ΑΣΥΡΜΑΤΟΙ ΦΟΡΤΙΣΤΕΣ Anker

Αφού ερευνήσαμε διαφορετικές επιλογές – προτείνουμε τους καλύτερους ασύρματους φορτιστές που είναι διαθέσιμοι το 2021 -Μετρήσαμε και βαθμολογήσαμε τον ρυθμό φόρτισης κάθε μοντέλου, φορτίζοντας ξανά και ξανά μια μεγάλη ποικιλία συσκευών για να αξιολογήσουμε την απόδοση κάθε προϊόντος. Αξιολογήσαμε επίσης την αισθητική, την εργονομία και τυχόν άλλα ειδικά πρόσθετα χαρακτηριστικά κάθε φορτιστή που μπορεί να διαθέτουν.

1. Anker PowerWave II Stand Indoor (B2529GF1)

 

O Anker PowerWave είναι γρήγορος και αποτελεσματικός –  Αυτός ο φορτιστής είχε εξαιρετικές επιδόσεις στις δοκιμές μας όσον αφορά το χρόνο φόρτισης. Ξεχώρισε φορτίζοντας πλήρως τα τηλέφωνα ταχύτερα από άλλες επιλογές. Μπορείτε να  τοποθετήσετε το τηλέφωνό σας τόσο σε κατακόρυφο όσο και σε οριζόντιο προσανατολισμό όταν χρησιμοποιείτε τον φορτιστή.       πράγμα που σημαίνει ότι το PowerWave λειτουργεί αποτελεσματικά και ως βάση τηλεφώνου.

Ένα μειονέκτημα που παρατηρήσαμε είναι η έλλειψη πρόσφυσης που έχει η βάση. Πέρα από όλα αυτά, αυτό το μοντέλο προσφέρει μια γρήγορη και απλή λύση για ασύρματη φόρτιση και είναι μια εξαιρετική επιλογή αν θέλετε μια βάση φόρτισης που λειτουργεί γρήγορα.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  •  αισθητική
  • απόδοση φόρτισης

ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ

  • Μικρό σε μήκος καλώδιο τροφοδοσίας
  • Ανατρέπει αρκετά

2. Anker Powercore Wireless Iii 10000

 

Το Anker PowerCore III 10K Wireless μπορεί να λειτουργήσει τόσο ως ασύρματος φόρτιστης όσο και ως  power bank. Μπορείτε ακόμη και να φορτίσετε έως και 3 συσκευές ταυτόχρονα – δύο ενσύρματα και μία ασύρματα.Επιπλέον έχει πολύ κομψή εμφάνιση.

 

 

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  • Μεγάλη απόδοση φόρτισης
  • Μπορεί να φορτίσει τρεις συσκευές ταυτόχρονα

ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ

  • Ακριβό

Written by 

Related posts

error: Content is protected !!