TA KAΛΥΤΕΡΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ ΜΕΧΡΙ 370 ΕΥΡΩ

Η επιλογή ενός πλυντηρίου ρούχων είναι μια απαιτητική διαδικασία, αφου  το πλυντήριο δουλεύει  και επιφορτίζεται περισσότερο από οποιαδήποτε ηλεκτρική συσκευή στα σύγχρονα νοικοκυριά άρα η επιλογή ενός νέου πρέπει να βασίζεται στην οικονομία στο ρεύμα, στην ελάχιστη μηχανική καταπόνηση, αλλά και στα χαμηλοτερα  επίπεδα θορύβου. Τα πλυντήρια  που προτείνονται  έχουν πλούσιο εξοπλισμό και μεγάλες δυνατότητες εξοικονόμησης ενέργειας και προσφέρονται σε προσιτή τιμή.

Οι κύριοι τύποι πλυντηρίου

Από τις πιο σημαντικές παραμέτρους για την επιλογή ενός πλυντηρίου ρούχων είναι η επιλογή του τύπου πλυντηρίου…

Τύποι πλυντηρίων ρούχων

Υπάρχουν δυο τύποι πλυντηρίων ρούχων οι οποίοι  είναι οι ακόλουθοι:

Άνω φόρτωσης

Πρόκειται για εκείνα τα πλυντήρια ρούχων που έχουν την πόρτα του κάδου τους στο πάνω μέρος της συσκευής. Τα πλυντήρια αυτά έχουν το σημαντικό πλεονέκτημα ότι είναι μικρότερης διάστασης και ταιριάζουν καλύτερα σε μικρότερους χώρους και είναι πιο φτηνά

Πρόσθιας φόρτωσης

Τα πλυντήρια πρόσθιας φόρτωσης είναι ουσιαστικά τα συμβατικά πλυντήρια που έχουμε οι περισσότεροι στα σπίτια μας.Τα πλυντήρια αυτά είναι οι καλές και ποιοτικές συσκευές, ειναι πιο οικονομικα στην πλυση .

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ TA ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΡΟYΧΩΝ

Η ζωή είναι ήδη αρκετά πολύπλοκη. Γιατί να την κάνεις ακόμα δυσκολότερη; Ανακάλυψε μια σειρά από κόλπα και συμβουλές για να γλιτώσεις χρόνο και χρήματα και πάνω απ’ όλα να επιτύχεις κορυφαία αποτελέσματα σε κάθε σου πλύση. Το πλυντήριό σου είναι εδώ για ‘σένα!

Ενεργειακή κλάση

Στην ενεργειακή ταμπέλα των πλυντηρίων ρούχων που εισήχθηκε το 2010, η ενεργειακή τους κλάση κυμαίνεται από την Α+++ έως και τη D. Σε αυτή τη φάση υπολογίζεται η συνολική ενεργειακή κατανάλωση της συσκευής κατά τη διάρκεια ενός έτους. Συνυπολογίζεται δηλαδή, η ενέργεια που απαιτείται για 220 πλύσεις καθώς και αυτή που απαιτείται όταν η συσκευή δε χρησιμοποιείται και όταν είναι σε κατάσταση αναμονής. Επομένως σε σχέση με μία παλαιά συσκευή Ενεργειακής κλάσης D, το συγκεκριμένο πλυντήριο εξοικονομεί έως και 79% περισσότερη ενέργεια!

Οι 220 πλύσεις αποτελούνται από ένα συνδυασμό διαφορετικών προγραμμάτων. Το 42% των πλύσεων αφορά πλήρες φορτίο στους 60°C, το 29%  μερικό φορτίο στους 60°C και το υπόλοιπο 29%  μερικό φορτίο στους 40°C.

Δηλαδή, ένα πλυντήριο ρούχων ενεργειακής κλάσης Α+++ καταναλώνει λιγότερες από 154 kWh ενέργειας ετησίως.

 

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ TA KAΛΥΤΕΡΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ ΜΕΧΡΙ 370 ΕΥΡΩ ?

 

1. ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ MORRIS WIW 81408S SLIM A+++

 

Το πλυντήριο ρούχων WIW-81408S της MORRIS με χωρητικότητα πλύσης 8kg και ενεργειακή κλάση Α+++ – 20% αποτελεί πολύτιμο εργαλείο για κάθε σπίτι. Οι λειτουργίες του πλυντηρίου οπώς ο καθαρισμός με ατμό, η δυνατότητα προσθήκης ρούχων κατά την διάρκεια της πλύσης, η επιλογής βαθμού λερώματος των ρούχων, ο αυτοκαθαρισμός κάδου, αλλά και η μνήμη σε περίπτωση διακοπής ώστε το πλυντήριο να συνεχίζει από το σημείο του προγράμματος στο οποίο βρισκόταν πριν την διακοπή το κάνουν ιδιαίτερα εύχρηστο.

 

TA KAΛΥΤΕΡΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ ΜΕΧΡΙ 370 ΕΥΡΩ
@MORRIS WIW 81408S SLIM
 • Ηλεκτρονικός έλεγχος λειτουργίας με χειριστήριο αφής
 • μεγάλη LCD οθόνη
 • ένδειξη υπολειπόμενου χρόνου πλύσης
 • Μοτέρ BLDC Inverter για χαμηλή κατανάλωση
 • Λειτουργία καθαρισμού με ατμό
 • Δυνατότητα προσθήκης ρούχων κατά την διάρκεια της πλύσης
 • Δυνατότητα επιλογής βαθμού λερώματος των ρούχων
 • Πρόγραμμα αυτοκαθαρισμού κάδου
ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ :
 • Η κορυφαία ποιότητα των πλυντηρίων της Μorris 
 • Μεγάλη ποικιλία προγραμμάτων
 • Ενεργειακή κλάση Α+++

2. ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ MORRIS WIW 81209  A+++

 

TA KAΛΥΤΕΡΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ

 • Ειδικός σχεδιασμός τύπου “Boomerang” στα πλαινά τμήματα που εξουδετερώνει τον θόρυβο
 • Eco-logic system
 • Unbalance control system
 • Λειτουργία χρονοδιακόπτη για καθυστέρηση έναρξης πλύσης
 • Σύστημα αποτροπής αφρού
 • Σύστημα ελέγχου προστασίας από υπερχείλιση
 • Σύστημα αυτοδιάγνωσης βλαβών
 • Κάδος από ανοξείδωτο ατσάλι
 • Πίνακας ελέγχου στα Ελληνικά
 • Φίλτρο αντλίας νερού εύκολο στον καθαρισμό
ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ :
 • Η κορυφαία ποιότητα των πλυντηρίων της Μorris που έρχεται σε προσιτή τιμή!
 • Μεγάλη ποικιλία προγραμμάτων
 • Ενεργειακή κλάση Α+++

 

3. ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ  HISENSE WFBL 9014 V A+++

 

Το πλυντήριο HISENSE WFBL 9014 V A+++ θα σου χαρίσει ρούχα πεντακάθαρα και απαλά, συνδυάζοντας τις κορυφαίες επιδόσεις με την οικονομική λειτουργία –απόρροια της ενεργειακής του κλάσης Α+++. Η χωρητικότητα των 9 kg είναι αρκετή ακόμα και για τις οικογένειες με αυξημένες ανάγκες, τη στιγμή που το αντιαλλεργικό πρόγραμμα είναι ιδανικό για το πλύσιμο ρούχων παιδιών και ατόμων με ευαίσθητο δέρμα. Διαθέτει ηλεκτρονικό έλεγχο λειτουργίας με οθόνη ενδείξεων και λειτουργία χρονοδιακόπτη για εκκίνηση τη στιγμή που εσύ θες.

TA KAΛΥΤΕΡΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ

 

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ :

 • Ενεργειακή κλάση Α+++
 • Μέγιστες στροφές στυψίματος: 1400 rpm.
 • Ετήσια κατανάλωση (220 πλύσεις): 170 kWh, 9900 lt.
 • Automatic weighting
 • Επίπεδα θορύβου: πλύση 56 dB, στύψιμο 71 dB.

4. ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ Whirlpool FFB 8258 WV EE

Το Whirlpool FFB 8258 WV EE είναι ένα μοντέλο πλυντηρίου ρούχων εμπρόσθιας φόρτωσης που παράγεται από την Whirlpool. Μερικά από τα χαρακτηριστικά και τις προδιαγραφές του είναι τα εξής:

Χωρητικότητα: 8 kg
Μέγιστη ταχύτητα στυψίματος: 1200 στροφές ανά λεπτό
Κλάση ενεργειακής απόδοσης: A+++
Κλάση απόδοσης πλύσης: A
Κλάση απόδοσης στυψίματος: B

 • Τεχνολογία 6th Sense για να ανιχνεύει το βάρος των ρούχων και να προσαρμόζει τις ρυθμίσεις ανάλογα
 • Πολλαπλά προγράμματα πλύσης, συμπεριλαμβανομένων βαμβακερών, συνθετικών, ευαίσθητων, μάλλινων και άλλων
 • Πρόγραμμα Steam Refresh για να φρεσκάρει τα ρούχα και να απομακρύνει τις οσμές χωρίς πλύσιμο
 • Πρόγραμμα FreshCare+ για να διατηρήσετε τα ρούχα φρέσκα ακόμα και μετά το τέλος του κύκλου πλύσης
 • Οικολογικά χαρακτηριστικά, όπως η επιλογή 6th Sense EcoTech και το πρόγραμμα Colours 15° για εξοικονόμηση ενέργειας και νερού, ενώ παράλληλα επιτυγχάνεται αποτελεσματικός καθαρισμός
 • Επίπεδο θορύβου: 53 dB κατά τη διάρκεια της πλύσης και 78 dB κατά τη διάρκεια του στυψίματος

Συνολικά, το Whirlpool FFB 8258 WV EE είναι ένα πλυντήριο ρούχων υψηλής απόδοσης με προηγμένα χαρακτηριστικά που το καθιστούν αποτελεσματικό και ταυτόχρονα ενεργειακά αποδοτικό.

5. ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ Candy CS 1271D3 / 1-S  A+++

 

Το πλυντήριο ρούχων Candy CS 1271D3 / 1-S είναι ιδανικό για τις ανάγκες μιας μέσης οικογένειας. Με κάδο χωρητικότητας 7 kg, θα σου προσφέρει πλύσεις οικονομικές και αποδοτικές. Με ενεργειακή κλάση Α+++ που του επιτρέπει να λειτουργεί δίχως να καταναλώνει περισσότερη ενέργεια ή νερό απ’ όσο χρειάζεται.

Το πλήκτρο καθυστέρησης εκκίνησης θα σου επιτρέψει να προγραμματίσεις κάθε σου πλύση, έτσι ώστε να ξεκινήσει αργότερα. Εκμεταλλεύσου το νυχτερινό ή οποιοδήποτε άλλο μειωμένο τιμολόγιο και δες τον λογαριασμό του ηλεκτρικού σου να μειώνεται! Με τη λειτουργία Έξυπνης Συντήρησης, η επέκταση της διάρκειας ζωής του πλυντηρίου σου γίνεται  πιο εύκολη . Πραγματοποίησε διάγνωση προβλημάτων προλαμβάνοντας  ζημιές και κάνε τη συντήρηση της συσκευής εύκολοτερη.

Προσφέρει λειτουργίες χρονοδιακόπτη από τρεις έως και εννέα ώρες για να προγραμματίζεις τις πλύσεις σου όταν εσύ θες –  ενώ υποστηρίζει και NFC σε ό,τι αφορά τη συνδεσιμότητα, προκειμένου να το συνδέσεις με το smartphone σου και να επεκτείνεις έτσι τις δυνατότητές του –μέσω της εφαρμογής Candy Simply-Fy.

Προγράμματα

Ο  έξυπνος οδηγός  θα σου επιτρέψει να βρεις το κατάλληλο πρόγραμμα ανάλογα με τον κύκλο πλύσης σου και τις απαιτήσεις των ρούχων σου, ένω η λειτουργία προβολής στατιστικών, θα σου δείξει λεπτομερώς την κατανάλωση ενέργειας του πλυντηρίου σου ωστε μαζί με  τις συμβουλές  θα εξοικονομήσεις νερό και ενέργεια. Η τεχνολογία ανίχνευσης βάρους, θα προσδιορίσει το βάρος της κάθε πλύσης, προσαρμόζοντας τον κύκλο ανάλογα με το είδος των υφασμάτων και τον όγκο των ρούχων.

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ :
 • Eνεργειακή κλάση Α+++
 • Λειτουργία Έξυπνων Προγραμμάτων και Συντήρησης,
 • NFC  συνδεσιμότητα ώστε να συνδέθεις με το smartphone σου και να επεκτείνεις έτσι τις δυνατότητές του  πλύντηριου μέσω της εφαρμογής Candy Simply-Fy.

6. ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ LG FH2J3TDN0 Α+++

 

Το LG FH2J3TDN0 διαθέτει ισχυρό carbon-inverter direct drive κινητήρα. Ο μηχανισμός direct drive με αθόρυβο και βιώσιμο inverter διαθέτει 10ετή εγγύηση κινητήρα. Το ενεργειακά αποδοτικό πλυντήριο ανήκει στην ενέργειακή κλάση A +++. Το πλυντήριο μπορεί να χωρέσει έως και 8 κιλά ρούχων ή υφασμάτων κάθε φορά.

Το πλυντήριο LG FH2J3TDN0 θα σου χαρίσει ρούχα πεντακάθαρα και απαλά, συνδυάζοντας τις κορυφαίες επιδόσεις με την οικονομική λειτουργία –απόρροια της ενεργειακής του κλάσης Α+++. Είναι σε θέση να προσδιορίσει το φορτίο της κάθε πλύσης, προσαρμόζοντας τις παραμέτρους της, ενώ χάρη στο γρήγορο πρόγραμμά του, μπορεί να ολοκληρώσει μία πλύση μέσα σε μόλις 15’. Η χωρητικότητα των 8 kg είναι αρκετή ακόμα και για τις οικογένειες με αυξημένες ανάγκες, τη στιγμή που το αντιαλλεργικό πρόγραμμα είναι ιδανικό για το πλύσιμο ρούχων παιδιών και ατόμων με ευαίσθητο δέρμα. Διαθέτει ηλεκτρονικό έλεγχο λειτουργίας με οθόνη ενδείξεων και λειτουργία χρονοδιακόπτη για εκκίνηση τη στιγμή που εσύ θες.

Direct Drive To μοτέρ τοποθετείται απευθείας στο τύμπανο, επιτρέποντάς σας να μετακινήσετε το τύμπανο πολύ πιο αποτελεσματικά και πιο ευπροσάρμοστα. Χάρη στον κινητήρα άμεσης μετάδοσης, το μηχάνημα είναι ανθεκτικό και αθόρυβο. To μοτέρ direct drive που διαθέτουν τα πλυντήριά μας, προσφέρει κορυφαία αξιοπιστία και είναι πραγματικά αθόρυβα –  είναι ένας από τους καλύτερους μηχανισμούς πλυντηρίων στην αγορά, για αυτό  και όλα τα πλυντήριά  συνοδεύονται από 10-ετή εγγύηση για τον κινητήρα και τα εξαρτήματα.

Το μοτέρ Inverter Direct Drive προσφέρει κορυφαία αξιοπιστία ενώ ταυτόχρονα είναι πραγματικά αθόρυβο. Η κορυφαία αξιοπιστία άλλωστε, επιβεβαιώνεται από την 10-ετή εγγύηση που συνοδεύεται το μοτέρ αλλά και τα εξαρτήματά του.

6 Motion DD Τα διάφορα ρούχα και υλικά πρέπει να πλένονται με διαφορετικούς τρόπους. Διαθέτει έξι διαφορετικούς τύπους από ροδέλες, στους οποίους το τύμπανο κινείται αποτελεσματικά και με διαφορετικούς τρόπους.

Η αποκλειστική τεχνολογία 6 Motion Direct Drive της LG, μπορεί να κινήσει τον κάδο σε πολλαπλές κατευθύνσεις. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την τέλεια φροντίδα των ρούχων αλλά και την αποτελεσματική καθαριότητά τους.

Οι κινήσεις του Drum Movement παρέχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα πλύσης με μικρή ποσότητα νερού και μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα.- Αναγνώριση βάρους για βελτιστοποιημένη απόδοση και οικονομία.

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ

 • 10-ετή εγγύηση για τον κινητήρα και τα εξαρτήματα.
 • Aθόρυβο

7. ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ ΡΟΥΧΩΝ PITSOS WXP1003C6 A+++

 

Το Πλυντήριο ρούχων PITSOS WXP1003C6 μπορεί να δεχτεί έως και 6 κιλά ρούχων, και μπόρει να καλύψει  τις ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας. Πρόκειται για ένα πλυντήριο ενεργειακής κλάσης Α+++ , και αυτό σημαίνει ότι εξοικονομεί  περισσότερη ενέργεια σε σύγκριση με ένα άλλο  πλυντήριο .

TA KAΛΥΤΕΡΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ

Διαθέτει 15 διαφορετικά προγράμματα για κάθε περίπτωση πλύσης ( Βαμβακερά, βαμβ.+πρόπλυση, συνθετικά, συνθ.+πρόπλυση, ανάμεικτα, ευπαθή/μεταξωτά, μάλλινα, ξέβγαλμα, στύψιμο, άντληση, γρήγορο 15’/30′, αντιαλλεργικό, αθλητικός ρουχισμός, πουκάμισα, τζην/σκουρόχρωμα ) –  Έλεγχος μη ισορροπημένης κατανομής φορτίου και αυτόματη αναγνώριση ποσότητας ρούχων. Έχει επίσης μετόπη με κείμενο στα Ελληνικά για να βρίσκεις εύκολα το πρόγραμμα και τη ρύθμιση που θέλεις – με πλήκτρα αφής και ένδειξη εναπομείναντος χρόνου.Ενώ διαθέτει ακόμη στο κλείδωμα για τα παιδιά, για μεγαλύτερη ασφάλεια και σύστημα ελέγχου προστασίας από υπερχείλιση /αποτροπής αφρού.

Επιλογές πλύσης.

 • PerfectVario: επιλογή + quick για μείωση χρόνου ή + ecologic για εξοικονόμηση ενέργειας.
 • Πλήκτρα για ρύθμιση θερμοκρασίας, επιλογή στροφών στυψίματος, + quick, + eco, επιπλέον ξέβγαλμα, προγραμματισμός λήξης σε 1-24 ώρες.

Ενδείξεις και χειρισμός συσκευής .

 •  Οθόνη με ενδείξεις πορείας του προγράμματος, θερμοκρασίας, στροφών στυψίματος, υπόλοιπου χρόνου λειτουργίας.
 • Ένδειξη συνιστώμενου φορτίου σε κάθε πρόγραμμα.
 •  Ένδειξη υπερβολικής δόσης απορρυπαντικού.
 • Σύστημα εξοικονόμησης νερού.

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ :

 • Ενεργειακή κλάση Α+++
 • Μέγιστες στροφές στυψίματος: 1000 rpm.
 • Ετήσια κατανάλωση (220 πλύσεις): 153 kWh, 10560 lt.
 • Επίπεδα θορύβου: πλύση 57 dB, στύψιμο 73 dB.

Written by 

Related posts

error: Content is protected !!