Rasierer 3 3040s 1 800x800 1

Αυτή η ηλεκτρική ξυριστική μηχανή προορίζεται για τα άτομα που αναζητούν ένα εξαιρετικό ξύρισμα με χαμηλό προϋπολογισμό. Η Braun Series 3 είναι ικανή να παρέχει ένα αποτελεσματικό, στενό ξύρισμα χωρίς να σας αναγκάζει να πληρώσετε πολλά χρήματα γι’ αυτό. Πρόκειται για μια εξαιρετικά αποτελεσματική συσκευή που προσφέρει τόσο τη λειτουργικότητα του ξηρού όσο και του υγρού ξυρίσματος σε ένα προσιτό κόστος που μπορεί να απολαύσει ο καθένας.

6. Ξυριστική Μηχανή BRAUN Series 3 3080s

 

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑ ΞΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ

 

Χαρακτηριστικά:

– Wet+Dry – Ειδικά σχεδιασμένη για χρήση και στο ντους με αφρό ή τζελ
– Σύστημα κοπής τριπλής δράσης – Διπλά πλέγματα και ένας ενσωματωμένος ενδιάμεσος κόπτης ξυρίζουν όλο και πιο βαθιά τα γένια σας.
– Τεχνολογία MicroComb – Αιχμαλωτίζει περισσότερες τρίχες για εκπληκτικό αποτέλεσμα χωρίς ερεθισμούς ακόμη και σε γένια 3 ημερών.
– Πλέγμα SensoFoil™ για πιο αποτελεσματικό βαθύ ξύρισμα – Βελτιστοποιημένο πλέγμα που κόβει τις τρίχες πιο εύκολα ενώ είναι απαλό στο δέρμα.
– Εξάρτημα κοπής ακριβείας – για ακριβείς γωνίες και προσαρμοσμένα σχήματα

ΦΟΡΤΙΣΗ -ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ

  • Πλήρως πλενόμενη / Αυτονομία λειτουργίας 45’, φόρτιση 1ώρα
  • Γρήγορη φόρτιση 5 λεπτών για 1 ξύρισμα

7. Ξυριστική Μηχανή BRAUN 5147S

 

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑ ΞΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ

Η ξυριστική μηχανή της Braun 5147S με τεχνολογία AutoSense διαβάζει τη γενειάδα σου και προσαρμόζει τη δύναμη ανάλογα με την πυκνότητα της! Λιγότερα περάσματα υπόσχονται πιο γρήγορο και πιο ασφαλές ξύρισμα!

Αιχμαλωτίζει αποτελεσματικά τρίχες που αναπτύσσονται στο λαιμό και στο πηγούνι ενώ χάρη στην κινούμενη κεφαλή, προσαρμόζεται κατά μήκος μεγαλύτερων περιγραμμάτων για μέγιστη επαφή με το δέρμα. Προσφέρει το απόλυτο ξύρισμα αλλά ταυτόχρονα και την απόλυτη άνεση ενώ τα στοιχεία κοπής ανταποκρίνονται ακόμη και στα μικρότερα περιγράμματα.

Προσφέρει κλείδωμα σε 5 γωνίες για πιο ακριβή ξύρισμα από ποτέ ενώ μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις τόσο σε στεγνό όσο και σε βρεγμένο δέρμα.

ΦΟΡΤΙΣΗ -ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ

Επίσης, με την αυτονομία των 50 λεπτών, θα έχεις όλο το χρόνο που θα χρειαστείς για να επιτύχεις το στυλ που επιθυμείς.

 

8. Ξυριστική Μηχανή Philips Shaver Series 5000 S5420/06

 

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΞΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 2018

Η ξυριστική μηχανή Aquatouch S5420/06 της σειράς 5000 προστατεύει το δέρμα σου όσο εσύ απολαμβάνεις ένα αναζωογονητικό ξύρισμα, με το σύστημα λεπίδων MultiPrecision που επιτρέπει στις κεφαλές να γλιστράνε απαλά στο δέρμα χωρίς να το ερεθίζουν.Ειδικά σχεδιασμένο σύστημα λεπίδων το οποίο προστατεύει το δέρμα από κοψίματα και ερεθισμούς κατά το εξαιρετικά βαθύ ξύρισμα. Οι στρογγυλεμένες κεφαλές είναι σχεδιασμένες για να γλιστράνε απαλά στο δέρμα για τέλειο αποτέλεσμα κάθε φορά.
Επιπλέον, με το σύστημα Super Lift & Cut, οι δύο λεπίδες ανασηκώνουν τις τρίχες για πιο εύκολο και άνετο ξύρισμα.Το ξύρισμα που προτιμάς χωρίς περιορισμούς. Με το κάλυμμα AquaTec για υγρό και στεγνό ξύρισμα, μπορείς να επιλέξεις ένα γρήγορο, άνετο στεγνό ξύρισμα. Εναλλακτικά, μπορείς να επιλέξεις το υγρό ξύρισμα, με τζελ ή αφρό, ακόμη και στο ντους.

ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ

Χρόνος Φόρτισης 1 ώρα / Αυτονομία 45 λεπτά

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ

  •  Κεφαλές 5-Direction Flex
  •  Σύστημα λεπίδων MultiPresicion
  • Τεχνολογία Super Lift & Cut
  •  Τrimmer SmartClick.
  • Επιλογή γρήγορης φόρτισης

 

9. Ξυριστική Μηχανή PHILIPS S5130/06

 

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑ ΞΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ

Η ξυριστική μηχανή Shaver Series 5000 κάνει πιο γρήγορη την πρωινή σας
ετοιμασία, χάρη στο γρήγορο σύστημα λεπίδων MultiPrecision και τις πλήρως
πλενόμενες κεφαλές.

Άνετο και βαθύ αποτέλεσμα

• Οι λεπίδες ανασηκώνονται και στη συνέχεια κόβουν κοντές και μακριές τρίχες, για
γρήγορο ξύρισμα
• Οι κεφαλές κάμπτονται προς 5 κατευθύνσεις για γρήγορο και βαθύ ξύρισμα
• Ανασηκώνει τις τρίχες για πιο βαθύ ξύρισμα

ΦΟΡΤΙΣΗ -ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ

• Ενδείξεις μπαταρίας 1 επιπέδου και κλειδώματος ταξιδίου
• 40 λεπτά αυτονομίας / Φόρτιση σε 1 ώρα
• 2 χρόνια εγγύηση

Αξιοποιήστε στο έπακρο την ξυριστική σας μηχανή

• Κουμπωτό τρίμερ για άψογο μουστάκι και φαβορίτες

 

10. Ξυριστική Μηχανή S1510/04 της Philips

 

 

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑ ΞΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ

Ανθεκτικές και αυτο-ακονιζόμενες λεπίδες για βαθύ ξύρισμα . Οι ανθεκτικές λεπίδες CloseCut ακονίζονται καθώς ξυρίζεστε, κάθε φορά που χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας. Ευέλικτες κεφαλές 4 κατευθύνσεων για εύκολο ξύρισμα σε κάθε καμπύλη  προσαρμόζονται σε κάθε καμπύλη του προσώπου σας, για εύκολο ξύρισμα ακόμα και στο λαιμό και το πηγούνι.

ΕΥΚΟΛΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Ανοίξτε πατώντας το κουμπί-στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το βουρτσάκι καθαρισμού.Ανοίξτε πατώντας το κουμπί. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το βουρτσάκι καθαρισμού.

Ιδανικό για να διατηρείτε το σχήμα στο μουστάκι σας και να τριμάρετε τις φαβορίτες σας.

ΦΟΡΤΙΣΗ -ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ

Η ξυριστική σας μηχανή θα συνεχίσει να λειτουργεί με την ίδια εκπληκτική απόδοση για πολλά χρόνια, χάρη στην ισχυρή και αποδοτική μπαταρία ιόντων λιθίου με 40 λεπτά αυτονομίας μετά από φόρτιση οκτώ ωρών –Απολαύστε 40+ λεπτά αυτονομίας (περίπου 13 ξυρίσματα) με μία ώρα φόρτισης. Αυτή η ξυριστική μηχανή λειτουργεί μόνο ασύρματα. Αυτή η ξυριστική μηχανή έχει σχεδιαστεί μόνο για ασύρματη λειτουργία.

Θέλετε να εξοπλίσετε περισσότερο το σπίτι σας με νέες συσκευές σας προτείνουμε τους καλυτέρους φούρνους μικροκυμάτων. 

Written by 

Related posts

error: Content is protected !!