ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑ ΞΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑ ΞΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ

Η ξυριστική μηχανή κάνει πιο γρήγορη την πρωινή σας ετοιμασία,  ενώ χάρη στο γρήγορο σύστημα λεπίδων που διαθέτουν οι καλύτερες ξυριστικές μηχανές και τις πλήρως πλενόμενες κεφαλές κάνουν το ξύρισμα με το κλασσικό ξυραφάκι να φαίνεται μακρινή ανάμνηση.

Οι καλύτερες ξυρίστικες μηχανές προσφέρουν βαθύ ξύρισμα και προστατεύουν την επιδερμίδα από ερεθισμούς ενω διαθέτουν επαναφορτιζόμενες μπαταριές που είναι ενεργειακά αποδοτικές και προσφέρουν πάνω από 30 λεπτά λειτουργιάς.Φτιάξε το αγαπημένο σου look με τις κάλύτερες  ξυριστικές μηχανές , που διαθέτουν ανθεκτικές λεπίδες υψηλής ακριβείας, ώστε να μη χρειαστεί να τις αντικαταστήσεις τουλάχιστον για τα επόμενα 5 έτη. Με αυτό τον τρόπο εξοικονομείς σημαντικά ποσά χρημάτων σε σύγκριση με τις συμβατικές ξυριστικές μηχανές. Οι λεπίδες θα ξυρίσουν με ακρίβεια και ομοιόμορφα, χωρίς να προκαλούν ανεπιθύμητους ερεθισμούς στο δέρμα σου. Με διαφορετικές χτένες θα δημιουργήσεις το επιθυμητό look εύκολα και γρήγορα. Επίσης, χάρη στην επαναφορτιζόμενη μπαταρία που διαθέτουν άρκετης ώρας χρήσης ώστε να επιτύχεις σίγουρα το επιθυμητό αποτέλεσμα ξυρίσματος. Έπειτα το ξύρισμα, οι λεπίδες πλένονται εύκολα με τρεχούμενο νερό για να τις διατηρείς σε άριστη λειτουργική και οπτική κατάσταση.

Πλεονεκτήματα τών καλύτερων ξυριστικών μηχανών:

 

  • Σύστημα προστασίας της επιδερμίδας
  • Ξυρίστε τα πυκνά γένια ακόμη πιο γρήγορα
  • Νεα Συστήματα  λεπίδων MultiPrecision που  ανασηκώνουν και κόβουν  όλες τις τρίχες
  • Κεφαλές Flex 5 κατευθύνσεων
  • Μέγαλη  αυτονομία

Επιλέξαμε και σας προτείνουμε τις καλύτερες ξυριστικές μηχανές…

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΞΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ

1. Ξυριστική Μηχανή CoolTec CT4S

[usr 4.3]

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΞΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ

Η CoolTec της Braun είναι μία νέα , επαναστατική ξυριστική μηχανή για στεγνή χρήση με Ενεργή Τεχνολογία Ψύξης – CoolTec, η οποία εξαλείφει τη θερμότητα κατά το ξύρισμα και αποτρέπει τους ερεθισμούς του δέρματος. Αυτό το χαρακτηριστικό καθώς και το ξεχωριστό, μοναδικό, κομψό design της κάνει την CoolTec παγκοσμίως την πιο προηγμένη τεχνολογικά ξυριστική μηχανή, η οποία προσφέρει εκπληκτική απόδοση ξυρίσματος.

Χαρακτηριστικά

 • Ενεργή Τεχνολογία Ψύξης | CoolTec  Δροσίζει αυτόματα το δέρμα ενώ ξυρίζεστε, για να ελαχιστοποιείται ο ερεθισμός από το ξύρισμα. Λειτουργεί χωρίς τζελ ή λοσιόν.
 • Wet&Dry  Ειδικά σχεδιασμένη για ασφαλή χρήση στο ντους.
 • Προσαρμοσμένο σύστημα κοπής 3 σταδίων   Δύο ανεξάρτητα κινούμενα στοιχεία κοπής προσαρμόζονται σε κάθε καμπύλη του προσώπου για αποτελεσματικό βαθύ ξύρισμα.
 • Εξάρτημα κοπής ακριβείας   για ακριβείς γωνίες και προσαρμοσμένα σχήματα
 • Πλενόμενη : Αφαιρεί ακόμα και τις πιο επίμονες τρίχες που αναπτύσσονται προς διάφορες κατευθύνσεις όπως και τα γένια λίγων ημερών.
 • Έχει πλήρως στεγανοποιημένο σώμα και είναι αδιάβροχη και πλενόμενη σε βάθος νερού 5 μέτρων.

ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ

Πλήρης φόρτιση 1 ώρα , Αυτονομία λειτουργίας 45 λεπτά
1 φόρτιση 5 λεπτών αρκεί για ένα ξύρισμα.

2. Ξυριστική Μηχανή BRAUN Series 3 3080s

[usr 4.2]

Τέλεια άνεση για βαθύ ξύρισμα.

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑ ΞΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ

Χαρακτηριστικά:

– Wet+Dry – Ειδικά σχεδιασμένη για χρήση και στο ντους με αφρό ή τζελ
– Σύστημα κοπής τριπλής δράσης – Διπλά πλέγματα και ένας ενσωματωμένος ενδιάμεσος κόπτης ξυρίζουν όλο και πιο βαθιά τα γένια σας.
– Τεχνολογία MicroComb – Αιχμαλωτίζει περισσότερες τρίχες για εκπληκτικό αποτέλεσμα χωρίς ερεθισμούς ακόμη και σε γένια 3 ημερών.
– Πλέγμα SensoFoil™ για πιο αποτελεσματικό βαθύ ξύρισμα – Βελτιστοποιημένο πλέγμα που κόβει τις τρίχες πιο εύκολα ενώ είναι απαλό στο δέρμα.
– Εξάρτημα κοπής ακριβείας – για ακριβείς γωνίες και προσαρμοσμένα σχήματα

ΦΟΡΤΙΣΗ -ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ

 • Πλήρως πλενόμενη / Αυτονομία λειτουργίας 45’, φόρτιση 1ώρα
 • Γρήγορη φόρτιση 5 λεπτών για 1 ξύρισμα

3. Ξυριστική Μηχανή BRAUN 5147S

 

[usr 4.2]

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑ ΞΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ

Η ξυριστική μηχανή της Braun 5147S με τεχνολογία AutoSense διαβάζει τη γενειάδα σου και προσαρμόζει τη δύναμη ανάλογα με την πυκνότητα της! Λιγότερα περάσματα υπόσχονται πιο γρήγορο και πιο ασφαλές ξύρισμα!

Αιχμαλωτίζει αποτελεσματικά τρίχες που αναπτύσσονται στο λαιμό και στο πηγούνι ενώ χάρη στην κινούμενη κεφαλή, προσαρμόζεται κατά μήκος μεγαλύτερων περιγραμμάτων για μέγιστη επαφή με το δέρμα. Προσφέρει το απόλυτο ξύρισμα αλλά ταυτόχρονα και την απόλυτη άνεση ενώ τα στοιχεία κοπής ανταποκρίνονται ακόμη και στα μικρότερα περιγράμματα.

Προσφέρει κλείδωμα σε 5 γωνίες για πιο ακριβή ξύρισμα από ποτέ ενώ μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις τόσο σε στεγνό όσο και σε βρεγμένο δέρμα.

ΦΟΡΤΙΣΗ -ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ

Επίσης, με την αυτονομία των 50 λεπτών, θα έχεις όλο το χρόνο που θα χρειαστείς για να επιτύχεις το στυλ που επιθυμείς.

 

4. Ξυριστική Μηχανή Philips Shaver Series 5000 S5420/06

 

[usr 4.0]

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΞΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 2018

Η ξυριστική μηχανή Aquatouch S5420/06 της σειράς 5000 προστατεύει το δέρμα σου όσο εσύ απολαμβάνεις ένα αναζωογονητικό ξύρισμα, με το σύστημα λεπίδων MultiPrecision που επιτρέπει στις κεφαλές να γλιστράνε απαλά στο δέρμα χωρίς να το ερεθίζουν.Ειδικά σχεδιασμένο σύστημα λεπίδων το οποίο προστατεύει το δέρμα από κοψίματα και ερεθισμούς κατά το εξαιρετικά βαθύ ξύρισμα. Οι στρογγυλεμένες κεφαλές είναι σχεδιασμένες για να γλιστράνε απαλά στο δέρμα για τέλειο αποτέλεσμα κάθε φορά.
Επιπλέον, με το σύστημα Super Lift & Cut, οι δύο λεπίδες ανασηκώνουν τις τρίχες για πιο εύκολο και άνετο ξύρισμα.Το ξύρισμα που προτιμάς χωρίς περιορισμούς. Με το κάλυμμα AquaTec για υγρό και στεγνό ξύρισμα, μπορείς να επιλέξεις ένα γρήγορο, άνετο στεγνό ξύρισμα. Εναλλακτικά, μπορείς να επιλέξεις το υγρό ξύρισμα, με τζελ ή αφρό, ακόμη και στο ντους.

ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ

Χρόνος Φόρτισης 1 ώρα / Αυτονομία 45 λεπτά

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ

 •  Κεφαλές 5-Direction Flex
 •  Σύστημα λεπίδων MultiPresicion
 • Τεχνολογία Super Lift & Cut
 •  Τrimmer SmartClick.
 • Επιλογή γρήγορης φόρτισης

 

5. Ξυριστική Μηχανή PHILIPS S5130/06

[usr 3.9]

Βαθύ και γρήγορο ξύρισμα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑ ΞΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ

Η ξυριστική μηχανή Shaver Series 5000 κάνει πιο γρήγορη την πρωινή σας
ετοιμασία, χάρη στο γρήγορο σύστημα λεπίδων MultiPrecision και τις πλήρως
πλενόμενες κεφαλές.

Άνετο και βαθύ αποτέλεσμα

• Οι λεπίδες ανασηκώνονται και στη συνέχεια κόβουν κοντές και μακριές τρίχες, για
γρήγορο ξύρισμα
• Οι κεφαλές κάμπτονται προς 5 κατευθύνσεις για γρήγορο και βαθύ ξύρισμα
• Ανασηκώνει τις τρίχες για πιο βαθύ ξύρισμα

ΦΟΡΤΙΣΗ -ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ

• Ενδείξεις μπαταρίας 1 επιπέδου και κλειδώματος ταξιδίου
• 40 λεπτά αυτονομίας / Φόρτιση σε 1 ώρα
• 2 χρόνια εγγύηση

Αξιοποιήστε στο έπακρο την ξυριστική σας μηχανή

• Κουμπωτό τρίμερ για άψογο μουστάκι και φαβορίτες

 

6. Ξυριστική Μηχανή S1510/04 της Philips

[usr 3.8]

 

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑ ΞΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ

Ανθεκτικές και αυτο-ακονιζόμενες λεπίδες για βαθύ ξύρισμα . Οι ανθεκτικές λεπίδες CloseCut ακονίζονται καθώς ξυρίζεστε, κάθε φορά που χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας. Ευέλικτες κεφαλές 4 κατευθύνσεων για εύκολο ξύρισμα σε κάθε καμπύλη  προσαρμόζονται σε κάθε καμπύλη του προσώπου σας, για εύκολο ξύρισμα ακόμα και στο λαιμό και το πηγούνι.

ΕΥΚΟΛΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Ανοίξτε πατώντας το κουμπί-στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το βουρτσάκι καθαρισμού.Ανοίξτε πατώντας το κουμπί. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το βουρτσάκι καθαρισμού.

Ιδανικό για να διατηρείτε το σχήμα στο μουστάκι σας και να τριμάρετε τις φαβορίτες σας.

ΦΟΡΤΙΣΗ -ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ

Η ξυριστική σας μηχανή θα συνεχίσει να λειτουργεί με την ίδια εκπληκτική απόδοση για πολλά χρόνια, χάρη στην ισχυρή και αποδοτική μπαταρία ιόντων λιθίου με 40 λεπτά αυτονομίας μετά από φόρτιση οκτώ ωρών –Απολαύστε 40+ λεπτά αυτονομίας (περίπου 13 ξυρίσματα) με μία ώρα φόρτισης. Αυτή η ξυριστική μηχανή λειτουργεί μόνο ασύρματα. Αυτή η ξυριστική μηχανή έχει σχεδιαστεί μόνο για ασύρματη λειτουργία.

Θέλετε να εξοπλίσετε περισσότερο το σπίτι σας με νέες συσκευές σας προτείνουμε τους καλυτέρους φούρνους μικροκυμάτων. 

 

Related posts

error: Content is protected !!