ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ GAMΙNG ΤΟ 2019

Θέλετε να απολαμβάνεται καθαρό και κρυστάλλινο ήχο  που αποτυπώνεται με ρεαλιστική ακρίβεια  ενώ παίζεται τα αγαπημένα σας παιχνίδια , η επιλογή ενος headset μέσα από τα καλυτέρα ακουστικά για gaming είναι μονόδρομος . Δεδομένο οτι  οι επιλογές προιωντων στη αγορά είναι παρά πολλές,  μετα από  εκτενή ερευνά έχουμε επιλέξει και σας  προτείνουμε τα κορυφαία ακουστικά  με βάση τις τεχνικές προδιαγραφές , την άνεση που προσφέρουν στον παίχτη αλλα και την ποιότητα κατασκευής τους.Εάν ενδιαφέρεστε εκτός από την αγορά ενός headset για gaming να αναβαθμίσετε και τον υπολογιστή σας μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο μας για τα καλυτέρα laptop μέχρι 500 ευρώ.Οι παίκτες διαδικτυακών παιχνιδιών θέλουν καθηλωτικές επιδόσεις ήχου,  κάθως και ενα μικρόφωνο υψηλής ποιότητας. καθε νέος τίτλος παιχνιδιού φέρνει όλο και καλύτερο σχεδιασμό ήχου και φυσικά όλοι οι φανατικοί gamers πρέπει να προσαρμοστούν στις  νεες εξελίξεις.

Ας δούμε κάποια τεχνικά χαρακτηριστικά που θα μας βοηθήσουν στην επιλογή μας.

Ποιοτικό μικρόφωνο

Τα μικρόφωνα που χρησιμοποιούνται στα καλυτέρα ακουστικά για gaming είναι μονοκατευθυντικα δηλαδή καταγράφουν τον ήχο από μπροστά και πολλή λιγότερο από τα άκρα  χωρίζονται καρδιοειδή(cardioid φώτο) και υπερκαρδιοειδή (hypercardiod) μικρόφωνα,κάθε συσκευασία συνοδεύεται από το polar pattern.

Άνεση μετά από πολύωρη χρήση

Το πολύωρο παιχνίδι προκαλεί υψηλές θερμοκρασίες και ιδρώτα.  Τα μαξιλαράκια αυτιών πρέπει να ειναι καλυμενα  με επιλεγμένο ύφασμα, ώστε η απαλή υφή  να προσφέρει άνεση στον παίκτη ακόμα και μετά από πολλές ώρες χρήσης.

Ανθεκτική κατασκευή και βάρος

Ενα καλό headset πρέπει να εγγυάται ισσοροποημένο μοίρασμα βάρους και μειωμένη πίεση στον χρήστη.

Συμβατότητα με πολλές πλατφόρμες

Ένα κάλο headset πρέπει να λειτουργεί με PC, PS4, Xbox One, Nintendo Switch, smartphone και tablet. Τα καλυτέρα ακουστικά για gaming πρέπει  συνοδεύονται από διαφορετικά καλώδια ήχου για να συνδέονται και να αποδίδουν  σε όλες σχεδόν τις συσκευές gaming.

Μέγαλοι οδήγοι πάνω απο 40mm

Οι μεγάλοι οδηγοί 40 χιλ. με φωνητικά πηνία είναι κατασκευασμένοι για να αναπαράγουν όλες τις ζωντανές ηχητικές λεπτομέρειες που  προσφέρουν τα σημερινά άπαιτητικα παιχνίδια.Διαβάστε έπισης το άρθρο μας για τα καλύτερα home cinema.

ΤΑ 10 ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ GAMΙNG ΤΟ 2019

 

Picture
Name
Feature
Price
Rating
Picture
Name
Feature
Price
Rating
1. AUDIO TECHNICA
ATH-AG1X
€€€
2. AUDIO TECHNICA
ATH-PDG1

 

€€€
3. HYPERX HX-
HSCRS-GM/EM
CLOUD REVOLVER S
€€€
4. RAZER TIAMAT
2.2 V2
€€€
5. LOGITECH G433
7.1 SURROUND
€€€
6. STEELSERIES
ARCTIS 3 WIRED 7.1

 

€€
7. EDIFIER G3
€€
8. RAZER ELECTRA
V2 USB PC/PS4 
€€
9 . LOGITECH G231
PRODIGY
€€

 

1. AUDIO TECHNICA ATH-AG1X

Διαθέτοντας νέους οδηγούς 53 mm με το διπλό σύστημα απόσβεσης αέρα της Audio-Technica (D.A.D.S.), το ακουστικό υψηλής πιστότητας ATH-AG1X σας δίνει μια απίστευτα εντυπωσιακή εμπειρία παιχνιδιού με έντονη, λεπτομερή ακουστική και βαθιά, αντηχητικά μπάσα. Το σετ μικροφώνου-ακουστικού διαθέτει επίσης ένα βελτιωμένο σύστημα υποστήριξης τριών πτερυγίων και εξαιρετικά μαλακά ακουστικά για άνετη και ασφαλή τοποθέτηση που σας επιτρέπει να παίξετε για ώρες. Το ATH-AG1X έρχεται επίσης εξοπλισμένο με ένα premium microphone gooseneck για να χειριστεί την επικοινωνία σας στο παιχνίδι.

Το υπερκαρδιακό στοιχείο του μικροφώνου είναι εξαιρετικό στην απόρριψη του ανεπιθύμητου περιβαλλοντικού θορύβου, οπότε η φωνή σας θα έρθει πάντα κρυστάλλινη. Υπάρχει ακόμη και ένα ανεμοκάλυπτρο που περιλαμβάνεται στο μικρόφωνο για να καταπολεμήσει περαιτέρω τον άνεμο και τον θόρυβο της αναπνοής. Για επιπλέον έλεγχο και ευκολία, το καλώδιο 1,2 m του ακουστικού περιλαμβάνει έναν απλό διακόπτη σίγασης όγκου για εύκολη λειτουργία με το ένα χέρι ενώ διαθέτει καλώδιο προέκτασης 2.0 m.

 • Διάμετρος οδηγού:53 mm.
 • Μέγιστη ισχύς εισόδου:1,000 mW.
 • Αντίσταση:50 ohms.
 • Καλώδιο: 1.2 m
 • Σύνδεση3.5 mm  gold-plated stereo mini-plug (4 pole).
 • Αξεσουάρ2.0 m  extension cable, windscreen.
 • Ευαισθησία (Μικρόφωνο):-41 dB
 • Απόκριση συχνότητας (Μικρόφωνο):100 – 12,000 Hz.

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ

 • Απόκριση συχνότητας:5 – 35,000 Hz.
 • Ευαισθησία: 100 dB/mW
 • Βάρος: 320 g.

ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ

 

2. AUDIO TECHNICA ATH-PDG1

 

Σχεδιασμένο για τους σοβαρούς παίκτες που εκτιμούν τον φυσικό ήχο και την αίσθηση των ακουστικών ανοιχτού τύπου, το ακουστικό ATH-PDG1 προσφέρει ισχυρό, λεπτομερή ήχο και άνεση. Οι μεγάλοι οδηγοί 40 χιλ. με φωνητικά πηνία CCAW είναι ειδικά συντονισμένοι για να αναπαράγουν όλες τις ζωντανές ηχητικές λεπτομέρειες που πρέπει να προσφέρουν τα σημερινά παιχνίδια, ενώ το ελαφρύ κέλυφος από αλουμίνιο προσφέρει φυσικό, ευρύχωρο ήχο και διατηρεί τα αυτιά σας δροσερά ακόμα και κάτω από τα πιο έντονα παιχνίδια. Και με τα εξαιρετικά μαλακά βελούδινα μαξιλαράκια, θα μείνετε άνετα ανεξάρτητα από το πόση ώρα παίζετε.

Το ATH-PDG1 έρχεται επίσης εξοπλισμένο με ένα εύκαμπτο μικρόφωνο 6″ για κρυστάλλινη φωνητική επικοινωνία εντός παιχνιδιού με άλλους παίκτες. Αυτό το μικρόφωνο, με καλώδιο 1,2 μ. και ενσωματωμένο έλεγχο έντασης και σίγασης, μπορεί να αποσυνδεθεί και να αντικατασταθεί με ένα καλώδιο έξυπνου τηλεφώνου, το οποίο περιλαμβάνει δικό του ελεγκτή μικροφώνου και φορητής συσκευής. Ένα πρόσθετο καλώδιο προέκτασης 2,0 μ. που τερματίζεται σε δύο μίνι βύσματα 3,5 mm για μικρόφωνο και ηχοσύστημα λειτουργεί με οποιοδήποτε απόό τα 1,2 m καλώδια για μεγαλύτερη ελαστικότητα κατά το παιχνίδι. Το καλώδιο smartphone 1.2 m σας επιτρέπει να μετατρέψετε αυτό το ασύρματο ακουστικό σε οποιοδήποτε καθημερινό ζευγάρι ακουστικών εν κινήσει, ιδανικό για την απάντηση κλήσεων και τον έλεγχο ήχου και βίντεο σε smartphones και άλλες φορητές συσκευές.

 • Διάμετρος οδηγού: 40 mm.
 • Μέγιστη ισχύς εισόδου: 1,300mW.
 • Αντίσταση39 ohms.
 • Καλώδιο:Three detachable cables: 1.2 m boom mic cable, 1.2 m smartphone cable and 2.0 m extension cable.
 • Σύνδεση3.5 mm  mini stereo, gold-plated, L-shaped.
 • Περιεχόμενα αξεσουάρ:2.0 m  extension cable with two 3.5 mm  gold-plated mini stereo plugs.
 • Ευαισθησία (Μικρόφωνο):-40 dB
 • Απόκριση συχνότητας (Μικρόφωνο): 100 – 10,000 Hz.

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ

 • Απόκριση συχνότητας:20 – 20,000 Hz.
 • Ευαισθησία:92 dB/mW
 • Βάρος:225 gr

ΔΕΙΤΕ ΤΟ:3. HYPERX HX-HSCRS-GM/EM CLOUD REVOLVER S

 

Τα ακουστικά HyperX Cloud Revolver S είναι έτοιμα για δράση, με plug & play virtual Dolby Surround 7.1 ήχο, και χωρίς να χρειάζεται λογισμικό. Ακούστε κάθε βήμα, έκρηξη και πυροβολισμό, με κινηματογραφική ακρίβεια, καθώς τα 7 προσομοιωμένα κατευθηντικά ηχεία παρέχουν ήχο ακριβείας με απόσταση και βάθος. Η προηγμένη USB ψηφιακή κάρτα ήχου χειρίζεται τα πάντα, παρέχοντας υψηλής ποιότητας ήχο, ανεξάρτητα από τις δυνατότητες του συστήματος σας. Τα φωτιζόμενα πλήκτρα σας επιτρέπουν να ελέγχετε την ένταση, να ενεργοποιείτε το Dolby audio, να κάνετε σίγαση στο μικρόφωνο αλλά και να ρυθμίζετε την ένταση του. Νέα ενίσχυση μπάσων, λειτουργίες επίπεδης και φωνητικής ισοστάθμισης που σας επιτρέπουν να αλλάζετε ρυθμίσεις σύμφωνα με την λειτουργία που θέλετε, για τα παιχνίδια, για streaming, μουσική ή ταινίες. Το Revolver S σας επιτρέπει να ρυθμίζετε πάρα πολλές λειτουργίες, καθιστώντας το ιδανικό για όλους τους μουσικόφιλους, αλλά και για σοβαρούς gamers και streamers που θα λατρέψουν την υψηλότερη ποιότητα ήχου αλλά και τα μαξιλαράκια με memory foam, καθώς και το μεγαλύτερο headband που μειώνει την πίεση στο κεφάλι. Ο σκελετός του Cloud Revolver S από στιβαρό ατσάλι προσφέρει μεγαλύτερη αντοχή και σταθερότητα από ποτέ.

·   Τύπος μικροφώνου: μονής κατεύθυνσης με noise canceling.

·  Συχνότητα μικροφώνου: 50Hz – 18,000Hz.

·  Αντίσταση: 30 ohms

·  Ευαισθησία μικροφώνου: -40 dBV

·  Ισχύς εισόδου: rated 30 mW, maximum 500 mW.

·  Συνδεσιμότητα: ακουστικά: 3.5mm plug (4 pole), audio control box: USB, PC extension cable: 3.5mm stereo and mic plugs.

·  Μήκος καλωδίου: ακουστικά: 1 m. audio control box: 2.2 m. PC extension cable: 2 m.

·  Βάρος: 376 g.

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ

 • Οδηγοί: Δυναμικοί οδηγοί 50mm με μαγνήτες νεοδημίου.
 • Συχνότητα ακουστικών: 12Hz – 28,000Hz.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ:

 

4. RAZER TIAMAT 2.2 V2

 

Τα Razer Tiamat 2.2 V2 φέρουν δύο επιπλέον ηχεία subwoofer 50mm και προσφέρουν ένα από τα πιο καθηλωτικά μπάσα που μπορεί να ακούσει κανείς σε headset, παράλληλα με πεντακάθαρο audio. Εξοπλισμένα με ρυθμιζόμενο digital boom μικρόφωνο για φυσική αναπαραγωγή ήχου, και φέροντας in-line remote με καλώδιο extension/splitter, τα Razer Tiamat 2.2 V2 προσφέρουν συμβατότητα με δεκάδες συσκευές και είναι ένα από τα πιο ευέλικτα cross-platform headsets της αγοράς για χρήση σε PC, Mac, κονσόλα και κινητό.

Η τεχνογνωσία της Razer έχει κάνει την μοναδική κατασκευή των Tiamat 2.2 V2, ενώ τα μαξιλαράκια παρέχουν μοναδική άνεση και απομόνωση εξωτερικών θορύβων. Τα ακουστικά Razer Tiamat 2.2 V2 παρέχουν μια μοναδική εμπειρία ήχου στα παιχνίδια, που βελτιώνει τις πιθανότητες σας για επιβίωση. Θα ακούτε πάντα τα βήματα του εχθρού και θα εντοπίζετε ποιό εύκολα την ομάδα σας. Επιπλέον η τεχνολογία αυτή είναι πλήρως παραμετροποιήσιμη μέσα από το λογισμικό Razer Synapse.Ενω το μονοκατευθυντικό μικρόφωνο εχει συμβατότητα με συσκευές με 3.5 mm audio jack.

Χαρακτηριστικά ακουστικών:

·  Μέγιστη ισχύς εξόδου: 50 mW.

·  Μήκος καλωδίου: 1.3 m, επιπλέον 2 m καλώδιο audio/mic splitter adapter.

Χαρακτηριστικά μικροφώνου:

·  Απόκριση Συχνότητας: 100 – 10 kHz.α

·  Ευαισθησία @ 1 kHz: -38 dB ± 3 dB.

·  Microphone type: ECM.

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ

 • Ηχεία: 4 x 50 mm drivers με μαγνήτες νεοδυμίου.
 • Απόκριση Συχνότητας: 20 – 20 kHz.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ:

 

5. LOGITECH G433 7.1 SURROUND

 

Το G433 είναι ένα νέο είδος σετ μικροφώνου-ακουστικών με προηγμένους οδηγούς Pro-G και ήχο θέσης surround DTS Headphone:X για συναρπαστικό gaming. Το G433 συνδυάζει τις εντυπωσιακές επιδόσεις με την ελαφριά, άνετη και ανθεκτική σχεδίαση.

Το G433 αναπαριστά με ακρίβεια το περιβάλλον του παιχνιδιού, ώστε να μπορείτε να ακούτε και να εντοπίζετε τους εχθρούς και ό,τι σας απειλεί (αλλά και τα λάφυρα) γύρω σας. Συνδέστε το συμπεριλαμβανόμενο DAC USB στο PC σας και κατεβάστε το Logitech Gaming Software (LGS), για να προσαρμόσετε πλήρως τον ήχο στα γούστα σας. Μπορείτε, επίσης, να προγραμματίσετε διαφορετικά προφίλ ήχου για κάθε παιχνίδι.

Ακούστε τα παιχνίδια σας καθαρά και δυνατά, με ρεαλιστική ακρίβεια, όπως θα ήθελαν οι σχεδιαστές τους. Οι οδηγοί Pro-G, για τους οποίους εκκρεμεί αίτηση ευρεσιτεχνίας, παράγουν δυνατά μπάσα και καθαρές υψηλές συχνότητες χάρη στα χαμηλά επίπεδα παραμόρφωσης. Το G433 διαθέτει, επίσης, μια θύρα ακουστικής η οποία βρίσκεται στο πίσω μέρος του οδηγού για ακόμα πιο δυναμικό, χωρικό ήχο.

ΗΧΟΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΦΩΝΗΣ 
Η ακρίβεια των προηγμένων οδηγών ήχου Pro-G επιτρέπει στις φωνές να ακούγονται δυνατά και καθαρά. Το μικρόφωνο του βραχίονα με τεχνολογία εξάλειψης θορύβου και φίλτρο micro-pop έχει σχεδιαστεί για καθαρό ήχο κατά την επικοινωνία και τις συνομιλίες. Επειδή το G433 είναι πιστοποιημένο από Discord, εγγυάται την εξαιρετική ποιότητα ήχου κατά την επικοινωνία.

ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΟ, ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ 
Το G433 είναι πλήρως εξοπλισμένο για gaming στο PC. Επίσης, διαθέτει πλήρως αρθρωτή σχεδίαση, για να μπορείτε να το χρησιμοποιείτε όπου και αν βρίσκεστε. Χάρη στο μικρόφωνο με αποσπώμενο βραχίονα και τα καλώδια με δυνατότητα αλλαγής, μπορείτε γρήγορα να μεταμορφώσετε το G433 από σετ για PC/κονσόλα σε ακουστικό για κινητή συσκευή/χρήση εν κινήσει.

·  Ακουστικά:

·  Σύνθετη αντίσταση: 32 Ohms.

·  Ευαισθησία: 107dB@1KHz SPL 30mW/1cm.

·  Μήκος καλωδίου: 2 m

·  Μικρόφωνο:

·  Μοτίβο λήψης μικροφώνου: καρδιοειδές (μονής κατεύθυνσης)

·  Τύπος: μικρόφωνο ηλεκτρίτη

·  Μέγεθος: 4 mm

·  Απόκριση συχνότητας: 100Hz – 10 KHz

·  Μήκος καλωδίου PC: 2 m

·  Μήκος καλωδίου κινητού: 1,5 m

·  Απαιτήσεις συστήματος: Windows 10, Windows 8.1, Windows 7, Mac, Nintendo Switch, PS4, Xbox One, tablet και κινητές συσκευές.Θύρα USB για PC ή θύρα ήχου 3,5 mm για κονσόλες/κινητές συσκευές.

Το G433 είναι ένα ολοκληρωμένο πακέτο. Αποκτήστε την προηγμένη εμπειρία παιχνιδιού και απολαύστε ταυτόχρονα ένα σετ με απίστευτα μικρό βάρος και όγκο. Βάλτε τα επιπλέον μαξιλαράκια, τον βραχίονα μικροφώνου με το φίλτρο micro-pop, τα δύο καλώδια και την κάρτα ήχου USB στη θήκη μεταφοράς και παίξτε όπου θέλετε.

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ

 •  Οδηγός: 40 mm.
 • Απόκριση συχνότητας: 20 Hz – 20 KHz.
 • Βάρος (χωρίς το καλώδιο): 259 g
 • DTS HEADPHONE:X (Ήχος θέσης 7.1).

ΔΕΙΤΕ ΤΟ:

 

6. STEELSERIES ARCTIS 3 WIRED 7.1

 

Χρησιμοποιώντας οδηγούς νεοδυμίου 40 mm, το σετ μικροφώνου-ακουστικών STEELSERIES ARCTIS 3 WIRED 7.1 προσφέρει στερεοφωνικό ήχο υψηλής ποιότητας, για να απολαμβάνετε πλήρως το παιχνίδι σας.Τα ακουστικά έχουν λεπτή και ελαφριά σχεδίαση, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα του ήχου. Μια πιο ελαφριά, ισορροπημένη κατασκευή σημαίνει ότι μπορείτε να εστιάσετε την προσοχή σας στο παιχνίδι. Μπορεί ακόμη και να ξεχάσετε ότι τα φοράτε.

 

 • Μέγιστη ισχύς εισόδου: 1,300mW.
 • Αντίσταση39 ohms.
 • Καλώδιο:Three detachable cables: 1.2 m boom mic cable, 1.2 m smartphone cable and 2.0 m extension cable.
 • Σύνδεση:3.5 mm  mini stereo, gold-plated, L-shaped.

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ

 • Ευαισθησία (Μικρόφωνο):-40 dB
 • Απόκριση συχνότητας (Μικρόφωνο): 100 – 10,000 Hz.
 • Διάμετρος οδηγού: 40 mm.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ:

 

7. EDIFIER G3

 

Υψηλής ποιότητας επαγγελματικά ακουστικά Gaming με ψηφιακή τεχνολογία επεξεργασίας ήχου και 40 χιλιοστά υψηλής ποιότητας μαγνητικοί οδηγοί νεοδυμίου και με μπλε ή κόκκινο φως LED έτσι ώστε να μην παίζετε μόνο το παιχνίδι , αλλά να είστε μέρος του. Τα ακουστικά G3 παίρνουν την έμπνευσή τους από τα φανταστικά παιχνίδια sci-fi, όπου χάρη στην Τεχνολογία Ψηφιακής Επεξεργασίας Ήχου (Digital Audio Processing Technology – DSP) και την δερμάτινη επένδυση παρέχουν εξαιρετική άνεση για πολλές ώρες παιχνιδιού. Το διπλό πηνίο φωνής CCA προσθέτει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στα ακουστικά σας.

 • Αντίσταση:40Ω
 • Ευαισθησία:-94dB +/-3dB
 • Μήκος καλωδίου:3m
 • Έλεγχος Inline:Ναι

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ

 • Διάμετρος οδηγού:40mm
 • Απόκριση συχνότητας:20Hz ~ 20kHz
 • Πλήρως ρυθμιζόμενα για να προσαρμόζονται στο κάθε χρηστή
 • Τύπος Σύνδεσης :USB/Audio 3.5 mm jack

ΔΕΙΤΕ ΤΟ:

 

8. RAZER ELECTRA V2 USB PC/PS4 

 

Το Razer Electra επιστρέφει πλήρως ανανεωμένο και αναβαθμισμένο με 40mm ηχεία νεοδυμίου, αλουμινιένια στέκα, backlit ear cups, αποσπώμενο μικρόφωνο, προσαρμόσιμο headband και controls πάνω στο ηχείο για αυξομείωση της έντασης των ακουστικών και δυνατότητα mute του μικροφώνου με ψηδιακό ήχο σε PC, MAC και PS4.

Ακουστικά:

 • Αντίσταση:32 ± 15% Ω.
 • Ευαισθησία:115 ± 3dB.
 • Μέγιστη Ισχύς εισόδου:50 mW.

Μικρόφωνο:

 • Τύπος μικροφώνου:μικρόφωνο με αποσπώμενο Boom.
 • Απόκριση Συχνότητας:100 Hz – 10 kHz.
 • Signal-to-noise ratio:>= 50 dB.
 • Ευαισθησία(@1 kHz):-41 ± 3 dB.
 • Τύπος Δέκτη:Unidirectional.

Πρόσθετα Χαρακτηριστικά:

 • Συμβατότητα:PC, MAC, PS4.
 • Controls στα ακουστικά:Πλήκτρα έντασης, mute μικροφώνου.
 • Μήκος καλωδίου:1.3 μέτρα.

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ

 • Τύπος ακουστικών:Εικονικό 7.1 (Virtual) Surround ήχο.
 • Διάμετρος:40 χιλιοστών ηχεία νεοδυμίου.
 • Απόκριση συχνότητας:20 Hz – 20 kHz.
 • Σύνδεση:USB
 • Βάρος:294 γραμμάρια.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ:

 

 

9 . LOGITECH G231 PRODIGY

 

Σετ μικροφώνου-ακουστικών για παιχνίδια με ήχο surround, για πλήρη ήχο και επικοινωνίες στα παιχνίδια, με μεγάλη άνεση.

Τα παιχνίδια δεν είναι μόνο γραφικά. Ο ήχος ολοκληρώνει την εικόνα. Χρησιμοποιώντας οδηγούς νεοδυμίου 40 mm, το σετ μικροφώνου-ακουστικών G231 προσφέρει στερεοφωνικό ήχο υψηλής ποιότητας, για να απολαμβάνετε πλήρως το παιχνίδι σας. Το σετ μικροφώνου-ακουστικών G231 είναι συμβατό με Xbox One, Playstation 4 και PC, ώστε να απολαμβάνετε απίστευτο ήχο σε όλα τα παιχνίδια.

Όταν θέλετε να σας ακούσουν, θα σας ακούσουν. Δυνατά και καθαρά. Το μικρόφωνο του G231 με τεχνολογία μονής κατεύθυνσης μπορεί να τοποθετηθεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να μεταφέρει μόνο τον ήχο της φωνής σας.

Ο διακόπτης σίγασης και το περιστρεφόμενο κουμπί έντασης ήχου βρίσκονται σε βολικό σημείο, για να μπορείτε να ρυθμίζετε γρήγορα και με ακρίβεια τον ήχο. Όλα βρίσκονται ενσωματωμένα στο καλώδιο μήκους 2 μέτρων.

Ακουστικά.

 • Σύνθετη αντίσταση:32 Ohm.
 • Ευαισθησία:90 dB SPL/mW.

Mικροφώνο.

 • Τύπος:Μικρόφωνο ηλεκτρίτη με διαφορά πίεσης.
 • Απόκριση συχνότητας:50-20KHz.
 • Ευαισθησία:-40 dBV/Pa.
 • Συνθήκες δοκιμής:3,0V, 2,2K ohm.
 • Τύπος σύνδεσης:Αναλογικό βύσμα 4 πόλων 3,5 mm.
 • Απαιτήσεις συστήματος: Θύρα USB, Για τον ήχο surround 7.1 απαιτείται εγκατάσταση λογισμικού.
 • Μήκος καλωδίου:2m.

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ

 • Ακόμη πιο ελαφριά με βάρος 255 gr
 • Ακόμη πιο ανθεκτικά στην καθημερινή χρήση.
 • ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΟΣ ΗΧΟΣ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ
 • Ολα τα στοιχεία ελέγχου βρίσκονται στο καλώδιο

ΔΕΙΤΕ ΤΟ:


 

10. STEELSERIES SIBERIA 100 

 

το Siberia 100 να είναι από τα ελαφρύτερα ακουστικό που έχουν σχεδιαστεί .  Με μαλακή επένδυση από δέρμα και χαμηλού βάρους πλαστικό,  μπορείτε να παίζετε όσο θέλετε χωρίς να καταλαβαίνεται την ύπαρξη του.

Τα ακουστικά έχουν λεπτή και ελαφριά σχεδίαση, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα του ήχου. Μια πιο ελαφριά, ισορροπημένη κατασκευή σημαίνει ότι μπορείτε να εστιάσετε την προσοχή σας στο παιχνίδι.

 • Τύπος σύνδεσης:Αναλογικό βύσμα 4 πόλων 3,5 mm.
 • Απαιτήσεις συστήματος:Windows Vista, Windows 7 ή Windows 8, Θύρα USB, Για τον ήχο surround 7.1 απαιτείται εγκατάσταση λογισμικού.
 • Περιεχόμενα συσκευασίας:Σετ μικροφώνου-ακουστικών για παιχνίδια Performance Gaming Headset, Μικρόφωνο και καλώδιο διαχωρισμού στερεοφωνικού ήχου τύπου Y για PC, Τεκμηρίωση χρήστη.
 • Μήκος καλωδίου: 1.2m.

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ

 • Τύπος:Μικρόφωνο ηλεκτρίτη με διαφορά πίεσης.
 • Απόκριση συχνότητας: 20-20KHz.
 • Ευαισθησία:-40 dBV/Pa.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ:

 

Related posts