ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΚΑΘΕΤΟΣ ΚΑΤΑΨΥΚΤΗΣ

Eπιλέγοντας ενα σύγχρονο Κάθετο Καταψύκτη

 

Ξεχάστε οτι ξέρατε για τους παλιούς καταψύκτες – η απόψυξη ανήκει πλέον στο παρελθόν. Οι σύγχρονοι καθετοι καταψύκτες εντυπωσιάζουν με την ευρυχωρία τους σε συνδυασμό με την άριστη ενεργειακή απόδοση και τη μεγάλη άνεση χειρισμού. Τα συρτάρια με διάφανη πρόσοψη προσφέρουν άμεση ορατότητα στα αποθηκευμένα τρόφιμα και αφαιρούνται άνετα πάνω σε τηλεσκοπικές ράβδους που κινούνται εύκολα – ετσι ευκολα μπορουμε να συνοψίσουμε…

Γιατι να επιλέξω ενα καθετο καταψύκτη για το σπίτι μου :

 

1. Περισσότερος χώρος για αποθήκευση τροφίμων που ειναι το ζητούμενο για καθε νοικοκυρά

2. Οικονομική και ενεργειακά αποδοτική λειτουργία που δεν επιβαρύνει τον οικογενειακό προϋπολογισμό.

3. Εύκολος και άνετος χειρισμός.

4. Φωτισμός LED

 

1. κάθετος καταψύκτη Liebherr GN 4375

 

Καταψύκτης Liebherr GN4375 μικτής χωρητικότητας 315 lt και τεχνολογίας No Frost που περιορίζει σημαντικά τον σχηματισμό πάγου στον εσωτερικό χώρο και στα κατεψυγμένα τρόφιμα.

Με το σύστημα NoFrost, τα κατεψυγμένα προϊόντα παγώνουν με ψυχρή ανακυκλοφορία αέρα και η υγρασία διαχέεται. Έτσι ο χώρος της κατάψυξης παραμένει μόνιμα χωρίς πάγο και τα τρόφιμα δεν καλύπτονται με πάγο.

Κάθετος Καταψύκτης

2. κάθετος καταψύκτη Liebherr GP 1486

 

Κάθετος Καταψύκτης

Ειδικά χαρακτηριστικά Δυναμικότητα κατάψυξης εντός 24 ωρών – 11 kg, MagicEye, VarioSpace, SmartFrost
Με την τεχνολογία SmartFrost της Liebherr, η απόψυξη ανήκει πλέον στο παρελθόν. Οι καταψύκτες εντυπωσιάζουν με την ευρυχωρία τους σε συνδυασμό με την άριστη ενεργειακή απόδοση και τη μεγάλη άνεση χειρισμού. Τα συρτάρια με διάφανη πρόσοψη προσφέρουν άμεση ορατότητα στα αποθηκευμένα τρόφιμα και αφαιρούνται άνετα πάνω σε τηλεσκοπικές ράβδους που κινούνται εύκολα.

Η αυτόματη λειτουργία SuperFrost κάνει τη ψύξη μια απλή διαδικασία εξοικονόμησης ενέργειας. Η θερμοκρασία στον καταψύκτη πέφτει γρήγορα στους -32 ° C, δημιουργώντας έτσι ένα “κρύο απόθεμα” απαραίτητο για την κατάψυξη των τροφίμων, ενώ μεγιστοποιείται η διατήρηση των βιταμινών. Αφού τελειώσει η διαδικασία κατάψυξης, μετά από 65 ώρες το πολύ, ο καταψύκτης επιστρέφει στην κανονική λειτουργία για εξοικονόμηση ενέργειας.

Χωρητικότητα κατάψυξης 103 lt
Επίπεδα θορύβου (ηχητικής ισχύος) (dB) 37

3. κάθετος καταψύκτη Whirlpool UW8 F2C XBI N

 

Κάθετος Καταψύκτης

 

Εντυπωσιάζει η  τεχνολογία  της Whirlpool με την  6ης Αίσθησης (Freeze Control) με αισθητήρες για αυτόματη ρύθμιση θερμοκρασίας – ενώ παγώνει το φαγητό 3 φορές πιο γρήγορα, διατηρώντας περισσότερο την φρεσκάδα και την γεύση στα τρόφιμα.

Χωρητικότητα κατάψυξης 263 lt
Αριθμός θαλάμων (πόρτα καταψύκτη) 7

 

4. κάθετος καταψύκτη Morris S71089F

 

Κάθετος Καταψύκτης

Χωρητικότητα κατάψυξης 86 lt
Αριθμός καλαθιών / συρταριών 3

Written by 

Related posts

error: Content is protected !!