TA ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ

Επιλέξαμε τα καλύτερα ασύρματα τηλέφωνα για  όσους θέλουν  να έχουν αυτονομία κινήσεων στο σπίτι , χωρίς να έχουν τους περιορισμούς  της ενσύρματης συσκευής .Κάθε άσυρματο τήλεφωνο  έχει ρυθμιστεί για επικοινωνία με την  βάση και συνήθως διαθέτει δική του βάση φόρτισης. Το εύρος χρήσης για ένα ακουστικό ασυρματου  εξαρτάται από το ίδιο το τηλέφωνο, αν και συνήθως μπορεί να φτάσει πάνω απο 100 μέτρα.

Οι ασύρματες συσκευές που επιλέξαμε έχουν  έγχρωμη και φωτεινή οθόνη πάνω απο 1.8″ , μεγάλη εμβέλεια σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους αλλά και πολλή μεγάλη ικανότητα αποθήκευσης  επαφών στο ασύρματο τηλέφωνο.

ΠΡΟΤΥΠΑ DECT ΚΑΙ GAP

Ένα ασύρματο τηλέφωνο DECT  απαιτεί  μια βάση για  να φορτίζει το ακουστικό και να λαμβάνει το σήμα του τηλεφώνου. Αυτό το καθιστά το ασύρματο χρήσιμο σε σπίτια με πολλαπλά πατώματα ή μεγάλες διαρρυθμίσεις στους χωρους . Η ψηφιακή τεχνολογία επιτρέπει σε ένα τηλέφωνο DECT να έχει πολύ μεγαλύτερη εμβέλεια αν και αυτό μπορεί να επηρεαστεί από διάφορους περιβαλλοντικούς παράγοντες είτε απο αντικείμενα μεταξύ του ακουστικού και της βάσης.

Πρώτυπο  GAP αντιπροσωπεύει το Generic Access Profile, αυτό σημαίνει ότι όλα τα  GAP ακουστικά μπορούν να καταχωρηθούν σε οποιοδήποτε από τα βασικά  συστήματα και να σας επιτρέψουν να λαμβάνετε εισερχόμενες κλήσεις και να πραγματοποιείτε εξερχόμενες κλήσεις.

 

TA ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ

 

1. ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ MOTOROLA O201

 

TA ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑΑδιάβροχο ασύρματο τηλέφωνο με μεγάλη εμβέλεια και για χρήση σε εξωτερικό χώρο.Το Motorola O201 είναι ένα ισχυρό, μεγάλου βεληνεκούς, ψηφιακό ασύρματο τηλέφωνο, προσφέροντας μία ανθεκτική, αδιάβροχη λύση για υπαίθρια τηλεφωνία.Χωράει όλες σας τις επαφές! Στο τηλεφώνικό κατάλογο του Motorola μπορείτε να καταχωρίσετε έως και 200 επαφές με πλήρες όνομα . Σημειώστε τα πρόσωπα που είναι πιο σημαντικά για εσάς και ορίστε μια βολική υπενθύμιση για να είστε σίγουροι ότι δε θα ξεχάσετε τις σημαντικές ημερομηνίες που αφορούν τα πρόσωπα αυτά.

Το ασύρματο τηλέφωνο MOTOROLA O201   δεν είναι απλα μία  ποιοτική συσκευή άλλα εχει πολλά χαρακτηριστικά που την κάνουν να ξεχωρίζει. Ένα από τα κύρια προτερήματά του είναι η ιδανική σχέση τιμής και ποιότητας αφού αποκτάς μία πολύ ποιοτική συσκευή για κάθε σπίτι σε ιδιαίτερα προσιτή, για αυτά που προσφέρει, τιμή. Τα ευδιάκριτα πλήκτρα σε συνδυασμό με το απλοποιημένο μενού διευκολύνει την πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες της συσκευής, χρήζοντάς την ιδανική ακόμα και για άτομα μεγάλης ηλικίας. Η υψηλή και πεντακάθαρη ποιότητα ήχου θα είναι εμφανής σε κάθε σου κλήση, ακόμα και όταν μιλάς σε ανοικτή ακρόαση.
 • Ασύρματο αδιάβροχο ψηφιακό τηλέφωνο DECT
 • Ανθεκτικό σε σκόνη και νερό με πιστοποίηση IP67
 • Ρολόι / ξυπνητήρι
 • Περιλαμβάνονται 2 κεραίες
 • Εμβέλεια 1000m εκτός κτιρίου / 50m εντός κτιρίου με τη μεγάλη κεραία
 • Εμβέλεια 600m εκτός κτιρίου / 50m εντός κτιρίου με τη μικρή κεραία
 • Αναγνώρισης κλήσης και στην αναμονή
 • 20 πολυφωνικές μελωδίες κουδουνισμού
 • Αποθήκευση και εμφάνιση των 20 τελευταίων εισερχόμενων και αναπάντητων κλήσεων
 • Λειτουργία ECO η οποία μειώνει την εκπεμπόμενη ισχύ και την κατανάλωση ενέργειας
 • 250 ώρες αναμονή και 12 ώρες ομιλίας
 • Βάση επεκτάσιμη έως και 11 συσκευές
 • 1.8 TFT έγχρωμη οθόνη (128 x 168)
 • Εγγύηση: 2 χρόνια.

BΡEITE TO 

MEDIAMARKTPLUS4U 

2. ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ D575  AEG

Η AEG σας προσφέρει μία μεγάλη γκάμα από ασύρματα τηλέφωνα (DECT) Απολαύστε την ευκολία να συνομιλείτε οπουδήποτε μέσα στο σπίτι. Η σειρά ασύρματων τηλεφώνων της AEG προσφέρει κομψά σχέδια, άνετες συσκευές και υψηλών προδιαγραφών.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • TA ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ Πλήρης έγχρωμη οθόνη γραφικών 1.8 ” TFT LCD (64k χρωμάτων / 160×128 pixels )
 • Αναγνώριση κλήσης / Τηλεφωνητής 15 λεπτών
 • Φωτιζόμενα πλήκτρα
 • Συμβατό με GAP / Λειτουργία ECO
 • Ανοιχτή συνομιλία
 • Λίστα εισερχόμενων κλήσεων: 50 αριθμοί
 • Επανάκληση 20 τελευταίων αριθμών
 • Μελωδίες ακουστικού : 5 μονοτονικοί & 15 πολυφωνικοί ήχοι
 •  Ξυπνητήρι / Ήχος και στην βάση
 • Λειτουργία flash με επιλογή και πλήκτρο σίγασης

 

3. ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ SIEMENS GIGASET C530

 

Για ένα τηλέφωνο που προσφέρει όλες τις βασικές λειτουργίες σε συνδυασμό με την αξιοπιστία και ποιότητα ενός προϊόντος Γερμανικής κατασκευής, ανακαλύψτε το Gigaset C530. Η τηλεφωνική επικοινωνία γίνεται περισσότερο άνετη, χάρη σε αυτό το φιλικό στη χρήση τηλέφωνο. Η ανάγνωση της οθόνης γραφικών είναι άνετη, καθώς φωτίζεται. Το ασύρματο ακουστικό είναι δηλωμένο στο σταθμό βάσης από το εργοστάσιο. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνο αμέσως μόλις το βγάλετε από το κουτί συσκευασίας. Η Λειτουργία ECO+ που ενσωματώνει η συσκευή, εξασφαλίζει μηδενική ακτινοβολία και φιλικότητα προς το περιβάλλον.

Διαθέτει Αγγλικό μενού.

TA ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑΕυκολία στη χρήση
Εάν ψάχνετε για ένα αξιόπιστο τηλέφωνο που παρέχει όλες τις βασικές λειτουργίες, τότε το Gigaset C530 αποτελεί την επιλογής σας. Προσφέρει κορυφαία σχέση ποιότητας- τιμής, περιλαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα σε ένα μικρό και συμπαγές πακέτο. Οι συνομιλίες σας μπορούν να διαρκούν για μεγάλο χρονικό διάστημα, καθώς ο χρόνος ομιλίας φτάνει τις 14 ώρες, ενώ η συχνές φορτίσεις δεν είναι απαραίτητες, καθώς ο χρόνος αναμονής φτάνει έως τις 300 ώρες.

Εύχρηστη αποθήκευση κλήσεων
Το Gigaset C530 αποθηκεύει τα δεδομένα των κλήσεων και κάνει τη χρήση του ευκολότερη. Στη λίστα κλήσεων αποθηκεύονται 20 καταχωρήσεις επιτρέποντας σας να δείτε τις αναπάντητες και εισερχόμενες κλήσεις. Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα αποθήκευσης έως 200 επαφών τηλεφωνικού καταλόγου, κρατώντας σάς σε επαφή με τους φίλους και συγγενείς.

Πρακτικές πληροφορίες
Με το Gigaset C530, έχετε άμεση πρόσβαση στις πληροφορίες που μπορεί να χρειαστείτε, όπως ημέρα και ώρα κλήσεων ή ξυπνητήρι για αφύπνιση ή υπενθύμιση ενός γεγονότος. Επίσης χάρη στην αναγνώριση κλήσεων πάντοτε γνωρίζετε τον αριθμό που σας έχει καλέσει

ECO DECT: Εξοικονόμηση ρεύματος και μηδενική ακτινοβολία
Το τροφοδοτικό εξοικονόμησης ενέργειας του Gigaset C530, καταναλώνει λιγότερο ρεύμα, έτσι με τη χρήση του βοηθάτε το περιβάλλον αλλά και την τσέπη σας. Όπως όλα τα ασύρματα τηλέφωνα της Gigaset, η ακτινοβολία του σήματος μεταβάλλεται αυτόματα ανάλογα με την απόσταση του ασύρματου ακουστικού με την βάση. Επιπλέον ενεργοποιώντας την Λειτουργία ECO+, η ακτινοβολία μηδενίζεται όταν η συσκευή είναι σε κατάσταση αναμονής.

4. ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ PANASONIC KX-TG 6811GRA 

Το ασύρματο τηλέφωνο  δεν είναι απλα μία  ποιοτική συσκευή άλλα εχει πολλά χαρακτηριστικά που την κάνουν να ξεχωρίζει. Ένα από τα κύρια προτερήματά του είναι η ιδανική σχέση τιμής και ποιότητας αφού αποκτάς μία πολύ ποιοτική συσκευή για κάθε σπίτι σε ιδιαίτερα προσιτή, για αυτά που προσφέρει, τιμή. Τα ευδιάκριτα πλήκτρα σε συνδυασμό με το απλοποιημένο μενού διευκολύνει την πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες της συσκευής, χρήζοντάς την ιδανική ακόμα και για άτομα μεγάλης ηλικίας. Η υψηλή και πεντακάθαρη ποιότητα ήχου θα είναι εμφανής σε κάθε σου κλήση, ακόμα και όταν μιλάς σε ανοικτή ακρόαση.
ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ

 

Ένα μοντέρνο ασύρματο τηλέφωνο που διατίθεται  – Αναγνώριση κλήσης στην αναμονή – Φωτιζόμενη οθόνη LCD

Δυνατότητα λειτουργίας σε διακοπή ρεύματος – Κατάλογος 120 ονομάτων και αριθμών

 

Related posts