ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΞΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 2018

Η ξυριστική μηχανή κάνει πιο γρήγορη την πρωινή σας ετοιμασία,  ενώ χάρη στο γρήγορο σύστημα λεπίδων που διαθέτουν οι καλύτερες ξυριστικές μηχανές και τις πλήρως πλενόμενες κεφαλές κάνουν το ξύρισμα με το κλασσικό ξυραφάκι να φαίνεται μακρινή ανάμνηση.

Οι καλύτερες ξυρίστικες μηχανές προσφέρουν βαθύ ξύρισμα και προστατεύουν την επιδερμίδα από ερεθισμούς ενω διαθέτουν επαναφορτιζόμενες μπαταριές που είναι ενεργειακά αποδοτικές και προσφέρουν πάνω από 30 λεπτά λειτουργιάς.

Επιλέξαμε και σας προτείνουμε τις καλύτερες ξυριστικές μηχανές

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΞΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 2018

1. PHILIPS S7370/12

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΞΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 2018Οι δακτύλιοι για άνετο ξύρισμα περιέχουν μια μοναδική επίστρωση, που αποτελείται από χιλιάδες σφαιρίδια σε μορφής πούδρας, η οποία δημιουργεί μια μαλακή επιφάνεια χαμηλής αντίστασης. Έτσι, η ξυριστική μηχανή γλιστράει ομαλά στο πρόσωπο και μειώνει τους ερεθισμούς, ενώ αφήνει το δέρμα σας απαλό.

Επιλέξτε το ξύρισμα που προτιμάτε. Με το κάλυμμα AquaTec για υγρό και στεγνό ξύρισμα, μπορείτε να επιλέξετε ένα γρήγορο, άνετο στεγνό ξύρισμα. Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε το υγρό ξύρισμα, με τζελ ή αφρό, ακόμη και στο ντους.

Οι κεφαλές DynamicFlex κινούνται άνετα σε 5 κατευθύνσεις για να ακολουθούν κάθε καμπύλη του προσώπου και του λαιμού σας για πιο άνετο ξύρισμα.

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ

 • Κάλυμμα Aquatec για υγρό και στεγνό ξύρισμα
 • Κεφαλές DynamicFlex 5 κατευθύνσεων
 • Δακτύλιοι για άνετο ξύρισμα

ΔΕΙΤΕ ΤΟ


2. BRAUN CoolTec CT4S

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΞΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣΗ CoolTec της Braun είναι μία νέα , επαναστατική ξυριστική μηχανή για στεγνή χρήση με Ενεργή Τεχνολογία Ψύξης – CoolTec, η οποία εξαλείφει τη θερμότητα κατά το ξύρισμα και αποτρέπει τους ερεθισμούς του δέρματος. Αυτό το χαρακτηριστικό καθώς και το ξεχωριστό, μοναδικό, κομψό design της κάνει την CoolTec παγκοσμίως την πιο προηγμένη τεχνολογικά ξυριστική μηχανή, η οποία προσφέρει εκπληκτική απόδοση ξυρίσματος.

Χαρακτηριστικά

 • Ενεργή Τεχνολογία Ψύξης | CoolTec  Δροσίζει αυτόματα το δέρμα ενώ ξυρίζεστε, για να ελαχιστοποιείται ο ερεθισμός από το ξύρισμα. Λειτουργεί χωρίς τζελ ή λοσιόν.
 • Wet&Dry  Ειδικά σχεδιασμένη για ασφαλή χρήση στο ντους.
 • Προσαρμοσμένο σύστημα κοπής 3 σταδίων   Δύο ανεξάρτητα κινούμενα στοιχεία κοπής προσαρμόζονται σε κάθε καμπύλη του προσώπου για αποτελεσματικό βαθύ ξύρισμα.
 • Εξάρτημα κοπής ακριβείας   για ακριβείς γωνίες και προσαρμοσμένα σχήματα
 • Πλενόμενη : Αφαιρεί ακόμα και τις πιο επίμονες τρίχες που αναπτύσσονται προς διάφορες κατευθύνσεις όπως και τα γένια λίγων ημερών.
 • Έχει πλήρως στεγανοποιημένο σώμα και είναι αδιάβροχη και πλενόμενη σε βάθος νερού 5 μέτρων.

ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ

Πλήρης φόρτιση 1 ώρα , Αυτονομία λειτουργίας 45 λεπτά
1 φόρτιση 5 λεπτών αρκεί για ένα ξύρισμα.

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ

 • Ενεργή Τεχνολογία Ψύξης | CoolTec
 • Πλέγμα SensoBlade – Ειδικά σχεδιασμένες λεπίδες ξυρίσματος στοχεύουν και αιχμαλωτίζουν τις τρίχες που αναπτύσσονται σε διαφορετικές κατευθύνσεις – για απόλυτα απαλό ξύρισμα.
 • Αδιάβροχη και πλήρως πλενόμενη

ΔΕΙΤΕ ΤΟ


3. Philips Shaver Series 5000 S5420/06

 

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΞΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 2018Η ξυριστική μηχανή Aquatouch S5420/06 της σειράς 5000 προστατεύει το δέρμα σου όσο εσύ απολαμβάνεις ένα αναζωογονητικό ξύρισμα, με το σύστημα λεπίδων MultiPrecision που επιτρέπει στις κεφαλές να γλιστράνε απαλά στο δέρμα χωρίς να το ερεθίζουν.Ειδικά σχεδιασμένο σύστημα λεπίδων το οποίο προστατεύει το δέρμα από κοψίματα και ερεθισμούς κατά το εξαιρετικά βαθύ ξύρισμα. Οι στρογγυλεμένες κεφαλές είναι σχεδιασμένες για να γλιστράνε απαλά στο δέρμα για τέλειο αποτέλεσμα κάθε φορά.
Επιπλέον, με το σύστημα Super Lift & Cut, οι δύο λεπίδες ανασηκώνουν τις τρίχες για πιο εύκολο και άνετο ξύρισμα.Το ξύρισμα που προτιμάς χωρίς περιορισμούς. Με το κάλυμμα AquaTec για υγρό και στεγνό ξύρισμα, μπορείς να επιλέξεις ένα γρήγορο, άνετο στεγνό ξύρισμα. Εναλλακτικά, μπορείς να επιλέξεις το υγρό ξύρισμα, με τζελ ή αφρό, ακόμη και στο ντους.

ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ

Χρόνος Φόρτισης1 ώρα
Αυτονομία 45 λεπτά
Επιλογή γρήγορης φόρτισης

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ

 •  Κεφαλές 5-Direction Flex
 •  Σύστημα λεπίδων MultiPresicion
 • Τεχνολογία Super Lift & Cut
 •  Τrimmer SmartClick.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ4. BRAUN WaterFlex WF2s

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΞΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣΗ Waterflex WF2s προσφέρει εκπληκτική άνεση στο δέρμα και ένα εξαιρετικά βαθύ ξύρισμα ακόμη και στις πιο προβληματικές περιοχές του προσώπου χάρη στην προσαρμοσμένη περιστρεφόμενη κεφαλή της. Συνδυάζει τον εργονομικό σχεδιασμό της Braun με αντιολισθητική λαβή και υψηλό γερμανικό πρότυπο ποιότητας. Έχει σχεδιαστεί ειδικά για χρήση στο ντους με ή χωρίς αφρό για να παρέχει εξαιρετική και άνετη αίσθηση στο δέρμα κατά τη διάρκεια του ξυρίσματος και για την αποφυγή ερεθισμού του δέρματος.

Χαρακτηριστικά

 • Ειδικά σχεδιασμένη για χρήση στο ντους με ή χωρίς αφρό για εξαιρετική και άνετη αίσθηση του δέρματος.
 • Προσαρμόζει τέλεια σε κάθε περίγραμμα του προσώπου, χάρη στην περιστρεφόμενη κεφαλή 33ο .
 • Εξαιρετικά βαθύ ξύρισμα ακόμη και στις πιο προβληματικές περιοχές του προσώπου.
 • Πλέγμα OptiBlade  Αιχμαλωτίζει τις τρίχες και τις κόβει πιο βαθιά από ποτέ άλλοτε.
 • Διπλά πλέγματα και ένας ενσωματωμένος ενδιάμεσος κόπτης ξυρίζουν όλο και πιο βαθιά τα γένια σας.
 • Εξάρτημα κοπής ακριβείας  για ακριβείς γωνίες και προσαρμοσμένα σχήματα

ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ

Αυτονομία λειτουργίας 45 λεπτά

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ

 • Περιστρεφόμενη κεφαλή
 • 100% Αδιάβροχη  πλήρως πλενόμενη
 • Σύστημα κοπής τριπλής δράσης
 • Ασυναγώνιστα απαλή αίσθηση

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

5. REMINGTON MB050 Durablade

 

Φτιάξε το αγαπημένο σου look με την ξυριστική μηχανή Remington MB050 Durablade. Η μηχανή της Remington διαθέτει ανθεκτικές λεπίδες υψηλής ακριβείας, ώστε να μη χρειαστεί να τις αντικαταστήσεις τουλάχιστον για τα επόμενα 5 έτη. Με αυτό τον τρόπο εξοικονομείς σημαντικά ποσά χρημάτων σε σύγκριση με τις συμβατικές ξυριστικές μηχανές. Οι λεπίδες θα ξυρίσουν με ακρίβεια και ομοιόμορφα, χωρίς να προκαλούν ανεπιθύμητους ερεθισμούς στο δέρμα σου. Με 4 διαφορετικές χτένες των 1,2,4 και 6mm θα δημιουργήσεις το επιθυμητό look εύκολα και γρήγορα.  Έπειτα το ξύρισμα, οι λεπίδες πλένονται εύκολα με τρεχούμενο νερό για να τις διατηρείς σε άριστη λειτουργική και οπτική κατάσταση.Οι λεπίδες ακριβείας της ξυριστικής Remington MB050 Durablade είναι ανθεκτικές ώστε να μην χρειαστεί να τις αλλάξεις, τουλάχιστον για τα επόμενα 5 έτη. Έτσι εξοικονομείς χρήματα σε σύγκριση με τις συμβατικές ξυριστικές μηχανές. Οι λεπίδες είναι υψηλής ακρίβειας ώστε να ξυρίζεσαι αποτελεσματικά αλλά και ομοιόμορφα, χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς στο δέρμα σου.

ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ

Επαναφορτιζόμενη μπαταρία με 60 λεπτά συνεχόμενης χρήσης ώστε να επιτύχεις σίγουρα το επιθυμητό αποτέλεσμα ξυρίσματος.

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ

 • Λεπίδες είναι υψηλής ακρίβειας
 • 4 διαφορετικές χτένες των 1,2,4 και 6mm

ΔΕΙΤΕ ΤΟ


6. PHILIPS One Blade Pro QP6510/20

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΞΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣΗ επαναστατική ξυριστική μηχανή της Philips, OneBlade Pro QP6510/20 θα σου επιτρέψει να δώσει στο πρόσωπό σου τις γραμμές που επιθυμείς με απόλυτη ακρίβεια και την άνεση που θα σου προσέφερε μια ολόκληρη σειρά εργαλείων. Ενσωματώνει τεχνολογία OneBlade, θα σου χαρίσει τέλειο τριμάρισμα και ξύρισμα στο στυλ που επιθυμείς, από επιμελώς ατημέλητο, μέχρι το λείο αποτέλεσμα ενός παραδοσιακού ξυραφιού. Η μηχανή της Philips είναι κατασκευασμένη έτσι ώστε να ακολουθεί την επιφάνεια του προσώπου σου, για άψογη ακρίβεια και λιγότερους ερεθισμούς. Θα την προσαρμόσεις στο μήκος που επιθυμείς και θα την πλύνεις μετά από κάθε χρήση για να τη διατηρήσεις σαν καινούρια για καιρό. Το χτενάκι ακριβείας έχει 12 ρυθμίσεις μήκους για ομοιόμορφο τριμάρισμα στο ακριβές μήκος που θέλεις ενώ χάρη στις ανθεκτικές λεπίδες OneBlade, η αντικατάσταση θα γίνει μία φορά στους 4 μήνες.

H επαναστατική τεχνολογία OneBlade της Philips, έχει αναπτυχθεί με γνώμονα τις ανάγκες των ανδρών που περιποιούνται τα γένια τους. Θα σου επιτρέψει να τριμάρεις, να κόψεις και να τροποποιήσεις το μήκος των τριχών σου, κάνοντας το ξύρισμα εύκολη υπόθεση χάρη στο διπλό σύστημα προστασίας που διαθέτει. Πλαισιώνεται από ένα ταχύτατο λεπίδι (200 κινήσεις ανά δευτερόλεπτο) για αποτελεσματικό και γρήγορο ξύρισμα, ακόμα και σε μεγάλου μήκους γένια.Τρίμαρε τα γένια σου στο μήκος που επιθυμείς και χάρισε στο πρόσωπό σου την εμφάνιση που ονειρεύεσαι, επιλέγοντας το μήκος τρίχας που επιθυμείς μέσα από 12 επιλογές. Δημιούργησε τέλειες γωνίες χάρη στη λεπίδα διπλής όψης που κόβει και από τις δύο κατευθύνσεις για μεγαλύτερη άνεση και λεία επιδερμίδα.

Το OneBlade δεν παρέχει τόσο βαθύ ξύρισμα όσο μία συμβατική λεπίδα με αποτέλεσμα το πρόσωπό σου να μην ερεθίζεται. Θα σου επιτρέψει να τριμάρεις τα γένια σου στο επιθυμητό μήκος αλλά και να διαμορφώσεις το τέλειο σχήμα προς κάθε κατεύθυνση.

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ

 • Επαναστατική τεχνολογία OneBlade
 • Το χτενάκι ακριβείας έχει 12 ρυθμίσεις μήκους

ΔΕΙΤΕ ΤΟ


7. Panasonic ES-SL41-S503

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΞΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣΗ Panasonicμετρά εδώ και πολλά χρόνια μια ανεπανάληπτη επιτυχία στον χώρο της χάρη στο ζήλο που επέδειξε από τη πρώτη στιγμή με τα προϊόντα της. Η ξυριστική μηχανή της νέας σειράς MilanoES-SL41S503σε ασημί χρώμα είναι ιδανική για υγρό και στεγνό καθάρισμα καθώς πλένεται πολύ εύκολα. Η εργονομική της σχεδίαση υπόσχεται ένα εύκολο κράτημα και ασφαλή χρήση της λεπίδας. Διαθέτει 3 ανοξείδωτες λεπίδες με κλίση 30° για βαθύ καθάρισμα με μηχανισμό τρισδιάστατης κίνησης (privioting). Στη συσκευασία περιλαμβάνεται ειδικό ξυραφάκι για τις φαβορίτες σου, βάση φόρτισης και θήκη μεταφοράς.

ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ

Η φόρτιση της πραγματοποιείται στις 8 ώρες και με διάρκεια μπαταρίας σε χρήση τα 30 λεπτά.

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ

 • Διαθέτει 3 ανοξείδωτες λεπίδες με κλίση 30°

ΔΕΙΤΕ ΤΟ8. REMINGTON PF 7400 Comfort

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΞΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣΞυριστική μηχανή PF7400 Comfort Series Plus από την Remington. Με τεχνολογία πλέγματος Flex & Pivot για να προσαρμόζεται στις καμπύλες του προσώπου και κεφαλή τρισδιάστατης κίνησης.

Χαρακτηριστικά:

 • Τεχνολογία Flex & Pivot: Εύκαμπτο πλέγμα που προσαρμόζεται στις καμπύλες του προσώπου.
 • Προηγμένες διπλές λεπίδες από ατσάλι.
 • Πλενόμενη κεφαλή.
 • Ενδεικτική λυχνία LED – ένδειξη φόρτισης / αποφόρτισης.
 • Κάλυμμα προστασίας.

ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ

Επαναφορτιζόμενη με αυτονομία έως 40 λεπτά
Χρόνος φόρτισης: 16 ώρες

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ

 • Κοπτάκι ComfortTrim με στρογγυλεμένες γωνίες για λεπτομερή περιποίηση σε μουστάκι, μούσι και φαβορίτες.
 • Trimmer που ανασηκώνει και κόβει τις πιο μακριές τρίχες για ακόμη πιο λείο αποτέλεσμα.
 • Εργονομικός σχεδιασμός
 • Κεφαλή τρισδιάστατης κίνησης

ΔΕΙΤΕ ΤΟ9. PHILIPS Shaver Series 1000

 

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΞΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣΑπόλαυσε άνετο στεγνό ξύρισμα με το σύστημα λεπίδων ComfortCut με τις στρογγυλεμένες κεφαλές που γλυστράνε ομαλά πάνω στο δέρμα, ενώ το προστατεύει από σημάδια και κοψίματα.

Οι ευέλικτες κεφαλές με 4 ανεξάρτητες κινήσεις προσαρμόζονται σε κάθε καμπύλη του προσώπου σου, για εύκολο ξύρισμα ακόμα και στον λαιμό και το πηγούνι.

Με την ξυριστική S1110/04 της σειράς Shaver Series 1000 απολαμβάνεις εύκολο και άνετο ξύρισμα. Οι ευέλικτες κεφαλές 4 κατευθύνσεων συνδυάζονται με το σύστημα λεπίδων ComfortCut για ομοιόμορφο αποτέλεσμα.Διαθέτει ενσωματωμένο πτυσσόμενο trimmer για λεπτομέρειες και ανοίγει με μία κίνηση για εύκολο καθάρισμα.

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ

 • Ανετο και εύκολο ξύρισμα
 • Βαθύ και ομοιόμορφο ξύρισμα
 • Ευέλικτες κεφαλές 4 κατευθύνσεων

ΔΕΙΤΕΤΟ

10. ΑΕG HR 5654

 

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΞΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣΑνδρική ξυριστική μηχανή προσώπου με επαναφορτιζόμενη μπαταρία, τριπλό σύστημα κοπής και ευέλικτες κεφαλές ξυρίσματος για γρήγορο και ακριβές ξύρισμα. Διαθέτει και ειδικό εξάρτημα trimmer για μακριές τρίχες, φορτιστή μπαταρίας, βούρτσα καθαρισμού, καπάκι, τσάντα αποθήκευσης.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

• Αντιολισθητική λαβή
• Χρωματική ένδειξη φόρτισης
• Διακόπτης On/Off
• Τροφοδοσία: 220-240 V, 50Hz

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ

• Λειτουργεί με επαναφορτιζόμενες μπαταρίες (ΝiMH) : 2×450 mAh
• Η κεφαλή μπορεί να αποσυναρμολογηθεί για ευκολότερο καθαρισμό

ΔΕΙΤΕ ΤΟ11.  Remington R95

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΞΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣΤαξιδιωτική ξυριστική μηχανή με 2 ανεξάρτητες κεφαλές που προσφέρουν 50% περισσότερη κάλυψη και λεπίδες ακριβείας για τέλεια απόδοση. Με το ιδιαίτερο και συμπαγές design που έχει είναι ιδανική για ταξίδια.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

• Κάλυμμα προστασίας
• Χρόνος φόρτισης 8 ώρες
• Λαμπάκι ένδειξης φόρτισης

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ

 •  Χρήση χωρίς καλώδιο 30 λεπτά
 • Επαναφορτιζόμενη

ΔΕΙΤΕ ΤΟΘέλετε να εξοπλίσετε περισσότερο το σπίτι σας με νέες συσκευές σας προτείνουμε τους καλυτέρους φούρνους μικροκυμάτων.