TA KAΛΥΤΕΡΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ ΜΕΧΡΙ 300 ΕΥΡΩ

Η επιλογή ενός πλυντηρίου ρούχων είναι μια απαιτητική διαδικασία, αφου  το πλυντήριο δουλεύει  και επιφορτίζεται περισσότερο από οποιαδήποτε ηλεκτρική συσκευή στα σύγχρονα νοικοκυριά άρα η επιλογή ενός νέου πρέπει να βασίζεται στην οικονομία στο ρεύμα, στην ελάχιστη μηχανική καταπόνηση, αλλά και στα χαμηλοτερα  επίπεδα θορύβου. Τα πλυντήρια  που προτείνονται  έχουν πλούσιο εξοπλισμό και μεγάλες δυνατότητες εξοικονόμησης ενέργειας και προσφέρονται σε προσιτή τιμή.

Οι κύριοι τύποι πλυντηρίου

Από τις πιο σημαντικές παραμέτρους για την επιλογή ενός πλυντηρίου ρούχων είναι η επιλογή του τύπου πλυντηρίου…

Τύποι πλυντηρίων ρούχων

Υπάρχουν δυο τύποι πλυντηρίων ρούχων οι οποίοι  είναι οι ακόλουθοι:

Άνω φόρτωσης

Πρόκειται για εκείνα τα πλυντήρια ρούχων που έχουν την πόρτα του κάδου τους στο πάνω μέρος της συσκευής. Τα πλυντήρια αυτά έχουν το σημαντικό πλεονέκτημα ότι είναι μικρότερης διάστασης και ταιριάζουν καλύτερα σε μικρότερους χώρους και είναι πιο φτηνά

Πρόσθιας φόρτωσης

Τα πλυντήρια πρόσθιας φόρτωσης είναι ουσιαστικά τα συμβατικά πλυντήρια που έχουμε οι περισσότεροι στα σπίτια μας.Τα πλυντήρια αυτά είναι οι καλές και ποιοτικές συσκευές, ειναι πιο οικονομικα στην πλυση .

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ TA ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΡΟYΧΩΝ

Η ζωή είναι ήδη αρκετά πολύπλοκη. Γιατί να την κάνεις ακόμα δυσκολότερη; Ανακάλυψε μια σειρά από κόλπα και συμβουλές για να γλιτώσεις χρόνο και χρήματα και πάνω απ’ όλα να επιτύχεις κορυφαία αποτελέσματα σε κάθε σου πλύση. Το πλυντήριό σου είναι εδώ για ‘σένα!

Ενεργειακή κλάση

TA ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΡΟYΧΩΝ ΤΟ 2018Στην ενεργειακή ταμπέλα των πλυντηρίων ρούχων που εισήχθηκε το 2010, η ενεργειακή τους κλάση κυμαίνεται από την Α+++ έως και τη D. Σε αυτή τη φάση υπολογίζεται η συνολική ενεργειακή κατανάλωση της συσκευής κατά τη διάρκεια ενός έτους. Συνυπολογίζεται δηλαδή, η ενέργεια που απαιτείται για 220 πλύσεις καθώς και αυτή που απαιτείται όταν η συσκευή δε χρησιμοποιείται και όταν είναι σε κατάσταση αναμονής. Επομένως σε σχέση με μία παλαιά συσκευή Ενεργειακής κλάσης D, το συγκεκριμένο πλυντήριο εξοικονομεί έως και 79% περισσότερη ενέργεια!

Οι 220 πλύσεις αποτελούνται από ένα συνδυασμό διαφορετικών προγραμμάτων. Το 42% των πλύσεων αφορά πλήρες φορτίο στους 60°C, το 29%  μερικό φορτίο στους 60°C και το υπόλοιπο 29%  μερικό φορτίο στους 40°C.

Δηλαδή, ένα πλυντήριο ρούχων ενεργειακής κλάσης Α+++ καταναλώνει λιγότερες από 154 kWh ενέργειας ετησίως.

 

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ TA KAΛΥΤΕΡΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ ΜΕΧΡΙ 300 ΕΥΡΩ ?

1. ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ Candy CS 1271D3 / 1-S

 

Το πλυντήριο ρούχων Candy CS 1271D3 / 1-S είναι ιδανικό για τις ανάγκες μιας μέσης οικογένειας. Με κάδο χωρητικότητας 7 kg, θα σου προσφέρει πλύσεις οικονομικές και αποδοτικές. Με ενεργειακή κλάση Α+++ που του επιτρέπει να λειτουργεί δίχως να καταναλώνει περισσότερη ενέργεια ή νερό απ’ όσο χρειάζεται.

Το πλήκτρο καθυστέρησης εκκίνησης θα σου επιτρέψει να προγραμματίσεις κάθε σου πλύση, έτσι ώστε να ξεκινήσει αργότερα. Εκμεταλλεύσου το νυχτερινό ή οποιοδήποτε άλλο μειωμένο τιμολόγιο και δες τον λογαριασμό του ηλεκτρικού σου να μειώνεται! Με τη λειτουργία Έξυπνης Συντήρησης, η επέκταση της διάρκειας ζωής του πλυντηρίου σου γίνεται  πιο εύκολη . Πραγματοποίησε διάγνωση προβλημάτων προλαμβάνοντας  ζημιές και κάνε τη συντήρηση της συσκευής εύκολοτερη.

Προσφέρει λειτουργίες χρονοδιακόπτη από τρεις έως και εννέα ώρες για να προγραμματίζεις τις πλύσεις σου όταν εσύ θες –  ενώ υποστηρίζει και NFC σε ό,τι αφορά τη συνδεσιμότητα, προκειμένου να το συνδέσεις με το smartphone σου και να επεκτείνεις έτσι τις δυνατότητές του –μέσω της εφαρμογής Candy Simply-Fy.

Προγράμματα

Ο  έξυπνος οδηγός  θα σου επιτρέψει να βρεις το κατάλληλο πρόγραμμα ανάλογα με τον κύκλο πλύσης σου και τις απαιτήσεις των ρούχων σου, ένω η λειτουργία προβολής στατιστικών, θα σου δείξει λεπτομερώς την κατανάλωση ενέργειας του πλυντηρίου σου ωστε μαζί με  τις συμβουλές  θα εξοικονομήσεις νερό και ενέργεια. Η τεχνολογία ανίχνευσης βάρους, θα προσδιορίσει το βάρος της κάθε πλύσης, προσαρμόζοντας τον κύκλο ανάλογα με το είδος των υφασμάτων και τον όγκο των ρούχων.

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ :
 • Eνεργειακή κλάση Α+++
 • Λειτουργία Έξυπνων Προγραμμάτων και Συντήρησης,
 • NFC  συνδεσιμότητα ώστε να συνδέθεις με το smartphone σου και να επεκτείνεις έτσι τις δυνατότητές του  πλύντηριου μέσω της εφαρμογής Candy Simply-Fy.

2. ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ LG FH2J3TDN0 Α+++

 

Το LG FH2J3TDN0 διαθέτει ισχυρό carbon-inverter direct drive κινητήρα. Ο μηχανισμός direct drive με αθόρυβο και βιώσιμο inverter διαθέτει 10ετή εγγύηση κινητήρα. Το ενεργειακά αποδοτικό πλυντήριο ανήκει στην ενέργειακή κλάση A +++. Το πλυντήριο μπορεί να χωρέσει έως και 8 κιλά ρούχων ή υφασμάτων κάθε φορά.

Το πλυντήριο LG FH2J3TDN0 θα σου χαρίσει ρούχα πεντακάθαρα και απαλά, συνδυάζοντας τις κορυφαίες επιδόσεις με την οικονομική λειτουργία –απόρροια της ενεργειακής του κλάσης Α+++. Είναι σε θέση να προσδιορίσει το φορτίο της κάθε πλύσης, προσαρμόζοντας τις παραμέτρους της, ενώ χάρη στο γρήγορο πρόγραμμά του, μπορεί να ολοκληρώσει μία πλύση μέσα σε μόλις 15’. Η χωρητικότητα των 8 kg είναι αρκετή ακόμα και για τις οικογένειες με αυξημένες ανάγκες, τη στιγμή που το αντιαλλεργικό πρόγραμμα είναι ιδανικό για το πλύσιμο ρούχων παιδιών και ατόμων με ευαίσθητο δέρμα. Διαθέτει ηλεκτρονικό έλεγχο λειτουργίας με οθόνη ενδείξεων και λειτουργία χρονοδιακόπτη για εκκίνηση τη στιγμή που εσύ θες.

Direct Drive To μοτέρ τοποθετείται απευθείας στο τύμπανο, επιτρέποντάς σας να μετακινήσετε το τύμπανο πολύ πιο αποτελεσματικά και πιο ευπροσάρμοστα. Χάρη στον κινητήρα άμεσης μετάδοσης, το μηχάνημα είναι ανθεκτικό και αθόρυβο. To μοτέρ direct drive που διαθέτουν τα πλυντήριά μας, προσφέρει κορυφαία αξιοπιστία και είναι πραγματικά αθόρυβα –  είναι ένας από τους καλύτερους μηχανισμούς πλυντηρίων στην αγορά, για αυτό  και όλα τα πλυντήριά  συνοδεύονται από 10-ετή εγγύηση για τον κινητήρα και τα εξαρτήματα.

Το μοτέρ Inverter Direct Drive προσφέρει κορυφαία αξιοπιστία ενώ ταυτόχρονα είναι πραγματικά αθόρυβο. Η κορυφαία αξιοπιστία άλλωστε, επιβεβαιώνεται από την 10-ετή εγγύηση που συνοδεύεται το μοτέρ αλλά και τα εξαρτήματά του.

6 Motion DD Τα διάφορα ρούχα και υλικά πρέπει να πλένονται με διαφορετικούς τρόπους. Διαθέτει έξι διαφορετικούς τύπους από ροδέλες, στους οποίους το τύμπανο κινείται αποτελεσματικά και με διαφορετικούς τρόπους.

Η αποκλειστική τεχνολογία 6 Motion Direct Drive της LG, μπορεί να κινήσει τον κάδο σε πολλαπλές κατευθύνσεις. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την τέλεια φροντίδα των ρούχων αλλά και την αποτελεσματική καθαριότητά τους.

Οι κινήσεις του Drum Movement παρέχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα πλύσης με μικρή ποσότητα νερού και μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα.- Αναγνώριση βάρους για βελτιστοποιημένη απόδοση και οικονομία.

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ

 • 10-ετή εγγύηση για τον κινητήρα και τα εξαρτήματα.
 • Aθόρυβο

3. ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ SIEMENS WM12B260GR

 

Το Siemens WM12B260GR έχει μεγάλη χωρητικότητα 6 κιλών, ενεργειακή κλάση Α+++ και μέγιστη ταχύτητα στυψίματος 1200rpm. Με μεγάλη ποικιλία προγραμμάτων για να βρεις αυτό που ταιριάζει στα ρούχα σου αλλά και δυνατότητα γρήγορης πλύσης μέσα σε 30 ή και 15 λεπτά.
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 
Χάρη στην τεχνολογία WaterPerfect το πλυντήριο της Siemens μπορεί και αναγνωρίζει την ποσότητα των ρούχων ώστε να ρυθμίζει την κατανάλωση του νερού και να εξασφαλίζει υψηλή απόδοση με τη λιγότερη δυνατή κατανάλωση. Με τη λειτουργία SpeedPerfect ο χρόνος πλύσης στα προγράμματα που χρησιμοποιείς πιο συχνά μειώνεται έως και 65% σε όλα τα προγράμματα εκτός από το πρόγραμμα για μάλλινα και το γρήγορο πρόγραμμα 15 λεπτών,  ενώ με το EcoPerfect εξασφαλίζει τέλεια πλύση κάθε φορά.Ενώ η λειτουργία ΑquaTronic θα εξασφαλίσει υψηλή απόδοση πλύσης με τη χαμηλότερη δυνατή κατανάλωση.
Με τις ενδείξεις στα Ελληνικά θα βρίσκεις εύκολα το πρόγραμμα που επιθυμείς ενώ με την ενσωματωμένη οθόνη θα βλέπεις άμεσα όλες τις πληροφορίες κατά τη διάρκεια της πλύσης όπως τη θερμοκρασία ή και τις στροφές στυψίματος. Επίσης, σε περίπτωση υπερβολικής δόσης απορρυπαντικού το πλυντήριο σε ειδοποιεί ενώ με το χρονοδιακόπτη θα προγραμματίσεις την πλύση θα έως και 24 ώρες μετά.

Οθόνη

Η ευανάγνωστη οθόνη του WM12B260GR θα σου δώσει χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πορεία του προγράμματος, τη θερμοκρασία και τις στροφές στυψίματος που επέλεξες. Θα σε ειδοποιήσει σε περίπτωση υπερβολικής δόσης απορρυπαντικού και θα προτείνει το συνιστώμενο φορτίο για κάθε πρόγραμμα.

Στο Siemens WM12B260GR θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία προγραμμάτων, μεταξύ των οποίων προγράμματα για βαμβακερά και συνθετικά με πρόπλυση και χωρίς, για ανάμεικτα, για μεταξωτά, για μάλλινα, για αθλητικά, για σκούρα/jeans, για πουκάμισα, στύψιμο, ξέβγαλμα, άντληση και γρήγορα προγράμματα διάρκειας 30 και 15 λεπτών.

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ :
 • Η κορυφαία ποιότητα των πλυντηρίων της Siemens έρχεται σε προσιτή τιμή!
 • Μεγάλη ποικιλία προγραμμάτων
 • Τεχνολογία WaterPerfect
 • Ενεργειακή κλάση Α+++

4. ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ ΡΟΥΧΩΝ PITSOS WXP1003C6 6KG

Το Πλυντήριο ρούχων PITSOS WXP1003C6 μπορεί να δεχτεί έως και 6 κιλά ρούχων, και μπόρει να καλύψει  τις ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας. Πρόκειται για ένα πλυντήριο ενεργειακής κλάσης Α+++ , και αυτό σημαίνει ότι εξοικονομεί  περισσότερη ενέργεια σε σύγκριση με ένα άλλο  πλυντήριο .

Διαθέτει 15 διαφορετικά προγράμματα για κάθε περίπτωση πλύσης ( Βαμβακερά, βαμβ.+πρόπλυση, συνθετικά, συνθ.+πρόπλυση, ανάμεικτα, ευπαθή/μεταξωτά, μάλλινα, ξέβγαλμα, στύψιμο, άντληση, γρήγορο 15’/30′, αντιαλλεργικό, αθλητικός ρουχισμός, πουκάμισα, τζην/σκουρόχρωμα ) –  Έλεγχος μη ισορροπημένης κατανομής φορτίου και αυτόματη αναγνώριση ποσότητας ρούχων. Έχει επίσης μετόπη με κείμενο στα Ελληνικά για να βρίσκεις εύκολα το πρόγραμμα και τη ρύθμιση που θέλεις – με πλήκτρα αφής και ένδειξη εναπομείναντος χρόνου.Ενώ διαθέτει ακόμη στο κλείδωμα για τα παιδιά, για μεγαλύτερη ασφάλεια και σύστημα ελέγχου προστασίας από υπερχείλιση /αποτροπής αφρού.

Επιλογές πλύσης.

 • PerfectVario: επιλογή + quick για μείωση χρόνου ή + ecologic για εξοικονόμηση ενέργειας.
 • Πλήκτρα για ρύθμιση θερμοκρασίας, επιλογή στροφών στυψίματος, + quick, + eco, επιπλέον ξέβγαλμα, προγραμματισμός λήξης σε 1-24 ώρες.

Ενδείξεις και χειρισμός συσκευής .

 •  Οθόνη με ενδείξεις πορείας του προγράμματος, θερμοκρασίας, στροφών στυψίματος, υπόλοιπου χρόνου λειτουργίας.
 • Ένδειξη συνιστώμενου φορτίου σε κάθε πρόγραμμα.
 •  Ένδειξη υπερβολικής δόσης απορρυπαντικού.
 • Σύστημα εξοικονόμησης νερού.

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ :

 • Ενεργειακή κλάση Α+++
 • Μέγιστες στροφές στυψίματος: 1000 rpm.
 • Ετήσια κατανάλωση (220 πλύσεις): 153 kWh, 10560 lt.
 • Επίπεδα θορύβου: πλύση 57 dB, στύψιμο 73 dB.

Related posts