5 προτάσεις για αξιόπιστα ασύρματα τηλέφωνα

ασύρματα τηλέφωνα

Επιλέξαμε τα καλύτερα ασύρματα τηλέφωνα για  όσους θέλουν  να έχουν αυτονομία κινήσεων στο σπίτι , χωρίς να έχουν τους περιορισμούς  της ενσύρματης συσκευής .Κάθε άσυρματο τήλεφωνο  έχει ρυθμιστεί για επικοινωνία με την  βάση και συνήθως διαθέτει δική του βάση φόρτισης. Το εύρος χρήσης για ένα ακουστικό ασυρματου  εξαρτάται από το ίδιο το τηλέφωνο, αν και συνήθως μπορεί να φτάσει πάνω απο 100 μέτρα.

Οι ασύρματες συσκευές που επιλέξαμε έχουν  έγχρωμη και φωτεινή οθόνη πάνω απο 1.8″ , μεγάλη εμβέλεια σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους αλλά και πολλή μεγάλη ικανότητα αποθήκευσης  επαφών στο ασύρματο τηλέφωνο.

 

ΠΡΟΤΥΠΑ DECT ΚΑΙ GAP

Ένα ασύρματο τηλέφωνο DECT  απαιτεί  μια βάση για  να φορτίζει το ακουστικό και να λαμβάνει το σήμα του τηλεφώνου. Αυτό το καθιστά το ασύρματο χρήσιμο σε σπίτια με πολλαπλά πατώματα ή μεγάλες διαρρυθμίσεις στους χωρους . Η ψηφιακή τεχνολογία επιτρέπει σε ένα τηλέφωνο DECT να έχει πολύ μεγαλύτερη εμβέλεια αν και αυτό μπορεί να επηρεαστεί από διάφορους περιβαλλοντικούς παράγοντες είτε απο αντικείμενα μεταξύ του ακουστικού και της βάσης.

Πρώτυπο  GAP αντιπροσωπεύει το Generic Access Profile, αυτό σημαίνει ότι όλα τα  GAP ακουστικά μπορούν να καταχωρηθούν σε οποιοδήποτε από τα βασικά  συστήματα και να σας επιτρέψουν να λαμβάνετε εισερχόμενες κλήσεις και να πραγματοποιείτε εξερχόμενες κλήσεις.

TA ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ

 

1. ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ MOTOROLA O201

 

TA ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ

Το Motorola O211 είναι ένα ισχυρό ασύρματο τηλέφωνο μεγάλης εμβέλειας, που προσφέρει λύση για την πραγματοποίηση τηλεφωνικών κλήσεων σε εξωτερικούς χώρους. Ο στιβαρός σχεδιασμός, σε συνδυασμό με αδιάβροχο περίβλημα, πιστοποιημένο σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο IP67, σημαίνει ότι μπορείτε να πραγματοποιείτε κλήσεις σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους, με αξιόπιστη απόδοση σε όλες τις συνθήκες. Η δυνατότητα βύθισης σε νερό έως και 1 μέτρο για έως και 30 λεπτά καθιστά αυτό το τηλέφωνο ιδανικό για τα πιο δύσκολα εργασιακά περιβάλλοντα. Η βαθμολογία IP67 σημαίνει ότι δεν χρειάζεται ποτέ να ανησυχείτε για τη σκόνη ή άλλα μικρά σωματίδια που θα καταστρέψουν το τηλέφωνό σας.

 

2. ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ SIEMENS GIGASET C530

 

ασύρματα τηλέφωνα
@topreviews.g

Η εξαιρετική ποιότητα ήχου HDSP του τηλεφώνου βελτιώνει την ποιότητα κάθε τηλεφωνικής κλήσης. Επίσης, η νέα τεχνολογία ήχου βελτιώνει αισθητά τη λειτουργία hands-free.

Παράλληλες κλήσεις – με το τηλέφωνο είναι δυνατόν να πραγματοποιούνται έως και 4 κλήσεις παράλληλα. Οι πολλές δυνατότητες περιλαμβάνουν 3 κλήσεις μέσω διαδικτύου και 1 κλήση από σταθερό τηλέφωνο.

Εύκολη εξατομίκευση – το τηλέφωνο περιλαμβάνει έναν τηλεφωνικό κατάλογο έως και 200 καταχωρήσεις που διευκολύνει την εύρεση επαφών. Οι επαφές VIP μπορούν να ρυθμιστούν με υπενθυμίσεις γενεθλίων και ατομικούς ήχους κλήσης.

Τεχνολογία VoIP – Τα τηλέφωνα προσφέρουν τη δυνατότητα εγγραφής στο Gigaset.net, οπότε όλες οι κλήσεις μεταξύ των τηλεφώνων Gigaset VoIP είναι δωρεάν.Είναι επίσης δυνατή η πραγματοποίηση 3 ταυτόχρονων κλήσεων με VoIP και σταθερό τηλέφωνο. Επίσης, είναι πολύ εύκολη η πρόσβαση σε διαδικτυακές πληροφορίες από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Made in Germany – Τα προϊόντα Gigaset κατασκευάζονται στη Γερμανία, με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας. Μέσω της τεχνολογίας ECO DECT, οι συσκευές έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

3. AΣΥΡΜΑΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ PANASONIC KX-TGD310GR

 

fee 786 587 png 1

 

Η μεγάλη οθόνη LCD 1,8 ιντσών με λευκό οπίσθιο φωτισμό και τα άνετα, αποτελεσματικά τοποθετημένα αριθμητικά πληκτρολόγια και κουμπιά με οπίσθιο φωτισμό καθιστούν τις κλήσεις στο σπίτι και στο γραφείο γρήγορες και βολικές σε οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού

Με ειδικά κουμπιά αποκλεισμού κλήσεων τόσο στη μονάδα βάσης όσο και στα ακουστικά, είναι γρήγορο και απλό να μπλοκάρετε ανεπιθύμητους αριθμούς. Ένα απλό πάτημα του κουμπιού καταχωρεί αμέσως τους αριθμούς στη βάση δεδομένων αποκλεισμού κλήσεων του συστήματος.

 

4. ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ PANASONIC KX-TG 6811GRA

 

fee 786 587 png 1
Εύκολη ανάγνωση οθόνης ασύρματου τηλεφώνου: Δείτε ποιος σας καλεί με μια ματιά στην ευρεία οθόνη LCD 1,6 ιντσών με πορτοκαλί οπίσθιο φωτισμό στη μονάδα βάσης του τηλεφώνου και στο ασύρματο ακουστικό.
Αποκλεισμός κλήσεων Εξαλείψτε τις ανεπιθύμητες κλήσεις με τη δυνατότητα αποκλεισμού κλήσεων
Η τεχνολογία εξοικονόμησης ενέργειας διαχειρίζεται την κατανάλωση για βέλτιστη απόδοση της μπαταρίας του τηλεφώνου
Αθόρυβη λειτουργία ασύρματων ακουστικών: Η αθόρυβη λειτουργία σάς επιτρέπει να επιλέξετε μια χρονική περίοδο κατά την οποία το ασύρματο ακουστικό ή/και η μονάδα βάσης του τηλεφώνου δεν θα χτυπάει για εξωτερικές κλήσεις
Αναγνώριση κλήσεων: Για να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες αναγνώρισης κλήσης, πρέπει να εγγραφείτε σε μια υπηρεσία αναγνώρισης κλήσης –  επικοινωνήστε με τον πάροχο τηλεφωνικών υπηρεσιών για λεπτομέρειες

Written by 

Related posts

error: Content is protected !!