ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟ 2022

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟ 2021

Οι  κάμερες ασφαλείας  χρησιμοποιούνται κάτακορον για την αποτροπή  διάρρηξης  και για την επιτήρηση ενός χώρου, πχ οικίας, η της επιχείρησή μας. Κάμερες παρακολούθησης μπορούν να τοποθετηθούν σε διάφορα σημεία του χώρου μας.  Υπάρχουν διαφορετικοί τύποι καμερών ασφαλείας . Ο βασικός διαχωρισμός στις κάμερες ασφαλείας  είναι  για εσωτερικούς και  για εξωτερικούς χώρους.

IP SECURITY CAMERAS ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

Ένα από τα μεγαλύτερα οφέλη ενός smart home  είναι να γνωρίζετε τι συμβαίνει όταν δεν είστε πραγματικά εκεί. Είτε παρακολουθείτε τα παιδιά, τα κατοικίδια ζώα ,  είτε να δείτε τι γίνεται στο χώρο σας όταν χτυπάει ο συναγερμός, μια home security camera  είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για να παρακολουθείτε τα πράγματα από μακριά.

Παρόλο που οι δυνατότητες διαφέρουν από συσκευή σε συσκευή, οι εσωτερικές κάμερες ασφαλείας σας επιτρέπουν να παρακολουθείτε το τι συμβαίνει στο σπίτι σας μέσω live streaming βίντεο.  Ορισμένες έχουν συναγερμό ή μπορούν να σας στείλουν ειδοποιήσεις όταν εντοπίζουν δραστηριότητα, ενώ κάποιες προσφέρουν  ήχο . Περιστρεφόμενη ασύρματη κάμερα IP για να βλέπετε ζωντανά στο smartphone κινητό το τι συμβαίνει στο χώρο του σπιτιού ή του επαγγελματικού χώρου. Η δικτυακή κάμερα προσφέρει το πλήρες και καινοτόμο σύστημα βιντεοπαρακολούθησης που εγκαθίσταται και συνδέεται και το οποίο εξασφαλίζει την εύκολη αποθήκευση και προβολή εικόνων.

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟ 2021

Η δικτυακή κάμερα σας συνδέει με όλη σας την ιδιοκτησία (σπίτι, εξοχική κατοικία) και την επιχείρηση, παρέχοντας σας τη σιγουριά της προστασίας. Εκμεταλλευτείτε τα πολλά οφέλη και την αξία που έχει να προσφέρει η παρακολούθηση IP και WiFi, και ακολουθήστε μας στην νέα εποχή της βιντεοπαρακολούθησης. Συμπεριλαμβάνει μικρόφωνο και ηχείο για να έχετε την δυνατότητα αμφίδρομης επικοινωνίας.

Ποια κάμερα ασφαλείας έχει την καλύτερη εικόνα;

Παρόλο που το 1080p είναι γενικά η τυπική ανάλυση για τις κάμερες που δοκιμάσαμε,  όλες οι κάμερες ασφαλείας  διαθέτουν ψηφιακό ζουμ, το οποίο περικόπτει και μεγεθύνεται ανεξάρτητα από την καταγραφή της κάμερας ασφαλείας  . Όσο περισσότερα megapixel διαθέτει ένας αισθητήρας  από τις κάμερες ασφαλείας , τόσο περισσότερο μπορείτε να μεγεθύνετε ψηφιακά και να είστε σε θέση να δείτε τα πράγματα πιο καθαρά.

Εκτός από την ανάλυση, εξετάζουμε  επίσης το οπτικό πεδίο και την οπτική γωνία θέασης. Ανάλογα με το οπτικό πεδίο του φακού, μπορεί να δει μεταξύ 100 και 180 μοίρες. Αυτό είναι ένα μεγάλο εύρος όσον αφορά τον κώνο όρασης της κάμερας. Αν θέλετε να παρακολουθήσετε μια μεγάλη περιοχή, θα πρέπει να διαλέξετε  μια κάμερα ασφάλειας  με πολύ μεγάλο και  ευρύ οπτικό πεδίο. Η δυνατότητα μηχανικής περιστροφής και κλίσης της μηχανής είναι επίσης ένα μεγάλο πλεονέκτημα για την επιλογή.

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟ 2021

Πώς συνδέονται οι Κάμερες Ασφαλείας;

Οι περισσότερες κάμερες ασφαλείας χρησιμοποιούν wifi ενω   ορισμένες  διαθέτουν Bluetooth για ευκολότερη ρύθμιση μέσω του smartphone  σάς, ενώ άλλοι ενσωματώνουν ξεχωριστά πρότυπα δικτύωσης οικιακού αυτοματισμού για να αλληλεπιδράσουν με άλλες συσκευές.

Για τις περισσότερες κάμερες ασφαλείας, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τις οδηγίες  για να τις συνδέσετε στο οικιακό σας δίκτυο.

Αφού συνδεθεί η κάμερά σας, σχεδόν σίγουρα θα μπορείτε να έχετε επόπτευση του χώρου μέσω του smartphone ή του tablet σας. Η συντριπτική πλειοψηφία των καμερών  ασφαλείας  διαθέτουν δίκες τους εφαρμογές  για το κινητό σας . Ορισμένες  διαθέτουν δίκα τους site , τα όποια  προσθέτουν ευελιξία για την πρόσβαση στα βίντεό σας και τις ειδοποιήσεις από οπουδήποτε.

Πολλές κάμερες ασφαλείας υποστηρίζουν το IFTTT, επιτρέποντάς σας να δημιουργείτε μικροεφαρμογές έτσι ώστε η κάμερα ασφάλειας να λειτουργεί σε συνδυασμό με άλλες συμβατές συσκευές. Για παράδειγμα, μπορείτε να έχετε έναν έξυπνο λαμπτήρα που ανάβει κάθε φορά που η κάμερα ανιχνεύει κίνηση. Ορισμένα μοντέλα διαθέτουν υποδοχές κάρτας microSD,  για να μπορείτε να  ελέγξετε τα βίντεο σας.

Οι περισσότερες κάμερες ασφαλείας σας στέλνουν απλώς μια ειδοποίηση όταν εντοπίζουν οποιοδήποτε είδος δραστηριότητας. Άλλες μπορούν να προσδιορίσουν ποιος ή τι προκαλεί  αυτήν την αναταραχή. Όπως μπορείτε να δείτε από τις επιλογές μας, πολλές από τις εσωτερικές κάμερες ασφαλείας στην επιλογή μας  είναι περίπου στα 150 ευρώ.

IP SECURITY CAMERAS ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

 

1. Foscam R2  IP κάμερα 1080p Εύρος φακού 110° WiFi/Ethernet

 

Η Foscam R2 είναι νέας γενιάς ρομποτική ασύρματη IP camera εσωτερικού χώρου με υψηλές προδιαγραφες. Με όμορφη σχεδίαση, μικρό μέγεθος, ανάλυση Full HD 1080P, κίνηση σε κάθετο/οριζόντιο άξονα καλύπτει όλες τις απαιτήσεις και ταιριάζει σε κάθε χώρο!

 • LBR: Με τον τελευταίας γενιάς επεξεργαστή της Ambarella πετυχαίνει μετάδοση video υψηλής ποιότητας και ταυτόχρονα χαμηλό bit rate σε σχέση με άλλες κάμερες.
 • WDR 2.0: Με την νέα τεχνολογία εξισορρόπησης λευκού δεν θα ξαναδείτε σκούρα αντικείμενα μπροστά από έντονο οπίσθιο φωτισμό.
 • Two-way Audio: Απολαύστε καθαρό ήχο αμφίδρομης συνομιλίας με τεχνολογία μείωσης των εξωτερικών θυρύβων.
 • Real-time alerts: Ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο στην εφαρμογή του κινητού όταν εντοπιστεί κίνηση!

 • Αισθητήρας: 1/3″CMOS
 • Εστιακό μήκος φακού: 2.8mm.
 • Εύρος γωνίας φακού: 110°
 • Ανάλυση εικόνας: Full HD 1920 x 1080 (2.0 Megapixels).
 • Zoom: 2X Magic Zoom, 6X digital zoom
 • Οριζόντια / Κάθετη κίνηση: 300°/100°
 • Συμπίεση εικόνας: H.264.
 • Ασύρματη/ενσύρματη επικοινωνία μέσω WiFi (IEEE 802.11 b/g/n) ή/και καλωδίου Ethernet (10/100 mbps).
 • Νυχτερινή όραση έως 8 μέτρα σε απόλυτο σκοτάδι, με τη χρήση των ενσωματωμένων LED υπερύθρων.
 • Υποστηρίζει κάρτα Μνήμης Micro-SD μέχρι 128 GB.
 • Αισθητήρας αναγνώρισης κίνησης.
 • Ενσωματωμένο μικρόφωνο και ηχείο.
 • Δωρεάν εφαρμογές για iOS, Android για να παρακολουθείτε την κάμερα από το κινητό ή το tablet σας.

 

2. Foscam C2 Black  IP κάμερα HD 1080p Εύρος φακού 120° Νυχτερινή Λήψη

 

Η ΝΕΑ ασύρματη IP κάμερα της σειράς C της Foscam έρχεται με αισθητήρα Full HD 1080P. Η τεχνολογία PnP (και EZlink) σας επιτρέπει γρήγορη παραμετροποίηση πρόσβασης με 3 απλές κινήσεις από το κινητό, το tablet σας (iOS & Android) ή τον Η/Υ σας.

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟ 2021

Με τον ευρυγώνιο φακό 120° και τα  2X Magic Zoom (+ 6X Digital Zoom), η C2 καλύπτει μεγάλο χώρο και ταυτόχρονα φέρνει πιο κοντά τις λεπτομέριες που σας ενδιαφέρουν. Ο ενσωματωμένος αισθητήρας ανίχνευσης κίνησης δίνει την δυνατότητα στην κάμερα να ενεργοποιεί την καταγραφή και να σας στέλνει ειδοποίηση στο κινητό (push message), ενώ με τη δυνατότητα νυχτερινής λήψης (8 μέτρα) βλέπει τα πάντα ακόμα και στο απόλυτο σκοτάδι. Φυσικά δεν λείπει το ενσωματωμένο μικρόφωνο & ηχείο για αμφίδρομη συνομιλία καθώς και η υποδοχή κάρτας μνήμης Micro-SD έως 64 GB.

Τεχνικές Προδιαγραφές:

 • Αισθητήρας: 1/3″CMOS
 • Εστιακό μήκος φακού: 2.8mm.
 • Ανάλυση εικόνας: Full HD 1920 x 1080 (2.0 Megapixels).
 • Συμπίεση εικόνας: H.264.
 • Ασύρματη/ενσύρματη επικοινωνία μέσω WiFi (IEEE 802.11 b/g/n) ή/και καλωδίου Ethernet (10/100 mbps). Διαθέτει εσωτερική κεραία.
 • Δωρεάν εφαρμογές για iOS, Android για να παρακολουθείτε την κάμερα από το κινητό ή το tablet σας.

Δωρεάν εφαρμογή για ταυτόχρονη παρακολούθηση πολλών καμερών από το PC σας.

 • Αθόρυβη λειτουργία.
 • Χρήση σε εσωτερικό προστατευμένο χώρο.
 • Οδηγίες χρήσης στα ελληνικά και αγγλικά.
 • Εγγύηση: 2 έτη.

 

3. D-LINK DCS-960L HD 180-DEGREE WI-FI CAMERA

 

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟ 2021

Απλά συνδέστε τα καλώδια, συνδέστε την κάμερα, εκτελέστε τον σύντομο οδηγό εγκατάστασης και η εγκατάσταση ολοκληρώθηκε. Για να δείτε τι η κάμερα βλέπει, απλά συνδεθείτε στο mydlink.com, επιλέξτε τη συσκευή σας και ξεκινήστε την προβολή – δεν υπάρχει ανάγκη να ρυθμίσετε το router σας για να ανοίξει τα ports ή να θυμάστε δύσκολες στην απομνημόνευση διευθύνσεις του διαδικτύου. Ο ενσωματωμένος αισθητήρας ανίχνευσης κίνησης δίνει την δυνατότητα στην κάμερα να ενεργοποιεί την καταγραφή και να σας στέλνει ειδοποίηση στο κινητό (push message), ενώ με τη δυνατότητα νυχτερινής λήψης (5 μέτρα) βλέπει τα πάντα ακόμα και στο απόλυτο σκοτάδι.Φυσικά δεν λείπει το ενσωματωμένο μικρόφωνο & ηχείο για αμφίδρομη συνομιλία καθώς και η υποδοχή κάρτας μνήμης Micro-SD έως 128 GB.

Συμπεριλαμβάνει μικρόφωνο και ηχείο για να έχετε την δυνατότητα αμφίδρομης επικοινωνίας.

 • Αισθητήρας εικόνας CMOS : 1/2.7″ 1-megapixel.
 • Εστιακό μήκος: 1.72 mm – Άνοιγμα φακού: F2.0 mm.
 • Οπτική γωνία θέασης: (O) 180°, (K) 120°.
 • Ζουμ: 8x.
 • Ανάλυση βίντεο: 1280 x 720
 • Συμπίεση βίντεο: Σε μορφή H.264 / MJPEG.
 • Χαρακτηριστικά εικόνας: Ρυθμιζόμενο μέγεθος της εικόνας, της ποιότητας, το frame rate και bitrate. Ρυθμιζόμενη φωτεινότητα, κορεσμός, αντίθεση, ευκρίνεια και απόχρωση.
 • Συμπίεση εικόνας: JPEG.
 • Υποστήριξη ήχου: AAC, G.711.
 • Αισθητήρας νυκτός:  Με υπέρυθρα LED με εύρος κάλυψης έως 4,87 μέτρα.
 • Εφαρμογές για smartphone: mydlink Lite app για iOS, Android συσκευές και Windows Phones. Μydlink + app διαθέσιμη για iOS και Android συσκευές.
 • Wifi:  802.11ac (συμβατό και με 802.11n/g).
 • Τροφοδοσία: Μέσω microUSB.

4. D-LINK DCS-8200LH  HD WI-FI CAMERA

 

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟ 2021

Η κάμερα mydlink Home Panoramic HD σας επιτρέπει να παρακολουθείτε περισσότερα από το σπίτι σας με μία μόνο κάμερα .Δείτε τα πάντα αμέσως σε γεμάτο χρώμα υψηλής ευκρίνειας 720p βίντεο με ήχο. Επιπλέον, λειτουργεί με άλλες έξυπνες συσκευές mydlink Home για να σας επιτρέψει να δημιουργήσετε ένα έξυπνο σπίτι χωρίς περίπλοκη ρύθμιση, κόστος εγκατάστασης ή μηνιαία τέλη συνδρομής.Ο ενσωματωμένος αισθητήρας ανίχνευσης κίνησης δίνει την δυνατότητα στην κάμερα να ενεργοποιεί την καταγραφή και να σας στέλνει ειδοποίηση στο κινητό (push message), ενώ με τη δυνατότητα νυχτερινής λήψης (5 μέτρα) και ψηφιακό ζούμ: 8x – βλέπει τα πάντα ακόμα και στο απόλυτο σκοτάδι.Φυσικά δεν λείπει το ενσωματωμένο μικρόφωνο & ηχείο για αμφίδρομη συνομιλία καθώς και η υποδοχή κάρτας μνήμης Micro-SD .

Συμπεριλαμβάνει μικρόφωνο για να έχετε την δυνατότητα αμφίδρομης επικοινωνίας.

Χαρακτηριστικά:

 •  180 ° οπτικό πεδίο – Ευρυγώνιος φακός σε σταθερή κάμερα.
 •  Υποστήριξη IFTTT.
 • Mydlink Home Compatibility – Συνδέεται με άλλες συσκευές Mydlink Connected Home (έξυπνες υποδοχές, σειρήνες και αισθητήρες) για να ρυθμίσετε πρόσθετες ενέργειες.
 •  Μοναδική τεχνολογία De-Warping – Μεγιστοποιεί την ποιότητα του βίντεο με λιγότερη παραμόρφωση
 • 802.11AC Wireless – Τελευταία τεχνολογία Wi-Fi για καλύτερο εύρος ζώνης και βελτιωμένη εμβέλεια.
 •  Night Vision – Δείτε έως 16 πόδια σε πλήρη σκοτάδι με ενσωματωμένα IR LED.
 • Απομακρυσμένη προβολή – Προβολή στη συσκευή σας iOS ή Android με την εφαρμογή home mydlink.
 • Αισθητήρας: 1/2.7 Megapixel progressive CMOS.
 • Ελάχιστος φωτισμός: Colour (Day Mode), IR LEDs off: 0.5 lux , B/W (Night Mode), IR LEDs off: 0.1 lux, B/W (Night Mode), IR LEDs on: 0 lux.
 • Διάφραγμα: F2.0.
 • Γωνία θέασης: (H) 180°, (V) 120°, (D) 180°.
 • Ελάχιστη απόσταση αντικειμένου: 50 cm.
 • Συμπίεση βίντεο: H.264/MJPEG format compression simultaneously, JPEG for still image.
 • Ανάλυση βίντεο: 1280 x 720, 720 x 480, 640 x 360 at up to 30 fps.
 • Συμπίεση ήχου: G.711.
 • Εξωτερική διασύνδεση συσκευής: 802.11ac/n/g/a wireless with WEP/WPA/WPA2 encryption, Operates on 2.4 GHz and 5 GHz bands, Maximum data rate of 433 Mbps (PHY rate), MicroSD/SDHC card slot.
 • Υποστήριξη για κινητά: mydlink Lite app for iOS and Android.

5. Foscam C1 κάμερα ασφαλείας IP ανάλυσης HD 720p

 

Η ασύρματη IP κάμερα της Foscam έχει πρωτοποριακό σχέδιο και κρύβει αισθητήρα HD 720p.  Η λειτουργία PnP (και EZlink) σας επιτρέπει απλή και γρήγορη απομακρυσμένη πρόσβαση με 3 απλές κινήσεις από το κινητό, το tablet σας (iOS & Android) ή τον Η/Υ σας. 

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟ 2021

Η C1 διαθέτει λειτουργία ανίχνευσης κίνησης, δυνατότητα νυχτερινής λήψης έως 8 μέτρα, ενσωματωμένο μικρόφωνο /ηχείο για αμφίδρομη συνομιλία και υποδοχή Micro-SD!

Τεχνικές Προδιαγραφές

 • Αισθητήρας: CMOS 1/4″
 • Εστιακό μήκος φακού: 2.8mm.
 • Εύρος γωνίας φακού: 115°  
 • Ανάλυση εικόνας: HD 1280*720.
 • Συμπίεση εικόνας: H.264.
 • Ασύρματη/ενσύρματη επικοινωνία μέσω WiFi (IEEE 802.11 b/g/n) ή/και καλωδίου Ethernet (10/100 mbps). Διαθέτει εσωτερική κεραία
 • Δωρεάν εφαρμογές για iOS, Android για να παρακολουθείτε την κάμερα από το κινητό ή το tablet σας.
 • Δωρεάν εφαρμογή για ταυτόχρονη παρακολούθηση πολλών καμερών από το PC σας.
 • Αθόρυβη λειτουργία.
 • Χρήση σε εσωτερικό προστατευμένο χώρο.
 • Εγγύηση: 2 έτη.

6. D-LINK DCS-932L WIRELESS N DAY/NIGHT HOME NETWORK CAMERA

 

Απλά συνδέστε τα καλώδια, συνδέστε την κάμερα, εκτελέστε τον σύντομο οδηγό εγκατάστασης και η εγκατάσταση ολοκληρώθηκε. Για να δείτε τι η κάμερα βλέπει, απλά συνδεθείτε στο mydlink.com, επιλέξτε τη συσκευή σας και ξεκινήστε την προβολή – δεν υπάρχει ανάγκη να ρυθμίσετε το router σας για να ανοίξει τα ports ή να θυμάστε δύσκολες στην απομνημόνευση διευθύνσεις του διαδικτύου.

 • Πρωτόκολλα Δικτύου: IPv4, ARP, TCP, UDP, ICMP, DHCP Client, NTP Client (D-Link), DNS Client, DDNS Client (Dynds και D-Link), SMTP Client, FTP Client, HTTP Server, PPPoE, UPnP Port Forwarding, LLTD.
 • Ενσωματωμένη διασύνδεση δικτύου: Fast Ethernet 10/100Base-TX, 802.11b/g/n WLAN.
 • Ασύρματη Συνδεσιμότητα: 802.11b/g/n ασύρματα με WEP/WPA/WPA2 ασφάλεια.
 • Ισχύς Ασύρματης Εκπομπής: 16dbm για 11b, 12dbm για 11g, 12dbm για 11n (τυπική).
 • SDRAM: 32 ΜΒ.
 • Flash Memory: 4 MB.
 • Κουμπί Επαναφοράς: Επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις.
 • Κωδικοποιητές βίντεο: MJPEG, JPEG για εικόνες.
 • Χαρακτηριστικά βίντεο: Προσαρμοζόμενο μέγεθος εικόνας και της ποιότητας, χρονική σφραγίδα και επικάλυψη κειμένου, Flip και Mirror.
 • Ανάλυση: Έως 20 καρέ σε 640×480, μέχρι 30 καρέ σε 320×240, μέχρι 30 καρέ σε 160×120.
 • Φακός: Εστιακό μήκος: 5,01 χιλιοστών, F2.8.
 • Αισθητήρας: VGA 1/5 ίντσας CMOS, Αφαιρούμενο IR-cut filter: αυτόματο / χρονοδιάγραμμα / εγχειρίδιο.
 • IR LED: Απόσταση φωτισμού 5 μέτρων.
 • Ελάχιστος φωτισμός: 1 Lux@F2.8, Α/Μ: 0 Lux με IR LED στο ΟΝ.
 • Οπτική γωνία: Οριζόντια: 45,3°, Κατακόρυφα: 34,5°, Διαγώνιος: 54,9°.
 • Ψηφιακό zoom: μέχρι 4x.
 • Ελέγχος 3A: AGC (Αυτόματος έλεγχος απολαβής), AWB (Αυτόματη ισορροπία λευκού), AES (Αυτόματο ηλεκτρονικό κλείστρο).

Για περισσότερα, δείτε τα κάλυτερα  desktop  και  gaming laptop . Ενώ είστε σε αυτήν την αναζήτηση , ρίξτε μια ματιά σε ορισμένα αξεσουάρ για να βελτιώσετε το παιχνίδι σας,  συμπεριλαμβανομένων των ακουστικών και των mouse   .

Written by 

Related posts

error: Content is protected !!