ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΠΙΑΤΩΝ ΜΕΧΡΙ 300 ΕΥΡΩ

Δεν υπάρχει λόγος να καταναλώνεις μεγάλες ποσότητες νερού αλλά και να κουράζεσαι με το πλύσιμο των πιάτων στο νεροχύτη της κουζίνας.  Επειδή δεν θέλεις να έχεις βρώμικα πιάτα παντού γύρω σου, το πλυντήριο πιάτων θα τα κάνει και πάλι να λάμπουν σε λιγότερο χρόνο και σημαντικότερο – με τη μικρότερη δυνατή κατανάλωση νερού.  Με προγράμματα αυτόματης ανίχνευσης φορτίου, ξεβγάλματος αλλά και ανίχνευσης του βαθμού ρύπανσης, τα καθαρά πιάτα θα σου γίνουν πλέον συνήθεια. Τα καλυτέρα πλυντήρια πιάτων μεχρι 300 ευρώ  ενσωματώνουν όλες τις νεότερες τεχνολογικές εξελίξεις στον χώρο των οικιακών συσκευών. Επιλέξαμε μετά από προσεκτική ερευνά και σας προτείνουμε τα καλυτέρα πλυντήρια πιάτων της αγοράς μεχρι 300 ευρώ.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΠΙΑΤΩΝ

 

Το πλυντήριο πιάτων είναι ηλεκτρική συσκευή για τον καθαρισμό πιάτων, ποτηριών, σκευών μαγειρέματος και μαχαιροπήρουνων ,  το πλυντήριο πιάτων καθαρίζει με ψεκασμό θερμού νερού, τυπικά μεταξύ 55 και 75 ° C, στα πιάτα, με χαμηλότερες θερμοκρασίες που χρησιμοποιούνται για ευαίσθητα είδη. Ένα μείγμα από νερό και απορρυπαντικό κυκλοφορεί με μια αντλία. Το νερό αντλείται με έναν ή περισσότερους βραχίονες ψεκασμού. Μόλις η πλύση τελειώσει, το νερό αποστραγγίζεται, με περισσότερο ζεστό νερό το οποίο αντλείται μέσα και ένας κύκλος ξεβγάλματος ξεκινά. Αφού ολοκληρωθεί ο κύκλος ξεπλύματος και το νερό αποστραγγίστεί, τα τρυβλία ξηραίνονται χρησιμοποιώντας μία από διάφορες μεθόδους ξήρανσης (π.χ. ένα θερμαντικό στοιχείο στο κάτω μέρος της μπανιέρας, ανεμιστήρες, ζεόλιθους ξήρανση βάση, κ.λπ.). Συνήθως ένα γυαλιστικό, συνήθως κέρωμα, χρησιμοποιείται για την εξάλειψη των σημείων νερού.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΜΕΧΡΙ 300 ΕΥΡΩ ….

 

Εύρος προγραμμάτων
Οι  διαφορετικοί κύκλοι πλύσης του  θα σε καλύψουν πλήρως, ό,τι σκεύη κι αν θες να πλύνεις. Με θερμοκρασίες που ξεκινούν από τους  40 °C και φτάνουν τους 70 °C, θα καθαρίσει αποτελεσματικά ακόμα και τους πλέον επίμονους και δύσκολους λεκέδες.

 Διαστάσεις
Παρ’ ότι μεγάλης χωρητικότητας τα κάλυτερα πλυντήρια πιάτων μέχρι 300 εύρω  έχουν μικρές διαστάσεις που θα σου επιτρέψουν να τα τοποθετήσεις  ακόμα και σε κουζίνες με περιορισμένο διαθέσιμο χώρο.

Αθόρυβη λειτουργία

Προσφέρουν υψηλή απόδοση και χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, ωστόσο είναι ιδιαίτερα αθόρυβα.

Εξοικονόμηση νερού και ενέργειας

Εξασφαλίζουν άριστο καθάρισμα. Η εξοικονόμηση νερού και ενέργειας γίνεται μέσω στοχευμένης διανομής νερού, μιας βελτιστοποιημένης τεχνολογίας φιλτραρίσματος, καθώς και με ταχύτερη θέρμανση της αντλίας, για αυξημένη κυκλοφορία του νερού.

Εύκολος χειρισμός
Η  οθόνη  θα  σε ενημερώσει για καθετί αφορά το πλυντήριο πιάτων και τη χρήση του. Έχουν δείκτη έλλειψης άλατος και λαμπρυντικού, ένδειξη εναπομείναντος χρόνου και φάσης προγράμματος καθώς επίσης και χρονοδιακόπτη.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΠΙΑΤΩΝ ΜΕΧΡΙ 300 ΕΥΡΩ

 

1. ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΠΙΑΤΩΝ BOSCH SKS62E22EU

 

Με τεχνολογία ActiveWater, για αποτελεσματική πλύση με τη λιγότερη κατανάλωση, το άνω πάγκου πλυντήριο πιάτων της Bosch, SKS62E22EU είναι η κατάλληλη για οικογένειες χωρίς πολλές και μεγάλες ανάγκες όπου θέλουν να εξοικονομήσουν ενέργεια, νερό ή και απορρυπαντικό. Επειδή πρόκειται για ένα πλυντήριο πιάτων ενεργειακής κλάσης Α+ μπορείς να περιμένεις χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση ενώ χάρη στις καινοτόμες τεχνολογίες του, με μόλις 8 λίτρα νερού, απολαμβάνεις άψογα αποτελέσματα πλύσης.
Με τη τεχνολογία VarioSpeed, εφόσον θέλεις να εξοικονομήσεις χρόνο, το πλυντήριο θα πλύνει στο μισό χρόνο με άψογα επίσης αποτελέσματα πλύσης και στεγνώματος ενώ με τη τεχνολογία AquaStop μπορείς να περιμένεις εξαιρετική απόδοση με εφ’ όρου ζωής εγγύηση από βλάβες που μπορεί να προκαλέσει κάποια διαρροή νερού. Με το Bosch SKS62E22EU μπορείς να πλύνεις έως και 6 σερβίτσια, με ελάχιστο θόρυβο μόλις 48dB και χρησιμοποιώντας 6 προγράμματα (Εντατικό 70 °C, Αυτόματο 45-65 °C, Οικονομικό 50 °C, Απαλό 40 °C, Γρήγορο 45 °C, Πρόπλυση).

Με τη λειτουργία χρονοκαθυστέρησης, μπορείς να προεπιλέξεις το πρόγραμμα που επιθυμείς σε συγκεκριμένη ώρα έναρξης. Μετά την έναρξη του προγράμματος, ο ακριβής υπολειπόμενος χρόνος εμφανίζεται στην οθόνη.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Αποτελεί την κατάλληλη πρόταση για τις ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας, με επαρκή χωρητικότητα, σύγχρονες τεχνολογίες, χαμηλή κατανάλωση νερού, χαμηλή κατανάλωση απορρυπαντικού αλλά και ενέργειας.Πλυντήριο πιάτων με  6 προγράμματα και χωρητικότητα 6 σερβίτσια το οποίο θα χαρίσει στα πιάτα, τα ποτήρια και τα σκεύη σου τη μέγιστη φροντίδα . Εξαιρετικά αθόρυβο πλύσιμο  49 dB – ιδανικό για κουζίνες ανοιχτού χώρου- άρνητικα η μικρότερη χωρητικότητα σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο.

2. ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΠΙΑΤΩΝ CANDY CDCP 6/E

 

Με έξι προγράμματα πλύσης και ενεργειακή κλάση Α+ για οικονομική λειτουργία, το ελεύθερο πλυντήριο πάγκου Candy CPCP 6/E θα καλύψει τις ανάγκες οποιουδήποτε νοικοκυριού. Με μέγιστη θερμοκρασία εισόδου νερού στους 70 °C, θα πλύνει αποτελεσματικά έως και έξι σερβίτσια περνώντας απαρατήρητο χάρη στην αθόρυβη λειτουργία του –επίπεδα θορύβου στα 51 dB. Η κατανάλωση νερού ανά κύκλο ανέρχεται στα 7 lt, ενώ ο έλεγχός του γίνεται πανεύκολα μέσα από τη LED οθόνη EasyLogic  διαθέτει ένδειξη εναπομείναντος χρόνου και δείκτη έλλειψης άλατος.
Οθόνη/έλεγχος:

  • Ένδειξη εναπομείναντος χρόνου
  • Δείκτης έλλειψης άλατος

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ :

  • Ενεργειακή Κλάση : A+
  • Απόδοση στεγνώματος: A
  • Οθόνη LED Easy Logic

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Αποτελεί την κατάλληλη πρόταση για τις ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας, με επαρκή χωρητικότητα, σύγχρονες τεχνολογίες, χαμηλή κατανάλωση νερού, χαμηλή κατανάλωση απορρυπαντικού αλλά και ενέργειας.Πλυντήριο πιάτων με  6 προγράμματα και χωρητικότητα 6 σερβίτσια το οποίο θα χαρίσει στα πιάτα, τα ποτήρια και τα σκεύη σου τη μέγιστη φροντίδα . Εξαιρετικά αθόρυβο πλύσιμο  51 dB – ιδανικό για κουζίνες ανοιχτού χώρου.

Related posts