κονσόλες παιχνιδιών : Kονσόλες με τις περισσότερες πωλήσεις στην αγορά

Sony PlayStation 5

Αν θέλετε να μάθετε την κονσόλα με τις καλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών

αυτό το post είναι αυτό που χρειάζεστε…

Xbox One

Ως μία από τις κονσόλες με τις μεγαλύτερες πωλήσεις, το Xbox One έχει πουλήσει 46 εκατομμύρια μονάδες μέχρι το 2021. Δεδομένου ότι το Xbox One εξακολουθεί να διατίθεται προς πώληση, ο αριθμός των πωλήσεων εξακολουθεί να αυξάνεται. Ακόμα κι έτσι, το Xbox One δεν μπορεί να ανταγωνιστεί το PS4 της Sony.

Xbox 360

Το Xbox 360 κυκλοφόρησε το 2005. Είναι ο διάδοχος του αρχικού Xbox. Αναφέρθηκε στο ηλεκτρονικό τυπο ότι το Xbox 360 είχε πουλήσει 84 εκατομμύρια μονάδες .

PlayStation

PlayStation 5

Το PlayStation 5, που κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2020, γίνεται μια από τις κονσόλες παιχνιδιών με τις μεγαλύτερεις πωλήσεις πάγκοσμίος. Το PS5 είχε πουλήσει 17,3 εκατομμύρια μονάδες μέχρι το τέλος του 2021. Ωστόσο, η παγκόσμια οικονομική ύφεση και οι ελλείψεις σε ήλεκτρονικά συστήματα επηρεάζουν την ικανότητα της Sony να ανταποκριθεί στη ζήτηση της αγοράς. Δεδομένου αυτού του γεγονότος, είναι δύσκολο για τους παίκτες να αποκτήσουν το PS5  – και η κατάσταση είναι απογοητευτική για τους καταναλωτές, .

PlayStation 4

 

Το PlayStation 4  είναι μία από τις κονσόλες με τις μεγαλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών. Διαθέτει μια αξιόλογη σειρά από  παιχνιδιών όπως το Horizon Zero Dawn, το Gold of War και το Uncharted, γεγονός που καθιστά το PS4 την απόλυτη μηχανή παιχνιδιών. Υπολογίζεται ότι μέχρι τις 18 Ιουλίου 2021 έχουν πωληθεί περισσότερες από 115 εκατομμύρια μονάδες PS4.

 

PlayStation 3

Το PS3 κυκλοφόρησε στις 11 Νοεμβρίου 2006. Μέχρι τον  Μαρτίου 2017, το PS3 είχε πουλήσει 87,4 εκατομμύρια μονάδες σύμφωνα με τη Sony. Η παραγωγή του έχει τερματιστεί.

 

PlayStation 2

Το PlayStation 2 είναι ο διάδοχος του SEGA Saturn -Το σημαντικό είναι ότι διαθέτει μια ατελείωτη σειρά από επιτυχημένους τίτλους. 157,68 εκατομμύρια κονσόλες PS2 πουλήθηκαν κατά τη διάρκεια της ζωής του συστήματος.

Nintendo

Nintendo Switch

 

κονσόλες παιχνιδιών
@topreviews.gr

Οι πωλήσεις του Nintendo Switch ξεπερνούν αυτές του Xbox One. Το Switch έχει ήδη  103,54 εκατομμυρία πωλήσεις. Σύμφωνα με τη Nintendo, τα παιχνίδια για το Switch θα συνεχίσουν να κυκλοφορούν για άλλα τρία χρόνια τουλάχιστον. Έτσι, αναμένεται ότι οι πωλήσεις των Nintendo Switch θα συνεχίσουν να αυξάνονται.

mm

Written by 

Είμαι ηλεκτρολόγος μηχανικός και εχω γράψει άρθρα σχετικά με την τεχνολογία των υπολογιστών για μεγάλο χρονικό διάστημα .Ο επαγγελματισμός, η αποτελεσματικότητα και η καινοτομία στον τρόπο σκέψης με χαρακτηρίζουν.

Related posts

error: Content is protected !!