4 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ High Zoom Cameras

φωτογραφικές μηχανές

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ High Zoom Cameras

Εμφάνιση DSLR & ευέλικτη λειτουργικότητα

Η φωτογραφική μηχανή  συνδυάζει κορυφαίο οπτικό ζουμ  με ολοκληρωμένες δυνατότητες λήψης. Με υποστήριξη στατικών εικόνων RAW, Bluetooth και Wi-Fi ώστε να πραγματοποιείς λήψεις ακόμη και από απόσταση.

Εστίασε σε οποιαδήποτε απόσταση

Από ευρυγώνιες μέχρι πολύ κοντινές λήψεις, θα αποτυπώσεις λεπτομέρειες που δεν φαίνονται με γυμνό μάτι. Είτε βρίσκεσαι μέτρα ή χιλιόμετρα μακριά.

Ασύρματη συνδεσιμότητα για ευελιξία

Δημιούργησε εύκολα αντίγραφα ασφαλείας των εικόνων σου με τη λειτουργία αυτόματης μεταφοράς στο smartphone. Επίσης, με τη λειτουργία άμεσης προβολής θα σου επιτρέψει να πραγματοποιήσεις λήψεις από απόσταση ή ακόμη και να προσαρμόσεις τις ρυθμίσεις μέσα από το smartphone.

OI ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ High Zoom Cameras

 

1. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ NIKON COOLPIX P 1000

Οπτικό ζουμ: 125x
ISO100 έως 1600
Ανάλυση βίντεο:4 K

 

OI ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ High Zoom Cameras

 

Κάνε τα αδύνατα, δυνατά, με την φωτογραφική μηχανή της Nikon P1000. Άγγιξε τα αστέρια και φτάσε όσο ψηλά θέλεις στον ουρανό χάρη στο εκπληκτικό οπτικό ζουμ 125x. Πλέον θα μπορείς να φωτογραφίζεις θέματα όπου στο παρελθόν δεν μπορούσες να δεις ούτε με γυμνό μάτι!

Ξεπέρασε τα όρια και δες το φεγγάρι πιο κοντά από ποτέ. Και για να πας ακόμη πιο κοντά και να καταγράψεις και την πιο μικρή λεπτομέρεια, το ψηφιακό ζουμ Dynamic Fine Zoom επεκτείνει το ανώτατο ζουμ έως και τα 250x/6000mm.

Διαθέτει τον φωτεινό φακό NIKKOR f/2.8 και αισθητήρα 16MP ώστε να πραγματοποιείς λήψεις που κόβουν την ανάσα. Σε συνδυασμό με τον επεξεργαστή EXPEED που ελαχιστοποιεί τις παραμορφώσεις ακόμη και σε υψηλό ζουμ αλλά και την ταχύτητα λήψης που αγγίζει τα 7fps, θα φωτογραφίζεις τόσο κοντινά όσο και μακρινά θέματα, με ευκρίνεια και λεπτομέρεια.

Εξοπλισμένη επίσης με ηλεκτρονικό σκόπευτρο για πεντακάθαρη προβολή της λήψης αλλά και περιστρεφόμενη οθόνη 3.2’’ ώστε να φωτογραφίζεις με άνεση ακόμη και από δύσκολες γωνίες. Ικανή να καταγράψει βίντεο σε υπερ-υψηλή ανάλυση 4K UHD αλλά και στερεοφωνικό ήχο αλλά και σύστημα απόσβεσης κραδασμών VR για να την χρησιμοποιείς ακόμη και με το ένα χέρι.

Έρχεται με πολλές λειτουργίες σκηνής ώστε να ξεδιπλώσεις την δημιουργικότητά σου. Η μηχανή βελτιστοποιεί αυτόματα όλες τις ρυθμίσεις ώστε να αποτυπώνεις κάθε φορά, καθαρές εικόνες. Και για να βρίσκεις πάντα το στόχο σου, η μεγάλη λαβή και τα σωστά τοποθετημένα στοιχεία ελέγχου στο σώμα, θα κάνουν τη χρήση και τη λειτουργία ζουμ, γρήγορη και απλή υπόθεση.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ: Απίστευτο  ζουμ 125x  – Οθόνη LCD – EVF – 4K βίντεο – Wi-Fi και Bluetooth.

MEIONEKTHMATA: Η ποιότητα εικόνας δεν ειναι η καλυτερη στο μέγιστο ζουμ –  δεν ανταποκρινεται γρηγορα μετα απο   bursts . Δεν υπάρχει προστασία από τις καιρικές συνθήκες.
Ακριβή – Ογκώδης – Η οθόνη δεν ειναι touch support. .

 

2. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ NIKON COOLPIX P900

Οπτικό ζουμ: 83x
 ISO 100-1600
Ανάλυση βίντεο:1080p

Εάν απολαμβάνετε να φωτογραφίζετε την άγρια φύση και το νυχτερινό ουρανό, το εξαιρετικό οπτικό zoom 83x της Nikon COOLPIX P900 16 megapixel σάς επιτρέπει να αποτυπώνετε λεπτομέρειες που είναι αδύνατο να διακριθούν δια γυμνού οφθαλμού. Η γρήγορη AF και η μειωμένη υστέρηση χρόνου λήψης επιτρέπει την άμεση λήψη, ενώ το οπτικό VR (απόσβεση κραδασμών) διπλής ανίχνευσης 5 στοπ βοηθάει στη μείωση του θαμπώματος.

OI ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ High Zoom Cameras

 

Απολαύστε ευέλικτη σύνθεση χάρη στην πτυσσόμενη οθόνη και το ενσωματωμένο ηλεκτρονικό σκόπευτρο, για λεπτομερείς λήψεις με υπερ-τηλεφακό και video Full HD. Η ενσωματωμένη υποστήριξη GPS/GLONASS/QZSS παρέχει απόλυτη ακρίβεια τοποθεσιών λήψης. Επίσης, η ενσωματωμένο υποστήριξη Wi-Fi® και NFC σάς παρέχει τη δυνατότητα άμεσης κοινοποίησης.
Έχοντας σχεδιαστεί για άνετες λήψεις, η COOLPIX P900 σάς φέρνει πιο κοντά από ποτέ στην ομορφιά της φύσης.

Αποτυπώστε εκπληκτικές λεπτομέρειες που δεν μπορούν να συλληφθούν δια γυμνού οφθαλμού χάρη στο φακό zoom NIKKOR 83x -με δυνατότητα επέκτασης στο Dynamic Fine Zoom 166x¹– καλύπτοντας από 24 mm σε ευρεία γωνία έως 2000 mm σε τηλεφωτογραφία (ισοδύναμο με φορμά 35 mm).

Η λήψη φωτογραφιών με τηλεφακό με τη μηχανή στο χέρι είναι σταθερή επειδή το VR ανιχνεύει την κίνηση ταυτόχρονα από το φακό (αισθητήρας γωνιακής ταχύτητας) και τον αισθητήρα εικόνας (πληροφορίες ταχύτητας κίνησης), βελτιώνοντας την απόσβεση των κραδασμών.

Κοινοποιήστε τις αγαπημένες φωτογραφίες άγριας φύσης και φύσης καθώς ταξιδεύετε, χρησιμοποιώντας το κουμπί Wi-Fi® ενός αγγίγματος ή απλά ακουμπώντας τη φωτογραφική μηχανή με δυνατότητα NFC σε μια έξυπνη συσκευή.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ: Φακός 83x ζουμ. Εξαιρετικό σύστημα σταθεροποίησης εικόνας. Πλήρη χειροκίνητα χειριστήρια.

MEIONEKTHMATA: Η ποιότητα εικόνας δεν ειναι η καλύτερη στο μέγιστο ζουμ –  δεν ανταποκρίνεται γρήγορα μετά απο  bursts-Δεν υπάρχει προστασία από τις καιρικές συνθήκες.

Το Nikon Coolpix P900 διαθέτει το μεγαλύτερο εύρος μεγέθυνσης  απο οποιασδήποτε φωτογραφικής μηχανής στην αγορά, αλλά η έλλειψη λεπτομέρειας σε υψηλότερα ISOs την κρατά πίσω απο υψηλές βαθμολογίες.

3. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ CANON PowerShot SX70

Οπτικό ζουμ: 65x
ISO 100 – 3200
Φωτογράφισε κάθε στιγμή με αυτοπεποίθηση και μην αφήσεις καμία στιγμή να πάει χαμένη με την compact φωτογραφική μηχανή Canon SX70. Πρόκειται για μία φωτογραφική που συνδυάζει την εμφάνιση μοντέλων DSLR με τις ευέλικτες λειτουργίες που υπόσχονται να απογειώσουν τις λήψεις σου.Με το οπτικό ζουμ 65x θα πας όσο κοντά επιθυμείς στο θέμα σου ώστε να έχεις εξασφαλισμένη ποιότητα εικόνας και ευκρίνεια, σε όλες τις αποστάσεις. Αποτύπωσε οικογενειακές στιγμές και ιδιαίτερες περιστάσεις αλλά και πορτραίτα, χωρίς να χάσεις τη λάμψη του αυθορμητισμού. Χωρίς να αλλάζεις φακούς θα καταγράφεις τα πάντα από απομακρυσμένες λεπτομέρειες έως εικόνες macro.Η SX70 υποστηρίζει εγγραφή βίντεο σε ανάλυση 4K για εκθαμβωτικές λεπτομέρειες και παράλληλα ήχο υψηλής ποιότητας.
Θα σου επιτρέψει επίσης να φωτογραφίσεις σε φορμά RAW ώστε να επεξεργαστείς αργότερα τις φωτογραφίες σου ή απευθείας σε φορμά JPEG. Και για να έχεις εξασφαλισμένη υψηλή ποιότητα εικόνας, άφησε τη λειτουργία αυτόματης εστίασης, να καταγράψει τα πάντα γύρω σου όσο γρήγορα κι αν διαδραματίζονται.Η κάμερα διαθέτει επίσης ασύρματη συνδεσιμότητα Wi-Fi για εύκολη μεταφορά εικόνων προς το smartphone ενώ με τη λειτουργία Άμεσης προβολής, θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις ή να αλλάξεις τις ρυθμίσεις της κάμερας, από απόσταση.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ: Φακό με ζουμ 65x. Οθόνη LCD . Εξαιρετική EVF.

MEIONEKTHMATA: Το 4Κ δεν είναι διαθέσιμο σε όλες τις λειτουργίες.

Το Canon PowerShot SX70 HS ειναι ιδανικη για φωτογραφιες απο ultra-wide tκαι extreme telephotos Είναι ιδανικη κάμερα για τους παρατηρητές της άγριας ζωής, τις οικογένειες

 

4. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ PANASONIC DC FZ 82 EG K

Οπτικό ζουμ: 60x
 ISO 100 – 3200
Ανάλυση βίντεο:2160p
OI ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ High Zoom Cameras
Με το μεγάλο οπτικό zoom 60x η Panasonic DMC-FZ82 εξασφαλίζει ότι θα είσαι πάντα στο επίκεντρο των γεγονότων όσο μακριά και αν βρίσκεσαι. Μακρινά θέματα και εκπληκτικά πορτραίτα με τον πιο εύκολο τρόπο! Ο οπτικός Σταθεροποιητής Εικόνας Power O.I.S. της Lumix αντισταθμίζει το θόλωμα της εικόνας που προέρχεται από το τρεμόπαιγμα του χεριού. Έτσι θα έχεις ακόμη πιο καθαρές φωτογραφίες σε χώρους με χαμηλό φωτισμό ή κάτω από το φυσικό φως αργά το απόγευμα, χωρίς να χάνεται η φυσική αίσθηση και η ατμόσφαιρα της ώρας. Επίσης, ο ευρυγώνιος φακός επιτρέπει τη λήψη τοπίων με μεγάλο εύρος ενώ ο αισθητήρας υψηλής ανάλυσης 18.1 Megapixels σου επιτρέπει να βγάλεις φωτογραφίες με ασύγκριτη λεπτομέρεια και δυνατότητα εκτύπωσης σε μεγάλο μέγεθος χωρίς αλλοιώσεις.
Η Panasonic DMC-FZ82 ενσωματώνει τη λειτουργία HDR που ενώνει πολλές λήψεις του ίδιου θέματος με διαφορετική έκθεση. Ακόμη, η λειτουργία iAuto με τις εξελιγμένες λειτουργίες ανίχνευσης λειτουργούν αυτόματα, ώστε να βελτιστοποιήσουν τις ρυθμίσεις της μηχανής, κάνοντας πανεύκολη τη λήψη όμορφων φωτογραφιών σε κάθε περίσταση. Επίσης με εγγραφή βίντεο 4K θα έχεις την κινηματογραφική αίσθηση σε όλες τις ταινίες σου ενώ αν κάποιο από τα καρέ θέλεις να το κρατήσεις σαν φωτογραφία, μπορείς να το επιλέξεις μέσα από τη λειτουργία 4K Photo.

 

5. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ SONY DSC-HX350/B

Οπτικό ζουμ: 50x
ISO 80 – 12800
Φέρε τη σκηνή όσο κοντά θέλεις με το φακό ZEISS και το οπτικό ζουμ 50x και πάρε τον πλήρη έλεγχο της φωτογράφισης, με παρόμοιο τρόπο όπως θα έκανες με μία DSLR, με την φωτογραφική μηχανή Sony DSC-HX350. Εξοπλισμένη με αισθητήρα ExmorR CMOS 20.4MP, επεξεργαστή BIONZ X αλλά και λειτουργία Optical SteadyShot για μείωση θορύβου αλλά και ευκρινής εικόνες, ακόμη και κατά τη χειροκίνητη λήψη, που ενδέχεται να υπάρχουν κραδασμοί.
Η ανακλινόμενη οθόνη των 3’’ θα σου δείξει με μεγάλη φωτεινότητα τις φωτογραφίες και βίντεο που μόλις τράβηξες ενώ η λήψη εικόνων γίνεται πιο εύκολα ακόμη και από δύσκολες γωνίες. Μέσα από το εικονοσκόπιο των 201k θα βλέπεις με απόλυτη καθαρότητα σε πραγματικό χρόνο το κάδρο που θέλεις να φωτογραφίσεις, με κάλυψη πεδίου 100% ενώ χάρη στον περιστροφικό χειρισμό, θα ελέγχεις γρήγορα και εύκολα όλες τις λειτουργίες. Τράβηξε βίντεο σε υψηλή ανάλυση Full HD και χρησιμοποίησε τη λειτουργία Magic Shot Video για μοναδικές φωτογραφίσεις. Με μεγάλη ποικιλία από εφέ θα απελευθερώσεις τη δημιουργικότητά σου ενώ συνδέοντας τη φωτογραφική μηχανή σε μία 4K τηλεόραση, θα απολαμβάνεις ολοζώντανες αποχρώσεις στις φωτογραφίες σου χάρη στην τεχνολογία Triluminos.

Written by 

Related posts

error: Content is protected !!